اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر آیت‌الله مکارم‌شیرازی درباره زنده شدن پس از اعدام/ خسارت ها هم باید پرداخت شود



نظر آیت‌الله مکارم‌شیرازی درباره زنده شدن پس از اعدام

نظر آیت‌الله مکارم‌شیرازی درباره زنده شدن پس از اعدام/ خسارت ها هم باید پرداخت شود

  آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ به استفتایی نظر خود را درباره زنده شدن شخص پس از اعدام اعلام کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ متن پرسش و پاسخی که در سایت ایشان منتشر شده، چنین است؛

پرسش: چنانچه فردی به عنوان یکی از جرائم عمومی اعدام گردد و سپس در سردخانه علائم حیات در او مشاهده گردد آیا حکم اعدام به قوت خود باقی است؟ حکم خسارتی که در هنگام اجرای حکم اعدام به او وارد شده چیست؟

پاسخ: دلیلی بر سقوط اعدام وجود ندارد، ولی خساراتی که در نخستین اجرای حکم اعدام بر آن شخص وارد شده باید به نظر کارشناسان تعیین و از بیت المال به ورثه او پرداخت گردد و اگر نحوه اجرا به صورت ناقص بر اثر سهل انگاری انجام شده خسارت‌ها را باید مجریان بپردازند.

گفتنی است پیش از این آیت الله صافی گلپایگانی هم اعدام دوباره را جایز ندانسته بود./خبرآنلاین


ویدیو مرتبط :
آیت الله بهجت:در نظر مرجع عالی قدر آیت الله مکارم شیرازی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نظر آیت‌ الله مکارم‌ شیرازی درباره «رایتل»


آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به استفتایی در مورد مکالمه تصویری «رایتل» آن را نادرست عنوان کرد.

روزنامه شرق: ایلنا نوشت که  آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به استفتایی در مورد مکالمه تصویری «رایتل» آن را نادرست عنوان کرد.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی از مراجع تقلید در پاسخ استفتایی در مورد استفاده از مکالمه تصویری که جدیدا توسط یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارایه می‌شود گفته است:«به یقین مفاسد این کار از فواید آن بیشتر است و منشا مفاسد جدیدی در جامعه ما که متاسفانه درگیر مفاسد مختلفی است خواهد شد و با توجه به اینکه ضرورتی برای اصل این کار نیست بنابراین شرکت‌های خصوصی و دولتی باید از آن خودداری کنند.»