اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر مقام معظم رهبری درباره «فردوسی»


عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران باید با طراحی و احداث نمادی از شهر تهران که هم قواره برج آزادی باشد و نیز نمادهایی از دیگر ابنیه میراثی کشور را در ورودی شهر آفتاب فراهم کند. خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران باید با طراحی و احداث نمادی از شهر تهران که هم قواره برج آزادی باشد و نیز نمادهایی از دیگر ابنیه میراثی کشور را در ورودی شهر آفتاب فراهم کند.


مجتبی شاکری در تذکر پیش از دستور خود در جلسه غیرعلنی روز یکشنبه، ضمن با اشاره به فرارسیدن روز گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، اظهار کرد: چند سال قبل در یکی از جلسات دیدار هنرمندان با مقام معظم رهبری موضوع ساخت فیلمی درباره فردوسی مطرح و عنوان شد که به دلیل سرودن شاهنامه در تملق شاهان با ساخت این فیلم مخالفت می‌شود.

وی ادامه داد: ایشان ضمن تشویق ساخت فیلمی درباره این شاعر بزرگ، تاکید کردند که فردوسی فردی موحد بوده و عنوان کردند لفظ «حکیم» را ما برای فردوسی استفاده می‌کنیم. ایشان همچنین اسفندیار شاهنامه را هم تراز از فرزندان حزب اللهی امروز ایران توصیف کردند.

وی در ادامه خواستار پیگیری هیئت رئیسه برای ملاقات اعضای شورای شهر با مقام معظم رهبری شد و گفت: در طول عمر شورای چهارم این ملاقات تنها یک بار میسر شده و با توجه به اینکه در آستانه سال پایانی شورا هستیم، پیشنهاد می‌شود برای ارائه گزارش عملکرد و پیگیری مطالبات ایشان از شورا که در دیدار گذشته مطرح شد و استفاده از رهنمودهای ایشان، ملاقات دیگری صورت بگیرد.

شاکری با تاکید بر ضرورت پیش بینی سامانه‌ای به منظور ارائه گزارش مستند درباره عملکرد شورای چهارم،‌ گفت: گروهی از دانشجویان دانشگاه تهران نرم افزاری در این زمینه برای مجلس تهیه کردند که ریز عملکرد تک تک اعضا، کمیته‌ها و کمیسیون‌ها در آن قابل احصا است. از آنجا که برخی از اعضای شورا در مصاحبه‌های مطبوعاتی آمار و ارقامی را به صورت سلیقه‌ای و بدون برخورداری از پشتوانه اطلاعاتی دقیق عنوان می‌کنند،‌ طراحی چنین نرم افزاری که بتواند تعداد تذکرات و سرنوشت آنها،‌ نطق‌ها، بازدیدها و متغیرهای قابل ارزیابی دیگر را مشخص کند، ضروری به نظر می‌رسد.

وی تاکید کرد: فقدان نظامنامه مشخصی که بتوان بر مبنای آن عملکرد اعضای شورای شهر را به صورت کارشناسی و منطقی ارائه کرد، نقیصه مهم کنونی شورای شهر است.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از پروژه شهر آفتاب به عنوان کار بزرگی در تراز جمهوری اسلامی یاد کرد و در عین حال گفت: شهرداری تهران باید با طراحی و احداث نمادی از شهر تهران که هم قواره برج آزادی باشد و نیز نمادهایی از دیگر ابنیه میراثی کشور همچون میدان نقش جهان در ورودی شهر آفتاب، فضای مناسب تری در شهر آفتاب فراهم کند.

شاکری در بخش دیگر سخنانش خواستار ارزیابی دوباره ضرورت پیاده راه سازی در تهران شد و گفت: با وجود بیش از 2000 بوستان در شهر تهران که فضای مناسبی برای استفاده افراد پیاده محسوب می‌شود، هزینه برای پیاده راه سازی در سال اقتصاد چندان منطقی به نظر نمی‌رسد.

وی در خاتمه سخنانش شهادت سردار ناظری، فرمانده نیروهای دریایی ویژه سپاه پاسداران را تبریک و تسلیت گفت و افزود: وی از پیش از انقلاب به آموزش مبارزان پرداخته و کسانی را تربیت کرده که می‌توانند عملیات استشهادی را اداره کنند و هر زمان خطری امنیت کشور را تهدید کند،‌ شاگردان او در صحنه حاضر خواهند بود.


