اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

محرومیت پنج ساله میراسماعیلی از جودو؟!


گفته می شود کنفدراسیون جودوی آسیا به اتهام رشوه، نایب رئیس فدراسیون ایران را پنج سال محروم کرده است اما فدراسیون می گوید هنوز نامه ای به ایران نرسیده است

تماشا: گفته می شود کنفدراسیون جودوی آسیا به اتهام رشوه، نایب رئیس فدراسیون ایران را پنج سال محروم کرده است اما فدراسیون می گوید هنوز نامه ای به ایران نرسیده است

آرش میراسماعیلی پنج سال محروم شده است. این خبری بود که شایعه شد اما فدراسیون هنوز تاییدش نمی کند. میراسماعیلی متهم است که در مسابقات قهرمانی آسیا که قبل از بازی های المپیک لندن در ازبکستان برگزار شد، به افرادی رشوه داده تا جواد محجوب بتواند سهمیه بگیرد.

کنفدراسیون آسیا که مدعی است از این کار میراسماعیلی فیلم دارد، مدتی فدراسیون جودوی ایران را تعلیق کرد و حالا هم شایعه شده است که این کنفدراسیون میراسماعیلی را برای پنج سال از هرگونه فعالیت در جودو محروم کرده است.

هفته گذشته محمدعلی رستگار، رئیس فدراسیون جودوی ایران، به ابوظبی رفت و از رفع شدن تعلیق موقت جودوی ایران خبر داد اما حالا شایعات مختلفی مطرح است، اینکه او و میراسماعیلی با یکدیگر اختلاف دارند و حتی چهار روز است که میراسماعیلی به فدراسیون جودو نمی رود.

در حالی که دیروز میراسماعیلی و محمد علی رستگاری، رئیس فدراسیون، جوابگوی تلفن های همراهشان نبودند، محمد بیرانی، مدیر روابط عمومی فدراسیون محرومیت میراسماعیلی را تکذیب کرد: «این خبر شایعه است. هنوز نامه ای به فدراسیون نرسیده است.»

شایعه محرومیت پنج ساله میراسماعیلی از جودو

بیرانی در حالی نامه محرومیت را رد می کند که پیش از این هم بارها فدراسیون خبر تعلیق را شایعه خوانده بود. بیرانی با توجه به این موضوع توضیح داد: «برای تعلیق نامه آمده بود، ولی فدراسیون تا مدتی علنی نکرد اما برای آرش نامه ای نیامده است. موضوع مهم این است که تا کسی خودش حاضر نباشد، نمی شود برای او محرومیت تعیین کرد. یا باید میراسماعیلی به محل کنفدراسیون برود یا اینکه با ارسال مستندات از خودش دفاع کند. در حال حاضر فدراسیون تلاش می کند که میراسماعیلی با محرومیت روبرونشود.

موضوع رشوه دادن میراسماعیلی روز استیضاح وزیر ورزش در مجلس هم مطرح شده بود. دیروز میراسماعیلی در نامه ای به مجلس که در صحن علنی قرائت شد، تاکید کرده بود که این کار را انجام نداده است. او مدعی شده بود: «این اتهامات و ایجاد محدودیت های مختلف تنها برای فدراسیون ملی است.»

با این حال افراد نزدیک به فدراسیون محرومیت میراسماعیلی را تایید می کنند. روزهای گذشته حتی بحث استعفای دسته جمعی اعضای کادر فنی تیم های ملی هم مطرح شد، هر چند مسعود حاجی آخوندزاده، مربی تیم ملی بزرگسالان، در گفت و گو با ایسنا این موضوع را تکذیب کرده است: «ما به این مسائل اعتنایی نداشتیم و نداریم و کار خودمان را انجام می دهیم. همه برنامه ها طبق قبل ادامه می یابد.»

البته پس از مطرح شدن این شایعات قرار بود بعدازظهر روزگذشته جلسه ای بین اعضای کادر فنی و میراسماعیلی در محل فدراسیون برگزار شود و این در حالی بود که محمدعلی رستگار، رئیس فدراسیون جودو، شنبه شب در جزیره کیش بود تا در انتخبات فدراسیون جهانی پیشکسوتان هنرهای رزمی شرکت کند.

در این شرایط مشخص نبود رستگار که درنهایت هم به عنوان نایب رئیس سوم معرفی شد در جلسه با میراسماعیلی شرکت کرده است یا نه. رستگار به تماس های تلفنی تماشا پاسخ نداد تا درباره اتفاقات ابوظبی توضیح بدهد.

گفته می شود رستگار در ابوظبی و در مذاکره با رئیس فدراسیون بین المللی و رئیس کنفدراسیون آسیا تمام تقصیرها را متوجه میراسماعیلی دانسته و خواستار این شده که به جای جودو تمام محرومیت ها متوجه شخص میراسماعیلی شود.

