اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هاشمی: خودمان را کشتیم که اجازه بدهند صحبت کنیم/ دولت قبل مردم را به روحانیت بدبین کرد



هاشمی در کرمانشاه,سخنرانی هاشمی در کرمانشاه

هاشمی:

خودمان را کشتیم که اجازه بدهند صحبت کنیم/ دولت قبل مردم را به روحانیت بدبین کرد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه عملکرد دولت قبل مردم را به روحانیت بدبین کرد و افراط و تفریط هایی را با تحریفات عجیب به وجود آورد، گفت: متأسفانه در سخنرانی عصر امروز ما خودمان را کشتیم که بگذارند صحبت کنیم اما نشد.

به گزارش مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی شامگاه دوشنبه در دیدار با جمعی از روحانیون استان کرمانشاه گفت: خوشحالم که به کرمانشاه سفر کردم و در جمع روحانیون و علما استان هستم. امیدوارم که در غرب کشور شخصیت هایی از علما مثل گذشته پرورش یابند و خدمات خود را به مردم ارائه دهند.

هاشمی رفسنجانی گفت: از گذشته تا کنون روحانیت نقش اساسی برای حفظ کشور داشته است که امام (ره) بعد از تاسیس حوزه علمیه قم به عنوان قدرتمندترین پایگاه شیعه به درستی احساس خطر کرد که شاه به دنبال تضعیف و انهدام روحانیت و حوزه است.

رفسنجانی ادامه داد: شاه تصمیم به نابودی حوزه علمیه قم به عنوان مرکزیت جهان تشیع گرفت. حتی تسلیت ها را به حوزه نجف می گفتند. این بود که امام تصمیم راسخ گرفتند که با به کارگیری ظرفیت های بی بدیل حوزه در مقابل این نقشه شوم ایستادگی کنند.

انقلاب با هزینه کم و در غیاب امام پیروز شد
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران در کمتر از 2 سال به پیروزی رسید، گفت: نمی خواهم زحمت دیگران را کمرنگ کنم اما این روحانیت بود که پیشرو مبارزات بود.

وی افزود: غرب هم شوکه شده بود که روحانیتی که خاصیت احزاب را دارد اما مشکلات نواقص احزاب را ندارد چگونه برنامه های آنها را مختل کرده است. مثل یک حزب عمل می کردیم در جلسات حدیث و روایات برای مردم روشنگری می کردیم و کسی هم نمی توانست به این جلسات تعرض کند.

هاشمی گفت: روحانیت هزینه اقدامات و فعالیت های خود را هم خودش تامین می کرد. یعنی یک حزب قوی که هم خودش برنامه ریزی می کرد و هم خودش بودجه خود را تامین می کرد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب در غیبت امام به پیروزی رسید گفت: اغلب مدت هم امام در حبس بودند، انقلاب در غیاب امام پیروز شد. شاگردانی که امام تربیت کرده بوند کار را اداره می کردند. چند ماه بیشتر طول نکشید که پیروز شدیم آنهم با هزینه ای کم که باید گفت دو اعتصاب شکننده در کشور کار را تمام کرد.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه تظاهرات مردم در ایام انقلاب کشته های کمی برجای گذاشت گفت: در درگیریهایی که اتفاق می افتاد مردم را به گلوله می بستند اما عده کمی شهید می شدند و روحانیت پیشروی این مبارزات بود.

عدم وجود شبکه ای مثل شبکه روحانیت در ایران عامل شکست انقلاب ها در منطقه است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: روحانیت در بعد از انقلاب هم در همه جا مخصوصا در کمیته های انقلابی که تشکیل شد با شبکه سازی نظام را حفظ کردند.

وی ادامه داد: اگر در عراق  و افغانستان و مصر این امنیت حفظ نشد به این دلیل بود که این شبکه را نداشتند.

