اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مردم در کدام کشورها ثروتمندترند؟



10 کشوری که مردم در آنها درآمد بالایی دارند.
مردم در کدام کشورها ثروتمندترند؟

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

طبق اطلاعات منتشر شده از سوی بانک جهانی، نروژ کشوری است که تولید ناخالص داخلی آن به نسبت جمعیت در میان همۀ کشورها، در بالاترین میزان خود قرار دارد. پس از نروژ، قطر و کویت قرار دارند. ایالات متحدۀ آمریکا با اختلاف بالایی در رتبۀ دهم قرار دارد. در گزارش تصویری حاضر با 10 کشور آشنا می‌شوید که جمعیت ثروتمندی دارند.

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

نروژ
نروژ به لطف منابع نفتی، در مکان اول رتبه بندی تولید ناخالص داخلی به نسبت جمعیت قرار دارند؛ 99.558 دلار(2012). نروژ 5.018.869 نفر جمعیت دارد.

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

قطر
تولید ناخالص داخلی قطر به نسبت جمعیت 90.524 دلار(2011) است. قطر 2.050.514 نفر جمعیت دارد.

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

سوئیس
تولید ناخالص داخلی سوئیس به نسبت جمعیت 79.052 دلار است(2012) سوئیس 7.997.152 جمعیت دارد.

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

استرالیا
استرالیا برخلاف وسعت زیاد، جمعیت کم اما منابع طبیعی زیادی دارد (22.683.600 نفر) تولید ناخالص داخلی استرالیا به نسبت جمعیت 67.036 دلار است(2012)

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

کویت
کویت، کشوری که 10% از منابع طبیعی نفت جهان را در اختیار دارد؛ با 3.250.496 جمعیت تولید ناخالص داخلی معادل 56.514 دلار دارد.(2011)

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

دانمارک
دانمارک با 5.590.478 جمعیت در میان اولین کشورهای ثروتمند اتحادیه اروپا قرار دارد، تولید ناخالص داخلی دانمارک به نسبت جمعیت 56.210 دلار است.

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

سوئد
تولید ناخالص داخلی سوئد به نسبت جمعیت 55.245 دلار است. سوئد 9.516.617 نفر جمعیت دارد.

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

کانادا
شاید کمی عجیب باشد اما وضعیت کانادایی‌ها بهتر از همسایۀ آمریکایی آنهاست. کانادا با 34.880.491 نفر جمعیت تولید ناخالص داخلی برابر با 52.219 دلار به نسبت جمعیت دارد.(2012)

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

سنگاپور
سنگاپور، شهر- دولت کوچک آسیای شرقی که به سرزمین رازهای مالیاتی شهرت دارد با 5.312.400 نفر جمعیت، تولید ناخالص داخلی معادل 51.709 دلار دارد.

 

کشورهای ثروتمند , بانک جهانی

 

ایالات متحده آمریکا
ایالات متحده آمریکا با 313.914.040 نفر جمعیت، تولید ناخالص داخلی برابر با 49.965 دلار به ازای جمعیت دارد و در رتبۀ آخر است.

منبع:khabaronline.ir


ویدیو مرتبط :
کشورها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آداب و رسوم عید فطر در سایر کشورها



 

آداب و رسوم عید فطر در سایر کشورها

 

آداب و رسوم عید فطر در کشور مصر :

مسلمانان مصر مانند دیگر مسلمانان جهان عید سعید فطر را گرامی می دارند، آنها یک هفته قبل از فرا رسیدن عید فطر به استقبال این روز می روند و مراسم خاصی که میراث گذشتگان آنها است و با گذشت زمان نیز آن را حفظ کرده اند را برگزار می کنند.

مسلمانان مصر جشن و سرور خاصی در عید سعید فطر دارند که میراث گذشتگان آنها به شمار می رود. یک هفته قبل از شروع عید سعید فطر خیابانها و کوچه های این کشور رنگ و بوی خاص عید را به خود می گیرند و بازارهای مختلف از ازدحام و شلوغی خاص عید برخوردار می شوند .

مسلمانان مصری در عید سعید فطر برای کودکان خود لباس و کفش می خرند و حتی جوانان نیز به خرید لباس نوی عید می پردازند.

شب عید فطر مصریها آوازهای خاصی که یکی از آنها " ای شب عید " است را می خوانند، این آواز که از سروده های قدیمی مصر باستان به شمار می رود ریشه در افسانه ها و اساطیر دارد.

خواندن سرودها و آوازهای گروهی در این ایام به همراه برخی از آداب و رسوم و حرکات خاص، از زمان فراعنه سرچشمه گرفته است و اینک با گذشت قرنها همچنان آن را حفظ کرده و در عید فطر برگزار می کنند.

