اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هزینه‌های جدید عمره برای ایرانیان


هزینه اقامت هر یک زائر برای طول اقامت ۱۰ شب در دوره‌های عادی، بین ۲۱۳ هزار تا ۵۱۵ هزار تومان است. این اختلاف قیمت متناسب با درجه هتل محل اقامت است.

پایگاه اطلاع رسانی حج: هزینه اقامت هر یک زائر برای طول اقامت ۱۰ شب در دوره‌های عادی، بین ۲۱۳ هزار تا ۵۱۵ هزار تومان است. این اختلاف قیمت متناسب با درجه هتل محل اقامت است.

 با توجه به مقررات دولت عربستان در زمینه اجرای عملیات عمره، در حال حاضر مؤسسه فرهنگی زیارتی عمره سعادت، امور اجرایی عملیات عمره را بر عهده دارد و به سازمان حج و زیارت پاسخگو است.

در عمره امسال طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است بیش از ۸۵۰ هزار نفر از ثبت نام‌کنندگان در قالب ۵ هزار کاروان با ظرفیت‌های ۱۰۳ تا ۱۶۸ نفره به سرزمین وحی اعزام شوند.

تعداد عوامل اعزامی برای یک دوره هتل عمره حدود ۶۵۰ نفر است که ۳۰۹ نفر از ایشان در مکه مکرمه و ۳۴۱ نفر در مدینه منوره به عمره‌گزاران ایرانی خدمات‌رسانی می‌کنند.

طول مدت سفر در عمره سال ۹۳-۹۲ به ۱۰ روز کاهش یافته تا امکان اعزام تعداد بیشتری از زائران فراهم گردد.

همچنین در سال جاری از مجموع هزینه پرداختی زائرین، حدود یک میلیون و ۴۹۰ هزار تومان تنها جهت هزینه پرواز مستقیم به مدینه منوره صرف می‌شود.

سازمان حج و زیارت در عملیات عمره جاری به نمایندگی از زائران از طریق عقد قرارداد با شرکت بیمه ایران با پرداخت ۶۵ هزار ریال به ازای هر نفر، تمامی زائران را تحت پوشش بیمه با خدمات ویژه قرار داده است.

از تمامی هزینه‌ای که عمره گزاران برای این سفر معنوی پرداخت می‌کنند، با سازماندهی گسترده، صرفه‌‌جویی و استفاده از کادر مجرب بایت سه وعده غذا برای ده روز اقامت فقط و فقط ۲۴۶ هزار و ۵۰۰ تومان (روزانه ۲۴ هزار و ۶۵۰ تومان) هزینه شده است.

همچنین در حال حاضر تنها با صرف ۷۰۰۰ تومان از هزینه پرداختی زائرین، مرکز پزشکی حج و زیارت وابسته به هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تمامی خدمات پزشکی مورد نیاز را ارائه می‌کند.

لازم به ذکر است، از مجموع هزینه‌های پرداختی زائران گرامی حدود ۶۷ درصد آن جهت هزینه‌های ثابت (شامل ثبت نام، بلیت هواپیما، ویزا، حمل و نقل داخل عربستان و. . .) است که مدت اقامت زائرین تأثیری در آن ندارد.

هم اینک هزینه اقامت هر یک نفر از زائرین برای طول اقامت ۱۰ شب در دوره‌های عادی، بین ۲۱۳ هزار تا ۵۱۵ هزار تومان بوده و این اختلاف قیمت متناسب با درجه هتل محل اقامت است.

مرحله نخست پرواز زائران ایرانی در عملیات عمره جدید از ۲۶ آذر ماه آغاز و تا ۷ فروردین ۹۳ این اعزام‌ها ادامه خواهد داشت. حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در این دوره عمره نیز برنامه های متنوع فرهنگی برای زائران ایرانی پیش بینی کرده است.