شهید اشرفی اصفهانی وحدت و همدلی را در کرمانشاه تقویت کرد
هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه روحانیت در جنگ نسبت به جمعیتی که در جامعه داشت شهدای بیشتری را تقدیم کرد گفت:  آقای اشرفی اصفهانی در کرمانشاه نمونه ای از این روحانیتی است که آمد و کرمانشاه را موتلف کرد. او عالمی بود که حرف های خود را با خون خود امضاء کرد.

هاشمی ادامه داد: مردم وقتی می بینند که روحانیت حرف و عمل یکسانی دارد قرآن و اخلاق می آموزد اعتماد می کنند و احترام می گذارند.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به وحدت و همدلی حاکم در میان اقوام و مذاهب در کرمانشاه گفت: اینجا همه مذاهب و اقوام با مسالمت با هم زندگی می کنند.

اوی ادامه داد: اما متأسفانه می بینیم که امروز عده ای هستند که آنقدر خود را مومن می دانند که حاضرند به خود بمب ببندند و شیعه ها را بکشند. این اختلافات به دلیل افراط هایی است که هم در شیعه و هم در سنی وجود دارد و باید از آنها پرهیز کرد.

وی با توصیه به روحانیون گفت: هستند در کشور ما جوان هایی که برای خود اعتقادات و روحیاتی دارند، ما باید با آنها با سعه صدر رفتار کنیم.

هاشمی ادامه داد: ما نباید رقیب خود را برای از میدان بیرون کردن بدنام کنیم، دروغ بگوییم و یا فریب بدهیم. ما طلبه ها نباید اهل افراط و تفریط باشیم.

عملکرد دولت گذشته مردم را به روحانیت بدبین کرد
هاشمی رفسنجانی گفت: من فکر میکنم انتخابات اخیر مثال خوبی بود. دولت با کاری که کرد و با عملکردی که داشت مردم را به روحانیت بدبین کرد. به هر حال روحانیت مسئول شناخته می شد اما با برخی تحریفات عجیب به روحانیت بدبینی ایجاد شد.

وی افزود: کسانی به من مراجعه می می کردند که ما را مسخره می کنند، در اتوبوس در اماکن عمومی مجبوریم لباس شخصی بپوشیم.

دیدید که امروز خودمان را کشتیم بگذارند حرف بزنیم
رفسنجانی با اشاره به اخلال در سخنرانی عصر امروز خود در مسجد جامع کرمانشاه گفت: دیدید که امروز عصر خودمان را کشتیم که چند کلام صحبت کنیم اما نشد.

وی افزود: به هرحال ما طلبه ها هم می توانیم خوب عمل کنیم هم بد. از اختلاف هایی که امروز در جامعه افتاده است باید بپرهیزیم و وارد برخی جریانات نشویم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد روحانیون قدر خود را بدانند و در مسیر دوری از افراط و تفریط قدم بردارند.


ویدیو مرتبط :
‫تماشاگر // مهدوی: نباید اجازه بدهند یک بازیکن خارجی به ایران توهین کند‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیت‌الله هاشمی: تزریق نقدینگی در 8 سال دولت قبل مانند مرض هاری بود/ روحانیت در معرفی احمدی نژاد مقصر است



اخبار,اخبارورزشی,هاشمی رفسنجانی

آیت الله هاشمی رفسنجانی طی سخنانی منتشر نشده در جمع مردم دزفول تاکید کرد: دوران جنگ دوران دوران مجاهدت بود و کارهای خلاف اخلاقی خیلی زمینه ای نداشت و شرایط به گونه دیگری بود ولی کم کم وقتی که وارد مسائل دیگر شدیم رفته رفته به این روز رسیدیم و در آن 8 سال دوره دولت سابق آن موج بزرگ را بلند کرد برای اینکه اخلاق را فرو بریزد و ضربه کاری خوردیم.

