اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

یك خبراقتصادی درباره تیم احمدی‌نژادی‌‌ها



اخبار,اخبار سیاسی,احمدی‌نژاد

 

 اخبارسیاسی  - خرید زمین 14 میلیاردی؟
یك خبراقتصادی درباره تیم احمدی‌نژادی‌‌ها

  یک سایت خبری به نقل از شاهدان عینی مدعی شد که محمود احمدی‌نژاد همراه یکی از وزرای کابینه‌اش برای خرید زمینی با زیربنای حدود 800 متر به قیمت تقریبی معادل 14میلیارد تومان، چند روز پیش به محله‌ دیباجی تهران رفته است.

هرچند حضور احمدی‌نژاد و نیکزاد، تنها مورد تایید یکی از ساکنان محله بود اما سایر ساکنان درباره حضور نیکزاد اتفاق نظر داشتند. یکی از اهالی کوچه‌ کاووس در محله‌ دیباجی گفت که رئیس‌جمهور سابق و وزیر سابق مسکن و شهرسازی را در حالی در این منطقه دیده است که قصد خرید تنها زمین واقع در این کوچه را داشتند که هنوز در آن ساخت و سازی صورت نگرفته است.  چند قدم بالاتر از ابتدای کوچه، سمت همان زمین، کارگری که در ساختمان نیمه‌کاره‌ای مشغول به کار بود، در این‌باره گفت: احمدی‌نژاد را ندیدم ولی نیکزاد امروز اینجا بود. آنها با چند ماشین آمده بودند.

نگهبان زمین که داخل کانکسی در کنار زمین زندگی می‌کرد، در باره حضور رئیس دولت پیشین و وزیر مسکن وقت وی اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: چند روز پیش چند نفر به اینجا آمدند و یکی از خودروها برای شهرداری بود و دست یکی از این افراد هم نقشه‌ای وجود داشت. من به دلیل اینکه از شهرداری بودند اجازه دادم وارد محوطه شوند. من احمدی‌نژاد را ندیدم اما آقای نیکزاد بود. بر اساس ادعای یکی دیگر از ساکنان محله، مالک زمین یک قاضی روحانی به نام آقای «ف» است.

همچنین یکی از ساکنان ساختمان سمت راست زمین نیز به دلیل اینکه در آن زمان منزل نبوده نسبت به حضور این افراد ابراز بی‌اطلاعی کرد اما در مورد علت عدم ساخت و ساز در آن گفت: تا آنجا که من اطلاع دارم صاحب این زمین روحانی است.

 

او تا کنون نتوانسته ساخت و ساز کند زیرا از نظر قانونی این زمین مشکل دارد. محل زمین، حد فاصل دو ساختمان کناری آن با دیوار آجری حدودا دو متری پوشانده شده بود. پشت این دیوار، زمینی با مساحت حدود 800 متر مربع بود و وجود چند درخت کاج قدیمی در آن، در کنار پستی و بلندی‌های قدیمی زمین نشان می‌داد که سال‌هاست این قطعه زمین دست‌نخورده مانده است. طبق اطلاعات ساکنان محله، هر متر زمین در دیباجی تقریبا معادل 17 میلیون تومان قیمت دارد که برای زمین 800 متری رقمی نزدیک به 14 میلیارد تومان می‌شود.

خبر تلاش محمود احمدی‌نژاد برای خرید این زمین در حالی است که او پس از پایان دوره‌ ریاست دولتش تصمیم گرفت دانشگاه ایرانیان را تاسیس کند. از همین‌رو ساختمان لادن را به عنوان دفتر کار خود انتخاب کرد اما پس از مدتی، با دخالت برخی دستگاه‌ها وی مجبور به ترک ساختمان لادن شد و به دفتری در حوالی خیابان ولنجک نقل مکان کرد.

احمدی‌نژاد پس از پایان دولتش بارها در فضای رسانه‌ای خبرساز شده است. پرونده شکایت‌ها از محمود احمدی‌نژاد هنوز در دادگاه مفتوح است. اولین جلسه دادگاه او در تاریخ 5 آذر بود که وی در آن حضور نیافت و تاکنون جلسه دوم دادگاه او تعیین نشده است. از سوی دیگر در چند ماه اخیر برخی رسانه‌ها و فعالان سیاسی، با توجه به فعالیت‌های احمدی‌نژاد و اطرافیان وی، چندین بار از تلاش او برای بازگشت به عرصه سیاسی، به‌ویژه کسب کرسی‌های مجلس دهم خبر می‌دهند.

 اخبار سیاسی  - سلام خبر
 


ویدیو مرتبط :
کلیپ احمدی نژادی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هزارتوی تحلیل‌های یك احمدی‌نژادی



اخبار,اخبار سیاسی ,اصولگرایان

 

اخبار سیاسی - هزارتوی تحلیل‌های یك احمدی‌نژادی

او تحلیل‌های جالبی در مورد خطاهای اصولگرایان در انتخابات اخیر داشته و گفته است كه «اولین خطای راهبردی، اشتباه محاسباتی جریان اصولگرا در رفتارشناسی آقای هاشمی پس از ردصلاحیت بود. جریان اصولگرا حداكثر دو سناریو را درباره رفتار آقای هاشمی پس از ردصلاحیت پیش‌بینی كرد...

