اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گلایه روحانی از انتقادات ناصواب و جناحی



اخبار,اخبارسیاسی, روحانی


 اخبار سیاسی -  گلایه روحانی از انتقادات ناصواب و جناحی

رییس جمهوری بر تقویت بخش خصوصی و تعاونی ها و مشارکت و سرمایه گذاری این بخش در پروژه های توسعه ای کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر حسن روحانی در جمع نمایندگان استان آذربایجان فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را پیشاپیش به رهبری، ملت ایران، مسئولان نظام و تمام مسلمان جهان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد: با وحدت و همدلی از این ماه پرفیض و برکت در جهت منافع و مصالح مردم ایران و تمام مسلمین جهان استفاده کنیم.

رییس جمهوری با اشاره به سفر اخیر خود به ترکیه، استان آذربایجان غربی را حلقه ارتباطی ریلی و جاده ای به کشورهای ترکیه و عراق دانست و گفت: نگاه ایران، ترکیه و عراق ، نگاه توسعه ای در ارتباطات سیاسی و همکاری های اقتصادی است که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

دکتر روحانی تأکید کرد: نباید در اجرای پروژه های عمرانی و توسعه ای استان های کشور، به فروش نفت و درآمدهای حاصل از آن اتکا کنیم، چرا که فروش نفت تحت تأثیر تحریم بسیار کاهش یافته و اگر دولت تدبیر و امید در جهت کاهش و رفع این تحریم ها قدم برنمی داشت درآمدهای حاصل از فروش نفت و فرآورده های نفتی بسیار کمتر بود.

رییس جمهوری با بیان این مطلب که دولت تدبیر و امید، کشور را با تورم بیش از ۴۳ درصد و رشد منفی حدود ۷ درصد تحویل گرفت، تصریح کرد: ما نیاز به یک تحول و بازنگری در نوع نگرش مان داریم و حرف این جناح و یا آن حزب مطرح نیست بلکه باید با وحدت و دست در دست یکدیگر کشور را ساخت و این دولت معتقد و مصمم است که با برنامه و تلاش و همدلی، از مشکلات موجود گذر کند.

دکتر روحانی با گلایه از برخی انتقادات ناصواب و جناحی گفت: شعار دادن را همه بلدند ولی بنده و همکارانم در دولت تدبیر و امید آماده ایم که از حیثیت و آبروی خود برای ساختن و آبادانی کشور استفاده کنیم و در این راه قطعاً از توصیه های علما، بزرگان و رهبری نظام استفاده خواهیم کرد.


رییس جمهوری با تأکید بر مذاکرات سخت تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته ای با ۱+۵ از جمله آمریکا اظهار داشت: رهبری معظم، مردم و اکثریت مجلس از تلاش و کار مذاکره کنندگان حمایت کرده اند و قطعاً با کاهش فشارها و تحریم، شرایط متحول خواهد شد.

رییس شورای عالی امنیت ملی مهم ترین عامل مشکلات کشورهای منطقه به ویژه عراق و سوریه را عدم وحدت دانست و گفت: اگر ما ملت واحد و متحدی باشیم و از نگاه قومیتی و اقلیتی پرهیز نماییم می توانیم با خطرات و تهدیدهای اطرافمان مقابله کنیم.

رییس جمهوری دعوای دولت و مجلس را به نفع کسی ندانست ولی اختلاف نظر را لازمه دمکراسی و جمهوریت نظام خواند و گفت: باید به سیاست هایی که رهبری به ما اعلام می کند توجه و عمل کنیم در غیر این صورت عبور از مشکلات و رشد و توسعه کشور امکان پذیر نخواهد بود.

رییس شورای عالی محیط زیست در ادامه خشک شدن تدریجی دریاچه ارومیه را از مهمترین مشکلات زیست محیطی کشور که می تواند آثار تخریبی برای چند استان کشور به همراه داشته باشد اعلام کرد و اظهار داشت: کارها و برنامه های خوبی در دولت تدبیر و امید در این خصوص انجام شده است که ان شاء الله به زودی به نتیجه خواهند رسید.

رییس جمهوری توجه به مشکل آبهای مرزی و آب شرب استان آذربایجان غربی، راه های ارتباطی و اشتغال زایی را از جمله برنامه ها این دولت دانست که با تلاش نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی حل خواهند شد.

نمایندگان استان آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار ضمن ارایه گزارشی از وضعیت و مشکلات موجود در حوزه انتخابیه حوزه بر استفاده از ظرفیت ها و استعدادهای فراوان تجاری، کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن در استان برای توسعه و رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری تأکید کردند.

نمایندگان حاضر، ضمن تأکید بر حمایت مردم آذربایجان غربی از دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری و آراء زیادی که در این استان به نفع وی در صندوق ها ریخته شد، حمایت کامل خود از دولت تدبیر و امید را اعلام کردند.

نمایندگان استان آذربایجان غربی همچنین مهم ترین دغدغه خود و مردم استان را احیاء مجدد دریاچه ارومیه اعلام کردند و خواستار توجه دولت به این مهم شدند.

