اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پرداخت وام ازدواج فقط توسط این سه بانک


مدیر كل اعتبارات بانك مركزی گفت: اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج همانند گذشته از سوی بانك های عامل ، ملی ، صادرات و ملت از محل مانده منابع سپرده قرض الحسنه پس انداز و با توجه به تعداد متقاضی در صف در حال اقدام بوده و هم اكنون سامانه برای این بانك ها فعال است.

خبرگزاری ایرنا: مدیر كل اعتبارات بانك مركزی گفت: اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج همانند گذشته از سوی بانك های عامل ، ملی ، صادرات و ملت از محل مانده منابع سپرده قرض الحسنه پس انداز و با توجه به تعداد متقاضی در صف در حال اقدام بوده و هم اكنون سامانه برای این بانك ها فعال است.

محمدرضا قربانی در پاسخ به پرسشی در مورد مشكلات ایجاد شده در روند پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج اظهار كرد: در زمان حاضر به دلیل عملكرد صد درصدی منابع قرض الحسنه به مصارف قرض الحسنه در بانك های سپه، مسكن، رفاه كارگران، تجارت، كشاورزی، پست بانك، قرض الحسنه مهر ایران و همچنین اتمام بودجه تخصیصی از سوی صندوق مهرامام رضا (ع) جهت ازدواج، سامانه مربوطه جهت ثبت نام متقاضیان برای بانك های مزبور و صندوق موصوف مسدود است .

وی توضیح داد: بانك های یاد شده می توانند صرفاً با توجه به وصول اقساط تسهیلات اعطایی قبلی، نسبت به پرداخت تسهیلات به افراد ثبت نام شده قبلی اقدام نمایند.

مدیركل اعتبارات بانك مركزی تصریح كرد: جهت افزایش تعداد بانك های عامل اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج،اداره اعتبارات با پیگیری های متعدد در تلاش برای اتصال برخی بانك های خصوصی به سامانه ازدواج است .

وی ادامه داد: هرگونه تغییر در روند و یا نحوه اعطای تسهیلات مذكور، جهت اطلاع رسانی به عموم در اختیار آن اداره قرار خواهد گرفت.

به گفته مدیر كل اعتبارات بانك مركزی ، از ابتدای سال ۱۳۹۱ تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه همان سال و در مدت مشابه آن در سال ۱۳۹۲، به ترتیب تعداد ۵۵۰.۴۷۲ نفر و ۴۵۲.۲۷۰ نفر از متقاضیان ثبت نام كننده موفق به دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج شده اند.

 تسهیلات بانك مسكن

قنبری در مورد آمار تسهیلات اعطایی بانك مسكن نیز اظهار داشت: بانك مسكن به عنوان تنها بانك عامل طرح مسكن مهر از ابتدای طرح تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۹۲ در مجموع به میزان ۴۷۰.۶۳۸ میلیارد ریال قرارداد تسهیلاتی منعقد نموده و در حال پرداخت قراردادهای منعقده است .

وی ادامه داد: درخواست افزایش سقف فردی تسهیلات صندوق پس‌انداز بانك مسكن (خرید- ساخت) از سوی بخش كارشناسی بانك مركزی در حال بررسی است.

 تسهیلات بافت فرسوده

مدیركل اعتبارات بانك مركزی گفت: همچنین در زمینه تسهیلات بافت فرسوده نیز حسب مفاد بند (۲) مصوبه شماره ۴۷۰۶۰/ت۴۹۱۷۵ن مورخ ۳۰ اردیبهشت ماه ۹۲ ، اعطای تسهیلات مسكن بافت های فرسوده به میزان ۲۰۰‌هزار فقره تسهیلات جدید احیای بافت‌های فرسوده شهری در سال ۱۳۹۲ با سقف فردی ۳۰۰ میلیون ریال و با رعایت مفاد سیاست های پولی، اعتباری و نظارتی نظام بانكی كشور به بانك های عامل مربوطه ابلاغ شده كه بانك های عامل با توجه به منابع و مصارف بانك، نسبت به اعطای سهمیه های ابلاغی در چارچوب ضوابط بانكی اقدام می كنند.


ویدیو مرتبط :
پرداخت وام ازدواج در انتظار اجازه بانک مرکزی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توضیحات بانک مرکزی درباره پرداخت وام ازدواج



اخبار ,اخبار اقتصادی ,وام ازدواج

اخبار اقتصادی - بانک مرکزی: پرداخت وام ازدواج متوقف نشده است

بر اساس اعلام بانک مرکزی در سال جاری نیز تا تاریخ هشتم تیر ماه 93 در مجموع 160 هزار و 998 فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از سوی بانک ها پرداخت شده است.

