اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مذاکره با 1+5 برای ایران سراسر برد است


مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه مذاکرات اخیر با گروه 1+5 را بازی سراسر برد برای جمهوری اسلامی خواند و گفت:در این مذاکرات تیم ایرانی ما موفق می‌شود به غرب اثبات کند که آنها به مردم ایران ظلم کرده‌اند و آنها از ظلم خود کم می‌کنند که این یک موفقیت و برد محسوب می‌شود در غیر این صورت باز هم اثبات می‌شود آنها غیرقابل اعتماد بوده وفقط به فکر منافع نامشروع خود و زورگویی هستند که این هم یک برد برای نظام تلقی می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: اصل ارتباط و مذاکره حتی با دشمن‌ترین دشمن‌ها هیچ اشکالی ندارد و حتی می‌توان با دشمن قرارداد بست.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدیان در نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت در دانشگاه امیرکبیر با اشاره به این که در زمان امام خمینی و بعد از ایشان مذاکره و گفت‌وگو رخ داده است، خاطر نشان کرد: اما باید توجه کرد که ما با چه کسی مذاکره می‌کنیم؟

وی در ادامه گفت: یک عده معتقد نیستند که آمریکا دشمن ما است این افراد انقلابیون را متهم می‌کنند که دچار تحلیل غلط هستند، آنها معتقدند آمریکا به دلیل ابرقدرت بودن مسوول برقراری نظم و امنیت جهان است. در مقابل، جریان انقلابی آمریکا را دشمن اصلی ملت‌های جهان می‌داند.

محمدیان در ادامه با اشاره به این که علاقه به آمریکا یک طرفه است، اظهار کرد: نگاه آمریکا به ما همچنان عوض نشده است و دشمنی آنها با ما بیشتر شده است، کسانی که اکنون در حال مذاکره با آمریکا هستند، باید متوجه باشند که آمریکا همچنان متوجه ما است.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها همچنین با بیان این‌که مذاکره به معنای معامله و داد و ستد است، خاطر نشان کرد: ما باید توجه کنیم در این معامله چه امتیازی می‌دهیم و چه امتیازی می‌گیریم؟ اختلاف ما با آمریکا صرفا بر سر چند مسئله عادی نیست، بلکه اختلاف ما یک اختلاف اعتقادی است و تا یک طرف از هویت خود دست برندارد، این ارتباط شکل نمی‌گیرد. ما به عنوان مسلمان نمی‌توانیم از دو اصل پرهیز از ظلم کردن و رفتن زیر بار ظلم بگذریم. ما حاضر نیستم به آمریکا حق اربابی بدهیم.

وی در بخش از دیگری از سخنان خود افزود: اکنون رهبران چند کشور نماینده مردم جهان شده‌اند و از طرف آنها صحبت می‌کنند و اگر این رهبران از ما راضی شوند،‌ رسانه‌های آنها استقبال خوبی از ما می‌کند در حالی که جهان فقط منحصر به این چند کشور نیست.

محمدیان همچنین با اشاره به این‌که جریان دگراندیش و غیرانقلابی استقبال زیادی از برقراری ارتباط با آمریکا کرده‌اند، خاطر نشان کرد: آنها اینگونه تبلیغ می‌کنند که نظام از مواضع خود عقب نشسته است و به دنبال هماهنگی با جهان است آنها اکنون منتظر ورود آمریکا به ایران هستند و یکی از ناشیانه‌ترین کارها که انجام دادند این بود که گفتند امام هم همین را می‌خواست. در واقع پاسخ ندادن امام به یک نامه به معنای رضایت امام تلقی شده است. باید سخنرانی‌ها و پیام‌های مکتوب امام در سال آخر عمرشان مطالعه شود تا مواضع امام در برابر ابرقدرت‌ها مشخص شود.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه مذاکرات اخیر با گروه 1+5 را بازی سراسر برد برای جمهوری اسلامی خواند و گفت:در این مذاکرات تیم ایرانی ما موفق می‌شود به غرب اثبات کند که آنها به مردم ایران ظلم کرده‌اند و آنها از ظلم خود کم می‌کنند که این یک موفقیت و برد محسوب می‌شود در غیر این صورت باز هم اثبات می‌شود آنها غیرقابل اعتماد بوده وفقط به فکر منافع نامشروع خود و زورگویی هستند که این هم یک برد برای نظام تلقی می‌شود.

