اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش عباسی به صحبتهای رئیس جمهور


وزیر سابق ورزش و جوانان در واکنش به صحبتهای شب گذشته رییس جمهور در نامه‌ای توضیحاتی را به خبرگزاری مهر ارسال کرده است.

مهر: وزیر سابق ورزش و جوانان در واکنش به صحبتهای شب گذشته رییس جمهور در نامه‌ای توضیحاتی را به خبرگزاری مهر ارسال کرده است.

محمد عباسی در نامه خود با عنوان "کارنامه ای برای دو سال تشکیل وزارت ورزش و جوانان و افتخاراتی استثنایی برای تاریخ ایران تقدیم به رهبری فرزانه و ملت عزیز" آورده است: در این هفته با برگزاری آخرین تودیع و معارفه در دولت جدید که به تعبیر رئیس جمهور محترم،آخرین وزیر کابینه از کوچه پر پیچ وخم پارلمان عبور کرد.

از اینکه بالاخره وزارت ورزش و جوانان توانست متولی داشته باشد،جای خرسندی دارد.برای وزیر جدید(جناب آقای دکتر گودرزی)آرزوی توفیق داشته، همان‌طور که در جلسه تودیع عرض شد.همکاری با ایشان را وظیفه و شکرانه نعمت خدمتگزاری و فرصت کسب تجربه این ایام می دانم.رسم این است که در پایان گزارشی اجمالی ارائه شود تا حاصل خدمت گروه کثیری از خادمان نظام اعم از مدیران ،مربیان ،پیشکسوتان ،ورزشکاران ،قهرمانان و سایر همکاری های انجام شده از سایر ارکان دولت ،مجلس شورای اسلامی به طریقی به سمع و نظر ملت عزیز برسد.
آیا می دانید که:

به فضل الهی و توجهات حضرت ولی عصر(عج) و تلاش و همت جوانان رشید ملت، قهرمانان و مربیان عزیزایران اسلامی،درخشان‌ترین موفقیت‌های ورزشی درطول تاریخ ایران (قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی) بعد از تشکیل وزارت ورزش و جوانان تا کنون اتفاق افتاد؟ که ذیلا اهم آن اشاره می شود:

*در المپیک 2012 که در لندن برگزار شد فرزندان این ملت؛ با کسب 4 مدال طلا -  5 نقره و 3 برنز در مجموع 12 مدال افتخار دریافت داشتند و در مسابقات پارالمپیک با کسب 10 طلا- 7 نقره- 7 برنز در مجموع 24 مدال دریافت کردند.

*رتبه ایران در المپیک از ردیف59 جهان به 17 و در پاراالمپیک به 11 جهان ارتقاء یافت (برابری می کند با مجموع مدال‌های سه دوره المپیک)

*ورزش بانوان ضمن اینکه برای اولین بار 8 سهمیه در المپیک در یافت شده نفر ششم تیر اندازی المپیک توسط یک بانوی ایرانی کسب شد.

*کسب مدال نقره ورزشکار دوومیدانی ایران (احسان حدادی)

*در طول تاریخ ایران برای اولین بار تیم ملی فوتبال کشور به عنوان سرگروه به جام جهانی راه یافت.و راه یابی نوجوانان فوتبالیست به جام جهانی و صعود تیم ملی فوتبال در جام جهانی آسیابرای 2015دراسترالیا

*برای اولین بار تیم ملی والیبال کشورمان ضمن پیروزی بر کشورهای قدرتمند ورزشی که سالها قهرمان بلامنازع جهان بودند به لیگ جهانی راه یافت.آخرین موفقیت های فرزندان ملت را در ماه اخیر در جام بین قاره ای شاهد بودیم.

*برای اولین بار تیم ملی وزنه برداری ایران ضمن توفیق در المپیک در تاریخ 55 ساله رقابت های قهرمانی آسیا موفق شد از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.و کسب 3 مدال  جهانی در این رشته

*برای اولین بار تیم ملی کشتی کشورمان با اقتدار آمریکا و روسیه را شکست دادو در کشتی آزاد و فرنگی در جام جهانی دو سال پی در پی قهرمان جهان شد.

