اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

معرفی 30 محور پرترافیک تهران


مدیر مرکز کنترل ترافیک شهر تهران با بیان اینکه اقدامات لازم برای مدیریت و کنترل هرچه بهتر ترافیک مهرماه آغاز شده گفت: از مهرماه سال 92 تا تیرماه امسال با بررسی وضعیت ترافیک تمامی معابر شهر، 30 محوری که دارای بیشترین حجم ترددها و ترافیک سنگین بوده اند مشخص شده اند. خبرگزاری مهر: همایون فتاحی در گفتگویی افزود: براساس مشاهدات و آمار به دست آمده از مرکز کنترل ترافیک شهر تهران، از مهرماه سال گذشته تا تیرماه امسال بزرگراه شهید شیخ فضل الله نوری، شهیدهمت و بسیج در صدر پرترافیک ترین معابر تهران بوده اند.


وی تصریح کرد: 30 محور پرترافیک شهر براساس آمار به دست آمده از مرکز کنترل ترافیک شناسایی شده اند که بزرگراه شیخ فضل الله نوری از خروجی به یادگار جنوب تا ورودی از یادگار شمال مسیر جنوب به شمال، بزرگراه شهید همت از خروجی به چمران‌‌ شمال تا خروجی به شیخ بهایی جنوب مسیر غرب به شرق و بزرگراه بسیج از دوربرگردان تا خروجی به رحیمی شرق مسیر جنوب به شمال پرترافیک ترین معابر شهر بودند.

فتاحی تصریح کرد: بزرگراه رسالت از ورودی از امام علی (ع) جنوب تا هدایتی مسیر شرق به غرب،بزرگراه امام رضا از ورودی بعثت شرق تا خروجی به بعثت غرب مسیر جنوب به شمال، بزرگراه نواب از میدان حق شناس تا ورودی از میدان حق شناس مسیر جنوب به شمال، بزرگراه همت از شیخ بهایی تا خیابان شیراز مسیر غرب به شرق، بزرگراه كردستان از خیابان شصت و ششم تا خروجی به همت شرق مسیر جنوب به شمال، بزرگراه امام علی (ع) از خروجی به رسالت غرب تا ورودی از رسالت غرب مسیر شمال به جنوب  و همچنین بزرگراه چمران از ورودی از سئول شمال تا نمایشگاه مسیر غرب به شرق از دیگر نقاط شهر هستند که در این مدت بیشترین ترافیک را داشته اند.

وی تصریح کرد: مرکز کنترل ترافیک در مهرماه امسال نیز درآماده باش است و به طور شبانه روزی وضعیت ترددها در شهر رصد و نظارت می شود تا در صورت بروز هرگونه حادثه در کوتاهترین زمان ممکن به وضعیت رسیدگی و اقدامات امدادی انجام شود. همچنین از مسدود شدن معابر جلوگیری شود.

مدیر مرکز کنترل ترافیک با بیان اینکه ستاد استقبال از مهرماه به زودی آغاز به کار می کند گفت: هر ساله با آغاز مهرماه و بازگشایی مراکز آموزشی شاهد افزایش حجم ترددها و ترافیک در پایتخت هستیم و به همین دلیل در فصل تابستان ستاد استقبال از مهرماه تشکیل می شود تا با آمادگی کامل و تمام ظرفیت بتوانیم به شهروندان در این ایام خدمات رسانی کنیم.

وی تصریح کرد: بر اساس آمار به دست آمده ترافیک شهر تهران در روز اول بازگشایی مدارس در مهرماه گذشته (دوشنبه1392/7/1) نسبت به روز مشابه هفته قبل آن (1392/6/25) حدود 28 درصد افزایش و حجم ترافیک عبوری تقاطعها 1/07درصد افزایش داشته است که پیش بینی می شود امسال نیز حدودا به همین میزان افزایش ترافیک را در پایتخت شاهد باشیم.