توجه و توسعه بازارچه های مرزی و مناطق آزاد تجاری استان، استفاده از ظرفیت های بازرگانی با توجه به هم مرزی با سه کشور و ظرفیت های گردشگری و کشاورزی و رفع موانعی نظیر بیکاری، راه های ارتباطی نامناسب، جلوگیری از انتقال آب و تغییر نگاه قومیتی را از دیگر خواسته ها و دغدغه های مردم حوزه انتخابیه خود برشمردند.
 اخبار سیاسی - پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری


ویدیو مرتبط :
گلایه دکتر نوبخت از نگاه جناحی صدا وسیما

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پاسخ رهبر انقلاب به گلایه روحانی درباره هجمه به عملکرد هسته ای اش



حسن روحانی,عملکرد هسته ایی حسن روحانی

پاسخ رهبر انقلاب به گلایه روحانی درباره هجمه به عملکرد هسته ای اش

پس از آنکه شایعاتی مبنی بر ائتلاف دو نامزد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بوجود آمد موجی از مخالفت ها و موافقت ها در دایره علاقه مندان به اصلاح طلبان، اصولگرایان معتدل و اعتدالگرایان شکل گرفت و گمانه زنی هایی نیز در خصوص جلسات خاتمی و هاشمی برای حمایت از یک کاندیدا مطرح شد.

در این راستا سید رضا اکرمی نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با روزنو تاکید می کند که چنین ائتلافی وجود ندارد و شایعات اینچنینی کاملا بی پایه و اساس است و و نباید در زمان انتخابات چنین شایعات بی اساسی در رسانه ها بوجود بیاید.

وی افزود: البته با توجه به روند موجود و تا زمانیکه ما تشکیلات تحزبی سازمان یافته ای نداشته باشیم وضع به همین منوال خواهد بود.

وی با اشاره به ثبت نام ۸۶۸ نفر برای کاندیداتوری ریاست جمهوری و در پی آن انتخاب تنها ۸ تن از این افراد گفت: اگر ما در کشور تشکیلات و احزاب سازمان یافته شده ای داشته باشیم هرگز چنین اتفاقاتی بروز پیدا نمی کند و شاهد چنین ضعف هایی نخواهیم بود. در کشورهای دیگر انتخابات معمولا میان ۲ الی ۴ نفر صورت می گیرد و افرادی انتخاب می شوند که توانایی اداره کشور را دارند و به لحاظ مدیریتی از قدرت بالا و تجربه کافی برخوردارند.

اکرمی ادامه داد: وقتی کاندیدایی می داند که رای ضعیفی دارد چرا وقت و انرژی و دارایی خود را بیهوده هزینه می کند؟ برخی از این کاندیداها اگر ده بار دیگر هم بیایند باز هم مردم به آنها رای نمی دهند و مورد پذیرش مردم قرار نمی گیرند.

عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه ما که نمی خواهیم کدخدا انتخاب کنیم اظهار داشت: ما می خواهیم رییس جمهور ۷۰ میلیون نفر را انتخاب کنیم که عاقل، بالغ و توانمند باشد و این لباس برازنده اش باشد. ما باید کسی را انتخاب کنیم که مدیریتش برای همگان اثبات شده باشد و پای میز مذاکره نشسته باشد.

نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بی اخلاقی های بسیاری در این زمان دیده شده است گفت: متاسفانه برخی از کاندیداها برای بالا بردن رای خود سعی می کنند دیگران را زیر سوال ببرند و اعتبار و آبروی آنها را خدشه دار کنند.

وی با اشاره به هجمه هایی که علیه روحانی در برخی سایت ها و رسانه های نزدیک به دیگر کاندیداها ایجاد شده است گفت: روحانی در برابر همه گفته ها و پرداخته های علیه خود کتابی مدون نوشته است و اگر این افراد راست می گویند بیایند و بیانیه و سندی بنویسند که این ادعای او را رد کند.

وی تاکید کرد: این افراد حتی می توانند با روحانی مناظره برگزار کنند و هر چه می خواهند در خصوص مسائل هسته ای از وی بپرسند. آقای روحانی مدعی است که تمام کارهایی که انجام داده اولا با سران سه قوه هماهنگ بوده و در تمام این موارد هم رهبری در جریان بوده اند و تا مجوز مکتوب نگرفته است هیچ اقدامی نکرده و همه امور را با هماهنگی کامل انجام داده است.

اکرمی در بخش دیگری از سخنانش افزود: روحانی از سال ۸۱ تا ۸۴ پرونده هسته ای را از رفتن به شورای امنیت حفظ کرد و توانست کاری کند که سه کشور قدرتمند از حق وتوی خود استفاده کنند ولی پس از آن به گونه ای عمل شد که این پرونده به شورای امنیت ملی رفته و هم اکنون باید پنج رای بگیریم تا بتوانیم پرونده هسته ای ایران را به شورای حکام باز گردانیم.

نماینده مردم تهران در مجلس هشتم اظهار داشت: ما در زمان مسوولیت روحانی در شورای امنیت ملی غنی سازی را به صورت داوطلبانه تعلیق کردیم تا سانتیریفیژها را کامل کنیم. در این زمان بود که کیک زرد تولید و بسیاری از فن آوری دیگر راه اندازی و تکمیل شد.

اکرمی تصریح کرد: آنهایی که این موضوع را تکذیب و تخریب می کنند می توانند از شورای عالی امنیت ملی سند بگیرند و ردنامه ای صادر کنند مبنی بر اینکه کارهای آقای روحانی غلط بوده یا انجام نشده است.

وی افزود: من شنیده ام که آقای روحانی به حضرت آقا گلایه ای کرده اند مبنی بر اینکه هجمه هایی در خصوص ایشان با موضوعیت هسته ای وجود دارد و ایشان نیز فرموده اند که شما که کتابی در این زمینه نوشته اید و جواب همه آنها را داده اید.

اکرمی گفت: متاسفانه در کشور ما بهانه جویی به وفور وجود دارد و کتاب آقای روحانی می تواند پاسخ گوی خوبی به همه این بهانه جویی ها باشد.

منبع:irdiplomacy.ir