اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نقشه شوم خلبان قلابی برای فریب 50 دختر دم بخت



جعل عنوان خلبان، شگردی جدید برای اغفال مجرمان در شبکه‌های اجتماعی شده است.

پس از تهران و یزد این بار پلیس اصفهان متهمی را دستگیر کرده که در پوشش خلبان 50 دختر را فریب داده و طلاهایشان را سرقت کرده بود.
 
به گزارش جام جم، رسیدگی به این پرونده اوایل تیر امسال با شکایت دختر جوانی از یک خلبان قلابی در دستور کار پلیس فتای استان اصفهان قرار گرفت.

شاکی در اظهاراتش گفت: در شبکه اجتماعی لاین با مرد جوانی آشنا شدم که خود را خلبان معرفی می کرد. او تصاویری با لباس خلبانی برایم ارسال و مدام از پروازهایش به شهرهای مختلف صحبت می کرد. او پس از چند هفته ارتباط اینترنتی، با ابراز علاقه به من مدعی شد قصد ازدواج با مرا دارد و حتی بعد از ازدواجمان هم می خواهد مقدمات استخدام مرا به عنوان مهماندار فراهم کند. کم کم فریب حرف هایش را خوردم و تصور کردم او به من علاقه و قصد ازدواج دارد، غافل از این که او نقشه شیطانی در سر دارد. یک روز او از من خواست تا پیش از آن که به خواستگاری ام بیایم و شرایط ازدواجمان فراهم شود با هم ارتباط بیشتری داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: فریب گفته هایش را خوردم و دعوت او را برای رفتن به خانه اش پذیرفتم و با هم ارتباط پنهانی برقرار کردیم. آن روز او از من خواست طلاهایم را که دو میلیون تومان ارزش داشت روی میز بگذارم. ساعاتی بعد که مرا به خانه مان رساند، متوجه شدم طلاهایم را برنداشته ام. با او تماس گرفتم تا طلاهایم را برایم بیاورد که تلفن همراهش خاموش بود. نشانی خانه اش را هم پیدا نکردم. به شرکت هواپیمایی رفتم و متوجه شدم خلبانی با این مشخصات در آنجا کار نمی کند و متهم مرا فریب داده است.

همزمان با تشکیل پرونده قضایی و آغاز تحقیقات، چهره نگاری رایانه ای از خلبان قلابی انجام شد و او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت. چند روز از این شکایت نگذشته بود که دختر جوان دیگری نیز با حضور در پلیس فتای استان اصفهان شکایت مشابهی را مطرح کرد. با تحقیق از او مشخص شد وی نیز در دام خلبان قلابی گرفتار شده است.

جستجوی گسترده پلیس برای شناسایی و دستگیری خلبان قلابی ادامه داشت تا این که روز های پایانی هفته گذشته ماموران فتا توانستند ردی از هویت متهم فراری به دست آورند. تحقیقات نشان می داد این فرد کارگر یک شرکت هواپیمایی بوده و خلبان نیست. با کشف این سرنخ، ماموران با هماهنگی قضایی به مخفیگاه متهم اعزام شده و او را دو روز پیش دستگیر کردند. در بازرسی از خانه وی، مدارک جعلی خلبانی و تصاویری که با لباس خلبانی انداخته بود هم کشف شد.

متهم 28 ساله با انتقال به پلیس فتای استان اصفهان در بازجویی مدعی شد دو شاکی پرونده را نمی شناسد.

در پی انکار متهم، دو شاکی پرونده به پلیس فتا احضار شده و در مواجهه حضوری با خلبان قلابی قرار گرفتند و او را از میان چند متهم دیگر شناسایی کردند. متهم زمانی که راز جرایمش را فاش شده دید، اعتراف کرد تاکنون 50 دختر جوان را به بهانه ازدواج فریب داده و طلاهایشان را دزدیده است.

خلبان قلابی در اظهاراتش گفت: به دلیل مشکلات مالی تصمیم گرفتم پولدار شوم. بنابراین با جعل عنوان خلبان تصاویری از خودم با لباس خلبانی در شبکه های اجتماعی از جمله لاین، وایبر و واتس آپ منتشر کردم. با توجه به این که کارگر شرکت هواپیمایی بودم، اطلاعاتی در رابطه با خلبان ها، کارشان و اصطلاحات کاری آنها به دست آوردم تا دختران جوان راحت تر به من اعتماد کنند. این 50 دختر جوان را به بهانه ازدواج فریب داده و اغفال کردم. پس از برقراری ارتباط پنهانی با آنها در یک لحظه غفلت آنها، طلاهایشان را سرقت می کردم و با قطع ارتباطم با دختران جوان طلاهایشان را به قیمت پایین تر به طلافروشی ها می فروختم.

