اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش ها به جایزه جهانی برای بانوی ایرانی


اهدای جایزه اسپورت آکورد به بانوی پارالمپیکی ایران بازتاب زیادی بین مسئولین کمیته بین‌المللی پارالمپیک داشته است.

تابناک: اهدای جایزه اسپورت آکورد به بانوی پارالمپیکی ایران بازتاب زیادی بین مسئولین کمیته بین‌المللی پارالمپیک داشته است.

به گزارش سایت کمیته پارالمپیک ایران، در مسابقات تیر و کمان لندن 2012 روى سکوى اهداى جوایز، زهرا نعمتى نخستین بانوى ایرانى بود که مدال طلاى پارالمپیک را به دست آورد.

نعمتى ابراز داشت: امیدوارم استحقاق آن را داشته باشم که عنوان نمایندگى همه جنبش پارالمپیک را بر دوش بکشم.

نعمتى کماندار پارالمپیک جمهورى اسلامى ایران جایزه انفرادى 2013 اسپورت آکورد را در شهر سن پترزبورگ کشور روسیه از آن خود نمود.

این بانوى 28 ساله ایرانى در سال گذشته و در طى رقابت‌هاى پارالمپیک لندن صاحب 2 مدال رنگین شد و به شکل فزاینده‌اى از وى به عنوان فردى یاد مى‌شود که نقش زیادى را در ارتقاى مشارکت در رشته تیروکمان معلولین در ایران به دنبال موفقیت‌هاى کسب شده داشته است. در لندن 2012 وى رکوردى را در این رشته بدست آورد که در ماده انفرادى ریکرو w1/w2 نخستین زن ایرانى بود که مدال طلا را در بازى‌هاى المپیک و پارالمپیک بدست آورد. وى همچنین مدال برنز را در ریکرو تیمى آزاد زنان از آن خود نمود.

پیروزى‌هاى وى در بازى‌هاى لندن بازتاب گسترده اى را در رسانه‌هاى ایران داشت و نه تنها باعث شد که نگاه جامعه از حالت ترحم به معلولین تغییر نماید بلکه سبب الهام بخشى به زنان نیز براى حضور آنها در میادین ورزشى گردید.

زهرا نعمتى پس از دریافت جایزه اسپورت آکورد در مصاحبه اى که با سایت رسمى پارالمپیک داشت عنوان کرد: این افتخار بزرگى براى من و کشورم است و به عنوان یک زن ایرانى بسیار خوشحالم که به نمایندگى از همه ورزشکارن معلول دنیا مفتخر به دریافت این جایزه گشته‌ام. امیدوارم استحقاق نمایندگى همه جنبش پارالمپیک را داشته باشم.

خاویر گونزالس، مدیر ارشد اجرایى کمیته بین المللى پارالمپیک بیان داشت: به نمایندگى از همه جنبش پارالمپیک به زهرا براى برد این جایزه تبریک مى‌گویم.

وى در ادامه افزود: اولین زن ایرانى که توانسته مدال طلا را از آن خود کند یک دستاورد تاریخى است و بسیار خرسندم که عملکرد وى باعث شد وى بتواند الهام بخشى را براى زنان ایرانى در رشته تیروکمان به همراه بیاورد.

تام دیلن، دبیر کل فدراسیون جهانى تیروکمان ابراز داشت: این جایزه نتیجه عملکرد عالى زنى است که با و جود معلولیت توانسته در رقابت هاى بین المللى خود را نشان دهد. این نشان مى دهد که یکپارچگى لازم را در ورزش با جامعه بدست آورده ایم.

محمود خسروى وفا، ریاست کمیته پارالمپیک جمهورى اسلامى ایران بیان داشت: براى ما یک افتخار بزرگ است که ورزشکار معلول ما امروز توانست این جایزه را کسب نماید. زهرا نماینده همه ورزشکاران معلول سرتاسر جهان است. در اینجا از کمیته بین الملى پارالمپیک براى حمایتى که در دریافت این جایزه براى زهرا انجام دادند تشکر مى‌کنم و بسیار از اینکه با زهرا در مراسم اهداى جایزه وى شرکت دارم خوشحالم. کمیته پارالمپیک جمهورى اسلامى ایران در طى این سال ها تلاش هاى زیادى را انجام داده است و واقعا بر این باورم که موفقیت زهرا در لندن و در اینجا شهر سن پترزبورگ به پیشرفت آن کمک شایانى خواهد نمود.

زهرا نعمتى متولد 1364 مى باشد، وى داراى کمربند مشکى در رشته رزمى تکواندو بود که در سال 1384 بدلیل یک حادثه دچار قطع نخاع گردید. دو سال پس از این حادثه این دانشجوى دانشگاه رشته تیروکمان را انتخاب نمود و در مدت کوتاهى ثابت کرد براى وى معلولیت، محدودیت نیست.

درست شش ماه بعد از شروع دوباره فعالیت ورزشى در مسابقات قهرمانى کشورى در کنار کمان داران ورزشکاران سالم به رقابت پرداخت و توانست رتبه سوم را بدست آورد. در اولین حضورش در مسابقات تیروکمان معلولین در مسابقات قهرمانى 2010 جمهورى چک رکورد جهانى را شکست و مدال هاى رنگارنگى را در مواد تیمى و انفرادى بدست آورد.

در مسابقات قهرمانى تیروکمان 2011 تورین ایتالیا رکورد جهانى را در 4 ماده شکست.

جایزه الهام بخشى در سال 2002 توسط مجمع اسپورت آکورد بنا نهاده شد و سعى در تقدیر از تعهد و رفتار انسان دوستانه اعضاى خود دارد که عملکرد خارق العاده اى را در ترویج ورزش و استفاده از ورزش به عنوان ابزارى براى تغییر مثبت در جامعه داشته اند.

