اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نتایج نظرسنجی درباره حضور در انتخابات 92


بر اساس آخرین نتایج نظرسنجی مرکز افکار سنجی "مهر" از شهروندان تهرانی46.8درصد آنها به احتمال زیاد و یا حتما در انتخابات شرکت می کنند و 57 درصد پاسخگویان اولویت کاری دولت آینده را اقتصادی دانسته اند.

خبرگزاری مهر: بر اساس آخرین نتایج نظرسنجی مرکز افکار سنجی "مهر" از شهروندان تهرانی46.8درصد آنها به احتمال زیاد و یا حتما در انتخابات شرکت می کنند و 57 درصد پاسخگویان اولویت کاری دولت آینده را اقتصادی دانسته اند.

مرکز افکار سنجی "مهر" نظرسنجی در یک جامعه نمونه 1246 نفری با هدف آشنایی با فضای فکری جامعه نسبت به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انجام داده است .

پرسش درباره اهمیت انتخابات، پیگیری مسائل انتخاباتی، راههای پیگیری، مشکل فعلی جامعه و مهمترین اولویت رئیس جمهور یازدهم، از جمله سوالات طرح شده در این نظر سنجی است.
 
نظرسنجی مذکور 23 آذرماه در بین شهروندان تهرانی صورت گرفته و نتایج آن به این شرح است:
 
بر اساس نتایج این نظر سنجی 64.9 درصد افراد نمونه از شهروندان تهرانی از زمان برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اطلاع داشتند 33.5 درصد اظهار بی‌اطلاعی کرده اند و 1.6 درصد پاسخی به سوال نداده اند.

همچنین 49.2 درصد شهروندان تهرانی اخبار مربوط به انتخابات را از زیاد تا حدودی پیگیری می کنند.بدین ترتیب که  18 درصد زیاد و 31.2 درصد تا حدودی 13.3 درصد کم 15 درصد خیلی کم پیگیر این اخبار هستند و 22.5 درصد هم اصلا پیگیری نمی کنند.

 در پاسخ به این سوال که اخبار انتخابات را از طریق کدام رسانه پیگیری می کنید؟ 44.8 درصد اعلام کردند از طریق صدا و سیما 14.1 درصد از روزنامه ها 7.7 درصد از سایت های خبری 6.9 درصد رسانه های خارجی و 6 درصد از طریق دوستان و آشنایان اخبار مربوط به انتخابات را پیگیری می کنند 20.5 هم پاسخی ندادند.

اما در خصوص اهمیت انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری برای مردم از نظر نمونه آماری 58 درصد به میزان زیاد و تا حدودی ارزیابی شده است. 10.5 درصد در حد کم 13.8 درصد در حد خیلی کم و 16.6 درصد بی اهمیت دانسته اند. 1.1 هم درصد پاسخی ندادند.

همچنین بر اساس این نظرسنجی تا کنون 42.9 درصد انگیزه مردم برای شرکت در انتخابات در حد زیاد و تاحدودی زیاد است. 20.1 درصد هم گزینه در حد کم، 19.3 درصد خیلی کم، 15.9 درصد گزینه اصلا را انتخاب کردند و 1.8 درصد پاسخی ندادند.

سوال دیگری که از شهروندان تهرانی پرسیده شده بود در خصوص شرکت در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بود که بر اساس این نظر سنجی، 46.8 درصد شهروندان تهرانی به احتمال زیاد و یا حتما شرکت می کنند، 13.4 درصد هنوز تصمیم نگرفته اند، 7.5 درصد به احتمال زیاد و 31.9 درصد قطعا شرکت نمی کنند.

در این نظرسنجی 50.4 پاسخگویان مشکلات اقتصادی 17.2درصد مشکل بیکاری و 4.6 مشکلات اجتماعی را مهمترین مشکل و مساله کشور در حال حاضر دانسته اند.

همچنین 57 درصد پاسخگویان اولویت کاری دولت آینده را اقتصادی دانسته اند ، ضمن اینکه اشتغال با 15.2درصد و سیاست خارجی با 3.6 درصد در اولویت های بعدی قرار دارند.


ویدیو مرتبط :
آخرین نتایج نظرسنجی انتخابات از 13 سایت معتبر 92/3/23

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حضور خاتمی در انتخابات 92 باعث "حماسه سیاسی" است



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

محسن غرویان :

حضور خاتمی در انتخابات 92 باعث "حماسه سیاسی" است

دولتی فراجناحی، دولت ملی و دولت معتدل می تواند "حماسه سیاسی – اقتصادی" را به منصه ظهور برساند/برای رسیدن به شرایط مطلوب کشور، باید از تمام نیروهای وفادار به قانون اساسی، اسلام، نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه استفاده کنیم.