اطرافیان احمدی‌نژاد هنوز هم استدلال‌های عجیبی دارند. تحلیل‌هایشان به هیچ یك از جریان‌های سیاسی كشور شباهت ندارد و از چیزهایی حرف می‌زنند كه شاید هیچ كس حتی به آنها فكر هم نكرده باشد.

به نوشته اعتماد، این روزها عبدالرضا داوری از چهره‌های رسانه‌یی اطراف احمدی‌نژاد یك ماموریت مهم را بر عهده گرفته است. احمدی‌نژادی‌ها به خوبی می‌دانستند كه آنچه كه می‌تواند گره‌گشای معمای بازگشت آنها به عرصه سیاست باشد چیزی نیست جز حضور پررنگ در رسانه‌ها. حالا آنها مهره‌های رسانه‌ای شان را به میدان فرستادند.

علی اكبر جوانفكر و عبدالرضا داوری شاخص‌ترین آنها هستند كه به میدان آمده‌اند. داوری اما اظهارات عجیبی دارد. روز گذشته در گفت‌وگویی كه با ایلنا داشت بازهم گریزی به آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی زد و ادعا كرد كه انتخابات سال 92 توسط آیت‌الله هاشمی مهندسی شده است. این در حالی است كه خود دولتی‌ها از واژه مهندسی در انتخابات آنچنان دل خوشی در سال‌های خدمت‌شان نداشتند.

از سوی دیگر او تحلیل‌های جالبی هم در مورد خطاهای اصولگرایان در انتخابات اخیر داشته و گفته است كه «اولین خطای راهبردی، اشتباه محاسباتی جریان اصولگرا در رفتارشناسی آقای هاشمی پس از ردصلاحیت بود. جریان اصولگرا حداكثر دو سناریو را درباره رفتار آقای هاشمی پس از ردصلاحیت پیش‌بینی كرد. آنها تلقی‌شان این بود كه ردصلاحیت آقای هاشمی، یا موجب می‌شود كه آقای هاشمی به طور كلی از صحنه سیاسی ایران قهر كند و در انتخابات هیچ‌گونه اعمال مدیریت نكند یا تصورشان این بود كه جریان نزدیك به آقای هاشمی صحنه انتخابات را برهم می‌زنند و فعالیت‌های كف خیابانی شروع می‌شود؛ اما این دو اتفاق رخ نداد یعنی آقای هاشمی، بعد از ردصلاحیت سكوت كرد و به كنار نشست و برای اولین بار در طول 35 سال گذشته، از یك كاندیدای خاص حمایت كرد و این رفتار، كاملا برخلاف پیش‌بینی اصولگرایان بود.

 

خطای دوم راهبردی اصولگرایان، درباره احتمال رای‌آوری آقای روحانی بود. در بسیاری از تحلیل‌ها می‌شنیدیم و می‌خواندیم كه استراتژیست‌های اصولگرا كه راهبردهای انتخاباتی این جریان را تعیین می‌كردند، تلقی‌شان این بود كه آقای روحانی به جهت اینكه در كسوت روحانیت قرار دارند، نمی‌تواند آرای مردم را به سمت خودش جلب كند و بعضی‌شان می‌گفتند كه در دهه چهارم انقلاب فردی نمی‌تواند با كسوت روحانیت آرای عمومی مردم را جلب كند منتهی آنان بدون عبرت‌گیری از انتخابات خرداد 76 كه فردی با كسوت روحانیت و با ژست تغییرخواهی توانست آرای مردم را جلب كند این خطا را در محاسبات خود وارد كردند».

 مهره رسانه‌ای تیم احمدی‌نژاد تحلیل جالبی هم از رای‌دهندگان به روحانی دارد و می‌گوید: توده‌های مردم كه به آقای روحانی در انتخابات 92 رای دادند، همان توده‌هایی بودند كه در انتخابات 84 و 88 به آقای احمدی‌نژاد رای داده بودند؛ با این معنا، رای «آری» به آقای روحانی، رای «نه» به احمدی‌نژاد نبود. بسیاری خواستند رای آقای روحانی را علیه آقای احمدی‌نژاد مصادره كنند اما اشتباه می‌كنند. از قضا تیم رسانه‌ای ـ سیاسی آقای روحانی هم دچار همین اشتباه است. تیم آقای روحانی می‌خواهد هویت مقابل آقای روحانی را آقای احمدی‌نژاد تعریف كند.

داوری از انگیزه‌های اصولگرایان برای انتقاد از احمدی‌نژاد هم استدلال‌های جالبی دارد و می‌گوید: اصولگرایان پس از راهپیمایی 9 دی 88، به این جمع‌بندی رسیدند كه آقای هاشمی و اصلاح‌طلبان به كنار رفته‌اند و منزوی شده‌اند و دیگر تاثیری در معادلات سیاسی كشور ندارند و تنها مزاحمشان برای یكپارچه‌سازی قدرت، آقای احمدی‌نژاد است. بنابراین جریان سیاسی – رسانه‌یی اصولگرایان تمام هم‌وغم‌شان را در دو سال آخر بر این قرار دادند كه آقای احمدی‌نژاد را به گوشه رینگ ببرند. 

اخبار سیاسی - اعتماد