زنان و دختران مصری یک روز قبل از فرارسیدن عید فطر شیرینی های خاص این روز را تهیه می کنند و هنگامی که به عید دیدنی می روند، آن را به دیگران و همسایگان هدیه می دهند و یا شب عید فطر به همراه گوشت، میوه، سبزی و شیرینی به خانواده های نیازمند می دهند تا آنها نیز این روز را به شادی و شعف سپری کنند.

مصریها پس از اینکه نماز عید فطر را برپا کردند و لباس نوی عید پوشیدند، بر اساس تعالیم دینی به دیدار دوستان و نزدیکان خود می روند و فرارسیدن عید فطر را به یکدیگر تبریک و تهنیت می گویند و طی این دیدار دوستان خود را برای یک وعده غذایی دعوت می کنند . سپس به دیدار اموات در قبرستان می روند و برای آنها دعا می خوانند.

شادی و شعف کودکان در این ایام بسیار زیاد است، آنها لباسهای رنگی خود را می پوشند و از صبح بسیار زود به خیابانهای محل خود در شهر یا روستا می آیند تا همراه خانواده های خود به باغها و بوستانها بیایند و یک روز عید و یا بیشتر را در این اماکن سرسبز سپری کنند. بیشتر مصریها در شهرهای ساحلی اسکندریه به تفریح می پردازند و غمهای خود را فراموش می کنند.

برگزاری مراسم عروسی در این روز بسیار شایع است. کودکان در این روز هدیه عید دریافت می کنند.

در این ایام بازیهای مختلف چون بازی با چوب و آتش بازی بسیار رایج است و همه در آن شرکت می کنند . برگزاری مسابقه و جشنواره های ورزشی از سوی جوانان در این روز به اوج خود می رسد و همه افراد سعی می کنند که این روز را به بهترین نحو سپری کنند


آداب و رسوم مردم یمن در عید سعید فطر

در یمن مسلمانان به انتظار رؤیت هلال ماه در مساجد می مانند، با حلول ماه مبارک رمضان به یکدگر تبریک و تهنیت می گویند، سپس از گلدسته های مساجد، رادیو و تلویزیون صدای اذان برمی خیزد و آغاز ماه رمضان را جشن می گیرند و مردان به مساجد رفته و سرودهای دینی را که از ماهها پیش آماده کرده بودند، از طریق بلندگوهای مساجد می خوانند .

زنان در این ایام غذاهای خاص ماه رمضان را تهیه کنند و در رقابتی سالم با یکدیگر غذاهای مختلف را تهیه می کنند . بسیاری از آنها قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به نظافت خانه ها و تمیز کردن آن می پردازند و برای اینکه مایحتاج ایام رمضان را تهیه کنند، به بازارها می روند و سعی در ایجاد جوی روحانی دارند. در بسیاری از روستاها مردم خانه های خود را با گچ و حنا که از مناطق خاصی در کوههای یمن استخراج کرده اند، رنگ می زنند و محله خود را به سبک سنتی می آرایند. سفره های رمضان در این ایام از غذاها و نوشیدنیهای زیادی برخوردار است، آنها بهترین غذا را برای افطار آماده می کنند.

مسلمانان یمن با خرما، آب یا قهوه افطار می کنند، بعد برای ادای نماز به مساجد می روند و سپس به منزل آمده و غذاها می خورند. می توان گفت سفره های افطاری جایگاه خاص و پیشرفته ای میان سفره های دیگر در کشورهای عربی دارد، عموما سفره های آنها خالی از شفوت که از نان خاص و ماست تهیه شده و از شربه که از گندم با شیر و شکر یا گوشت ساخته شده است، نیست. اما غذاهای دیگری چون کبسه، سلته، عصیده، سوسی از بهترین غذای یمنیها به شمار می رود. شیرینیهای این ایام از اهمیت به سزایی برخوردار است که طی یکسری فعالیتهای تجاری از هند به یمن آمده که معروفترین آنها بنت صحن، روائی، کنافه، عوامه، قطائف، شعوبیه، بسبوسه و حتی باقلوا است.

در روزهای ماه رمضان تقریبا خیابانها و بازارها خالی است و شبها تمام بازارها باز است و تجارت در آنها صورت می گیرد و این مسئله منجر به ازدحام شدید در بازارها و خیابانها می شود. در این زمان بسیاری از رستورانها باز هستند و میزهای خود را با انواع حلواها آراسته کرده اند و از مسلمانان پذیرایی می کنند.