ایلنا: استاد حوزه علمیه قم، از لوازم ضروری برای ایجاد حماسه سیاسی در کشور را، ایجاد رقابتی تنگاتنگ در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 دانست و گفت: آقای خاتمی هم اگر از آن مجرای طبیعی و از نظر قانونی وارد انتخابات ریاست جمهوری سال 92 شوند، می توانند یک حماسه و موج مردمی را در فضای سیاسی کشور ایجاد کنند، کما این که دیگر رقبا و افراد هم می توانند در خلق این حماسه نقش داشته باشند.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

حجت الاسلام و المسلمین محسن غرویان در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن تبریک سال نو به همه مردم و با اشاره به نامگذاری سال 1392 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال "حماسه اقتصادی - حماسه سیاسی"، اظهار داشت: این که رهبر معظم انقلاب امسال را به نام "حماسه سیاسی – حماسه اقتصادی" نامگذاری کردند، بر اساس دو پارامتر و دو نکته اساسی است.

وی افزود: مبارزه با شرایط نامطلوب اقتصادی و رفع مسئله تحریم های اقتصادی و مسائل خارجی و همچنین مسئله تورم و گرانی که در مملکت مشهود است، نیاز به یک حماسه آفرینی دارد که باید توسط ملت صورت گیرد و البته دولت هم جدای از ملت نیست، و از این روست که مقام معظم رهبری عنوان "حماسه اقتصادی" را مطرح نمودند؛ "حماسه سیاسی" را نیز از جهت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 مطرح کردند که این دو مسئله، مهمترین مسائل سال 92 است و هدف گذاری مقام معظم رهبری هم برای این دو نکته مهم بود که امیدواریم ملت و دولت در جهت خلق این دو حماسه موفق عمل کنند.

شاگرد سابق آیت الله مصباح یزدی در پاسخ به این سؤال که با توجه به انتخابات ریاست جمهوری سال 92، چه دولتی می تواند در تحقق "حماسه اقتصادی – حماسه سیاسی" در کشور موفق باشد؟ گفت: دولتی می تواند این دو حماسه سیاسی و اقتصادی را به منصه ظهور برساند که دولت فراجناحی، دولت ملی و دولت معتدل باشد.

غرویان افزود: بنده دیدگاهم این است که یک دولت با فکر معتدل که بتواند یک اجماع ملی را در میان همه گروه های سیاسی داخل نظام شکل دهد، می تواند این اهداف مهم سیاسی و اقتصادی را محقق نماید.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این تفکر شما نزدیک به تفکر مطرح شده از سوی آیت الله هاشمی رفسنجانی برای به وجود آمدن یک دولت وحدت ملی و استفاده از همه نیروهای داخل نظام نیست، گفت: من روی اشخاص و عناوین سیاسی و حزبی نمی خواهم تأکید کنم، اما برداشت من از اوضاع سیاسی کشور این است که برای برون رفت از شرایط موجود و حرکت به سمت شرایط مطلوب، باید از تمام نیروهای وفادار به قانون اساسی، اسلام، نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه استفاده کنیم؛ گرچه می دانیم اختلاف سلیقه و فکر وجود دارد که طبیعی است، اما بنده از افراط و تفریط خوف دارم و معتقدم باید دولتی سر کار باشد که از نظر مدیریت شرایط داخل کشور و تعامل با مجموعه نیروهایی که تحت چارچوب نظام و ساختار قانونی کشور عمل می کنند، اهل مسامحه، تسامح و اعتدال باشد، نه این که رادیکال و یا غرب زده و خودباخته باشد، بلکه با یک واقع بینی از اوضاع داخلی و خارجی، کار خود را به پیش ببرد.

استاد حوزه علمیه قم در خصوص لوازم ضروری برای ایجاد حماسه سیاسی در کشور و حضور همه سلایق در انتخابات ریاست جمهوری، از جمله حضور سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور سابق، گفت: در مورد افراد و حضور شان در انتخابات، در حال حاضر نمی توان نظر داد، چون باید وزن کشی های انتخاباتی صورت گیرد، اما آن امر لازم این است که رقابت انتخاباتی باید رقابت تنگاتنگی باشد و حماسه اصلی را ملت می آفرینند و اشخاص نیز، حماسه آفرینی شان بسته به این است که ملت آن ها را بخواهند.

غرویان افزود: ایشان(سیدمحمد خاتمی) هم اگر از آن مجرای طبیعی و از نظر قانونی وارد انتخابات ریاست جمهوری سال 92 شوند، می توانند یک حماسه و موج مردمی را در فضای سیاسی کشور ایجاد کنند، کما این که دیگر رقبا و افراد هم می توانند در خلق این حماسه نقش داشته باشند.

وی در پایان گفت: انشاالله امیدواریم دولتی سرکار بیاید که این دوهدف عالیه مقام معظم رهبری مبنی بر خلق "حماسه اقتصادی - حماسه اقتصادی" را تحقق بخشد./ایلنا