فتاحی خاطرنشان کرد: براساس آمار همچنین ساعات اوج ترافیک صبحگاهی و عصرگاهی در روزهای کاری هفته اول بازگشایی مدارس در مهرماه گذشته به ترتیب 6:30تا8:30 و 17 تا 20:30 بوده است.

30 محور پرترافیک شهر تهران به شرح ذیل است:

30 محوردارای بیشترین ترافیک سنگین از اول مهرماه 1392 لغایت 1393/04/15

 

1. بزرگراه شیخ فضل الله نوری از خروجی به یادگار جنوب تا ورودی از یادگار شمال مسیر جنوب به شمال در منطقه 2 
2. بزرگراه شهید همت از خروجی به چمران‌‌ شمال تا خروجی به شیخ بهایی جنوب مسیر غرب به شرق در منطقه 3 
3. بزرگراه سیج از دوربرگردان تا خروجی به رحیمی شرق مسیر جنوب به شمال در منطقه 15
4. بزرگراه رسالت از ورودی بزرگراه امام علی(ع) جنوب تا هدایتی مسیر شرق به غرب در منطقه 4
5. بزرگراه امام رضا(ع) از ورودی از بعثت شرق تا خروجی به بعثت غرب مسیر جنوب به شمال در منطقه 15
6.بزرگراه شهید نواب صفوی از میدان حق شناس تا ورودی از میدان حق شناس مسیر جنوب به شمال در منطقه 17
7.بزرگراه همت از شیخ بهایی تا شیراز مسیر غرب به شرق در منطقه 3 
8. بزرگراه كردستان از خیابان شصت و ششم تا خروجی به همت شرق مسیر جنوب به شمال در منطقه 6
9. بزرگراه امام علی(ع) از خروجی به رسالت غرب تا ورودی از رسالت غرب مسیر شمال به جنوب در منطقه 4
10.بزرگراه شهید چمران از ورودی از سئول شمال تا نمایشگاه مسیر غرب به شرق در منطقه 1
11.خیابان بدیعی از ورودی از موحد دانش غرب تا دوربرگردان مسیر شرق به غرب در منطقه 1
12. بزرگراه آزادگان از خروجی به رجایی جنوب تا ورودی  از رجایی جنوب مسیر شرق به غرب در منطقه 20
13.بزرگراه جلال آل احمد از ورودی بزرگراه نوری جنوب تا انتهای پل آزمایش مسیر غرب به شرق در منطقه 2
14.بزرگراه شهید باقری از ورودی فرجام شرق تا دوربرگردان مسیر شمال به جنوب در منطقه 4
15.بزرگراه مدرس از ورودی آفریقا جنوب تا کرد شرقی مسیر جنوب به شمال در منطقه 1
16.بزرگراه یادگار امام از ورودی حبیب الله جنوب تا خروجی به بزرگراه نوری شرق مسیر جنوب به شمال در منطقه 2
17.بزرگراه حقانی از دیدار تا آفریقا مسیر شرق به غرب در منطقه 3
18.خیابان دماوند از دور برگردان دماوند مسیر غرب به شرق در منطقه 13
19. بزرگراه جناح از ورودی از دانش شرق تا خروجی به كنار گذر مسیر شمال به جنوب در منطقه 5 
20.بزرگراه تندگویان از شیرمحمدی‌ تا خروجی به دشت‌ آزادگان جنوب‌ مسیر جنوب به شمال در منطقه 16
21.خیابان باهنر‌‌ از شفیعی تا شیرازی مسیر شرق به غرب در منطقه 1 
22.پل سید خندان از شریعتی تا انتهای پل سید خندان مسیر غرب به شرق در منطقه 3 
23.بزرگراه حقانی از خروجی به مدرس جنوب تا دیدار مسیر شرق به غرب در منطقه 3 
24. خیابان ولیعصر(عج) از دستگردی‌ تا ناصری مسیر جنوب به شمال در منطقه 3
25.خیابان شهرداری از دربند تا ناهید مسیر شرق به غرب در منطقه 1 
26.خیابان انقلاب‌‌ از ایرانشهر تا میدان فردوسی مسیر شرق به غرب در منطقه 6
27.بزرگراه اشرفی اصفهانی از نسترن تا صدوقی مسیر جنوب به شمال در منطقه 5
28.خیابان فداییان‌ ‌ از قدمی تا حـضرت عـبدالـعظـیم مسیر شمال به جنوب در منطقه 20
29. خیابان آزادی از ابتدای کندرو تا یادگار امام مسیر غرب به شرق در منطقه 9
30. بزرگراه نیایش از ورودی از سعادت آباد شمال تا طباطبایی مسیر غرب به شرق در منطقه 2


