اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ولایتی:هاشمی در فتنه 88 نقش داشت



انتخابات,علی اکبر ولایتی,اخبار اصولگرایان انتخابات

ولایتی:هاشمی در فتنه 88 نقش داشت 

ولایتی در جلسه هفتگی انصار حزب الله از نقش هاشمی در فتنه 88سخن گفت و در عین حال تاکید کرد که باید احترام وی حفظ شود.

به گزارش خبر گزاری رسا، علی‌اکبر ولایتی، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، در جلسه پرسش و پاسخ  انصار حزب‌الله در پاسخ به سؤالی مبنی بر موضع دولتش نسبت به اجرای قانون گسترش عفاف و حجاب، گفت: حجاب بخشی از اسلام است و در همه مذاهب اسلامی آثار عملی حفظ حجاب و عدم حجاب مشخص شده است، در رژیم گذشته و الان هم آثار سوء بدحجابی معلوم بوده و هست.

وی در ادامه افزود: قطعا باید حجاب رعایت شود و وظیفه دولت اسلامی وقتی که بر جامعه مسلط است برقرار کردن حجاب و احکام اسلامی است و ما هم جز این را اسلامی نمی‌دانیم و در کشوری که حاکمیت اسلامی وجود دارد، بی‌حجابی و بد حجابی معنا ندارد.

ولایتی در خصوص ترویج اباحه‌گری و فحشا در سینما، گفت: سینما حتما معایب زیادی دارد، سینما هنر هفتم است و هیچ چیز در رساندن یک پیام جای هنر را نمی‌گیرد و سینما اثر شگرفی دارد، به عنوان مثال تاثیری که مجموعه مختارنامه بر افکار عمومی گذاشت هیچ کتاب و نوشته‌ای نگذاشت، با خود سینما به عنوان یک وسیله مانند رادیو، تلویزیون و اینترنت می‌توان در جهت تبلیغ اسلام بسیار تاثیرگذارتر از سابق بود.

وی در ادامه اظهار داشت: سینما اگر در خدمت اسلام و اهل بیت(ع) باشد دنیا را می‌گیرد، سینما آن چیزی که باید باشد الان نیست و این حتما باید رعایت شود و نظر مقام معظم رهبری نیز همین موضوع است و بارها به اشکال مختلف تذکر داده‌اند، بنابراین نقش سینما به عنوان یک رسانه و هنر هفتم بسیار ارزش‌مند و تاثیرگذار است و هیچ چیز جای آن‌را نخواهد گرفت.

مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در مورد انرژی هسته‌ای بدون تحریم، گفت: هر کاری در کشور یک  مسؤولی دارد و مسؤول کار هسته‌ای دولت است و ما نباید در کار آن‌ها دخالت کنیم، ما آن‌چه را که به نظرمان می‌رسد می‌گوییم ولی در کار دولت دخالت نمی‌کنیم که خلاف قانون است.

وی با تاکید بر این‌که می‌شود هسته‌ای را حفظ کرد اگر تدابیر مقام معظم رهبری اجرا شود و تا کنون هم هرچه داریم از تدابیر ایشان است، گفت: زمانی اشخاصی گفتند که برنامه‌ هسته‌ای را بخوابانیم و حتی بدون این‌که در مجلس تصویب شود، به نوعی در آن زمان پذیرفته شد، یعنی مقام معظم رهبری اجازه دادند تا همه این پیشنهادها اجرا شود، هرچه آن‌ها گفتند ما عمل کردیم و هر روز به بهانه‌ای آن‌را عقب انداختند و روزی مقام معظم رهبری فرمان دادند که فعالیت‌های هسته‌ای را از سر بگیرید، این‌که الان ما را به عنوان یک قدرت هسته‌ای در دنیا قبول دارند به دلیل تدابیر ایشان بود، و تدابیر بعدی ایشان اگر اجرا می‌شد به همان جایی می‌رسیدیم که گفته بودم.

