اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هشدار وزارت بهداشت درباره مثلث مرگ!



اخبار,اخبار اجتماعی,مصرف دخانیات


اخبار اجتماعی - هشدار وزارت بهداشت درباره مثلث مرگ!

وی با اشاره به این که هر فردی که متولد می شود، به صورت بالقوه امکان 85 سال زندگی مفید و سالم دارد، گفت: ولی در کنار آن سلامت مردم با بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و آسیب‌های اجتماعی به خطر می‌افتد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: کم تحرکی، عادات بد غذایی، مصرف دخانیات، استرس همگی مربوط به رفتار و سبک زندگی مردم است و به وسیله توانمند سازی خود مردم می توان از این رفتارها پیشگیری کرد.

به گزارش ایسنا، مراسم نمادین آغاز هفته سلامت صبح امروز در یکی از مدارس منطقه 6 شهرداری تهران با حضور مسئولان وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش برگزار شد.

در این مراسم، دکتر علی اکبر سیاری، معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: امروز به عنوان روز توانمندسازی نوجوانان و جوانان نامگذاری شده و هفته سلامت فرصتی است تا در مورد مشکلات و مسائل سلامت مردم، گفتگویی با مردم داشته باشیم.

وی با اشاره به این که هر فردی که متولد می شود، به صورت بالقوه امکان 85 سال زندگی مفید و سالم دارد، گفت: ولی در کنار آن سلامت مردم با بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و آسیب‌های اجتماعی به خطر می‌افتد.

حوزه آسیب‌های اجتماعی شامل فقر و جهل است و البته بسیار گسترده بوده و نیاز به اطلاع رسانی وسیعی با مشارکت بخش‌های مختلف دارد. البته رفتار مردم نیز سیر بیماری‌ها را در آنها کمتر یا بیشتر می‌کند. کم تحرکی، عادات بد غذایی، مصرف دخانیات، الکل و استرس همگی مربوط به رفتار و سبک زندگی مردم است و به وسیله توانمند سازی خود مردم می‌توان از این رفتارهای نادرست پیشگیری کرد.

اضافه وزن 18 درصد نوجوانان ایرانی
سیاری با تاکید بر نقش تغذیه صحیح در پیشگیری از بیماری‌ها، خاطرنشان کرد: 18 درصد نوجوانان در ایران با اضافه وزن دست به گریبان هستند. معضلی که به دنبال آن باید منتظر افزایش فشار خون، افزایش قند خون، سرطان و سکته‌های زودرس مغزی و قلبی بود.

مثلث مرگ از زبان معاون وزیر بهداشت
وی تاکید کرد: یکی از عوامل خطر برای سلامت افراد مصرف سیگار، مواد مخدر صنعتی و الکل است. به خصوص در کسانی که به دنبال زیبایی و تناسب اندام از طریق بدنسازی هستند، مثلثی به نام مثلث مرگ مطرح است. این مثلث از ماهواره، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های بدنسازی تشکیل شده و افراد جوان را به استفاده از مواد صنعتی افزایش دهنده انرژی می‌کشاند.
اخبار اجتماعی - ایسنا


ویدیو مرتبط :


خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش مرگ های ناشی از تب کنگو/ پنهان کاری وزارت بهداشت



بیماری تب کریمه کنگو , مرگ و میر

 

چینی کار گفته است که ‌در حال حاضر وجود بیماری تب کریمه کنگو در 27 استان از 31 استان کشور ثابت شده است.

جدیدترین آمار مربوط به موارد مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور، 7 نفر اعلام شده است در حالی که وزارت بهداشت همچنان بر آمار 2 مورد فوت تاکید دارد.

به گزارش مهر، بیماری تب کریمه کنگو که از طریق ذبح غیر بهداشتی دام حیوان آلوده به انسان منتقل می شود، بیشتر در استانهای شرقی کشور مشاهده شده است. به طوریکه 2 مورد مرگ ناشی از این بیماری مربوط به مشهد بوده است.

تب کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که به شدت واگیردار است. این بیماری از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح حیوان و تماس با امعاء و احشاء حیوان آلوده در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی به انسان منتقل می‌شود.

بروز علائم شبیه سرماخوردگی و استخوان درد در مراحل اولیه و تب همراه با خونریزی در مراحل بعدی از نشانه های این بیماری است و کادر درمانی و افرادی که با این دسته از بیماران مواجه می شوند باید سریعا مراتب را به مراکز بهداشتی درمانی اطلاع دهند.

بر اساس آخرین اظهار نظر مسئولان ارشد وزارت بهداشت، تاکنون 2 بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور فوت کرده اند در حالی که روز گذشته دکتر صادق چینی‌کار رئیس آزمایشگاه مرجع انستیتو پاستور ایران عنوان داشته که از ابتدای امسال 29 نفر در کشور به این بیماری مبتلا شده اند و 7 نفر جان باخته ‌اند.

وی، اخبار مربوط به تب کریمه کنگو را در حاشیه برگزاری کنفرانس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرده است.

چینی کار گفته است که ‌در حال حاضر وجود بیماری تب کریمه کنگو در 27 استان از 31 استان کشور ثابت شده است.

این در حالی است که آمار مربوط به این بیماری در سال گذشته نشان می دهد که 87 مورد مبتلا به تب کریمه کنگو داشته ایم و 15 نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده اند. در سال 89 نیز آنگونه که مسئولان وزارت بهداشت اعلام کرده بودند، 154 مورد ابتلا و 26 مورد مرگ و میر داشته ایم.

تماس مستقیم با دام و ترشحات دامی آلوده، گزش کنه هیالوما، تماس با خون و ترشحات انسان بیمار و مصرف گوشت دام آلوده که خارج از سیستمهای مجاز ذبح می شوند از جمله راههای انتقال این بیماری به شمار می رود.

در حالی که تاکنون آمار مربوط به بیماران مبتلا به تب کریمه کنگو و همچنین مرگ و میرهای ناشی از آن را، مسئولان وزارت بهداشت اعلام می کردند اما دکتر علیرضا مصداقی نیا معاون بهداشت وزارت بهداشت، این مسئولین را متوجه سازمان دامپزشکی کشور دانسته و گفته است که این سازمان مسئول کنترل این بیماری در کشور است.

اما دکتر محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، منکر نقش وزارت بهداشت در پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان نشده و گفته است که دانشگاههای علوم پزشکی و به ویژه معاونتهای بهداشتی با اطلاع رسانی عمومی و آگاهی بخشی می توانند نقش موثری در پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان و دیگر بیماریها داشته باشند.../عصرایران