ویدیو مرتبط :
اخبار 20:30 - 30 دی 1396 - واکنش عجیب دادستان تهران | بخش خبر جنبش مصاف

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معرفی بانک‌های عامل ارائه تسهیلات به متقاضیان ترک تهران



معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌‌جمهور، بانک‌های عامل که موظف به ارائه تسهیلات به کارکنان متقاضی انتقال از تهران هستند را معرفی کرد.

 

به گزارش مهر، لطف الله فروزنده در اجرای ماده 7 آیین‌نامه اعطای تسهیلات به کارکنان متقاضی انتقال از تهران اظهار داشت: براساس تصویب نامه هیات وزیران و نامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی‌ایران درخصوص اعطای تسهیلات وام به کارکنان، بانک‌های ملی، مسکن، سپه و کشاورزی به عنوان بانک‌های عامل موظف به ارائه تسهیلات هستند.

همچنین رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری به کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، موسسات دولتی و استانداری‌های سراسر کشور بخشنامه جدیدی درباره نحوه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان موضوع انتقال از تهران به دیگر شهرها صادر کرده است.

در ‌این بخشنامه آمده است: به منظور‌ایجاد هماهنگی و تسریع در اجرای مفاد بند دو آیین‌نامه اعطای تسهیلات به کارکنان دستگاه‌های اجرایی متقاضی انتقال از تهران، دستگاه‌های اجرایی موظفند اعتبار مربوط به حقوق و مزایای کارکنان مشمول آیین‌نامه را برآورد کرده و به‌این معاونت اعلام کنند تا براساس قوانین و مقررات به دستگاه‌ مقصد منتقل شود.

براساس‌این بخشنامه، دستگاه‌های مقصد نیز موظفند به محض انتقال و شروع به کار کارکنان مذکور، نسبت به برقراری حقوق و مزایا و سایر پرداختی‌های قانونی آنان اقدام کنند تا در فاصله زمانی اجرای موارد فوق‌الذکر و انتقال اعتبار، وقفه‌ای در پرداخت حقوق و مزایای متعلقه آنان‌ایجاد نشود.

لطف الله فروزنده معاون رییس‌‌جمهور با اعلام‌اینکه کارکنان دستگاه‌های شامل طرح انتقال از تهران باید از بین «استعفا، بازخرید و انتقال» یکی را انتخاب کنند، گفته است: اگر تا پایان سال‌جاری دستگاه‌های مشمول 40 درصد ظرفیت خود را از تهران به دیگر شهرها منتقل نکنند باید پاسخگوی عدم اجرای مصوبه دولت باشند.

معاون رییس‌‌جمهور با تاکید بر‌اینکه انتقال نیروی انسانی هدف اجرای طرح انتقال از تهران است و نه ساختمان‌های اداری، بیان داشته است: برای تشویق افراد نیز امتیازات خاصی از جمله استفاده از مزایای طرح مسکن مهر، انتقال فرزندان دانشجوی آنان، انتقال پست شغلی آنها و همچنین افزایش 25 تا 50 درصدی حقوق و مزایای آنها در نظر گرفته شده است.../مهر