*در تکواندو نایب قهرمان جهان و بعد از چهل سال قهرمان جهان در کره جنوبی (مقر دائمی فدراسیون جهانی تکواندو)

*کسب دو مدال جهانی در تیر اندازی

*صعود به 8 قله بالای 8000 متر دنیا و فتح بلند ترین برج صخره ای جهان(ترانگو)

* کسب مدال مسابقات قهرمانی ژیمناستیک جوانان آسیا و کسب 3 مدال قهرمانی شطرنج نوجوانان و جوانان

* نایب قهرمانی در رشته موتور کراس در آسیا و کسب نایب قهرمانی جوانان تنیس رویمیز بانوان

*کسب دو مدال طلای توسط جانبازان و معلولین در شنا و قهرمانی کاراته در جهان

*درخشش تیم فوتبال ساحلی در مسابقات بین قاره ای در امارات با عبور از روسیه،برزیل و ایتالیا برای اولین بار

*نایب قهرمانی وشو در جهان برای سومین بار و در اسکی روی چمن برای اولین بار ایران نایب قهرمان جهان شد

* در ورزش همگانی با افزایش قریب صد در صد و افزایش دوبرابری ورزشکاران سازمان یافته

*برای اولین بار تعداد رشته های حاضر و مدال آور کشور علاوه بر رشته های مطرح مانند کشتی و وزنه برداریو تکواندوبه تعداد گسترده تری در سایر رشته ها مانند تیر اندازی،قایق رانی،بوکس،دوو میدانی ،کوه نوردی وکبدی وژیمناستیک و ... مخصوصا در رشته های تیمی که همواره مورد تقاضا بوده است از جمله والیبال،فوتبال و بسکتبال درورزشهای در حال رشد و مطرح قاره ای و جهانی تسری یافت.

*در تنوع پراکندگی ورزش قهرمانی برای اولین بار قهرمانان ورزشی در بین 16 استان کشور بروز کردند.

*در مجموع در فاصله تشکیل وزارت ورزش تا کنون در حدود 3500 مدال در میادین ورزشی کسب شده است که قابل توجه است.

این نتایج رابطه ما را با سایر کشورها اینگونه ترسیم می‌کند که: در آمریکا لاتین فقط کوبا از ایران جلوتر بود. در آفریقا هیچ کشوری در آسیای میانه فقط قزاقستان و در کل آسیا کره جنوبی ، چین و ژاپن و در اروپا فقط 8 کشور از ما جلوتر قرار گرفت و در جهان اسلام اولین کشور قرار گرفتیم.

این در حالی است که تحلیل گران جهانی نوشتند ایران تیم شگفتی آفرین جهان بوده است و به عنوان کاروان پاک مورد توجه قرار گرفت(به لحاظ عار ی بودن از موضوعات دوپینگ و..)

این افتخارات موجب شد که ادعا کنیم ضمن رضایتمندی رهبری عزیز از جوانان این ملت که در چندمین نوبت بزرگواریشان موجب دلگرمی دست اند کاران ورزشی کشور شد،آیا هیچ رویدادی را در این چندین ساله سراغ دارید که در این حد ملت را شاد کرده باشد؟

ضمن به‌جا دانستن نگرانی مسئولان و نمایندگان شریف ملت در ضرورت ایجاد اماکن ورزشی برای جوانان که البته سعی شده است با جدیت و صرفه در همان مقداری را که دولت و مجلس محترم برای بخش ورزش و جوانان مقرر داشته اند ،اقدامات ارزشمندی شکل بگیرد. امیدوارم دربودجه های سنواتی به این مهم توجه بیشتری گردد.اما با همه این کاستی ها لازم است به اطلاع برسد که:

آیا می دانید که:

از بدو تشکیل سازمان تربیت بدنی تا سال 57 فقط 677 مکان ورزشی در کشور ایجاد شده است و ازسال 57 تا سال 84تعداد 3346 مکان ورزشی ایجادشد.اما از سال 1384 تا کنون بیش از 5000 مکان ورزشی ایجاد شده است.(یعنی بیش از دو برابر همه دوره های گذشته.)

