اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مسیرهای قاچاق در آشنایی دختران و پسران



اخبار ,اخبار اجتماعی ,آشنایی دختران و پسران

 

اخبار اجتماعی - مسیرهای قاچاق در آشنایی دختران و پسران

رابطه ثبت نشده و بدون قاعده زن و مرد از گذشته به این شکل وجود داشته است، اما در حال حاضر این موضوع شکل عرفی به خود گرفته، ولی هنوز در کشور ما فراگیر نشده است.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی، گفت: رابطه ثبت نشده و بدون قاعده زن و مرد از گذشته به این شکل وجود داشته است، اما در حال حاضر این موضوع شکل عرفی به خود گرفته، ولی هنوز در کشور ما فراگیر نشده است.

مرتضی میرباقری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه ازدواج سفید یک مساله فراگیر در ایران نیست، گفت: اگر قرار باشد برای موضوعاتی که در برخی مناطق و به صورت خیلی خاص به وجود می‌آید، به عنوان یک مساله فراگیر نگاه کنیم، از مسائل با اهمیت‌تر غافل می‌شویم. این موضوع اصلا در کشور ما زیاد نیست و نمی‌خواهیم مثل یک جریان قابل توجه به آن نگاه کنیم. البته اگر چنین مساله‌ای وجود داشته باشد حتما آن را بررسی خواهیم کرد.

وی با تاکید بر وجود افزایش خانه‌های مجردی و گرایش جوانان به این سبک زندگی، افزود: وجود این خانه‌ها مسائل خاص خود را دارد که مشکلات اساسی را ایجاد می‌کند و ما از این مسائل آگاهیم.

مسیرهای قاچاق برای آشنایی دختران و پسران ایجاد شده
قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی با بیان اینکه مساله ازدواج سپید اولویت اصلی ما نیست، گفت: در مورد اصل ازدواج ایجاد تسهیلات لازم و زمینه‌سازی آشنایی سالم دختران و پسران به عنوان اولویت‌های اول ما مطرح می‌شود. نظام آشنا کردن دختران و پسران دچار اشتباه شده است و مسیرهای قاچاق در این زمینه فراهم شده است.

میرباقری درخصوص اعتیاد به الکل در ایران و آغاز به کار اولین مرکز ترک الکل، گفت: این موضوع یک گرفتاری است که به شکل خزنده رو به شیوع است و قبل از مواجهه با این آسیب درصدد آن هستیم تا با آموزش به مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان از شیوع آن پیشگیری کنیم تا آسیب‌ها به حداقل برسد.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی، فرهنگی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های زیادی به خصوص در مناطق غربی کشور در حوزه جلوگیری از ورود مشروبات الکلی و برخورد با باندهای قاچاق سازماندهی شده ، انجام می‌شود ولی باید اطلاع‌رسانی نیز داشته باشیم. در این خصوص بد نیست یکی ، دو مرکز در مقام پایلوت یکسری کارهایی برای ترک اعتیاد به الکل انجام دهند.
اخبار اجتماعی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
چگونه 70 درصد قاچاق از مسیرهای قانونی وارد کشور می‌شود؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نحوه آشنایی دختران و پسران در سایت‌های همسرگزینی



آشنایی دختران وپسران در سایتهای همسرگزینی,دفتر برنامه ریزی ازدواج,مراکز مشاوره

نحوه آشنایی دختران و پسران در سایت‌های همسرگزینی

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده گفت: پس از بررسی صلاحیت و صدور مجوز مراکز مشاوره، مراکز رتبه‌بندی و درجه‌بندی شده واز بین مراکز درجه یک، سایت‌های همسرگزینی راه‌اندازی می‌شوند.

مسعود امینی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان تشریح فاز‌بندی اجرای آیین نامه ساماندهی مراکز مشاوره، افزود: فاز اول آن، ثبت‌نام اشخاص حقیقی در سامانه صدور مجوز الکترونیکی است و فاز دوم نیز ثبت‌نام اشخاص حقوقی در سامانه است که امیدواریم تا آخر اردیبهشت ماه جاری افتتاح شود، پس از آن نیز در فاز سوم اجرای آیین نامه به بررسی صلاحیت‌ها و صدور مجوزها پرداخته و بعد از آن در فاز چهارم به رتبه‌بندی و درجه‌بندی مراکز مشاوره پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به افتتاح سایت‌های همسرگزینی، ادامه داد: در فاز پنجم اجرای آیین نامه ساماندهی مراکز مشاوره از بین مراکز درجه یک، سایت‌های همسرگزینی راه‌اندازی خواهند شد.

