اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پاسخ به اتهام‌ زنی‌ اخیر آمریکا علیه ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: گزارش سالانه آمریکا تأثیری در سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران ندارد.

خبرگزاری ایسنا: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: گزارش سالانه آمریکا تأثیری در سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران ندارد.

حسین جابری‌انصاری در نشست خبری روز دوشنبه خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در رابطه با اتهام‌زنی‌های اخیر آمریکا علیه کشورمان در گزارش سالانه خود و سیاست‌هایی که وزارت امور خارجه در قبال این اتهام‌زنی‌ها و تکرار نشدن آن دنبال خواهد کرد، گفت: گزارش اخیر ایالات متحده آمریکا گزارش بی‌اعتباری است به دلیل آن‌که در واقع یک دستورالعمل ایدئولوژیک را کپی‌ پیست کرده است.

وی ادامه داد: آنها واقعیت‌ها را در گزارش سالانه خود لحاظ نکرده‌اند. واقعیت این است که جمهوری اسلامی ایران خود بزرگترین قربانی تروریسم است و 17 تن از اتباع کشورمان قربانی عملیات تروریستی گروه‌های تروریستی شدند که متأسفانه تحت حمایت کشورهای غربی از جمله آمریکا به اعمال خود ادامه می‌دهند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان این‌که همه می‌دانند جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر جلودار و پیشتاز مبارزه با جریان‌های تروریستی افراطی و تکفیری است،‌ خاطرنشان کرد: ایران در حال حاضر جلودار مبارزه با جریان‌های تروریستی و گروه‌های تکفیری است که امنیت منطقه و جهان را به خطر انداخته‌اند. بدیهی‌ترین مسائل در این گزارش مورد توجه قرار نگرفته است. بنابراین عملاً کمترین اعتباری برای چنین گزارش‌هایی باقی نمی‌ماند.

وی ادامه داد: این گزارش‌ها به شدت سیاست‌زده بوده و تابعی از نوع رابطه آمریکا با کشورهای مختلف جهان است. این در حالی است که موضوع تروریسم به عنوان مسأله تهدیدکننده امنیت بین‌المللی باید مجرد و جدای از اختلافات و دعواهای سیاسی مورد توجه قرار گیرد. هم‌چنین لازم است که رویارویی همه جانبه، جدی و اساسی با آن در دستور کار جامعه بین‌المللی قرار بگیرد.

جابری‌انصاری با تأکید بر این‌که جمهوری اسلامی ایران در رابطه با گزارش سالانه آمریکا موضعی روشن دارد، توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران بر مدار سیاست‌های راهبردی و استراتژیک خود به سیاستش ادامه خواهد داد. هم در زمینه رویارویی با تروریسم و هم در زمینه تمام مسائل مربوط به سیاست خارجی و توافق در موضوع خاص هسته‌ای، (گزارش سالانه آمریکا) تأثیری در سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران ندارد. کشورمان سیاست‌های خود را بر اساس اصول کلی سیاست خارجی کشور در زمینه‌های مختلف و بر اساس واقعیت‌های موجود و نیازها اتخاذ می‌کند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که گفته می‌شود مذاکرات محرمانه بین ایران و عربستان در جریان است؟ اظهار کرد: هیچ گفت‌وگوی رسمی بین مقامات ایرانی و عربستانی صورت نگرفته است.


ویدیو مرتبط :
اتهام زنی علیه پلیس و دادگاه توسط همدست بابک زنجانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اتهام زنی دوباره ایاد علاوی علیه ایران: در حال ورود به یک سیکل خطرناک هستیم



 

 

 

ایران

 

 

ایاد علاوی نخست وزیر اسبق و رهبر ائتلاف سکولار العراقیه عراق بار دیگر با اتهام زنی به ایران ، جمهوری اسلامی را به بر هم زدن اوضاع سیاسی عراق و تلاش برای بی ثبات سازی منطقه متهم کرد .

به گزارش عصر ایران علاوی در مصاحبه اختصاصی با فرید زکریا در برنامه " جی پی اس " شبکه سی ان ان آمریکا با اشاره به موانع تشکیل دولت جدید در عراق ، جمهوری اسلامی ایران را به مانع تراشی و ایجاد بی ثباتی در عراق متهم کرد .

علاوی مدعی شد : " ما می دانیم که ایران در حال انتقام جویی از منطقه است و با  بی ثبات کردن عراق و لبنان و فلسطین در پی ایجاد بی ثباتی در منطقه است ".

وی افزود : " نیروهای افراطی در عراق به دنبال بر هم زدن ثبات این کشور هستند تا همه توجه ها را به سمت خود جلب کنند ".

علاوی با هشدار نسبت به عدم تشکیل دولت آینده عراق گفت : " ما در حال ورود به یک سیکل  خطرناک هستیم ". وی افزود که وضعیت سیاسی موجود در عراق مشوق حرکت های افراطی و خشونت آمیز شده است و نسبت به بازکشت دوباره خشونت های فرقه ای به این کشور هشدار داد .

با وجودی که هشت ماه از انتخابات سراسری عراق می گذرد اما اختلافات سیاسی احزاب و جناح های قدرت در این کشور تشکیل دولت را نا ممکن ساخته و عراق در زمینه بحران عدم  تشکیل دولت پس از یک انتخابات به رکورددار تبدیل شده است .

این نخستین بار نیست که علاوی و افرادی نزدیک به گروه العراقیه جمهوری اسلامی ایران را متهم به بی ثبات سازی و دخالت در امور داخلی عراق می کنند و این در حالی است که ائتلاف العراقیه خود  تا حدود زیادی قائم به حمایت های خارجی کشورهایی نظیر عربستان سعودی ، مصر و برخی دیگر از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است .

علاوی که در انتخابات 16 اسفند 1388 عراق تواست با کسب 91 کرسی بیشترین کرسی های پارلمان را از آن ائتلاف خود کند ،  به دلیل اینکه ائتلاف تحت رهبری او اکثریت کرسی های پارلمان را در اختیار ندارد قادر به تشکیل دولت نیست و از این رو در ماه های گذشته بارها  ایران را به دخالت و مانع تراشی در تشکیل دولت  عراق متهم کرده است ..../تحلیل:عصرایران