اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش ایران به درخواست 3 مقام آمریکایی


رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: آمریکایی‌ها حق ندارند درخواست‌های نابجای خود را از ایران مطرح کنند.

خبرگزاری صداوسیما: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: آمریکایی‌ها حق ندارند درخواست‌های نابجای خود را از ایران مطرح کنند.

علاءالدین بروجردی به درخواست سه نماینده جمهوری‌خواه کنگره امریکا برای سفر به ایران و نظارت بر انتخابات کشورمان واکنش نشان داد و افزود: امریکایی‌ها حق ندارند چنین درخواست نابجایی مطرح کنند.

 انتخابات ایران هیچ نیازی به نظارت بین المللی ندارد چرا که قوی‌ترین دموکراسی منطقه را داریم و انتخابات ما در چارچوب قوانین بین المللی، و کاملا شفاف و سالم است.

بروجردی گفت: علاوه بر نظارت هیات‌های اجرایی و نظارت بر روند انتخابات در ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم بر این روند نظارت دارند. فرایند نظارت بر انتخابات جمهوری اسلامی ایران خانه خالی برای حضور هیچ کس دیگری ندارد.


ویدیو مرتبط :
هشدار فاکس نیوز و واکنش مقام آمریکایی به ویدئو رهبری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درخواست کارشناسان آمریکایی از اوباما: در واکنش به انتخابات ایران ، تحریم «خودرو» و « ریال» را تعلیق کنید



کاهش تحریم ها,واکنش اوباما به انتخابات ایران,کاهش تحریم ها علیه ایران

به عنوان حسن نیت

درخواست کارشناسان آمریکایی از اوباما: در واکنش به انتخابات ایران ، تحریم «خودرو» و « ریال» را تعلیق کنید

برخی از صاحب نظران آمریکایی با ارایه تحلیل هایی بر این باور هستند که به عنوان یک واکنش مناسب در قبال انتخاب روحانی باید شیب تحریم ها علیه ایران به عنوان یک سیگنال مثبت کاهش یابد. این تحلیلگران معتقدند ؛ واشنگتن برای گام نخست و برای اثبات حسن نیت خود باید فاز جدید تحریمی خود را علیه واحد پول "ریال " و "صنعت خودرو " ایران به حالت تعلیق در آورد.

همزمان با انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران ، تحلیل های رسانه ای و نظر بسیاری از صاحب نظران در آمریکا در قبال این رویداد سیاسی شگرف در ایران، بر این مبنا قرار گرفته که دولت اوباما باید به بهترین نحو از فرصت انتخاب روحانی در ایران بهره ببرد.

 

به گزارش عصر ایران با نگاهی به مجموع ارزیابی و تحلیل هایی  که در دو هفته گذشته در رسانه های آمریکایی انتشار یافته و یا صاحبنظران آمریکایی در مصاحبه با رسانه ها بیان کرده اند، می توان دریافت که فشارها به دولت اوباما برای کاهش تحریم ها علیه ایران به عنوان قرار دادن یک فرصت مناسب در برابر دولت روحانی برای به حرکت درآوردن پرونده هسته ای ایران از رکون و بن بست فعلی، متمرکز شده است.

 

برخی از صاحب نظران آمریکایی با انتشار مقالات و ارایه تحلیل هایی بر این باور هستند که به عنوان یک واکنش مناسب در قبال انتخاب روحانی باید شیب تحریم ها علیه ایران به عنوان یک سیگنال مثبت کاهش یابد.

 

این تحلیلگران - که تعداد آنها کم هم نیست - معتقدند ، واشنگتن برای گام نخست و برای اثبات حسن نیت خود باید فاز جدید تحریمی خود را علیه واحد پول " ریال" و " صنعت خودرو " ایران به حالت تعلیق در آورد.

 

در تحریم های جدید که از سوی کنگره آمریکا به تصویب رسیده ولی هنوز اجرایی نشده است، قرار است ریال ایران و صنعت خودرو سازی ایران تحت تحریم آمریکا قرار گیرد.

 

حسن روحانی رییس جمهور منتخب ایران در شعارهای انتخاباتی و در نخستین کنفرانس خبر ی خود پس از پیروزی در انتخابات، وعده شفافیت بیشتر در برنامه هسته ای و ادامه گفتگوهای هسته ای با اعضای 1+5 با اعتماد سازی بیشتر به منظور حل و فصل موضوع هسته ای را داده است.

 

با این حال برخی از تحلیلگران در آمریکا که مدافع ایده تحریم و فشار مضاعف بر ایران هستند در دو هفته گذشته با مخالفت با "شل کردن" تحریم ها ، معتقدند که نفس انتخاب روحانی در ایران ناشی از تاثیر گذاری تحریم ها بر این کشور است و آمریکا و اتحادیه اروپا  نباید به راحتی از این ابزار موثر علیه ایران عقب نشینی کنند./عصرایران