آیا می دانید قبل از انقلاب اسلامی فقط 27 مکان ورزشی روستایی در کل کشور ایجاد شده بود از بعد از انقلاب تا سال 84 تعداد 431 مکان اما از سال 84 تا کنون 3355 مکان ورزشی در روستاها ایجاد شده است.(یعنی حدود بیست برابرگذشته)

با اذعان به اینکه در وظایف قانونی امور جوانان در حدی را که برای این ساختار تکلیف تعیین شده است،همکاران ما تمام وظایف را به بهترین شکل ممکن دنبال کرده اند.

علاقمند بودم مطابق تجربه مواردی را در حل موضوعات مربوط به جوانان مخصوصا معیشت و نیازهای شغلی و اجتماعی آنان که قانون هم اعتبارات و هم وظایف آن را به سایر دستگاه‌ها سپرده است،ارائه کنم که از قاعده گزارش خارج و ان شاءالله در صورتی که توسط سیاستگذاران کشور در دستور کار جدی قرار بگیرد موارد جمع بندی شده تقدیم خواهد شد.

اما با اینکه بنا نداشتم وارد مسائل حاشیه ای شوم و اساسا به نسبت بعضی از دوستانم خودم را خوشبین به تدابیر رییس جمهور جدید می دانسته و همواره ضمن دعای خیر برای توفیق مسئولان جدید،تصمیم دارم به عنوان کسی که سالها به لطف الهی در تدریس و تحقیق و مجلس و دولت اندوخته هایی را کسب نموده ام در کمک به این عزیزان دریغ نکنم؛اما ازشنیدن مصاحبه دیشب جناب آقای دکتر حاج آقای روحانی رییس جمهور محترم در ضمن گزارش صد روزه شان (که به تعبیر بعضی از رسانه ها در عوض گزارش کارهایی که در در این فاصله کار دولت در رفع مشکلات به ویژه مسائل معیشتی و اقتصادی مردم ازجمله جوانان کشور بیشترین وقتشان را به نقد واتهام به دولت قبل گذراندند) متعجب تدبیر سخنانشان شدم.در مورد سایر امور اهل فن و مطلعین باید پاسخ دهند. اما در اندازه ای که جناب آقای روحانی در مورد ورزش فرمودند؛.اجازه می خواهم به شکل گذرا به محضر ایشان و ملت عزیز عرض کنم که:

اولا وزیر ورزش معرفی شده چند روزی است که کارشان را به عنوان وزیر دولت یازدهم شروع کردند. قرار شد همه کمک کنیم.این تاکید رهبری عزیز است.همان‌طور که در گزارش فوق آمده است که همه جهان ورزش تصدیق می کنند.اصل موفقیت های بزرگ و غرور آفرین ورزش ایران مربوط به قبل از شروع کار وزیر دولت یازدهم است. مخصوصا این دو سال و سایه تدابیر آن که تا این دوروزه همان برنامه ها ادامه دارد.وزیر دولت یازدهم به تعبیر خود ایشان تازه از کوچه پر پیچ و خم پارلمان گذشته و این هفته رسما شروع می کنند (بعید است ایشان ندانند که مقدمات،آمادگی و برنامه های مربوط به ایام گذشته است.)به طریقی را که در طول تاریخ کشور سابقه ندارد.حال ایشان کدام موفقیت ورزشی را به تدبیر خودشان منتسب می کنند.آیا سراغ داریم در این دو ساله هیچ اقدامی به اندازه موفقیت های ورزشی که شرح آن فوقا اشاره شده است،ملت و رهبری را با این اندازه خوشحال کرده باشد؟