ارتباط اینترنتی، زنگ خطری برای دختران جوان
رئیس پلیس فتای استان اصفهان در این باره به جام جم گفت: با اعتراف متهم برای او قرار قانونی صادر شد. تحقیقات تکمیلی از این خلبان قلابی برای مشخص شدن دیگر جرایمش و کشف طلاهای سرقتی و دستگیری مالخران ادامه دارد. دختران جوانی که در دام این متهم گرفتار شده اند، با توجه به این که نامشان در اداره پلیس محفوظ خواهد ماند، می توانند با حضور در پلیس فتای این شهر از متهم شکایت یا پرونده هایشان را پیگیری کنند.

سرهنگ مصطفی مرتضوی با هشدار به خانواده ها بویژه دختران جوان از آنها خواست از اعتماد به افراد در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خودداری کنند؛ زیرا افراد سودجو و فرصت طلب با جعل عناوین شغلی و هویتی، اقدام به کلاهبرداری می کنند و به بهانه ازدواج، دختران جوان را اغفال و اموالشان را سرقت می کنند. از جوانان می خواهیم هنگام ورود به فضای مجازی دقت لازم را داشته باشند و براحتی به افراد اعتماد نکرده و اطلاعات خود را در اختیارشان قرار ندهند. در صورت مواجهه با این قبیل افراد بلافاصله پلیس و مراجع قضایی را در جریان قرار دهند تا اقدامات لازم برای مقابله با این مجرمان صورت گیرد.

وی یادآور شد: برقراری رابطه پنهانی مطابق شرع و عرف نیست و تبعات منفی همراه دارد. زندگی آینده فردی که در شبکه های اجتماعی و نوظهور مورد اغفال قرار گرفته، با هراس و نگرانی ناشی از افشای رابطه همراه است و تبعات بسیاری را برای این فرد و خانواده او به دنبال خواهد داشت.

 

 جوانان همچنین در روابط خود باید اصول اخلاقی و عرف اجتماعی را رعایت کنند.

 

تهران

 

10 اردیبهشت 94

 

اغفال بیش از 15 دختر و کلاهبرداری از آنها تحت عنوان خواستگار و خلبان

 

تهران

 

29 اردیبهشت 94

 

اغفال بیش از 60 زن و دختر جوان و کلاهبرداری به بهانه استخدام و ازدواج

 

یزد

 

8 تیر 94

 

کلاهبرداری از 11 دختر توسط خلبان قلابی

 

اصفهان

 

21 تیر 94

 

50 دختر اغفال و طلاهایشان سرقت شد

اخبار حوادث - جام جم


ویدیو مرتبط :
آرزو های دختر دم بخت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دام خلبان قلابی برای۵۰ دختر دم بخت/ آشنایی در شبکه های اجتماعی



فردی که با معرفی خود به عنوان خلبان در شبکه‌های اجتماعی اقدام به فریب و اغفال دختران جوان کرده و پس از ملاقات با آنان اقدام به سرقت طلاهای آنان می‌کرد توسط کارشناسان پلیس اصفهان دستگیر شد .

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت تعدادی از بانوان مبنی بر اغفال و فریب آنان توسط فردی در شبکه‌های اجتماعی موبایلی موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: شاکیان در اظهارات خود بیان داشتند در یکی از شبکه‌های اجتماعی مجازی با فردی که خود را خلبان معرفی کرده و تصاویری با لباس خلبانی را بر روی صفحه شخصی‌اش انتشار داده آشنا شده و به پیشنهاد ازدواج او پاسخ مثبت داده‌اند.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان ادامه داد: پس از مدتی برقراری ارتباط در فضای مجازی بین قربانیان و متهم، فرد شیاد درخواست ملاقات حضوری با طعمه‌های خود کرده و در فرصتی مناسب طلا و جواهرات آن‌ها را به سرقت می‌برده است.

مرتضوی با بیان اینکه در تحقیقات و اقدامات ویژه در فضای مجازی مشخص شد که فردی با جعل مدارک خلبانی اقدام به اغفال دختران و زنان جوان و با این شیوه توانسته تاکنون طلاهای ۵۰ دختر را سرقت کند، گفت: با شناسایی مخفیگاه متهم کارآگاهان این پلیس در هماهنگی با مقام قضایی وی را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

وی افزود: بانوان جوانی که به این شیوه از آنان سوءاستفاده شده می‌توانند  برای پیگیری پرونده و تنظیم شکایت خود از متهم به پلیس فتای استان واقع در خیابان قائمیه مراجعه کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان با بیان اینکه بارها پلیس به مردم گفته که فضای مجازی فضای قابل اعتمادی نیست و نباید فریب کسانی که با عناوین و تصاویر شیک در شبکه‌های اجتماعی ظاهر می‌شوند را بخورند، گفت: یکی از آسیب‌های فضای مجازی که به وفور شاهد آن هستیم هویت کاذب است که افراد کلاهبردار و شیاد با هویت‌های جعلی و فریبنده قصد سوءاستفاده از کاربران را دارند.

مرتضوی گفت: هشدار پلیس به مردم این است که از ارتباط با افراد غریبه در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند و بدون تحقیق و بررسی به ملاقات با افرادی که در فضای مجازی با آن‌ها آشنا می‌شوند، نروند.

اخبار حوادث - مهر