این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به این‌که طبق فتوای مقام معظم رهبری ما نیاز به بمب هسته‌ای نداریم، گفت: در نبود نفت و گاز مردم به انرژی هسته‌‍‌ای روی می‌آورند که تمامی ندارد و اگر ما و نسل‌های آینده این انرژی را نداشته باشیم آن‌وقت این‌ها تا ملت‌ها را به ذلت نکشند از این انرژی به آن‌ها نمی‌دهند، انرژی هسته‌ای سرآمد تمام تکنولوژی‌های دنیاست و نباید آن‌را از دست بدهیم و با مقاومت می‌توان انرژی هسته‌ای و با تدبیر و بی‌عقلی نکردن می‌توان رابطه با کشورهای دنیا را حفظ کرد، کسی که زبان بین‌الملل را نفهمد و آن‌ها هم زبان او را نفهمند یعنی نمی‌تواند تفاهمی را با دنیا برقرار کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال یکی از حاضران درباره نقش هاشمی در فتنه و نوع رابطه با وی، گفت: آقای هاشمی با حکم رهبر معظم انقلاب رییس مجمع تشخیص مصلحت است و نظر مقام معظم رهبری این است که احترام ایشان حفظ شود، اما این که آقای هاشمی در فتنه نقش داشته معلوم است؛ هر کس که در خط و طریق رهبری است باید در فتنه موضع‌ می‌گرفت، آن‌روز بعضی‌ها فکر می‌کردند که کار تمام شد ولی مردم آمدند و نشان دادند کار تمام نشده و آن‌روز، روز امتحان بود.

وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند که لشکرکشی نکنید و لشکر کشی کردند، کسانی که نباید در آن جمع سخنرانی می‌کردند و سخنرانی کردند و هرکس که جلوی آن لشکرکشی را می‌توانست بگیرد و نگرفت، مسؤول است.

ولایتی به شایعه کناره‌گیری خود و حداد عادل به نفع قالیباف اشاره کرد و گفت: این شایعه درست نیست و با هم قرار گذاشتیم که با هم باشیم، این با هم بودن مقدمه اتحاد افرادی است که در خط رهبری هستند و  به اصولگرایان معروف اند، ما داریم تلاش می‌کنیم که با سایر کاندیداها هم صحبت کنیم تا در نهایت یک نفر از اصولگرایان بیاید، در مقابل دوقطب انحراف و قطب فتنه را داریم، باید یک‌نفر بیاید که در دور اول، انتخابات تمام شود و اصولگرایی که تبعیت از رهبری دارد و بنایش بر اصلاح امور است و نه دعوای داخلی و با تدبیر در در روابط خارجی ثبات ایجاد کند نه تنش، فکر معاش طبقه ضعیف باشد، به فکر جلوگیری از خوابیدن کاسبی‌ها باشد و خط قرمزها را رعایت کند و خط قرمز اولش هم  ولایت فقیه باشد که رمز ماندگاری این حکومت همین است، بنابراین ما کاری که کردیم این بود که دور هم جمع شویم و در مقابل هم نایستیم.

ولایتی در پاسخ به پرسشی درباره جریان انحرافی و مشایی، گفت: خط صحیح خط تبعیت از ولایت فقیه است و هر کس که از خودش اجتهاد کرد و حرف دیگری زد و دکانی برای خودش باز کرد مانند همین منحرفین و بی‌سوادان که در مقابل مجتهدین و مقام معظم رهبری اظهار نظرهایی می‌کنند، حتما باید جلوی این انحراف ایستاد.

مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل گفت: سوریه بخشی از زنجیره مقاومت است، و این‌هایی که در سوریه می‌جنگند در حقیقت با ایران می‌جنگند، خط دفاعی ما از ایران شروع و به عراق، سوریه ، لبنان و فلسطین کشیده می‌شود وآن‌ها تمام نیروهایشان را جمع کرده‌اند تا این بیداری اسلامی را استحاله کنند و بنابراین به مرسی فشار می‌آورند.

