سرگرمی
2 دقیقه پیش | تصاویری که شما را به فکر فرو میبرد (34)یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمیتواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ... |
2 دقیقه پیش | دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماهدیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ... |
اسکلت یک انسان نما یا موجود فضایی!
از زمان کشف این اسکلت عجیب که به یک انسان شبیه است در یک منطقه کویری موسوم به آتا کامادر شیلی به همین نام و به اسکلت آتا یا آتاکاما مشهور شده، برخی آن را یک انسان و یا انسان نما و موجودی فضایی و حتی یک میمون کوچک تصور کرده اند و برخی براین باور بودند که این موجود به طور حتم یک موجود فضایی است.
از زمان کشف این اسکلت عجیب که به یک انسان شبیه است در یک منطقه کویری موسوم به آتا کامادر شیلی به همین نام و به اسکلت آتا یا آتاکاما مشهور شده، برخی آن را یک انسان و یا انسان نما و موجودی فضایی و حتی یک میمون کوچک تصور کرده اند و برخی براین باور بودند که این موجود به طور حتم یک موجود فضایی است.
آزمایش های متعدد بر روی این اسکلیت انجام شده و تلاش شده تا مشخص شود که این اسکلت به کدام گروه از موجودات تعلق دارد. این موجود برخلاف انسان که دوازده دنده دارد ده دنده دارد ولی شکل اسکلتی شبیه به انسان دارد.
سر و جمجمه این موجود اما بسیار بزرگتر از جثه اش است و سری بزرگ و دوکی شکل دارد. برخی براین باورند که ممکن است این اسکلت به یک جنین در قرن های گذشته تعلق داشته و یا نوعی پستاندار منقرض شده است.
در مطالعاتی که از سال 2012 روی این اسکلت انجام شده در دانشگاه استانفورد مشخص شده که این اسکلت بقایای انسانی دارد. در کت اسکن مشخص شده که تمام ارگان های بدن انسان حتی قلب این موجود شبیه انسان بوده است. آزمایش های دی ان آ نیز مشخص کرده که این موجود یک پستاندار ناشناخته و یا موجودی فضایی نیست.
این اسکلت در سال 2003 در یک منطقه دور افتاده و غیر مسکون در شیلی پیداشد و تا سال 2009 در کلسیون شخصی یک فرد علاقمند بوده است. از این زمان بررسی هایی بر روی این موجود عجیب انجام شده و در سال 2012 جدی ترین بررسی ها در دانشگاه استانفورد به انسان بودن این اسکلت با دقت بالا تاکید دارد. اما یکی از دست اندرکاران این بررسی در دانشگاه استانفود تاکید می کند نمی تواند با قاطعیت بگوید که این اسکلت یک میمون نیست. اما شباهت زیادی به انسان دارد. ولی بدون شک این یک موجود فرازمینی نیست.
بررسی ها در مورد علت مرگ و اینکه این موجود چه می خورده و چرا مرده نیز انجام شده و مشخص شده که هیچ بیماری خاص ژنتیکی مانند کوتولگی یا پیری زودرس نداشته و سالم بوده است. اما اینکه چرا به این اندازه بوده و به چه دلیل مرده هنوز مشخص نیست.
ویدیو مرتبط :
موجود فضایی با انسان اولیه
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
سرسختترین موجود زمین در آزمون فضایی!
نتایج تحقیقات سازمان فضایی اروپا نشان میدهد، گلسنگ 18 ماه شرایط دشوار خارج از ایستگاه فضایی بینالمللی را تحمل كرده و همچنان به رشد خود ادامه داده است.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آزمایشگاه فضایی كلمبوس كه توسط محققان سازمان فضایی اروپا (ESA) ساخته شده است، بخشی از ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) محسوب می شود كه محققان از فضای داخلی و خارجی آن برای انجام تحقیقات مختلف از جمله بررسی شرایط دشوار فضا بر گونه های مختلف موجودات و ارگانیسم ها استفاده می كنند.
محققان سازمان فضایی اروپا در سال 2008 میلادی محموله ای در ابعاد یك چمدان كوچك حاوی ارگانیسم های زنده و تركیبات آلی را به ایستگاه فضایی ارسال كردند تا نحوه واكنش آنها به شرایط خارج از جو زمین را مورد بررسی قرار دهند.
این محموله پس از سپری كردن 18 ماه در محیط فضا در سال 2009 به زمین بازگردانده شد و نتایج تحقیقات به تازگی در مجله Astrobiology منتشر شده است.
گونه های مختلف باكتری، دانه ها، جلبك و گلسنگ در شرایط سخت محیط خارج از آزمایشگاه فضایی كلمبوس قرار داده شدند.
«رنه دمت» از محققان سازمان فضایی اروپا تأكید می كند: جو زمین به گونه ای است كه با جذب حداكثری اشعه مضر فرابنفش (UV) از گونه های مختلف حیات محافظت كرده و دما را متعادل نگه می دارد، اما ارگانیسم های زنده در محیط خارج از آزمایشگاه فضایی با حداكثر امواج خورشید مواجه بوده و تغییرات دمایی منفی 12 تا مثبت 40 درجه سانتیگراد را تحمل كردند.
به گفته «دمت» در بین تمامی ارگانیسم های زنده، مقاومت گلسنگ بسیار بیشتر گزارش شده است، بطوریكه برخی گونه های گلسنگ توانسته اند 18 ماه نور و گرمای شدید خورشید در فضا را تحمل كرده و همچنان به حیات خود ادامه دهند.
گلسنگ را می توان سر سخت ترین و مقاوم ترین نوع زندگی بر روی زمین نامید كه حتی در شرایط فریز شدن، خشك یا بشدت گرم شدن می تواند همچنان به حیات خود ادامه دهد؛ این ارگانیسم زنده در شرایط دشوار به حالت سكون در می آید و منتظر بهبود شرایط برای رشد می شود.
بررسی ادامه حیات ارگانیسم های زنده در فضا از فرضیه «پانسپرمیا» (Panspermia) یا گسترش حیات از سیاره ای به سیاره دیگر حمایت می كند.
نتایج این تحقیقات برای شركت های تولید كننده لوازم آرایشی نیز جالب توجه است و با توجه به مقاومت بالا در برابر نور خورشید، می توان از گلسنگ برای تولید كرم های ضد آفتاب استفاده كرد..... / خبرگزاری ایسنا