در پایان مراسم همچنین ریاست کمیته فنى ورزشى اسکى آلپاین، خانم سیلوانا میستر جایزه انفرادى را به خاطر زحمات وى در زمینه هاى مختلف ورزشى و معلولین دریافت نمود.


ویدیو مرتبط :
مهسا احمدی بانوی بدلکار ایرانی برنده جایزه هالیوود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش اقتصاد دان سرشناس ایرانی به احتمال برنده شدن جایزه نوبل



جایزه نوبل , هاشم پسران

واکنش اقتصاد دان سرشناس ایرانی به احتمال برنده شدن جایزه نوبل

پروفسور هاشم پسران می گوید به نظر من مساله ایران تنها با آمریکا و اروپا نیست و‌ ایران باید در منطقه هم بتواند خودش را بهتر نشان دهد. 

هفته نامه تجارت فردا گفت وگوی مفصلی با پروفسور هاشم پسران داشته است که در ادامه بخش هایی از آن می آید:

پروفسور پسران با بیان این که انبوهی از پیام‌های محبت‌‌آمیز به صورت تلفن و ای‌میل ارسال شده که من را بسیار خوشحال کرده است، گفت: اگر چنین اتفاقی باعث شود که مردم کشور من خوشحال شوند و به آینده امید بیشتری داشته باشند، باید بگویم من هم خوشحال هستم.

در ادامه بخش هایی از این مصاحبه می آید:

*مهم این است که نام یک ایرانی به این صورت عنوان شده است

*ایده‌های کریستوفر سیمز را توسعه دادم

*توانستیم مدلی برای دنیا طراحی  کنیم که اجزای آن مدل تک‌تک کشورهای دنیاست که می‌توانیم آنها را درست تخمین بزنیم

*اسامی از سوی موسسه تامسون‌رویترز تنها نوعی پیش‌بینی است. پایه این پیش‌بینی ارجاع‌هایی است که به کارهای علمی می‌شود. ممکن است برخی تصور کنند که اعلام اسامی و روند انتخاب برنده مانند مراسمی چون اسکار است؛ اما این‌طور نیست. من می‌خواهم این مساله را به روشنی توضیح دهم که انتظار فزاینده‌ای ایجاد نشود.

* نمی‌گویم امکان ندارد انتخاب کمیته نوبل باشم اما ممکن است سال بعد یا سال‌های بعد چنین انتخابی صورت گیرد.

* اسم پل کروگمن در سال 2006 توسط تامسون‌رویترز مطرح شد ولی آکادمی نوبل در سال 2008 ایشان را به عنوان برنده معرفی کرد. یعنی مساله فقط همان سال پیش‌بینی نیست.

* در مصاحبه بورسیه بانک مرکزی ایران شرکت کردم و فکر کنم نفر اول هم شدم. آنجا بود که بانک مرکزی قبول‌شده‌ها را به انگلستان فرستاد که حسابدار خبره شوند.

* زمانی که من به انگلستان بازگشتم و در دانشگاه‌های انگلستان به تدریس مشغول شدم تمام وام بانک مرکزی به علاوه 12 درصد بهره را پرداخت کردم. این حقی بر گردن ما بود چون به ما پول دادند که برویم تحصیل کنیم. اعتقاد داشتم که باید حتماً قرضی را که به بانک مرکزی و مردم ایران داریم را به اضافه بهره‌ای که به آن تعلق می‌گیرد، پرداخت کنیم.

* سوال عمده برای من این بود که چرا اقتصاد کشورهای در حال توسعه و کشورهای توسعه‌یافته دچار نوسان‌ها و تکانه‌های شدید است.

* تمام ریشه‌های کارهایی که من اکنون انجام می‌دهم همان سوال بود. سوالی که وقتی یک جوان 20ساله بودم از خودم پرسیدم.

* اقتصادسنجی علم پیچیده‌ای است. اما یادتان باشد که هر کار پیچیده‌ای از جایی شروع می‌شود. نباید گفت مثلاً چون صعود به قله کوه خیلی مشکل است پس آدم شروع به بالا رفتن نکند.

* مطمئناً رشد اقتصادسنجی مانند هر علم دیگری می‌تواند به دولتمردان، مردم عادی، بخش خصوصی و موسسات غیرانتفاعی کمک کند که تصمیم‌های درست‌تری بگیرند.

* سفر آقای روحانی به سازمان ملل بسیار مثبت بود و همه ما هم امیدوار هستیم.

* امیدوارم روندی که آغاز شده تداوم داشته باشد و از این شرایط خوب و فضای مثبت ایجاد شده بتوانیم واقعاً استفاده کنیم.

* به نظر من مساله ایران تنها با آمریکا و اروپا نیست و‌ ایران باید در منطقه هم بتواند خودش را بهتر نشان دهد.

* هر چقدر که ایران نشان دهد سیاست‌های عقلانی استفاده می‌کند می‌تواند خودش را در منطقه از نظر قدرت اقتصادی و سیاسی منسجم‌تر کند.

*صندوق بین‌المللی پول از من دعوت کرده روز 16 اکتبر یکی از کارهای علمی را که انجام داده‌ام ارائه کنم. من هم از این فرصت استفاده کردم و راجع به «چالش‌ها و چشم‌انداز اقتصاد ایران» پنلی گذاشتم تا مسائل اقتصادی ایران بیشتر در آمریکا مطرح شود.

*امیدوارم بتوانم شانس بیشتری داشته باشم و در شرایط فعلی فضای مثبتی که ایجاد شده من بتوانم بیشتر در مورد ایران برنامه داشته باشم./انتخاب