اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

4 ایرانی در میان 100 دانشمند برتر جهان


دکتر محمد عبدالهی ، دکتر محمدرضا زرین‌ دست، دکتر احمدرضا دهپور و دکتر رضا ملک‌زاده بر اساس گزارش سپتامبر 2011 نظام رتبه ‌بندی "ESI" Science Indicators Essential در فهرست صد دانشمند برتر جهان در حوزه زیست پزشکی معرفی شدند.

چهار پزشک ایرانی در فهرست 100 دانشمند برتر جهان در حوزه زیست پزشکی قرار گرفتند.

دکتر محمد عبدالهی ، دکتر محمدرضا زرین‌ دست، دکتر احمدرضا دهپور و دکتر رضا ملک‌زاده بر اساس گزارش سپتامبر 2011 نظام رتبه ‌بندی "ESI" Science Indicators Essential در فهرست صد دانشمند برتر جهان در حوزه زیست پزشکی معرفی شدند.

بر اساس این گزارش دکتر محمد عبدالهی با 2449 استناد ، رتبه 455جهانی در شاخه داروشناسی و سم ‌شناسی (Pharmacology & Toxicology) رتبه اول کشوری را به دست آورده است.

دکتر محمدرضا زرین‌ دست نیز با کسب1614 استناد، رتبه 1798جهانی در شاخه داروشناسی و سم‌شناسی (Pharmacology & Toxicology) و نیز رتبه3542در شاخه علوم رفتار و اعصاب Neuroscience & Behavior را کسب کرد و در جایگاه دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه سوم کشوری به دکتر رضا ملک زاده استاد بیماری های گوارش و کبد با کسب1591استناد تعلق گرفته است.

این نخستین بار در ایران است که یکی از محققان برتر کشور در موضوع پزشکی بالینی (Clinical Medicine) در فهرست صد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.

رتبه چهارم کشوری نیز در اختیار دکتر احمدرضا دهپور قرار گرفت که با اخذ1401استناد،‌ موفق به کسب رتبه 1755 جهانی در شاخه داروشناسی و سم‌شناسی (Pharmacology & Toxicology) شده است.

مبنای این رتبه ‌‌بندی گردآوری ، تجزیه و تحلیل اطلاعات یک درصد دانشمندان جهان است که دارای بیشترین ارجاع درشاخه‌های موضوعی مشخص در پایگاه ISI Web of Sciences در فاصله ده‌ساله ژانویه2001 تا پایان ژوئن 2011 و هر دوماه یک بار اطلاعات آن روزآمد شده است.

منبع: واحد مرکزی خبر


 


ویدیو مرتبط :
حضور 100 هزار نفری پرسپولیسی ها در میان رویداد های برتر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دانشمند جوان ایرانی در جمع 10 دانشمند برتر جهان



نشریه‌ «ساینس نیوز» با نظرخواهی از 30 نفر از برنگان جایزه نوبل، 10 دانشمندی را که تحقیقاتشان بیش از همه مورد توجه این نوبلیست‌ها بوده انتخاب کرده که در جمع آنها دکتر یاسر رودی، فیزیک‌پیشه جوان ایرانی نیز حضور دارد.

دکتر رودی، محقق ایرانی موسسه‌ علوم اعصاب کاولی و مرکز محاسبات عصبی دانشگاه علوم و فناوری نروژ(NTNU)، خرداد ماه امسال جایزه‌ «اریک کندل 2015» را که هر دو سال یکبار با مشارکت فدراسیون نوروساینس اروپا در حوزه علوم اعصاب اعطا می شود دریافت کرد.

موضوع اصلی تحقیقات وی، درک ساختار محاسبات و الگوریتم‌های مربوط به نتیجه گیری‌های عددی و آموزش و چگونگی پایه‌ریزی این محاسبات در شبکه‌های عصبی است.

وی با همکاری پروفسور «می بریت موزر» و پروفسور «ادروارد موزر» - برندگان نروژی جایزه‌ نوبل پزشکی 2014 - به نتایج چشمگیری در زمینه‌ی درک ساختارهای شبکه‌ (grid) در سیستم‌های ردیابی انواع پستانداران و کارکردهای حافظه دست یافته است.

 

اخبار,اخبار علمی,یاسر رودی


به گفته‌ی پروفسور ادوارد موزر، یاسر رودی یکی از معدود محققان جوان در سطح بین‌المللی است که هم در زمینه‌ علم اعصاب و هم در زمینه‌ی فیزیک نظری فعالیت می‌کند. وی با ایجاد فعالیت‌های مشترک نقش بسزایی بر تاثیرپذیری این دو رشته از یکدیگر برعهده دارد.

پروفسور می‌بریت موزر هم می‌گوید: نکته‌ی جالب در مورد یاسر این است که او می‌تواند با استفاده از قوانین پایه‌ای فیزیک محاسبات ذهنی را توضیح دهد که ممکن است حتی در مورد مواد غیر جاندار نیز صدق کند.

دکتر یاسر رودی که در سال 1360 در تهران متولد شده، دوره متوسطه را در دبیرستان البرز و تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته فیزیک در دانشگاه صنعتی شریف به پایان رسانده و در سال 1384 موفق به کسب مدرک دکتری از موسسه مطالعات پیشرفته در تریسته ایتالیا (SISSA) شده است.

وی پس از مدتی فعالیت در واحد علوم اعصاب محاسباتی Gatsby یونیورسیتی کالج لندن به عنوان محقق پسادکتری به هیات علمی Nordita (موسسه فیزیک نظری نوردیک) که هدف آن توسعه تحقیقات فیزیک نظری در کشورهای نوردیک (منطقه شمال اروپا و آتلانتیک شمالی شامل دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد) است ملحق شد.

رودی در حال حاضر در موسسه Kavli و مرکز محاسبات عصبی دانشگاه علوم و فناوری نروژ، موسسه مطالعات پیشرفته بنیاد Starr در پرینستون و مرکز بین‌المللی تحقیقات فیزیک نظری عبدالسلام در ایتالیا فعالیت دارد.

 

اخبار,اخبار علمی,یاسر رودی


در صفحه شخصی رودی در دانشگاه NTNU، این رباعی زیبا از خیام نیشابوری، خودنمایی می‌کند:

«آنان که محیط فضل وآداب شدند

در جمع کمال، شمع اصحاب شدند

ره زین شب تاریک، نبردند برون

گفتند فسانه ای و در خواب شدند»
در فهرست 10 دانشمند برگزیده «ساینس نیوز» علاوه بر رودی، ویلیام دتمولد، فیزیکدان تجربی در حوزه ذرات بنیادی، بنیامین کیند، پژوهشگر در حوزه بررسی تاثیر تغییرات ژنتیکی بر فعالیت سلول‌های مغزی، ایزاک کیند، محقق در زمینه شناسایی زودهنگام سرطان، پریا راجاستوپتی، متخصص علوم اعصاب، استیو رامیرز، متخصص عصب شناس، سارا ریسمن، شیمیدان جوان، فنگ ژانگ که مکانیزمی آسان و دقیق برای اصلاح ژنوم‌ها گسترش داده، شینسی ریو، فیزیکدانی در مرزهای گیج کننده کوانتوم و فیزیک معمول و جیا ووئلتز، زیست شناس سلولی که دیدگاه‌ها را نسبت به شبکه‌ی آندوپلاسمی تغییر داده است، حضور دارند. 

 

اخبار,اخبار علمی,یاسر رودی


اخبار علمی - ایسنا