اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

50 درصد حملات قلبی خاموش هستند


طبق یافته های یک تحقیق جدید، در حدود نیمی از حملات قلبی خاموش بوده و فاقد علائم معمول نظیر دردسینه، تنگی نفس و عرق سرد هستند.

خبرگزاری مهر: طبق یافته های یک تحقیق جدید، در حدود نیمی از حملات قلبی خاموش بوده و فاقد علائم معمول نظیر دردسینه، تنگی نفس و عرق سرد هستند.

محققان دانشکده پزشکی ویک فورست در کارولینای شمالی با مطالعه حدود ۹۵۰۰ شرکت کننده در مطالعه دریافتند ۴۵ درصد تمامی حملات قلبی خاموش هستند. به گفته محققان، همین علائم خاموش قلبی احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی را سه برابر می کند.

حملات قلبی موجب کاهش یا توقف جریان خون به ماهیچه قلبی می شود. از آنجائیکه غالبا حمله قلبی بدون تشخیص باقی می ماند، افراد برای پیشگیری از حمله قلبی بعدی یا حتی مرگ تحت درمان های موردنیاز قرار نمی گیرند.

علائم حمله قلبی خاموش به قدری خفیف هستند که به ندرت مورد توجه قرار می گیرند و اکثر اوقات به طور تصادفی تشخیص داده می شوند.

یافته های این مطالعه نشان می دهد اگرچه حملات قلبی خاموش در بین مردان رایج تر است، اما در بین زنان و شاید افراد سیاهپوست مرگبارتر باشد.


ویدیو مرتبط :
محاسبه ی ریاضی دنیا و آخرت 150 درصد و 50 درصد؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

غذاهای دریایی خطر بروز سكته قلبی را 50 درصد كاهش می دهد



 

خواص غذاهای دریایی , خطر بروز سکته قلبی

 

تهران- یافته های جدید محققان حاكی از آن است گنجاندن غذاهای دریایی در برنامه غذایی هفته می تواند خطر ابتلا به سكته قلبی را 50 درصد كاهش دهد.

 

 

به گزارش دیلی میل، دانش پژوهان سیستم درمان انگلیس می گویند انواع مختلف غذاهای دریایی دارای ویتامین، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی برای انسان هستند.

غذاهای دریایی حاوی اسید چرب امگا 3 هستد كه به سلامت قلب كمك می كند.

اگرچه غذاهای دریایی حاوی كلسترول هستند اما بعید به نظر می رسد تاثیر زیادی بر میزان كلسترول بدن بگذارند.

پیش از این محققان ژاپنی نشان داده بودند افرادی كه در هفته چند وعده ماهی و غذاهای دریایی می خوردند 56 درصد كمتر از بقیه دچار سكته قلبی می شوند.

علت پیشگیری از بروز سكته قلبی ، وجود زیاد دو ماده اسیدی به نام های ' ایی . پی . ای ' و ' دی .اچ .ای ' در بدن است كه به واسطه خوردن ماهی جذب بدن می ‌شود .

كار این دو ماده اسیدی جلوگیری از غلیظ شدن خون و پیشگیری از لختگی خون است .

نتیجه این بررسی نشان داد كه احتمال غلیظ شدن خون و بروز لخته شدن خون در میان گروهی كه بیشتر از دیگر گروه ‌ها ماهی می‌ خورند ، به یك سوم كاهش یافته است .

پژوهشگران بر این باورند كه با خوردن ماهی ‌های غیر سفید همچون ماهی ساردین ، ماهی خال مخالی و ماهی بركه این احتمال وجود دارد كه بتوان از غلیظ شدن خون و در نهایت از بروز سكته قلبی جلوگیری كرد .