زمان کار کارمندان یمنی از ساعت 10 صبح تا 15 عصر است و ساعت کارهای غیر اداری نیز از ساعت 21 تا 1 بامداد است که به نظر می رسد در این ساعات شب فعالیت بیشتر از روز است، به طوری که این ایام فرصتی برای مرخصی کارمندان به شمار می رود تا با داشتن کار کم با خانواده های خود به سفر بروند.

کودکان بی صبرانه منتظر فرا رسیدن ماه رمضان هستند تا مانند بزرگان روزه بگیرند . بسیاری از آنها در مقابل نزدیکان وانمود می کنند که روزه هستند اما مخفیانه می خورند چون توانایی روزه گرفتن ندارند تنها تظاهر به روزه داری می کنند. در این ایام شبکه های مختلف برنامه های خاصی برای کودکان اعم از مسابقات دینی، فرهنگی و علمی و سریال و فیلم نمایش می دهند.

مناسبتهای اجتماعی چون برگزاری جشن عروسی و دیگر جشنها در این ایام ممنوع است، چرا که این ماه، ماه توبه و استغفار است و جشنها زمانی برای لهو و لعب به شمار می روند. مسلمانان بیشتر وقت خود را به تلاوت قرآن و خواندن کتابهای حدیث و فقه می گذرانند، به طوری که فعالیتهای ورزشی و فرهنگی در ماه رمضان در یمن کاهش چشمگیری پیدا می کند، آنها سعی می کنند به جای هر کاری، فعالیتهای خیرخواهانه داشته باشند .

کنار گذاشتن اختلافات و بخشیدن یکدیگر از اموری است که در این ایام بسیار زیاد است، زیرا مسلمانان سعی می کنند تا روحانیت این ماه را حفظ کنند، مسلمانان یمن آرزو می کنند که ای کاش همه سال ماه رمضان بود تا مردم با برادری و الفت در کنار یکدیگر زندگی می کردند.

با وجودی که شبکه های مختلف مسلمانان را برای سحری از خواب بیدار می کند، اما وجود سحرگو پدیده ای است که با فرا رسیدن ماه رمضان دیده می شود. مسلمانان سحری را نیز با همسایه ها و نزدیکان خود می خورند، در سحری از غذاهای خاصی چون فول با آب میوه می خورند.

با پایان رسیدن ماه رمضان اندوه و حزن تمام وجود آنها را فرا می گیرد که از ماه رحمت و مغفرت خداحافظی می کنند و گاهی با خواندن شعرهایی احساس خود را ابراز می کنند. اما با فرا رسیدن عید سعید فطر آنها به استقبال این روز می روند، بهترین لباس خود را می پوشند و با شیرینی به دیدن خانواده، دوستان و نزدیکان خودمی روند و به یکدیگر به ویژه کودکان هدیه می دهند.

 

 
آداب ورسوم عید فطر در امارات :

عید فطر و قربان از بزرگترین‌اعیاد مردم امارات عربی متحده ودیگر ساكنان مسلمان این كشور محسوب می‌شود.

مسلمانان مقیم امارات نیز هر یك به شیوه خاص كشور خود عید فطر را جشن می‌گیرند.

شهروندان اماراتی در آخرین روزهای ماه مبارك رمضان با خرید لباس نو و تغییر برخی از لوازم منزل به استقبال عید سعید فطر می‌روند.

بر اساس یك سنت دیرینه مردم امارات عید را در كنار اعضای خانواده، دوستان و دیگر مسلمانان با شكرگزاری به درگاه خداومند سپری می‌كنند.

مسلمانان اماراتی در روز نخست عید فطر بعد از خوردن خرما و برخی شیرینی- های سنتی لباس‌های نوی خود را پوشیده و به مسجد می‌روند تا نماز عید فطر را اقامه كنند.

عید فطر در امارات عربی متحده سه روز تعطیل است و معمولا یك روز قبل از فرارسیدن عید نیز تعطیل هستند.

پس از بازگشت از نماز افراد كوچك‌تر به خانه بزرگترهای خود می‌روند تا عید را به یكدیگر تبریك بگویند.

مسلمانان اماراتی پس از یك ماه روزه و عبادت در منازل خود با شیرینی، میوه و انواع خوراكی از میهمانان خود پذیرایی می‌كنند.

برگزاری جشن‌های مختلف در منازل و مكان‌های مختلف به همراه اعضای خانواده، فامیل و دوستان و چراغانی این مكان‌ها از دیگر سنت‌های مسلمانان پس از یك ماه روزه داری است.

بازی‌های دسته جمعی، نقاشی با حنا بر روی دست و داستان‌سرایی از دیگر مراسم‌هایی است كه در امارات عربی متحده در ایام عید فطر برگزار می‌شود.