اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مدیر احمدی نژادی ابوالمشاغل دولت تدبیر می‌شود



اخبار,اخبار سیاسی,مدیران دولت احمدی نژاد

 

اخبار سیاسی - مدیر احمدی نژادی ابوالمشاغل دولت تدبیر می‌شود

الهیاری که سن و سال اندکی دارد و متولد ۱۳۵۸ است در رشته علوم سیاسی تحصیل کرده و از سال ۸۱ تاکنون در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت فرهنگی مشغول به کار بوده است.

یکی از مدیران دولت احمدی نژاد که چند شاهکار مدیریتی از جمله اصلاح چاپ هشتم از کتاب خسرو و شیرین و سانسور برخی کلمات این کتاب تاریخی! را در کارنامه دارد تاکنون با دریافت سه پست از معاون فرهنگی و یک پست از دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور می رود تا به ابولمشاغل دولت جدید تبدیل شود و جای غلام حسین الهام را پر کند!

پیام‌نو در ادامه نوشت: الهیاری که سن و سال اندکی دارد و متولد ۱۳۵۸ است در رشته علوم سیاسی تحصیل کرده و از سال ۸۱ تاکنون در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت فرهنگی مشغول به کار بوده است.

او مشاور محسن پرویز معاون فرهنگی وزارت ارشاد دولت احمدی نژاد بود و در شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب هم حضور داشت تا این که دی ماه ۱۳۸۸ با اتمام ماموریت «محمدعلی رمضانی فرانی» در اداره کتاب و بنا به گفته محسن پرویز به دلیل اجبار و نبود فردی مصلح به سمت مدیرکلی اداره کتاب منصوب شد. بماند که چطور فردی که به اجبار و نبود فردی مصلح به این سمت می رسد چطور باقی می ماند و چطور با وجود دانشجو بودن پیش از مدیر کلی به معاون فرهنگی احمدی نژاد مشاوره می داده است. او به مدت هزار روز این مسوولیت را برعهده داشت اما با روی کار آمدن دولت یازدهم و جایگزینی عباس صالحی در سمت معاونت فرهنگی جزء نخستین افرادی بود که از سمت خود کنار گذاشته شد و احمد کمالی‌نژاد به عنوان سرپرست موقت امور اداره کتاب را در دست گرفت تا مدیر کل مشخص شود.

با این سرعت در تغییر مدیرکل اداره کتاب به نظر می رسید سیاست های دولت جدید با سیاست و عملکرد الهیاری در تناقض است و صالحی تصمیم گرفته سمت مدیر کلی را سریع تر از او بگیرد. اظهارات الهیاری در دوره مدیریت اش هم نشان از این تضاد فکری داشت.

الهیاری در ابتدای مدیریت خود از اصلاح ساختار اداری اداره کتاب سخن گفته و تصمیم داشت این ساختار را تغییر دهد اما در عمل این اتفاق رخ نداد و تنها امور مربوط به ممیزی با سکوت بیشتری صورت می گرفت و کمتر رسانه‌ای می شد.

او در مصاحبه هایش گفته بود: «ممیزی یک تکلیف قانونی است.» در حالی که یکی از اولین گفته های علی جنتی که سر و صداهای بسیاری به پا کرد حذف ممیزی از انتشار کتاب بود. هر چند مدتی بعد جنتی گفته های خود را تغییر داد اما فضای انتشار کتاب در دوره علی شجاعی صائین بازتر شد و برخی از کتاب های توقیف مانده سال های پیشین منتشر شدند.

یکی از شاهکارهای دوره مدیر کلی الهیاری اصرار برای انجام اصلاحات چاپ هشتم از کتاب خسرو و شیرین بود. کتابی که هشت بار بدون اصلاحات منتشر شده بود و حالا باید کلماتی مانند در آغوش گرفتن از آن حذف می شد.

اما الهیاری پنج ماه بعد با وجود این اختلاف های فکری از سوی عباس صالحی سه حکم دریافت کرد. او معاون فرهنگی اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و مسئول دبیرخانه دائمی هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و مشاور معاون فرهنگی در امور فرهنگی شد.

الهیاری با وجود داشتن دو پست پر مشغله در معاونت فرهنگی روز گذشته از سوی علیرضا مختارپور به عنوان معاون امور کتابخوانی و توسعه کتابخانه‌ای نهاد کتابخانه‌های کل کشور انتخاب شد تا چهارمین پست در دولت روحانی را از آن خود سازد.

عملکرد محمد الهیاری فومنی در هفته های کتاب جمهوری اسلامی و مشاوره های فرهنگی اش در معاونت فرهنگی قابل ارزیابی نیست. حتی دوره مدیر کلی وی در اداره کتاب هم سرشار از ابهام است و تنها دستاوردی که از سوی وی و محمود آموزگار، دبیر اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران در نشست تودیع اش بیان شده، تعامل بیشتر با ناشران و الکترونیکی شدن فرایند نظارت بر کتاب است.

در حالی که در دولت نهم و دهم ناشران و نویسندگان با مشکلات بسیاری از جمله لغو مجوز و توقیف کتاب هایشان مواجه شدند که برخی از این مشکلات هنوز حل نشده است.
اخبار سیاسی - پیام‌نو

 


ویدیو مرتبط :
«بگم بگم»های احمدی نژادی در دولت روحانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مدیران احمدی نژادی در دولت جدید ؛ تدبیر یا ساده انگاری؟! / «لبخند رضایت» احمدی نژاد، مرتضوی و ...