بسیار علاقمندم که پس از این با تدابیر و حمایت دولت جدید از ورزشکاران و نهاد های ورزشی ادامه این توفیقات را شاهد باشیم

ثانیا ایشان در مطالبشان ضمن اینکه این موفقیت ها را به خودشان منتسب می کنند،تدبیرشان را هم برداشتن سایه سیاست از ورزش تلقی کردند .تعابیر مشابهی هم در برداشتن سایه امنیت از فرهنگ و مدرسه و دانشگاه به کارگرفتند.می خواهم به محضرشان عرض کنم ضمن اینکه به وجود،خدمات و زحمات نیروهای امنیتی و سیاسی نظام افتخار می کنیم و از خداوند می خواهیم ما را با نیروهای با اخلاص فداکار کشور محشور کند،اما همگان می دانند که بر خلاف سابقه خود ایشان و تعداد زیادی از همکارانشان که از صبغه سیاسی امنیتی برخوردارند. نه این خادم کوچک ملت و نه برادران عزیزم وزرای سابق اندیشمند فرهنگ و ارشاد اسلامی،علوم و آموزش و پرورش بجز سابقه معلمی و تحقیق و تدریس در مدرسه و دانشگاه و افتخار بسیجی بودن،از آن سابقه هایی که ایشان مردم را می ترسانند، نداشته ایم. اتفاقا ضمن احترام به برادران معرفی شده غالب کسانی را که ایشان به عنوان وزیر ورزش معرفی کردند و مورد استقبال مجلس قرارنگرفت، یا مستقیما شغل امنیتی داشتند یا آنطور که نمایندگان مخالف گفتند در همراهی جریانات سیاسی نزدیک به فتنه متهم شدند. پس ایشان کدام سایه سیاسی را برداشتند و قصد داشتند کدام جبهه را بر ورزش کشور جایگزین کنند؟

به هر حال همانطور که عرض شد همه این افتخارات جوانان رشید این ملت، تقدیم به رهبری فرزانه انقلاب و ایران اسلامی است که فقط به لطف خداوند سبحان نصیب شد که بار دیگر از درگاه بیکرانش شکر و سپاس می گوییم. بدین وسیله از همه عزیزانم مخصوصا ورزشکاران و جوانان رشید ملت، مربیان، مدیران استانی و شهرستانی و ستادی، روسا و مسئولین فدراسیون ها و هیئت های ورزشی کشور، رییس جمهور محترم و سایرهمکارانم در دولت سابق و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که بنده و همکارانم را در این مسیر یاری کردند سپاسگذارم. همه ما خودمان را خادم ملت دانسته ودر سایه رهبری های ولی امر مسلمین دری اری رسانی متولیان فعلی از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد. ان شاء الله از این به بعد هم شاهد توفیقات برتر باشیم.

به امید عزت و سرافرازی روز افزون ایران اسلامی

خادم ملت  و فرزند کوچک رهبری

محمد عباسی وزیر سابق ورزش و جوانان



ویدیو مرتبط :
صحبتهای جالب خواهر رئیس جمهور-قضاوت با شما

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سؤال دوم مجلسی ها از رئیس جمهور ؛ «واکنش جدی» یا «طرحی برای خالی نبودن عریضه»؟!



سؤال دوم مجلسی ها از رئیس جمهور ؛ «واکنش جدی» یا «طرحی برای خالی نبودن عریضه»؟!

اینک هر چند تعداد منفی های کارنامه احمدی نژاد بیش از 9 ماه گذشته است ، اما سؤالی که از سؤال کنندگان وجود دارد این است که اساساً سؤال از رئیس جمهور در شرایط کنونی چه نفعی دارد؟ اگر احمدی نژاد همانند اسفند گذشته بیاید و بگوید و بخندد و برود و مجلسی ها هم فقط تماشاگر باشند ، آیا چیزی جز اتلاف وقت مجلس و مردم به دست می آید؟!