سوریه نباشد ارتباط ما با فلسطین و حزب الله قطع می شود

وی بیان کرد: بعداز این‌که این موج بیداری اسلامی شروع شد امریکایی‌ها و اسراییلی‌ها و عوامل آن‌ها در منطقه از عرب‌ها گرفته تا غیر عرب‌ها دیدند که در عراق با کمک ایران حکومت مردمی سر کار آمد و آمریکایی‌ها را بیرون کردند، جنوب لبنان را با کمک ایران آزاد کردند و در غزه با کمک ایران و با موشک والفجر پنج تلاویو را زدند، این‌ها آمدند یک حلقه طلایی ولی ضعیف این زنجیره را قطع کنند از این رو به سوریه هجوم آوردند.

ولایتی اظهار داشت: این‌هایی که مقابل دولت  سوریه ایستاده‌اند در حقیقت جلوی ایران ایستاده‌اند و اگر قرار باشد که سوریه نباشد ارتباط ما با فلسطین و حزب‌الله قطع خواهد شد و امکان تدارک آنها نیست، بنابراین اهمیت سرپا ماندن سوریه با همین دولت ولی مشروط به ایجاد اصلاحات است و احتمال ساقط شدن دولت سوریه امروز کمتر از هر روزی در دو سال گذشته است./رسا

 

 


ویدیو مرتبط :
نقش شرکت دموتکس در فتنه 88

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

كدخدایی: هر کس در فتنه 88 نقش داشت رد صلاحیت می شود



 

كدخدایی: هر کس در فتنه 88 نقش داشت رد صلاحیت می شود

 

 

سخنگوی شورای نگهبان تاكید كرد: كسانی كه عالماً و عامداً به هر نحوی در شكل گیری و ادامه فتنه 88 نقش داشتند از فیلتر شورای نگهبان عبور نخواهند كرد.

 

عباسعلی كدخدایی با اشاره به اینكه فتنه سال گذشته یك امر ساده ای نبود كه بخواهیم به روحیات یك فرد یا به اختلافات سلیقه ای كه بطور طبیعی در جامعه وجود دارد محدود كنیم افزود: ابعاد فتنه 88 بسیار گسترده تر از اختلافات داخلی بود و فتنه سال گذشته یك زمین بازی بود كه دشمنان بیگانه برای ما ترسیم كردند و متاسفانه عده ای از دوستان هم در این زمین به نفع بیگانگان بازی كردند.

وی با مرور انتخابات سال گذشته و عملكرد بانیان فتنه ادامه داد: روز برگزاری انتخابات یك ادعایی از سوی برخی نامزدها و طرفدارانشان مطرح شد و هرگونه امكانات برای بررسی درخواست آنان در نظر گرفته شد اما حاضر نشدند هیچ یك از این راه های قانونی را بپذیرند در حالی كه در یك جامعه مدنی وقتی كه دو نفر با یكدیگر دچار اختلافی شوند و اگر نتوانند خودشان حل كنند به یك حكم و داور مراجعه می كنند.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: اگر افراد یا حزبی حكمیت یك داور یا یك مرجع قانونی را نپذیرند هیچ مشكلی حل نمی شود و اگر اراده عده ای برای نپذیرفتن باشد هر راهكاری را هم كه پیشنهاد بدهی سر باز می زنند.

وی بیان داشت: انتظاری كه مردم با توجه به سابقه كاندیداهای معترض در سمت های اجرایی داشتند این بود كه اگر هم اختلافی و یا اشكالی در مسیر اجرا وجود داشت و اگر شكوائیه ای داشتند آن را از طرق قانونی پیگیری و حل كنند كه یكی از آن مراجع شورای نگهبان است.

