اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا سیمان گران شد؟



چرا سیمان گران شد؟

 براساس اظهارات دبیرانجمن تولید کنندگان سیمان، در حال حاضر در بازار سیمان با مازاد عرضه حدود 10 تا 15 میلیون تن نسبت به تقاضا مواجه هستیم.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

مسلم دریه در گفت وگو با خبرآنلاین دلایل افزایش قیمت سیمان را تشریح کرد و افزود: آنچه ما به کارخانه ها اعلام کردیم، 22 درصد افزایش قیمت است چراکه بسیاری از تولید کنندگان به دلیل عدم سوددهی با زیان دهی شدیدی مواجه شده بودند.

به گفته وی، در شرایطی که طی چند ماه گذشته تولید کنندگان سیمان با 46 درصد افزایش هزینه مواجه شده اند ما تنها با افزایش قیمت حدود 22 درصد موافقت کرده ایم.دبیرانجمن سیمان معتقد است بازار دلالی سیمان برچیده شده و تاکید کرد: افزایش بی رویه قیمت در بازار غیر ممکن است چراکه تا زمانی که مازاد عرضه در بازار وجود دارد نگرانی از این بابت به وجود نخواهد آمد.

وی متذکرشد: با این حال با برنامه ریزی های صورت گرفته در انجمن سیمان قرار است از این پس نظارت بر روی قیمت ها و نحوه عرضه سیمان در سراسر کشور بیشتر شود.

مسلم دریه در عین حال به نحوه عرضه سیمان اشاره کرد و افزود: قیمت کارخانه ای سیمان با آن چیزی که در بازار عرضه می شود متفاوت است اما این تفاوت طبیعی است.وی توضیح داد: چراکه هزینه حمل و نقل سیمان از درب کارخانه به مقصد و سود عمده فروش و خرده فروش در رقم نهایی محاسبه می شود./خبرآنلاین

 

افزایش قیمت سیمان


ویدیو مرتبط :
تولید سیمان چاه نفت در سیمان کرمان-سایت خبری سیمان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انباشت سیمان در انبارها



 

انباشت سیمان در انبارها

 

 

رئیس اتحادیه صادرکنندگان سیمان از انباشت سیمان در انبارها خبر داد و گفت: صادرات در حال حاضر تنها به دو کشور عراق و افغانستان صورت می‌گیرد.

 


مسعود حجتی در گفتگو با مهر گفت: در حال حاضر حجم تولید سیمان به دلیل ظرفیت بالای کارخانجات بسیار بالا و فراتر از نیاز داخل است، این درحالی است که به دلیل عدم وجود زیرساختهای لازم امکان صادرات سیمان متناسب با تولید وجود ندارد.

 


رئیس اتحادیه صادرکنندگان سیمان افزود: بر این اساس باید بخشی از سیمان تولیدی کشور صادر شود که این موضوع به دلیل نبود زیرساختهای لازم موجب انباشت سیمان در کارخانجات و زیان آنها شده است.

 


وی تصریح کرد: در حال حاضر سیمان تولیدی کشور تنها به دو کشور افغانستان وعراق صادر می شود، این درحالی است که صادرات ما به این دو کشور بسیار سنتی صورت می گیرد.

 


حجتی با بیان اینکه نبود زیرساختها مانع صادرات سیمان به کشورهای اروپایی و آسیایی دیگر شده است، گفت: علاوه بر زیرساختهایی همچون وسایل حمل ونقل مناسب در زیرساختهای الکترونیکی نیز با مشکل مواجه ایم.

 


به گفته وی هم اکنون برای یافتن مشتری در بازارهای جهانی با مشکل مواجه هستیم چراکه در عراق و افغانستان ارتباطات الکترونیکی جایگاهی ندارد.

 


حجتی خاطرنشان کرد: در صورتی که با بازاریابی الکترونیکی و فراهم ساختن زیرساختها می توان صادرات عظیمی را به کشورهای دیگر صورت داد.