محمدیان در بخش دیگری از سخنان خود افزود: مردم ما نشان دادند که آگاه بوده و دوست و دشمن خود را به خوبی می‌شناسند.

وی با اشاره به سابقه فعالیت انجمن‌های اسلامی گفت: امام به دو دلیل بیان کرد که انجمن‌های اسلامی به دنبال تحکیم وحدت باشند و آن دو دلیل عبارت بود از نقش موثر انجمن های اسلامی در جامعه و توطئه دشمن برای اختلاف‌افکنی در میان این انجمن‌ها. انجمن اسلامی در اوایل انقلاب به خوبی توانست در برابر گروه‌های غیرانقلابی ایستادگی کند، اما بعدها جریان دگراندیش در انجمن‌های اسلامی نفوذ کردند.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان این‌که عملکرد انجمن‌های اسلامی باید تحلیل شده و نقاط ضعف و قوت آن مورد بررسی قرار بگیرد، اظهار کرد: باید مراقب بود اختلاف سلیقه‌ها به اصول انجمن اسلامی ضربه نزند. در انجمن اسلامی باید این نظرات و سلایق مختلف تحمل شود.

محمدیان در پایان گفت: مجموعه انجمن‌های اسلامی باید در خدمت عزت و سربلندی کشور باشند و از آرمان‌های مردم فاصله نگیرند، آنها باید همچنین مراقب نفوذی‌ها باشند و در موارد اختلافی براساس ضوابط و قوانین عمل کنند.

به گزارش ایسنا، محمدیان در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که واکنش شما درباره اعتراض چند انجمن اسلامی به برگزاری این نشست چیست؟ گفت: نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها به تشکل‌ها نگاه طرفدارانه و تبعیض آمیز ندارد، اما تشکل هایی که مراحل قانونی خود را طی نکردند، نمی‌توانند در این نشست‌ها حضور داشته باشند. متهم کردن نهاد به تندوری بی انصافی است.

وی همچنین گفت: کسانی که مدعی هستند تخلفاتی صورت گرفته است اسناد تخلفات را به وزارت علوم‌، وزارت بهداشت یا شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنند.

محمدیان در پایان گفت: تاکنون هیچ سندی در مورد تخلفات به نهادهای مربوطه ارائه نشده است.


ویدیو مرتبط :
نفرت در مذاکره - دکتر مسعود حیدری، پدر مذاکره ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پیشنهاد «فارسی۱» برای مذاکره با ایران!



 

پیشنهاد «فارسی۱» برای مذاکره با ایران!

 

گروه رسانه ای موبی به عنوان یك مجموعه مسلمان و معتقد به یكسری ارزش های اسلامی و انسانی شدیداً ناراحت است و نگرانی هایی خود را از طریق مصاحبه با شما رسماً اعلام می كنیم.

ماهنامه مدیریت ارتباطات نوشت:

حاجی كمیل، مشاور ارشد و مدیر هماهنگی گروه رسانه ای موبی، مالک اصلی شبکه «فارسی ۱» از پیشنهاد مدیران این شبکه جنجالی ماهواره برای گفت وگو با مدیران جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

وی در گفت وگوی مشروح با ماهنامه مدیریت ارتباطات در خصوص بازار هدف این شبکه ماهواره ای گفت: بازار هدف ما به عنوان یك رسانه فارسی زبان، سه كشور ایران، افغانستان و تاجیكستان است. شبكه ما در افغانستان شناخته شده است اما تا به حال نتوانسته ایم در تاجیكستان بیننده آنچنانی جذب كنیم. مجموع بیننده های ما در افغانستان، تاجیكستان و بخش هایی از پاكستان در حدود ۹ میلیون نفر است ولی درایران در حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیون بیننده در ۲۴ ساعت داریم كه این یك رقم بالایی است.