رستگار: هیچ اختلافی با میراسماعیلی ندارم

البته رستگار در کیش و در جمع خبرنگاران موضوع اختلافش را با میراسماعیلی تکذیب کرده است: «به هیچ عنوان قهر کردن آرش میراسماعیلی از فدراسیون جودو صحت ندارد و به نظرم خانواده جودو به او همچنان نیاز دارد.»

او اتفاقات اخیر را گردن فتنه گران جودو انداخته است: «متاسفانه در این چند هفته اخیر برخی ها حواشی مختلفی را برای جودو به وجود آورده اند که خوشبختانه خانواده جودو با این اتفاقاتی که افتاد فتنه گران این خانواده را شناخت. حقیقت این است که ما در جودو از افرادی که در داخل هستند، ضربه می خوریم. آنها با دامن زدن به حواشی به دنبال بر هم زدن این فضا هستند.»

رئیس فدراسیون جودو گفت: «عده ای هستند بحثی بین المللی که در جودو وجود داشت را مطرح کردند وهر روز با خبرهایی تمایل دارند جودو را وارد حاشیه کنند که بنده همه این موضوع ها را تکذیب می کنم. این افراد خیرخواه جودو نیستند و منافع شخصی خود را بالاتر از جودو می دانند و دست به چنین کارهایی می زنند.»

رستگار در پاسخ به این سوال خبرنگاران که پس دلیل غیبت چهار روزه میراسماعیلی و نیامدن به فدراسیون چه بوده و آیا این نشاندهنده وجود اختلاف با میراسماعیلی نیست؟ گفت: «هر فردی ممکن است بنا به دلایلی چند روزبه سر کار خود نیاید. به طور مثال اگر من چند روز به محل کار خود نیایم پس مشکلی وجود دارد؟ من و میراسماعیلی هیچ اختلافی با هم نداریم و روز گذشته هم در چندین جلسه با هم بودیم.»


ویدیو مرتبط :
محرومیت ۵ ساله میراسماعیلی بعلت حرکت برادر کوراش کار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اخراج و محرومیت سه ساله از كنكور...



 

اخراج و محرومیت سه ساله از كنكور در انتظار دانشجویان فعال در شبكه‌های هرمی

 

دبیر شورای مركزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت اعلام كرد:

اخراج و محرومیت سه ساله از كنكور در انتظار دانشجویان فعال در شبكه‌های هرمی


در آخرین مورد كه گزارش شد سه دانشجو در سال 86 به دلیل فعالیت در یك شركت هرمی و نا امن ساختن فضای خوابگاه و دانشگاه اخراج شدند/در بازنگری شیوه‌نامه انضباطی به نحوه برخورد با فعالان در شركت‌های هرمی توجه شده‌است.

دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشكی كه با فعالیت در شركت‌های هرمی فضای دانشگاه را ناامن كنند از دانشگاه اخراج و تا سه سال از شركت در كنكور محروم می‌شوند.
به نقل از «وب‌دا»سیدمهدی طیبی‌تفرشی دبیر شورای مركزی انضباطی دانشجویان این وزارتخانه با اعلام این خبر گفت: در بازنگری شیوه‌نامه انضباطی دانشجویان در سال 88 موضوع رسیدگی به فعالان در شركت‌های هرمی و نحوه برخورد با آنها به عنوان یك بند مهم مصوب شد.
وی افزود: در این بند آمده است فعالیت دانشجویان در شركت‌های هرمی و امثال آن تخلف بوده و متخلف در صورت وجود شاكی خصوصی باید جبران خسارت كند.
طیبی‌تفرشی در مورد مجازات دانشجویان هرمی در مقاطع مختلف گفت: در صورتی كه دانشجوی متخلف یكبار به شورای انضباطی بیاید با تنبیهات بندهای 7 تا 12 شیوه‌نامه انضباطی از جمله محرومیت از تسهیلات رفاهی دانشگاه از قبیل وام، خوابگاه، دریافت خسارت و منع موقت از تحصیل به مدت نیم سال و یكسال مواجه می‌شود.
وی افزود: در صورت تكرار تخلف، قانونگذار برای دانشجوی متخلف مجازات بسیار سخت از جمله اخراج از دانشگاه و عدم برخورداری از حق شركت در كنكور تا سه سال در نظر گرفته است.
او با اعلام این كه در دوسال اخیر هیچ نمونه‌ای از فعالیت دانشجویان علوم پزشكی در شركت‌های هرمی گزارش نشده است خاطرنشان كرد: در آخرین مورد كه گزارش شد سه دانشجو در سال 86 به دلیل فعالیت در یك شركت هرمی و نا امن ساختن فضای خوابگاه و دانشگاه اخراج شدند...../تحلیل:ایلنا