ویدیو مرتبط :
هزینه تحصیل در مالزی کارشناسی ارشد هزینه تحصیل در مالزی 2017 هزینه زندگی در ما

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاز‌ه‌ترین متوسط درآمد و هزینه ایرانیان



اخبار ,اخبار اقتصادی ,آمارگیری

 

اخبار اقتصادی - مرکز آمار ایران گزارش داد:تاز‌ه‌ترین متوسط درآمد و هزینه ایرانیان

مرکز آمار ایران متوسط درآمد و هزینه سالانه یک خانوار شهری و روستایی در سال 91 را اعلام کرد که براساس آن، متوسط هزینه و درآمد ماهانه یک خانوار شهری به ترتیب حدود یک میلیون و 369 هزار تومان و یک میلیون و 393 هزار تومان برآورد شده است.

 طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار با قدمتی 50 ساله از مهمترین طرح‌های آماری مرکز آمار ایران است. هدف کلی این طرح برآورد متوسط هزینه ها و درآمد یک خانوار شهری و یک خانوار روستایی در سطح کشور و استان ها است.

در سال 1391 تعداد خانوارهای آمارگیری شده در این طرح 18535 خانوار نمونه در نقاط شهری و 19657 خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور است.

نگاهی به اهم نتایج طرح در سال 1391 در مناطق شهری و روستایی نشان می دهد متوسط کل هزینه های خالص سالانه یک خانوار شهری 164 میلیون و 281 هزار ریال بوده است که نسبت به رقم مشابه در سال قبل 23.8 درصد افزایش نشان می دهد.

از کل هزینه سالانه خانوار شهری 44 میلیون و 570 هزار ریال با سهم 27.1 درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و 119 میلیون و 711 هزار ریال با سهم 72.9 درصد مربوط به هزینه های غیرخوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشتری سهم با 24 درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیرخوراکی بیشترین سهم با 46 درصد مربوط به مسکن بوده است.

در همین حال، متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری 167 میلیون و 241 هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل 28.3 درصد افزایش داشته است. منابع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که 27.7 درصد درآمد از مشاغل مزد  و حقوق بگیری، 168 درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و 556 درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شته است.

93 درصد از خانوارهای آمارگیری شده شهری از گاز لوله کشی، 92 درصد از تلفن همراه و 42 درصد از اتومبیل شخصی استفاده کرده اند. این ارقام برای سال 1390 به ترتیب 92، 90 و 40 درصد بوده است. همچنین نحوه تصرف محل سکونت 22 درصد از خانوارهای شهری، اجاری و رهنی است که در سال 1390 این رقم 23 درصد بوده است.

گزارش مرکز آمار ایران می‌افزاید: متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار روستایی 108 میلیون و 188 هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل 28.8 درصد افزایش نشان می دهد.

از کل هزینه سالانه خانوار روستایی 45 میلیون و 796 هزار ریال با سهم 42.3 درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و 62 میلیون و 391 هزار ریال با سهم 57.7 درصد مربوط به هزینه های غیرخوراکی بوده است.

در بین هزینه های خوراکی و دخانی بیشترین سهم با 25 درصد سهم مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآورده های آن و در بین هزینه های غیرخوراکی، بیشترین سهم با 28.1 درصد مربوط به مسکن بوده است.

متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی 101 میلیون و 281 هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل 27 درصد افزایش داشته است. منابع تامین درآمد خانوارهای روستایی نشان می دهد که 24.9 درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، 28.8 درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و 46.4 درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار متفرقه خانوار تامین شده است.

48 درصد از خانوارهای آمارگیری شده روستایی از گاز لوله کشی، 81 درصد از تلفن همراه و 22 درصد از اتومبیل شخصی استفاده کرده اند. این ارقام برای سال 1390 به ترتیب 45، 78 و 20 درصد بوده است. همچنین نحوه تصرف محل سکونت 5 درصد از خانوارهای روستایی، اجرای و رهنی است که در سال 1390 این رقم 5.2 درصد بوده است.

اخبار اقتصادی - مهر