مدیران احمدی نژادی در دولت جدید ؛ تدبیر یا ساده انگاری؟! / «لبخند رضایت» احمدی نژاد، مرتضوی و ...

در شرایطی که تغییر رویکرد خورشید، واضحاً و مشخصاً برای ماندگاری مدیر این روزنامه است، مشخص نیست وزیر کار و همچنین اعضای هیات مدیره تامین اجتماعی، به چه دلیل و برچه اساسی این مدیر نفوذی و حامی ششدانگ مشایی و مرتضوی، را نگه داشته اند!

روزنامه خورشید که توسط برخی از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد، به صاحب امتیازی سازمان تأمین اجتماعی فعالیت می کند ، در شرایطی که در ایام دولت دهم عناوینی چون «بولتن جریان انحرافی» را با افتخار یدک می کشید، اینک با چرخشی چندش آور، به حامی دولت یازدهم بدل شده است.

این روزنامه اولین روزنامه ای بود که آذر ماه 91 و ماهها قبل از ثبت نام رسمی نامزدها، با اعلام خبر حضور رحیم مشایی در انتخابات، نتوانست ذوق زدگی خود را پنهان کند.

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی


این روزنامه، در آخرین شماره این روزنامه در سال 92 نیز با انتشار قطعه ای ادبی از خودش، این طور به کاندیدای مورد علاقه اش ادای دین کرد:

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی

 
و البته این هم جدیدترین تیتر خبرساز روزنامه متعلق به سعید مرتضوی و واکنش عجیب تر به کابینه حسن روحانی:

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی

 
این روزنامه در تازه ترین تغییر رویکرد، تیتر زیر را در مورد سخنان رییس جمهور منتشر کرده است.

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی

 
تدبیر یا ساده انگاری؟!
یک منبع مطلع گفت: در شرایطی که تغییر رویکرد خورشید، واضحاً و مشخصاً برای ماندگاری مدیر این روزنامه است، مشخص نیست وزیر کار و همچنین اعضای هیات مدیره تامین اجتماعی،  به چه دلیل و برچه اساسی این مدیر نفوذی و حامی ششدانگ مشایی و مرتضوی، را نگه داشته اند!

وی ادامه داد: اگر تغییر ادبیات متملقانه این روزنامه باعث شده هیات مدیره تامین اجتماعی جا به جایی وی را عقب بیاندازد، نشاندهنده اوج ساده انگاری آنان است چرا که این روش، خصیصه ی ذاتی مدیرانی است که «عاشق صندلی» خود هستند!

او ادامه داد: جالب آن است که این خصیصه تنها در این مدیر ظهور و بروز نداشته، بلکه بسیاری از مدیران احمدی نژادی با تغییر رویکرد خود، به پست های چشمگیری دست یافته اند!

وی با بیان اینکه "مصادیق در این مورد زیاد است"، مثال زد: مثلاً آقای جمعه ای که معاون آقای بهداد بوده ، اخیراً به عنوان رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور انتخاب شده است .

او ادامه داد: آقای احمدی نژاد، مشایی و احمدی نژاد حتی فکرش را هم نمی کردند که مدیران آنان نه تنها ابقاء شوند که در برخی موارد، ارتقاء رتبه هم پیدا کنند. با این حال و در شرایطی که برخی با درک اشتباه از شعار رییس جمهور، مدعی «تدبیر» در تصمیماتی چنین هستند، نمی دانند که در اوج ساده انگاری، لبخد رضایت بر لبان چهره هایی جای رساخته اند که از سوی ملت طرد شده اند .

 

این سه نفر نیک می دانند، از این فرصت چه بهره هایی را می توان ببرد، لذا در برابر این اتفاقات سکوت می کنند و جالب تر آنکه با هر تغییر کوچکی، داد رسانه هایشان با ادعای «عزل های یکشبه» بالا می رود تا به خیال خود، هزینه تغییرات در دولت جدید بالا برود.

این منبع مطلع با رد ایده ی «تغییرات اتوبوسی همزمان با تغییر دولت ها» ، با بیان اینکه «این اتفاق در دولت آقای احمدی نژاد به شدیدترین شکل ممکن به وقوع پیوست»، گفت: مقصود من هرگز حمایت از تغییرات اتوبوسی یا استفاده از نیروهای خدوم نیست، مسئله این است که حفظ برخی نیروهای خاص در دولت، اولاً به بهانه «تدبیر» اقدامی غلط است، ثانیاً باعث شبکه سازی این جریان ها می شود و ثالثا: این اتفاق ، به تشدید اقدامات متملفانه و دروغپردازی منجر می شود

وی تصریح کرد:  برخی افراد با تغییرات سطحی که تنها در ادبیات خود داشته و به تملق دولت جدید و نیروهای ارشد وزارتخانه های پرداخته اند. این روش ، نوعی «کلک سخیف» و «توهین آمیز» را در ذهن متباد می کند که جا دارد مدیران دولت به آن توجه کند.

این منبع اضافه کرد: این نکته نیز باید گفته شود که بسیاری از این مدیران، به عنوان نیروهای نفوذی دولت قبل عمل کرده و مطمئناً با پایان این دولت، این به اصطلاح «تدبیر» دولت یازدهم را به سود جریان متبوع خود مصادره کرده و نمک دان می شکنند./انتخاب