اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ویروس زیکا به آسیا رسید



اخبار,اخباراجتماعی  , ویروس زیکا

بر اساس برخی گزارش‌ها، یک مرد 27 ساله در جزیره سوماترای اندونزی به ویروس زیکا مبتلا شده است.

به گزارش شبکه پرس تی وی، گزارش ها نشان می دهند که ویروس زیکا به جنوب شرق آسیا رسیده است.

 موسسه تحقیقاتی ایجکمان روز دوشنبه پس از هشدارهای سازمان جهانی بهداشت در مورد فراگیر شدن این ویروس، مثبت بودن آزمایش یک نفر در جزیره سوماترا اندونزی را تایید کرد.

سازمان بهداشت جهانی پیشتر اعلام کرده بود ویروس زیکا به شکل «انفجار گونه‌ای» در حال گسترش است و احتمالا 4 میلیون نفر را در قاره آمریکا مبتلا می‌کند.

وزارت بهداشت اندونزی اعلام کرد نمی تواند بلافاصله در مورد گزارش این موسسه درباره ابتلا یک فرد در جزیره سوماترا اظهارنظر کند.

منطقه جنوب شرق آسیا به دلیل گرمسیر بودن و وجود پشه 'آئدس' که عامل انتقال تب دانگ و تب زرد است، مستعد برای گسترش ویروس 'زیکا' می باشد.

براساس گزارش رسانه های محلی اندونزی، یک مرد 27 ساله ساکن استان جامبی در جزیره سوماترا که تاکنون به خارج از کشور سفر نکرده به ویروس زیکا مبتلا شده است.

وی برای آزمایش تب دنگی برای آزمایش مراجعه کرده بود که به صورت تصادفی تشخیص داده شد به زیکا مبتلا شده است.

این بیماری که در اکثر موارد بدون علامت است یا علائم خفیفی همچون تب خفیف، سردرد، درد مفاصل، التهاب و قرمزی ملتحمه چشم و لکه‌های پوستی دارد، از راه خون منتقل می‌شود. تاکنون هیچ واکسن یا درمانی برای ویروس زیکا پیدا نشده و پرهیز از گزیده شدن به‌وسیله پشه‌ها تنها راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

مقام‌های بهداشتی کلمبیا، السالوادور، جاماییکا و اکوادر از زنان خواسته‌اند تا زمان مشخص شدن وضعیت این ویروس، باردار نشوند.

کشورهای جنوب شرق آسیا نیز درباره شیوع زیکا هشدارهای بهداشتی صادر کردند و خواستار توجه به دستور العمل ها در این زمینه شدند.

ویروس زیکا در سال 1947 در جنگل زیکا در اوگاندا شناسایی شد. این ویروس همانند ویروس دنگی، نیل غربی و تب نخستین بار به وسیله پشه منتقل شده است.

در کشورهای اروپایی از جمله دانمارک نیز به تازگی چندین مورد ابتلا به این ویروس شناسایی شده است.


 اخبار  اجتماعی  -  تابناک


ویدیو مرتبط :
ویروس زیکا, حشره ای که انسان را می کشد به آسیا رسید‬

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ویروس زیکا به چین رسید


اداره ملی بهداشت و کمیسیون تنظیم خانواده چین از مشاهده نخستین مورد ابتلا به ویروس زیکا در این کشور خبر دادند.

خبرگزاری میزان: نخستین مورد ابتلا به ویروس زیکا در چین از طریق یکی از اتباع این کشور که به تازگی سفری به مناطقی در آمریکای جنوبی داشته، مشاهده و ابتلای این فرد به ویروس یاد شده نیز تأیید شده است.

خبرگزاری دولتی شین هوا در این باره نوشت: این فرد از ششم فوریه سال جاری تاکنون در یک بیمارستان محلی در قرنطینه بوده و اکنون دمای بدن او طبیعی گزارش شده و در حال حاضر دوران نقاهت بیماری خود را می گذراند.

بنابر این گزارش، با توجه به آب و هوای زمستانی در اکثر نقاط این کشور و برودت هوا، احتمال شیوع این بیماری در نقاط مختلف چین چندان جدی به نظر نمی رسد.

شهروند چینی مبتلا به این ویروس که در بیست و هشتم ژانویه سال جدید میلادی به ونزوئلا سفر کرده بوده، پس از بروز نشانه های ابتلا به این بیماری از جمله سرگیجه، سردرد و تب، در پنجم ماه فوریه از طریق هنگ کنگ و سپس شهر شن جن به محل اقامت خویش بازگردانده می شود.

در این میان منابع رسمی متصدی امور بهداشتی در چین اعلام کرده اند که نخستین مورد ابتلا به این بیماری در پرجمعیت ترین کشور دنیا به واسطه فردی 34 ساله که از اهالی شهرستان گوآن شیان واقع در استان جیانگ شی (در شرق چین) است، به وقوع پیوسته است.

به گفته مقامات مسئول سازمان بهداشت جهانی، منشاء اصلی عفونت پشه است. این سازمان به زنان باردار توصیه می کند که با استفاده از دورکننده ها، بستن در و پنجره، استفاده از پشه بند و در معرض نیش پشه قرار ندادن بدن مراقب خود باشند.

ویروس این بیماری که با گزش نیش نوعی پشه منتقل می شود برای نخستین بار سال گذشته میلادی در برزیل گزارش شد.

در این بیماری که بیشتر متوجه زنان باردار است جنین دچار آسیب های مغزی می شود و کودکان با سری کوچکتر از حد معمول به دنیا می آیند.

سازمان بهداشت جهانی نیز به تازگی اعلام کرد که این ویروس در 26 کشور و منطقه حوزه کاراییب و آمریکای مرکزی و جنوبی از جمله برزیل، کلمبیا و مکزیک مشاهده شده است.