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

عصر ایران - مجلس اصولگرای نهم هم به مانند مجلس اصولگرای هشتم در تلاش است تا با جمع آوری امضاهای لازم رییس اصولگرای دولت را برای طرح سؤال نمایندگان به بهارستان فرا بخواند تا از جمع شش رییس جمهوری که در جمهوری اسلامی هدایت دولت ها را بر عهده داشتند، محمود احمدی‌نژاد تنها رییس جمهوری باشد که مورد نه تنها سؤال نماینده‌ها قرار گرفته است بلکه در طول کمتر از یکسال ۲ بار با این اتفاق نادر مواجه شده است.

این شرایط کافی است تا اذهان عمومی سؤالی را با این مضمون مطرح کنند که «چه شرایطی موجب شده تا دولت با چنین وضعیتی مواجه شود؟» به هر حال هم دولت و هم مجلس ، برآمده از جریان اصولگرایی هستند و به همین دلیل هجمه انتقاداتی که چهره‌های اصولگرایی به دولت اصولگرا وارد می‌کنند موجب شده تا احمدی‌نژاد و دولتمردانش دشواری‌های زیادی را متحمل شوند، اگر چه در ظاهر اهمیت چندانی به مسایل مطرح شده نشان نمی‌دهند، اما واضح است که انتقادات "دوستان نزدیک دیروز" که به "مخالفان سرسخت امروز" بدل گشته‌اند می‌تواند چهره هر مجموعه‌ای را مخدوش کند.

مطهری طراح طرح سؤال

علی مطهری به واسطه اینکه پسر شهید مطهری است و البته به این دلیل که صراحت لهجه دارد و اعتقادش این است که گفتی‌ها را باید گفت به عنوان یکی از چهره‌های ویژه مجلس به شمار می‌رود و معمولا در اتفاق‌های مهم قوه مقننه می‌توان رد پایی از او را مشاهده کرد.

این نماینده اصولگرا که به دلیل مشی انتخابی‌اش جایی در فراکسیون اصولگرایان ندارد همانطور که در سال ۱۳۹۰ برای اولین بار مقدمات سؤال از رییس جمهوری را مهیا کرد، این بار هم به عنوان طراح دومین طرح سئوال از رییس جمهوری در حال تلاش است تا تعداد لازم امضاهایی را که برای این کار لازم است، جمع کند ؛ آن هم در شرایطی که برخی از اصولگرایان اینطور عنوان می‌کنند که «صلاح در تحمل یکسال باقی مانده دولت است».البته باید منتظر ماند و دید این تحرکات آیا به سرانجام خواهد رسید و مساله دیگر اینکه این تلاش‌ها چه تبعاتی برای شخص مطهری خواهد داشت؟!

طرح سؤال؛ خوب یا بد؟

تاکید قانون اساسی این است که نمایندگان مجلس به عنوان نماینده‌های مردم این حق را دارند که با نظارت دقیق بر امور سایر دستگاه‌ها هر زمان که صلاح دیدند، از مسؤولان سؤال کنند، حتی اگر قرار باشد سؤال شونده نفر اول اجرایی کشور باشد.

اما در این میان برخی این طور عنوان می‌کنند که سؤال از رییس جمهور ابهت دولت را زیر سؤال می‌برد و در نتیجه تاثیر منفی در عملکرد رییس و همچنین دولت خواهد گذاشت.

صاحبان این نظر همچنین در سال گذشته عنوان می‌کردند چون ۵ رییس قبلی دولت هیچگاه مورد سوال واقع نشده اند ، بهتر است که احمدی‌نژاد هم از این قاعده مستثنی نباشد. اما در مقابل این نظر، چهره‌هایی هم بودند که مجدانه خواستار اجرای طرح سؤال بودند و عملکرد احمدی‌نژاد را چنان مشکل دار تلقی می‌کردند که طرح سؤال را کمترین واکنش مجلس به کارنامه دولت می‌دانستند.

محمد رضا باهنر: طرح سؤال مثل طلاق است

نایب رییس مجلس که اتفاقا خود از منتقدین دولت به شمار می‌رود، در این باره معتقد است قانونی بودن طرح نمی‌تواند دلیل خوبی برای اجرای آن باشد.