● از رسانه های ایران شکایت کردیم

وی در خصوص ارتباطات این شبکه با شبکه های سرمایه گذاری یهودی از جمله «روپرت مورداک» نیز گفت: «گروه رسانه ای موبی به عنوان یك مجموعه مسلمان و معتقد به یكسری ارزش های اسلامی و انسانی شدیداً ناراحت است و نگرانی هایی خود را از طریق مصاحبه با شما رسماً اعلام می كنیم. اتهام بستن به یك مسلمان و آن هم ارتباط با مجموعه ای از یهودی ها یك گناه كبیره است. ما مسلمان هستیم و معتقد به ارزش های اسلامی. آنچه كه ما مسلمانان در ایران و افغانستان و به طور كلی در جهان اسلام را به هم متصل می كند، دغدغه ها و اهداف مشترك هست و باید باشد. دغدغه ما به هرحال وجود و حضور صهیونیسم است و ما نگران وضعیت فلسطین هستیم. فلسطین دغدغه مشترك مسلمانان و هدف مقدسی برای ماست. ما اتهام همكاری با یهودی ها كه از طریق برخی رسانه ها مطرح می شود را هتك حرمت خود می دانیم و این موضوع را از طریق سفارت ایران در افغانستان پیگیری كردیم و از شبكه ها و رسانه هایی كه این اتهام ها را به ما بستند، رسماً گله مند هستیم و شكایتی را هم به سفارت ایران در كابل تحویل داده ایم. ما در ابتدای تأسیس مورد اتهام قرار گرفته ایم كه وابسته به جمهوری اسلامی ایران هستیم، سپس مورد اتهام قرار گرفتیم كه وابسته به جنبش سبز هستیم و در این اواخر هم متهم می شویم كه وابسته به مجموعه ای از یهودی ها هستیم كه در واقع من همه اینها را شدیداً تكذیب می كنم. ما به عنوان یك رسانه مستقل این را برای خود عار می دانیم كه وابستگی به هر مجموعه ای از داخل یا خارج داشته باشیم. رسانه ها اگر قرار است كسی را متهم كنند، باید براساس اسناد و شواهد عمل كنند. هیچ اسنادی مبنی بر وابستگی ما به هیچ گروهی وجود ندارد. من فكر می كنم بخش عمده ای از نگرانی ها درباره فارسی وان حتی در سطح مخاطبان به همین اتهام ها مربوط است.»

● حاضریم فارسی وان رسانه مشترک ایران-افغانستان شود

حاجی کمیل با بیان اینکه «ما به هیچ وجه قصد هیچ گونه تهاجمی را نداریم»، تصریح کرد: «البته نگرانی های بر حق ملت شریف ایران و مسؤولان ایرانی را درك كردیم و به آن احترام می گذاریم. اینها برای ما آموزنده است و ما آماده هستیم و این روحیه انعطاف پذیری در بین ما وجود دارد كه این نگرانی ها را برطرف كنیم.»

وی گفت: «پیشنهاد ما به عنوان یك راه حل این است كه بیاییم فارسی وان را به یك رسانه مشترك تبدیل كنیم. چرا بیاییم همدیگر را تخریب كنیم؟ بیاییم با یكدیگر تفاهم و همكاری كنیم. به اصطلاح رسانه های ایران، ما منحرف شدیم و منحرف كننده هستیم. لطفاً صداوسیما، وزارت محترم ارشاد و نهادهای فرهنگی بیایند ما را هدایت كنند. ما این آمادگی را داریم كه هر آنچه را كه مایه نگرانی است و هر سوژه ما كه ضد ارزشی هست را برداریم، حذف كنیم و برنامه های مشتركی را جایگزین كنیم. ما اعلام می كنیم این آمادگی را داریم كه با صداوسیما برنامه های مشترك تولید كنیم. ما این آمادگی را داریم كه مثلاً به جای «ویكتوریا» بیایم سریال مولانا را بسازیم، به جای سریال «همسایه ها» بیاییم از زندگی رودكی، سنایی و سایر مشاهیر بزرگ ایران مستندسازی و سریال سازی كنیم. اگر واقعاً این نگرانی ها برحق است كه هست، سازمان ها و نهادهای فرهنگی داخل ایران بیایند با ما همكاری كنند. این كار دو فایده دارد؛ اول اینكه ما هدایت می شویم و دوم اینكه ما ثابت می كنیم به هیچ گروه و سازمان خارجی وابسته نیستیم و یك مجموعه مستقل هستیم. ما این توانمندی را درخود داریم كه با صداوسیما یك همكاری مشترك را آغاز كنیم، آنهم بر اساس یك تفاهم نامه.»