كدخدایی تصریح كرد: در انتخابات سال گذشته شاهد بودیم كه برخی از این افراد در همان ساعات پایان رای گیری اعلام پیروزی یك طرفه و یك جانبه كردند سؤال این است كه بر چه اساسی شما این كار را كردید و شورای نگهبان به عنوان مرجع ناظر كه تمام امور انتخابات زیر نظر آن انجام می شود چنین اجازه ای را هیچ وقت به خود نداده است كه اعلام نتیجه زود هنگام كند.

وی اعلام نتایج در پایان ساعات روز برگزاری انتخابات را عامل شناخت عوامل پشت پرده فتنه 88 دانست و گفت:كسانی كه در پس پرده برنامه ریزی و طراحی این اغتشاشات بودند برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی با نادیده گرفتن رای مردم و اصرار بر ادعاهای واهی مسیر قانونی را طی نكردند و شد آنچه كه نباید می شد و این نادیده گرفتن غیرقابل اغماض است.

صلاحیت چگونه احراز می شود؟

كدخدایی درباره موضوع احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینكه رفتار افراد را بر طبق قوانین ارزیابی می كنیم افزود: كسانی كه در چارچوب نظام حركت كرده اند و شرایط ماده 28 قانون انتخابات را دارا باشند و همچنین مواضعی كه در ماده 29 این قانون وجود دارد را نداشته باشند صلاحیتشان احراز خواهد شد.

وی خاطرنشان كرد: در مجلس هفتم و هشتم نیز مشاهده می كنید كه از همه گروه ها و جریان های سیاسی در آن هستند و از همه گروه ها هم افرادی بودند كه صلاحیتشان مورد قبول واقع نشد بنابراین شورای نگهبان سیاسی عمل نمی كند.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینكه حساب كسانی كه در فتنه سال گذشته به نوعی نقش داشتند از بقیه گروه ها و جریانات سیاسی جداست تاكید كرد: كسانی كه چه عالماً و چه عامداً به هر نحوی در شكل گیری و ادامه فتنه 88 نقش داشتند از فیلتر شورای نگهبان عبور نخواهند كرد.

كدخدایی كه با باشگاه خبرنگاران گفت وگو می كرد، از لزوم تغییر در قوانین انتخاباتی سخن گفت و این قوانین را ناقص و بسیار قدیمی توصیف كرد.

وی در این مورد گفت: نظام انتخاباتی ما مربوط به ادوار اولیه انقلاب است كه یك فضای سیاسی، اجتماعی متفاوتی نسبت به وضعیت فضای سیاسی امروز جامعه ایران حاكم بود.

وی افزود: امروزه یك فضای رقابتی سنگین و سیاسی در كشور حاكم است و همچنین بیشتر اوقات تحمل افراد و گروه های سیاسی هم كم است؛ لذا قوانین موجود برای اجرای انتخابات، نظارت و تبلیغات، دارای نواقصی است كه باید اصلاح شود و لزوم این تغییرات را هیچ كس نمی تواند منكر شود، اما متاسفانه هیچ اقدامی تاكنون در این زمینه صورت نگرفته است.

كدخدایی، فرهنگ سازی برای انتخابات را ضروری دانست و افزود: فرهنگ سازی انتخابات، یعنی اینكه احزاب و چهره های سیاسی قبول كنند، انتخاب یك برنده و بازنده ای دارد و همیشه در انتخابات برنده نیستند؛ و باید تحمل خود را بالا ببرند.

وی ادامه داد: احزاب زمانی كه در انتخابات شركت می كنند و بازنده می شوند، به مفهوم این نیست كه نظام عیبی دارد و یا تخلف و تقلبی صورت گرفته، احتمال قوی تر این است كه از این فرد یا گروه اقبالی از سوی مردم صورت نگرفته و رای نیاورده است؛ لذا این موضوع كمتر در انتخابات ما جا افتاده است..../عصر  ایران