اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گلوله باران پاراچنار در روز عید قربان



به گزارش مشرق از پاکستان ، طالبان و مزدوران وهابی ، طی چند روز گذشته حملاتی را به منطقه پاراچنار انجام دادند که به شهادت و جانبازی تنی چند از اهالی این منطقه منجر شد.

 

اخبار رسیده از مرکز فرمانداری کوروم ایجنسی حکایت از آن دارد که طی خمپاره باران چند شب پیش طالبان در روستای شلوزان ، یکی از مدافعان بومی منطقه به نام « شکیل حسین » و یک زن از اهالی روستا به شهادت رسیدند. به دنبال این حملات ، مدافعان شلوزان به مواضع مهاجمان وهابی یورش برده و آنان را به عقب نشینی واداشتند و چند قبضه آتش بار سبک و نیمه سنگین را از آنان به غنیمت گرفتند.

بنا بر گزارش خبرنگار از مشرق از پاراچنار ، مواضع مجاهدان پاراچناری در روستای خیوص نیز شب گذشته ، هدف گلوله باران توپخانه ارتش پاکستان قرار گرفت که البته تلفات جانی در پی نداشت.

دیگر اخبار رسیده از پاکستان حاکی از آن است که وهابیون در ساعت 9 بامداد روز عید قربان ، اقدام به حمله موشکی به پاراچنار نمودند که به طرز معجزه آسایی تنها به خسارات مالی منجر شد اما دو شب بعد در روستای بالش خیل ، یکی از مجاهدان پاراچناری بر اثر برخورد با یک مین ضد نفر به شهادت رسید.../گزارش مشرق


ویدیو مرتبط :
فیتیله-1393/07/13 عید قربان - 05- نقالی عید قربان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعمال شب و روز عید قربان




اعمال شبو روز عید قربان

 

شب دهم ذیحجه از شب‎های مبارک است. و جزء چهار شبی است که احیاء و شب زنده داری در آنها مستحب است. در شب عید قربان، درهای آسمان باز است. برای این شب اعمالی ذکر شده است:


1- زیارت امام حسین علیه السلام .


2- خواندن دعای "یا دائِمَ الْفَضْلِ عَلیَ الْبَرِیَّةِ" که در شب جمعه هم وارد شده است.

 

اعمال روز عید قربان


روز دهم ذیحجه، روز عید قربان است و بسیار روز شریفی است و اعمال آن چند چیز است:


1- غسل . که در این روز سنّت مؤکد است و بعضی از علماء واجب دانسته‎اند.


2- اقامه نماز عید قربان، به همان نحو که در عید فطر ذکر شده است. اما در این روز مستحب است که بعد از نماز، با گوشت قربانی افطار شود.


3- خواندن دعاهائی که وارد شده پیش از نماز عید و بعد از آن و در اقبال ذکر شده و شاید بهترین دعاهای این روز، دعای چهل و هشتم صحیفه سجادیه باشد که اوّل آن "اَللّهُمَّ هذا یَوْمٌ مُبارَکٌ" است.


4- خواندن دعای چهل و ششم صحیفه سجادیه که اینگونه آغاز می‎شود: "یا مَنْ یَرْحَمُ مَنْ لا یَرْحَمُهُ الْعِبادُ".


5- خواندن دعای ندبه .


6- قربانی کردن؛ که سنّت مؤکّد است .


7- خواندن تکبیرات برای کسی که در منا باشد بعد از پانزده نماز که اولش نماز ظهر روز عید است و آخرش نماز صبح روز سیزدهم است. و کسانی که در سایر شهرها هستند نیز بعد از ده نماز از ظهر روز عید تا صبح دوازدهم این تکبیرات را بگویند. تکبیرات بنا بر روایت صحیح در اصول کافی از این قرار است :


اللهُ اَکْبَرُ اللهُ اَکْبَرُ لا اِلهَ اِلا اللهُ وَاللهُ اَکْبَرُ اللهُ اَکْبَرُ اللهُ اَکْبَرُ ولِلّه الْحَمْدُ اللّهُ َکْبَرُ


خدا بزرگتر از توصیف است، معبودی جز خدا نیست و خدا بزرگتر است، و ستایش خاص خدا است


اعَلی ما هَدانا اَللّهُ اَکْبَرُ عَلی ما رَزَقَنا مِنْ بَهیمَةِ الاْنْعامِ


خدا بزرگتر است بر آنچه ما را راهنمائی کرد خدا بزرگتر است بر آنچه روزی ما کرد از چهارپایان انعام (شتر و گاو و گوسفند)


وَالْحَمْدُلِلّهِ عَلی ما اَبْلانا.


و ستایش خاص خدا است برای آنکه آزمود ما را .


و مستحب است که به مقداری که توانایی است این تکبیرات بعد از نمازها تکرار شود.