بانک مرکزی با تاکید بر این که اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به هیچ وجه متوقف نشده است، اعلام کرد که از ابتدای سال 1393 تا هشتم تیر ماه جاری، 160 هزار و 998 نفر از این تسهیلات بهره مند شده اند.

 

به گزارش ایرنا، اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان، محور سوال محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس از وزیر امور اقتصادی و دارایی است که این سوال سه شنبه این هفته با حضور علی طیب نیا در جلسه علنی مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

 

بانک مرکزی روز شنبه با ارایه توضیحاتی درباره روند اعطای تسهیلات وام ازدواج که در پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت منتشر شد، تاکید کرد: طبق قوانین منابع تجهیز شده از حساب های پس انداز قرص الحسنه پس از کسر ذخیره قانونی و احتیاطی باید صرفاً برای اعطای تسهیلات قرض الحسنه صرف شود.

 

بر اساس توضیحات بانک مرکزی، منابع قرض الحسنه شبکه بانکی در سال 1392 کاهش و حجم تکالیف قرض الحسنه محوله به شبکه بانکی افزایش یافته است و بر این اساس این منابع از 800 میلیارد ریال تکالیف مندرج در قانون بودجه سال 1389 به 46.400 میلیارد ریال در قانون بودجه سال 1393 رسیده است.

 

بانک مرکزی یادآور شد که در این مدت تکالیفی از جمله تسهیلات قرض الحسنه قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و قانون حمایت از تولید و عرضه مسکن، اعطای تسهیلات قرض الحسنه براساس قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و قانون حمایت از تولید و عرضه به منابع قرض الحسنه بانک ها محول شده است.

 

براساس اعلام بانک مرکزی، همچنین در سال جاری میزان منابع قرض الحسنه شبکه بانکی بالغ بر 43 هزار و 280 میلیارد ریال (با فرض رشد صفر درصدی سپرده های قرض الحسنه) پیش بینی شده است.

 

طبق این گزارش، سپرده های قرض الحسنه در پایان اردیبهشت ماه سال 1393 برای نخستین بار در دهه اخیر رشد منفی 8.3 درصدی را تجربه کرده است.

 

بانک مرکزی یادآور شد: با توجه به میزان منابع پیش بینی شده و با در نظر گرفتن تعداد یک میلیون و 172 هزار و 898 نفر در صف انتظار فعلی (تا تاریخ 8/4/1393) و افزایش آن به تعداد تقریبی 2 میلیون نفر تا پایان سال جاری و با سقف 30 میلیون ریال، نیازمند حداقل 60 هزار میلیارد ریال منابع قرض الحسنه جهت اعطای تسهیلات ازدواج هستیم که با لحاظ سایر تکالیف بودجه ای، منابع مورد نیاز بالغ بر 106 هزار و 400 میلیارد ریال خواهد بود.

 

** روند اعطای وام ازدواج در پنج سال اخیر

 بانک مرکزی در ادامه جدولی درباره تعداد تسهیلات اعطایی ازدواج در سال های اخیر از سوی بانک های عامل در سراسر کشور ارایه کرده است که بر اساس آن در سال 88 تعداد 941 هزار و 268 نفر و در سال 89، یک میلیون و 131 هزار و 664 نفر از این تسهیلات بهره مند شده اند.

 

تعداد دریافت کنندگان تسهیلات بانکی ازدواج در سال 90 برابر یک میلیون و 264 هزار و 112 نفر بوده است که این رقم در سال 91 به میزان 947 هزار و 748 نفر و در سال 92 به تعداد 839هزار و 581 نفر کاهش یافته است.

 

بر اساس اعلام بانک مرکزی در سال جاری نیز تا تاریخ هشتم تیر ماه 93 در مجموع 160 هزار و 998 فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از سوی بانک ها پرداخت شده است.

 

بانک مرکزی تاکید کرده است که اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از سوی شبکه بانکی به هیچ وجه متوقف نشده است و تنها به دلیل محدودیت های بوجود آمده، اعطای تسهیلات از محل جذب سرمایه های جدید یا وصولی ها و با لحاظ لزوم اجرای بندهای مصوب قانون بودجه به کندی مورد اقدام قرار می گیرد.

 

همچنین بانک مرکزی اعلام کرد که برای تسریع در اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج با بانک های خصوصی هماهنگی های لازم انجام شده است تا با اتصال به سامانه وام ازدواج نسبت به اعطای تسهیلات اقدام کنند که تاکنون بانک های پارسیان و سامان به این سامانه پیوسته اند. 

اخبار اقتصادی - ایرنا