تلاش برای ایجاد فضایی که دختران هم امکان خواستگاری داشته باشند

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده با اشاره به تغییر فضای اجتماعی کنونی، اظهار کرد: در گذشته اعتقاد بر این بود که زوجه در خانه بنشیند و زوج برای خواستگاری مراجعه کند؛ اما در حال حاضر با تغییر فضای اجتماعی و گسترش روابط اجتماعی، شیوه‌های همسرگزینی تغییر کرده است، البته به دلیل نوع نگاه سنتی این تقاضا از طرف دختر وجود ندارد و ما در تلاش برای ایجاد فضای مناسب در این زمینه با نظارت خانواده‌ها هستیم.

تشریح نحوه آشنایی دختران و پسران در سایت‌های همسرگزینی و مراکز مشاوره

وی با تشریح عملکرد سایت‌های همسرگزینی که در نهایت ساماندهی سایت‌های همسریابی راه‌اندازی می‌شود، افزود: دراین سامانه‌ها با طراحی یک بانک اطلاعاتی که توسط مرکز فناوری و تحول و توسعه وزارت ورزش و جوانان صورت می‌گیرد، حدود 90 تا 150 شاخص برای ثبت‌نام افراد در این سایت‌ها پیش‌بینی شده است و مراکز مشاوره همچون والدین با دغدغه اجتماعی نظارت بر همسرگزینی درست فرزندان در جهت پیشگیری از انتخاب اشتباه جوانان گام برمی‌دارند.

امینی در ادامه خاطرنشان کرد: زوج یا زوجه با ثبت‌نام در سایت همسرگزینی اطلاعات و مشخصات خود را وارد کرده و پس از آن کارشناسان و مشاوران مراکز مشاوره به نیابت از آن شخص به جستجو در سیستم می‌پردازند و از بین گزینه‌های منتخب بهترین گزینه را انتخاب و با دعوت از فرد، اولین جلسه مشاوره تشکیل می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم احراز صلاحیت و صحت مدارک افراد متقاضی ازدواج در مراکز مشاوره، افزود: در اولین مشاوره، مرکز مشاوره موظف است صحت تمامی مشخصات و مدارک را بررسی و آن را تأیید کند؛ چرا که مراکز مشاوره نسبت به پاسخگویی خانواده‌ها مسوولیت قانونی دارند.

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده در مورد ادامه روند همسرگزینی تصریح کرد: مشاوران در جلسه دوم با دعوت از شخص درخواست‌ کننده به مشاوره حضوری می‌پردازند و در جلسه سوم با حضور خانواده‌ها روند مشاوره ادامه پیدا می‌کند و در جلسه آخر مشاوره، افراد به یکدیگر معرفی خواهند شد.

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده با بیان اینکه فراهم کردن شرایطی برای ثبت نام متقاضیان مراکزمشاوره در بین دانشجویان رشته مشاوره امید ایجاد می‌کند، تصریح کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری در مورد ایجاد روحیه امید و نشاط در بین جوانان، وزارت ورزش و جوانان در صدد است تا با ثبت نام مراکز مشاوره و ارائه مجوزبه آنان، اشتغال مناسب برای دانشجویان رشته مشاوره ایجاد کند، ضمن اینکه ثبت نام‌ها در طول سال و به طور مستمر ادامه دارد و برای مراکز مشاوره تعدد افراد و استانداردهای فنی نیز تعریف شده است.

متقاضیان مراکز مشاوره 17 استان در سامانه صدور مجوز ثبت نام کرده‌اند

ایجاد 300 مرکز مشاوره برای تهران پیش بینی شده است

وی با بیان اینکه انتظار داریم مراکز مشاوره در تمام استانهای کشور ایجاد شود، افزود: تا کنون متقاضیان مراکز مشاوره در17 استان اقدام به ثبت‌نام در سامانه صدور الکترونیکی مجوز کرده‌اند و به مدیران استان‌هایی که ثبت‌نام نکرده‌اند ابلاغ شده است تا علل این موضوع را بررسی کنند و به استانها نیز اعلام شده است که در جهت اطلاع رسانی به متقاضیان مراکز مشاوره افرادی که حائز صلاحیت برای راه‌اندازی مراکز مشاوره هستند راهنمایی کنند.

امینی تصریح کرد: تاکنون متقاضیان استان‌های یزد، همدان، مازندران، گیلان، گلستان، کرمانشاه، کرمان، قم، سمنان، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، تهران، بوشهر، البرز، اصفهان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در سامانه صدور مجوز الکترونیکی مراکز مشاوره ثبت‌نام کرده‌اند.

امینی با اعلام ثبت‌نام 30 متقاضی مرکز مشاوره در تهران گفت: پیش‌بینی ما ایجاد 300 مرکز در استان تهران است که تاکنون ثبت نام یک دهم آن صورت گرفته است./ایسنا