ویدیو مرتبط :
سوال عادل فردوسی پور از مقام معظم رهبری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آخرین نظر مقام معظم رهبری درباره فیس‌بوک


دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به دنبال انتشار خبری در ایرنا تحت عنوان «شرط رهبر معظم انقلاب برای فیس بوکˈ با ارسال نامه ای، خواستار انتشار آن شد و نوشت که این نامه حاوی آخرین نظر مقام معظم رهبری و آیت الله ناصر مکارم شیرازی در مورد فیس بوک است.

خبرگزاری ایرنا: دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به دنبال انتشار خبری در ایرنا تحت عنوان «شرط رهبر معظم انقلاب برای فیس بوک» با ارسال نامه ای، خواستار انتشار آن شد و نوشت که این نامه حاوی آخرین نظر مقام معظم رهبری و آیت الله ناصر مکارم شیرازی در مورد فیس بوک است.

متن نامه «عبدالصمد خرم آبادی» مشاور قضایی دادستان کل کشور و دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به شرح زیر است:

احتراما نظر به اینکه در مطلبی که در تاریخ 23/9/92 با کد خبری شماره 80949688 در سایت خبرگزاری ایرنا منتشر نموده اید واقعیت قضیه در خصوص نظر مقام معظم رهبری و آیت الله ناصر مکارم شیرازی را کتمان نموده و با تفسیر به رای فتاوی گذشته مراجع محترم تقلید، به تبلیغ سایت جاسوسی صهیونیستی فیس بوک پرداخته اید. لذا مقتضی است متن این نامه که حاوی آخرین نظر مقام معظم رهبری و آیت الله ناصر مکارم شیرازی در مورد فیس بوک می باشد و در صفحه اول آن سایت منتشر شود.

مقام معظم رهبری در دیدار مورخ 29/8/92 خود با فرماندهان بسیج، فیس بوک را عامل فتنه و فتنه گران دانسته و آن را ابزاری همانند تحریم در مقابل جمهوری اسلامی ایران برشمردند. عین متن سخنرانی معظم له به شرح زیر است:

«رییس جمهور کنونی آمریکا در فتنه 88 یکی از شبکه های اجتماعی که می توانست عامل فتنه و فتنه گران قرار بگیرد، احتیاج به تعمیر داشت، دولت آمریکا از او خواست که تعمیراتش را به تعویق بیاندازد. امیدوار بودند بتوانند با این کارهای رسانه ای فیس بوک و توئیتر نظام جمهوری اسلامی را براندازند. خیال های احمقانه خام. همه وسایل و ابزارها را به خط کردند در مقابل نظام جمهوری اسلامی، تحریم هم یکی از همین هاست، یکی از همین ابزارهاست.»

آیت الله مکارم شیرازی نیز صراحتا عضویت و فعالیت در فیس بوک را حرام اعلام کرده و در پاسخ به سوالی در مورد دلیل حرمت شرعی عضویت در فیس بوک فرموده اند:

عزیزان من! دلیل آن روشن است و همان نشر گسترده فساد و انواع گناهان از این طریق می باشد. زیرا فیس بوک مانند شهر بی در و دروازه ای است که همه کس از دانشمندان و افراد نخبه گرفته تا دزدان و شیادان و کلاهبرداران و کسانی که به انواع فساد آلوده اند، هر کدام در این شهر مغازه ای دارند و در این مغازه ها گاه وسایل ضروری زندگی و در بسیاری از موارد ابزار گناه و مفسده و انحراف های اخلاقی فراگیر و ایجاد اختلاف در میان ملت ها با برچسب های زیبا و پوشش های فریبنده در اختیار همگان قرار می گیرد. حال اگر ورود در این شهر برای همه ممکن شود از جوانان کم سن و سال گرفته تا بزرگ سالان ناآگاه و غیر آنها، آیا هیچ فرد آگاهی می تواند ورود به چنین شهری را برای همه آزاد بگذارد؟ حتی جاسوسان و مفسدان فی الارض می توانند در این شهر بی در و پیکر مبادله اطلاعات کنند و با رموز و اشاراتی بذر توطئه بپاشند.

ما می گوییم باید بر مطبوعات و رسانه ها به طور عام نظارتی باشد تا افراد فاسد و مفسد نتوانند از این طریق جامعه را آلوده کنند. با این حال چگونه فیس بوک باید از هر قید و شرطی آزاد باشد. آیا آزادی بی قید و شرط در دنیا داریم؟ پاره ای از محدودیت های غربی به هیچ وجه مشکلی را حل نمی کند و تکثیر اشکال، حل اشکال نیست. (منبع: پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله مکارم شیرازی «دامت برکاته»)

دکتر خرم آبادی

مشاور قضایی دادستان تهران و دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه