اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشف محموله بزرگ قاچاق تلفن همراه


مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالاهای هدف ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از کشف محموله ۳۲ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق در بوشهر خبر داد.

خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالاهای هدف ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از کشف محموله ۳۲ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق در بوشهر خبر داد.

عباس نخعی گفت:‌ ماموران دریابانی استان بوشهر ۲۷ فروردین یک لنج را که از امارات وارد آب‌های ساحلی ایران شده بود و قصد تخلیه بار خود را در یکی از اسکله‌های نزدیک عسلویه داشت، شناسایی و به گمرک هدایت کردند که پس از بازرسی این محموله بزرگ کشف شد.

وی اظهارداشت:‌ این محموله قاچاق شامل آخرین مدل‌های برخی برندهای معروف دنیاست. همچنین در این لنج ۱۳ کارتن لوازم جانبی موبایل، ۲۰۰ دستگاه تلویزیون ال سی دی، مقداری چای و لوازم آرایشی تقلبی هم کشف و ضبط شد.

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالاهای هدف ستاد مرکزی مبازره با قاچاق کالا و ارز درباره ارزش این محموله گفت: در برآورد اولیه، این محموله حدود ۳۰ میلیارد تومان ارزش‌گذاری شده است. یکی از برنامه های اصلی ستاد در سال ۹۵ تشدید مبارزه با قاچاق کالا در آبهای ساحلی جنوب و محموله هایی است که از امارات به مقصد ایران بارگیری می‌شود.

نخعی افزود: در ۱۵ روز گذشته ۳ محموله قاچاق در استان‌های هرمزگان و بوشهر کشف شده است.


ویدیو مرتبط :
کشف و ضبط محموله‌ های بزرگ کالای قاچاق در سمنان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزئیات کشف 2 محموله بزرگ گوشی های قاچاق تلفن همراه در کشور



اخبار,اخباراجتماعی ,ریجستر کردن

قاچاق گوشی تلفن همراه با سود 278 درصدی مواجه است که این سود بالا زمینه تکرار این اقدام را فراهم می کند.

 مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از کشف 2 محموله قاچاق گوشی تلفن همراه که به  طرز ماهرانه ایی قاچاق شده بود خبر داد.

عبد المجید اجتهادی در گفت و گو با خبرنگار عصر ایران با بیان این خبر افزود: 2 پرونده بزرگ درسال 94 در زمینه  کشف محموله گوشی تلفن همراه در سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل شد که یک مورد آن در کرج و مورد دیگر در استان اصفهان بوده است.

وی ادامه داد: در هر دو پرونده قاچاقچیان اقدام به جاسازی گوشی های قاچاق تلفن همراه در تریلر های حمل فرآوردهای سوختی کرده بودند به طوری که با جوشکاری یک ورق در محفظه سوخت، گوشی های قاچاق را در زیر آن جاسازی کرده و سپس روی جاسازی فرآوردهای نفتی ریخته بودند.

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی در مورد تعداد گوشی های قاچاق شده در این پرونده ها گفت: در پرونده اصفهان 17 هزار گوشی تلفن هراه و در پرونده استان البرز نیز 13 هزار گوشی که به طرز بسیار ماهرانه جاسازی شده بود کشف شده است.

وی ادامه داد: این پرونده ها با جدیت از سوی تعزیرات در حال رسیدگی است.

سود بالای قاچاق تلفن همراه زمینه ساز تکرار این اقدام
اجتهادی  با بیان اینکه قاچاق تلفن همراه سود بسیار بالایی را نصیب قاچاقچیان می کند خاطر نشان کرد: مطابق بررسی های انجام گرفته قاچاق گوشی تلفن همراه با سود 278 درصدی مواجه است که این سود بالا  زمینه تکرار این اقدام را فراهم می کند.

اخبار,اخباراجتماعی ,ریجستر کردن


1500 میلیار تومان  هرساله ضر و زیان دولت از قاچاق گوشی تلفن همراه
مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی  با بیان اینکه به اعتقاد بسیاری از  مسئولان حداقل 90 درصد از گوشی های موجود در بازار قاچاق است گفت: بررسی ها نشان می دهد که دولت به دلیل عدم وصول  عوائد از محل ورود قانونی تلفن همراه به کشور  سالیانه 1500 میلیارد تومان متضرر می شود .

در خوشبینانه ترین حال فقط 10 درصد گوشی های قاچاق کشف می شود

اجتهادی با بیان اینکه در خوشبینانه ترین حالت در کشور فقط 10 درصد از محموله های قاچاق گوشی تلفن همراه کشف می شود گفت: در صورت کشف نیز پرونده  های قاچاق گوشی به دلیل آنکه به راحتی می توان برای آن اسناد جایگزین ارائه کرد از آسیب پذیر ترین پرونده ها است که امکان به نتیجه نرسیدن در آن وجود دارد.

 

اخبار,اخباراجتماعی ,ریجستر کردن


ریجستر کردن و کنترل الکترونیکی تنها راه مبارزه با قاچاق تلفن همراه
مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه تنها راه مبارزه با قاچاق تلفن همراه در کشور را کنترل الکترونیکی و یا ریجستر کردن آن ذکر کرد و گفت: تجربه نشان داده است که با برخورد فیزیکی در این عرصه نتوانسته ایم در زمینه مبارزه با قاچاق گوشی تلفن همراه موفق باشیم و لذا فقط باید از طریق الکترونیکی و با رجیستر کردن آن با قاچاق این کالا برخورد شود و در این زمینه سازمات تعزیرات نیز به عنوان پیشگیری از وقوع جرم وارد شده و اولین جلسه در مورد قاچاق گوشی تلفن همراه را با حضور مسئولان  مرتبط برگزار کرد .
  اخباراجتماعی  -  عصر  ایران