● ما به مناسبت های مذهبی احترام می گذاریم

مدیر هماهنگی شرکت رسانه ای موبی در بخش دیگری از این گفت وگو اظهار داشت: «ما حاضریم سریال هایی كه باعث نگرانی مقامات ایران است را حذف كنیم اما زمانی این كار را می كنیم كه یك تفاهم وتوافقی صورت بگیرد. حداقل باید جایگزینی برای پخش به جای این سریال ها انتخاب شود. اگر این طور نشود، ما چیزی برای پخش نداریم. چه چیزی را پخش كنیم؟ ما آمادگی این را داریم كه از امروز مذاكرات خود را آغاز كنیم. جذابیت های فرهنگی و توریستی بسیاری در ایران وجود دارد، ما مفاخر و مشاهیر مشتركی داریم كه می توانند زمینه های بسیار خوبی برای همكاری مشترك دارند. متأسفانه به فارسی وان همیشه با دید منفی نگاه شده است كه ناشی از همان اطلاعات غلط است. ما تمام مناسبت های مذهبی را رعایت كردیم، از روزی كه تلویزیون را تأسیس كردیم، احترام به مناسبت های مذهبی به عنوان یك اصل در كار ما وجود داشته است. چون ما مسلمان هستیم. ما برای اولین بار به عنوان یك شبكه ای كه از خارج ایران پخش می شود، در اذان «علیاً ولی الله» را گذاشتیم؛ آن هم از كجا، از قلب یك كشور عربی كه مجموعه ای از وهابیت هم در این كشورهای عربی فعال هستند.»

● تکذیب وابستگی به مرداک

حاجی کمیل در خصوص ارتباط این شبکه ماهواره ای با مورداک نیز گفت: «اتفاقاً من مورداك را زمانی شناختم كه نامش را از طریق رسانه های ایران شنیدم. قبل از آن من شناخت خوبی از مورداك نداشتم. بعد یك مقدار تحقیق كردم تا ببینم قضیه چیست و این مورداك كیست. بعد متوجه شدم كه به عنوان بزرگترین امپراطور رسانه در دنیا مطرح است و متوجه شدم كه اتهام بستن ما به مورداك مثل این می ماند كه فلان بقالی كوچك سر كوچه مال فلان رئیس جمهور است؛ یعنی ما در این حد كوچك هستیم.... ما وابستگی به مورداك را تكذیب می كنیم و هیچ وابستگی به هیچ ارگان یا گروه سیاسی هم نداریم... اجازه بدهید اینجا توضحیات بیشتری هم بدهم. ببینید ۵۰ درصد سهم شبكه فارسی وان متعلق به گروه رسانه ای موبی و ۵۰ درصد آن متعلق به شركت استار است. ما با شاخه هند شبكه استار مشاركت داریم. شاخه هند استار با شاخه هنگ كنگ مشاركت دارد و در حقیقت یكی از بخش های شریك شریك شریك ما با فاكس نیوز (شبكه تلویزیونی آمریكایی متعلق به مورداك) شراكت دارد كه ربطی به ما ندارد. ما هرگونه رابطه مستقیم و غرض آلود را با مجموعه مورد اشاره شما تكذیب می كنیم....»... / گزارش : سایت خبری تحلیلی تابناک