اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هاشمی رفسنجانی: زیبنده این نظام نیست که جوانان تحصیل کرده‌ از بی‌اشتغالی گلایه کنند



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی, رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام

 رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: زیبنده این نظام نیست که جوانان تحصیل کرده‌اش از بی‌اشتغالی گلایه کنند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در دیدار اعضای گروه سرمایه‌گذاری آل‌طه که متشکل از چند شرکت مربوط به جهاد تحقیقات کشاورزی (آب و انرژی)، سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی و همچنین مؤسسه نهج‌البلاغه است، با اشاره به اهداف تأسیس و دستاوردهای جهاد سازندگی در کشور، گفت: هیچکس نمی‌تواند منکر اخلاص نیروهای جهاد سازندگی باشد، چرا که در جنگ به عنوان سنگرسازان بی‌سنگر، حامی رزمندگان در خطوط مقدم بودند و پس از جنگ، در دوران سازندگی طرح‌های بسیار مهمی را به انجام رساندند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، از پل خیبر در جزیره مجنون و همچنین پل بعثت روی اروندرود به عنوان دو کار ماندگار جهاد سازندگی در تاریخ دفاع مقدس یاد کرد و گفت: نقطه‌ی اوج تأثیرگذاری آنان در جنگ که هنوز هم دامنه‌ی تأثیرات آن در کشور فراوان دیده می‌شود، آغاز پروژه‌ی موشک‌سازی در یک منطقه‌ی کوچک بین تهران و کرج بود که بعدها، به نسبت پیشرفت دانش، صنعت آن نیز گسترش می‌یابد.

هاشمی رفسنجانی، با اشاره به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های ایران از لحاظ منابع طبیعی، نیروی انسانی مستعد، مردمی وفادار به نظام و مکتب اهل بیت(ع)، گفت: باید با توجه به همه‌ی این زمینه‌ها و ظرفیت‌ها برای پیشرفت ایران گام‌های اساسی برداریم و زیبنده این نظام نیست که جوانان تحصیل کرده‌اش از بی‌اشتغالی گلایه کنند.

وی با اشاره به مشکلات آب در گذشته، امروز و آینده‌ی آن در کشور، گفت: باید با تحقیقات جامع، معضلی را که بحران آینده جهان خواهد بود، حل کرد و در این راه تجربیات جهاد سازندگی در آبخوانداری و آبخیزداری‌ها و نوآوری‌های شرکت‌های جهادی، بسیار سودمند خواهد بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری طرحی که روسها ارائه کرده بودند، خاطر نشان کرد: اگر چه مصادیقی از موفقیت این طرح در مقاطعی و مناطقی بروز کرد، اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده و وظیفه دانشمندان و محققان ماست که براساس دانش روز به این مسأله رسیدگی کنند.

وی با تأکید بر جایگاه مردم ایران در دنیا، گفت: شهردار وین که اخیراً به ایران آمده است، در دیدار با من به صراحت اعتراف کرده که الان یک بحث جدی بین دولت‌های اروپایی مطرح شده که چگونه ایران در منطقه‌ای که کاملاً نا امن است، امنیتی پایدار و ستودنی دارد. در حالی که همه‌ی ما می‌دانیم این امنیت مرهون قدرت نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و مهم‌تر از همه وفاداری مردم، به نظام و آرمان‌های امام(ره) و شهداست.

هاشمی رفسنجانی، با ارائه تحلیلی از روند اتفاقات تاریخی انقلاب اسلامی از آغاز تاکنون و مزاحمت‌هایی که تندروهای شعاری در راه پیشرفت کشور ایجاد کرده‌اند، گفت: در زمانه‌ی که انسان‌های آزاده‌ی دنیا به قابلیت متون اسلامی برای مقبولیت در فطرت انسان‌ها اعتراف می‌کنند، عده‌ای در داخل با نگاه شعاری، هم سیاست خارجی را مختل می‌کنند و هم بر سر راه حضور جدّی سرمایه‌گذاران خارجی مانع ایجاد می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز تأسف از منفی‌بافی‌های عده‌ای محدود در ماجرای مذاکرات هسته‌ای، گفت: عضویت در باشگاه هسته‌ای جهان، به فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران رسمیتی بین‌المللی بخشیده و آژانس موظف و مکلف است که نیازهای علمی و تجهیزاتی ایران را در این زمینه فراهم نماید.

وی با بیان ویژگی‌های مثبت تأمین انرژی از طریق جوش هسته‌ای و تفاوت‌های آن با شکافت هسته‌ای، به نیروگاهی که چند کشور پیشرفته دنیا مشغول ساختن اولین واحد آن در فرانسه هستند، اشاره کرد و گفت: به موجب تعهدات 1+5 در برجام، از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نماینده ایران دعوت کرده‌اند تا در این طرح بسیار مهم مشارکت داشته باشد که اگر موفق شویم، با توجه به منابع فراوان آن هیچ دغدغه‌ای برای تأمین انرژی در آینده نخواهیم داشت.

هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به سخن یکی از حضّار در خصوص توصیه‌های مکرر حضرت امیر در نهج‌البلاغه در خصوص رعایت عدالت، با اشاره به فرازهای مهم نامه‌های حضرت علی(ع) به استانداران خویش، گفت: تأکید بر عدالت همگانی و پرهیز از تبعیض‌های مذهبی که مصداق آن داستان خون دل خوردن آن حضرت از درآوردن خلخال پای یک دختر یهودی است، نقطه‌ی قوت حکومت پنج ساله آن امام عزیز است که بزرگان همه‌ی ادیان با عظمت از آن یاد می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این جمله که ما پیروان آن امام بزرگوار هستیم، گفت: یکی از مظاهر عدالت در جامعه، فراهم نمودن زمینه‌های اشتغال برای همه ی مردم در اقصی نقاط کشور است.

وی استفاده درست از نقدینگی را یکی از راه‌های احیا واحدهای تعطیل شده صنایع و برگشت رونق به تولید کشور دانست و گفت: می‌توان با مدیریت درست و همکاری بانک‌ها این تهدید را که چون بهمنی بر اقتصاد کشور تحمیل شده، به فرصتی برای تولید، کار، اقتصاد و به تبع آن فرهنگ تبدیل کرد.

 


ویدیو مرتبط :
افطاری آقای هاشمی رفسنجانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هاشمی رفسنجانی: جایگزینی برای نظام ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب نمی بینم



 

 

 

هاشمی رفسنجانی: جایگزینی برای نظام ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب نمی بینم

 

 

جمعی از شعرا، نویسندگان و هنرمندان كشور به مناسبت سالروز درگذشت قیصر امین پور با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار كردند.

 

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار قیصر امین پور را از نسل شاعرانی دانست كه بار سنگین انتقال مفاهیم و ارزش های انقلابی و اسلامی به نسل جوان كشور را با تعهد و مسئولیت به دوش كشید.

وی نقش حساس شاعران، نویسندگان و هنرمندان انقلابی و مسلمان را در قبل و بعد از انقلاب اسلامی یادآور و با اشاره به حضور این قشر متعهد و دلسوز در عرصه مبارزه با استبداد و استكبار و به خصوص جنگ تحمیلی، تصریح كرد: همان گونه كه رزمندگان دلیر اسلام در جبهه نظامی مقابل دشمن بعثی و استكبار می جنگیدند، قشر فرهیخته هنرمندان و شاعران و نویسندگان نیز به عنوان سرباز عرصه تقابل فرهنگی و تبلیغاتی، این نبرد را به خوبی هدایت و در تهییج روحیه رزمندگان و پشت جبهه نقش بسزایی ایفا كردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این كه فعالان عرصه فرهنگ و هنر تاكنون كمتر نگاه معطوف به قدرت داشته اند، گفت: همین خصلت شاعران و نویسندگان متعهد باعث شده است كه در آثار خود به ندرت تملّق گوی قدرت های مستبد بوده اند و اغلب هم مورد بی مهری قرار گرفته و گوشه نشین شده اند.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سؤال برخی از حاضران پیرامون وضعیت سیاسی، اخلاقی و اعتقادی جامعه و آینده تحولات كشور، بنیان حیات و بالندگی هر جامعه ای را در حفظ اعتقادات و ارزش های اخلاقی و اسلامی و دوری از خرافات و شعارزدگی خواند و تصریح كرد: برخی عملكردها، رواج برخی خرافه گرایی ها و عرفان های كاذب باعث ایجاد تردید در اعتقادات مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان می شود، لذا در حال حاضر وظیفه همه عقلا و روحانیون دلسوز است كه برای جلوگیری از دین گریزی جامعه به ویژه جوانان تلاش و برنامه ریزی بهتری كنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالی پیرامون راه های برون رفت از برخی موانع سیاسی تأكید كرد: مردم نجیب و فداكار ایران به نظام و انقلاب خود علاقه مندند و بنده هم در حال حاضر بدیل و جایگزینی برای نظام ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب نمی بینم و معتقدم تنها ایشان هستند كه می توانند با تدبیر و خردمندی كه همواره از خود نشان داده اند، مشكلات به وجود آمده را به تدریج حل كنند.

در ابتدای این دیدار آقایان احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران، سهیل محمودی، ساعد باقری، عبدالجبار كاكائی، بیوك ملكی، افشین، یاسمی و جبارزاده اشعاری در رثای ائمه معصومین(ع)، امام راحل(ره)، ارزش های انقلابی و اسلامی و نیز مسائل اجتماعی ارائه كردند و سپس به طرح سؤالات خود پیرامون معضلات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی كشور پرداخته و خواستار مساعدت فكری از سوی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند..../ ایسنا