اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نقل و انتقالات و پرداخت 3 میلیارد حق دلالی


تغییراتی که نقل و انتقالات لیگ برتر را به بهشت ایجنت ها و دلال ها تبدیل می کنند. ایجنت هایی که بخشی معلوم از قراردادها سهم آنان است.

تماشا: یک نگاه کوتاه به جدول نقل و انتقالات هم حجم زیاد جابجایی بازیکنان بین تیم های لیگ برتری را نشان می دهد. البته تیم هایی که مربیانشان تغییر می کند و بازیکنان زیادی را در تیم هایشان تغییر می دهند، تغییراتی که نقل و انتقالات لیگ برتر را به بهشت ایجنت ها و دلال ها تبدیل می کنند.

ایجنت هایی که بخشی معلوم از قراردادها سهم آنان است. هر چند که سهم دلالان از این قراردادها هیچ وقت معلوم نمی شود. شاید هم لیگ برتر جایی است که افرادی اینچنینی توان آن را دارند که تغییراتی با این حجم را در تیم ها به وجود بیاورند. برای پی بردن به درآمد این واسطه ها کافی است نکات زیر را بدانیم.

1- تیم های لیگ برتر تاکنون 99 بازیکن ورودی را ثبت کرده اند. این درحالی است که هنوز زمان نقل و انتقالات تمام نشده و بعضی از باشگاه ها هنوز تیم خود را به طور کامل نبسته اند.

2- اگر میانگین قراردادهای این بازیکنان را تنها 300 میلیون در نظر بگیریم که به نظر کمتر از مقدار واقعی هم می رسد، مبلغ کل رد و بدل شده 30 میلیارد تومان خواهد بود. سهم ایجنت های رسمی در این قراردادها 10 درصد کل این مبلغ یعنی 3 میلیارد تومان است. ایجنت هایی که نامشان در قراردادها می آید و سهمشان از قراردادها تثبیت شده است. پولی که هزینه یک سال بسیاری از تیم های شهرستانی است.

3- این سهم 10 درصدی باعث می شود که بعضی از بازیکنان از آشنایان یا حتی اعضای خانواده شان به عنوان مدیر برنامه های شان استفاده کنند. بازیکنانی که پیشنهادهای خوبی دارند تنها وظیفه چانه زنی برای قراردادشان را برعهده مدیر برنامه های شان می گذارند.

4- مسلما سهمی نامعلوم از این قراردادها به دلالان می رسد. کسانی که در بسته شدن قراردادها نقش دارند اما اسمی از آنها برده نمی شود. نزدیکان به تیم ها، بازیکنان فعلی و سابق تیم ها، مدیران باشگاه ها و نزدیکان به آنها و مدیران برنامه ها و حتی روزنامه نگاران می توانند نقش دلال را در قراردادها داشته باشند و سهمی از قراردادها داشته باشند.

5- این مبادله مالی 30 میلیاردی تنها مربوط به بخشی از زمان نقل و انتقالات و تنها مربوط به لیگ برتر است، جایی که نظارت و حساسیت رسانه ها و مسئولان به نسبت لیگ یک در آن بیشتر است.

6- سهم دلالان از بازیکنان خارجی که به لیگ می آیند بیشتر هم هست. بازیکنانی که توانایی بازی در لیگ ایران را ندارند و به تیم های ایرانی می آیند در عمر چندساله لیگ حرفه ای کم نداشته ایم. کسانی که اسم بردن از آنها ضرورتی ندارد.

7- تغییرات زیاد در تیم ها و رفتن باشگاه ها به سمت رفع کمبود بازیکنانشان از ساده ترین راه موجود یعنی خرید بازیکن مورد نظرشان از دیگر تیم های لیگ ایران را به مکان مناسبی برای فعالیت این افراد تبدیل می کند و کمتر تیمی در لیگ ایران هست که از فهرست بازیکنان زیر 23 سالش در طول لیگ به قدر کفایت استفاده کند.


ویدیو مرتبط :
نقل و انتقالات دانشگاه های سراسری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فهرست نقل و انتقالات در نیم فصل دوم لیگ برتر



 

فهرست نقل و انتقالات در نیم فصل دوم لیگ برتر

 

سازمان لیگ برتر فهرست کامل بازیکنانی که در فصل نقل و انتقالات به تیمهای لیگ برتر منتقل شده اند را اعلام کرد.

در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر که از22 آبان تا 15 آذر ادامه داشت، 25 بازیکن داخلی و خارجی به تیم های لیگ برتری پیوستند ضمن اینکه 7 باشگاه نیز در بازار نقل و انتقالات شرکت نکردند.

اسامی بازیکنانی جدید 11 باشگاه حاضر در لیگ برتر به شرح زیر است :

* پرسپولیس : سکوبرت ( از باشگاه پلیمنت انگلیس)

* استقلال : حوار ملامحمد ( ازباشگاه اربیل عراق) و علی صباحی (از امیدهای استقلال)

* راه آهن : مجتبی خنجری و یک بازیکن صربستانی

* استیل آذین : پیترسدیو(از باشگاه دی استراوا اسلواکی) و محسن الیاسی ( از باشگاه شن سا) ، اگدیوس مایوس (لیتوانی)

* پیکان قزوین : الونگ الونگ ، زلاتان هارثانی (از باشگاه دی استراوا اسلواکی) ، صالح سدیر (باشگاه احد لبنان) رحمان رضایی (از باشگاه شاهین بوشهر)

* صبا باتری قم : سعید آقاجانی ، حمید رضا پاکیزه ، مسعود کشوری فرد (هر سه از امیدهای صبای قم )

* فولاد خوزستان : باکاری جرومی دیاکیته (از باشگاه فرانکفورت آلمان)

* شاهین بوشهر : عماد محمد رضا (از باشگاه الزمان مصر) و میلاد صارمی (از امیدهای شاهین بوشهر)

* تراکتورسازی تیریز: حسن ابهری (تمیدید قرارداد) محمد احمدپوری (بازیکن قرضی از شاهین بوشهر)

* شهرداری تبریز: علی انصاریان (بازیکن قرضی از باشگاه فولاد گستر تبریز) و گلسون دو سانتوز( از باشگاه ابومسلم)

* نفت تهران : سیامک کوهنورد (از باشگاه مقاومت سپاسی) ، ژودیفلی فریرا(موراسلول برزیل) محمد رضا ناصحی (قرضی از باشگاه سپاهان)

بنابر اعلام سازمان لیگ به جز باشگاه های استقلال، استیل آذین، تراکتورسازی، نفت آبادان، مس کرمان و نفت آبادان سایر باشگاه های لیگ برتر مجاز هستند تا از یک سهمیه بازیکن آزاد خود استفاده کنند.