محمدرضا باهنر در این خصوص اظهار می دارد: ببینید! طرح سؤال مثل قانون طلاق است و هیچ عذر شرعی ندارد. اما همانطور که اتفاقی به نام طلاق همه را ناراحت می‌کند و سعی می‌شود که حتی المقدور کسی به آن سمت نرود، سؤال از رییس جمهوری هم همین طور است و به دلیل مصلحت نظام بهتر است که این اتفاق نیفتد.

باهنر همچنین می‌گوید: البته اینکه دولت کارنامه‌اش مشکل دارد و با کار‌هایشان شرایط دشواری را برای جامعه به وجود آورده است، بر هیچ کس پوشیده نیست ولی صلاح کشور در راس امور است و به همین دلیل باید توجه داشت که تصمیمی گرفته نشود که بر خلاف منافع ملی و عمومی باشد.

داریوش قنبری: مخالفان طرح سؤال مخالفان قانون هستند

نماینده سابق مردم ایلام در مجلس نظری کاملا متفاوت با باهنر دارد و معتقد است که مخالفان طرح سؤال در اصل مخالفت خود را با یکی از اصول قانون اساسی مطرح می‌کنند.داریوش قنبری می گوید: دولت طوری عملکرد داشته است که مشکلات به همه لایه‌های جامعه رسوخ کرده و به همین دلیل این حق طبیعی نمایندگان ملت است که از حق قانونی خود استفاده کرده و به عنوان ناظران قانونی از رییس دولت سؤالاتی را بپرسند. اینکه عنوان می‌شود سؤال از رییس بر خلاف مناف ملی است، تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند منطقی باشد.

سرانجام سؤال

محمود احمدی نژاد که اسفند سال 90 برای پاسخ به سوال مجلسی ها راهی بهارستان شد ، جلسه سؤال را به مراسم شوخی و کنایه گویی تبدیل کرد و گفت که دور هم هستیم تا خوش باشیم.او به هیچ کدام از سوالات پاسخ نداد و در عین حال خود مجلسی ها را مورد خطاب و عتاب قرار داد و بعد ، بدون این که این عدم پاسخگویی ، برایش هزینه ای داشته باشد ، خوشحال و خندان ، مجلسی ها را به حال خود گذاشت و راهی پاستور شد!

اینک هر چند تعداد منفی های کارنامه احمدی نژاد بیش از 9 ماه گذشته است ، اما سؤالی که از سؤال کنندگان وجود دارد این است که اساساً سؤال از رئیس جمهور در شرایط کنونی چه نفعی دارد؟ اگر احمدی نژاد همانند اسفند گذشته بیاید و بگوید و بخندد و برود و مجلسی ها هم فقط تماشاگر باشند ، آیا چیزی جز اتلاف وقت مجلس و مردم به دست می آید؟!سؤال از رئیس جمهور ، کارت زردی است که اگر جدی گرفته نشود ، باید به کارت قرمز منجر شود و الّا خود سؤال که فی نفسه ، ضمانت اجرا ندارد.

اگر مجلسی ها ، عملکرد رئیس جمهور را در مجموع قابل دفاع می دانند طرح سؤال از کسی که کارنامه اش مثبت است ، آن هم برای دوم بار و با توجه به پیش بینی عقیم بودن سوال ، شرط تدبیر نیست اما اگر نمایندگان مجلس ، ادامه حضور رئیس جمهور در مسند خویش را به صلاح جامعه نمی دانند ، با توجه به این که سؤال قبلی ، اثری در بهبود رفتارها و سیاست های رئیس جمهور نداشت ، باید از اهرم های دیگر قانونی استفاده کنند و الا طرح سؤال برای خالی نبودن عریضه و برای این که بگویند مجلس هم در برابر اقدامات نادرست دولت کاری کرد ، دوای درد این ملت نخواهد بود./عصرایران