 متن سخنان هاشمی رفسنجانی بدین شرح است:
دزفول هم از لحاظ فرهنگی عقیدتی و ایمانی و اخلاقی جزو بهترین اینها بودند ولی حالا من می بینم شما یکی از گله ها و ناراحتی تان این است که الان چرا اینجوری شده است و وضع اخلاق در جامعه متزلزل شده؟ . بله این اتفاق بد افتاده در کشوری که واقعا برای اخلاق اسلامی انقلاب کرده بود. مردمی که یک مقدار زیادی از ادله خشم شان به رژیم سابق این بود که اخلاق داشت آسیب می دید.
 
دوران جنگ دوران دوران مجاهدت بود و کارهای خلاف اخلاقی خیلی زمینه ای نداشت و شرایط به گونه دیگری بود ولی کم کم وقتی که وارد مسائل دیگر شدیم رفته رفته به این روز رسیدیم و این 8 سال دوره دولت سابق آن موج بزرگ را بلند کرد برای اینکه اخلاق را فرو بریزد و ضربه کاری خوردیم. ما تا آن موقع آلودگی به آن شکل وسیع نداشتیم، چیزی بود که در همه جا دیده می شد در اینجا هم دیده می شد، (اما در آن 8 سال) یکدفعه مردم مواجه شدند با یک چیزهای عجیب غریبی.

این موضوع عوامل زیادی دارد. یکی از عوامل این در جامعه ما، افراط کاری هاست. افراط کاری ها خیلی جاها را فلج می کند. فقط به اخلاق صدمه نمی زند. اتفاقا به نام اخلاق، افراط کاری ها انجام می شود!. یعنی کسانی که دنبال این افراط کاری می روند شعارشان مسائل اخلاقی و از این چیزهاست که انجام می دهند. گاهی هم شعارهای سیاسی افراطی دارند. با این حرکتی که می کنند مثل خوره در جان مردم در پیکر جامعه واقع می شوند و جامعه را اینجوری به این صورت در می آورند.
 
یکی دیگر از مسائلی که شما مطرح کردید بیکاری جوان هاست. بله حقیقتا بیکاری جوان ها هم خانواده را متزلزل می کند که کرده و هم خود جوان را از پا در می آورد و سرایتش بسیار جدی است. اشاره کردند به وسعت پرونده ها و آسیبی که از این ناحیه جامعه مان می بیند، نه اینکه نباید کاری می شد حتما باید می شد اما بالاخره کسانی هستند که ریشه اصلی این اعتیاد در کشورند. این چندتا آدمی که توی خیابانها آلوده می شوند در زندان می افتند از آنجا هم دزد بیرون می آید و خانواده اش اینجا متلاشی می شود. این به خاطر فقر و خیلی از عوامل دیگر است.

اینها به هم مربوط است مثل یک زنجیر و دارد رنج می دهد کشور را. (یکی دیگر از عوامل رشد) بیکاری که باز به همین مربوط می شود این است ما در دولت سابق چیزهای عجیبی برایمان اتفاق افتاد. با تضادهای غیر قابل تصور!. هرچه ارز می خواستیم داشتیم. معنای داشتن ارز یعنی پشتوانه اسکناس. هرچه اسکناس می خواستند چاپ کردند.

اصلا وقتی که دولت را تحویل گرفتند کمتر از صد هزار میلیارد تومان نقدینگی بود. وقتی که تحویل دادند بیش از 600 هزار میلیارد تومان نقدینگی بود. نقدینگی خودش یک عامل خطرناک و ویروسی است که در جامعه ما افتاده. آن 8 سال کافی است برای این که مدت ها مثل هاری در بدن جامعه ما دائما تزریق سم بکند.

 

مثل مرض هاری این حالت را دارد به جامعه ما می دهد و همش هم شعار بود. مثلا می گفتند عصر ظهور و آمدن امام زمان(عج) است. علنی نمی شود این حرفها (رو زد) ولی هنوز هم می زنند. آنطرف تر که رفتند می زنند این حرف ها را. روحانیت هم انصافا مقصرند در معرفی او (احمدی نژاد) و حمایت از او که هنوز هم خیلی هایشان دست برنداشته اند!.

 

اخبار سیاسی - انتخاب