اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

محبوبترین كتاب كاربران فیس بوکی


بیست درصد از كاربران فیس بوك اعلام كرده‌اند خواننده مجموعه كتاب‌های جی.كی.رولینگ بوده‌اند.

خبرگزاری مهر: بیست درصد از كاربران فیس بوك اعلام كرده‌اند خواننده مجموعه كتاب‌های جی.كی.رولینگ بوده‌اند.

در یك سال اخیر موجی از پرسش‌ها در فیس بوك برای انتخاب بهترین كتاب ایجاد و از كاربران سوال شد كه 10 كتابی كه به نوعی در زندگی همراه آنها مانده‌اند، كدام‌ها هستند.

فهرست‌های مختلفی از سوی كاربران در فیس بوك ارایه شده كه در آنها نه اسامی بزرگترین كتاب‌های ادبی، بلكه خیلی ساده كتاب‌هایی كه آنها را تحت تاثیر قرار داده است، ذكر شده است.

محبوبترین كتاب كاربران فیس بوکی

در مرحله بعد دو محقق به نام‌های لادا آدامیك و پینكش پاتل به تحلیل 130 هزار از این آرا پرداخته‌اند تا از این میان بتوانند تقریباً تاثیرگذارترین كتاب را پیدا كنند.

نتیجه‌ای كه به دست آمد، این بود كه مجموعه «هری پاتر» جی كی رولینگ تاثیرگذارترین كتاب در میان كاربران فیس بوك بوده است. این مجموعه به طور دقیق آرای 21.08 درصد این كاربران را به دست آورده است.

از دیگر كتاب‌هایی كه با اقبال روبه رو شده‌اند، كتاب‌های كودك، كتاب‌های فانتزی و به ویژه كتاب‌هایی هستند كه در لیست مطالعه مدرسه‌ها جای دارد.

از رای دهندگان حاضر در این فهرست 63.7 درصد در آمریكا بوده‌اند، 9.3 درصد از هند و 6.3 درصد از بریتانیا. نسبت زنان به مردان شركت كننده سه به یك بوده است.

اسامی كتاب‌های تاثیرگذار چنین اعلام شده است:

مجموعه «هری پاتر» نوشته جی كی رولینگ با 21.08 درصد

«كشتن مرغ مقلد» نوشته هارپر لی با 14.48 درصد

«ارباب حلقه‌ها» نوشته جی.آر.آر.تالكین با 13.86 درصد

«هابیت» نوشته جی.آر.آر.تالكین با 7.48 درصد

«غرور و تعصب» نوشته جین آستن با 7.28 درصد

«انجیل» با 7.21 درصد

«راهنمای گالاكسی» نوشته داگلاس آدامز با 5.97 درصد

سه گانه «بازی‌های گرسنگی» نوشته سوزان كالینز با 5.7 درصد

«ناتور دشت» نوشته دیوید سلینجر با 5.7 درصد

«ماجراهای نارنیا» نوشته سی اس لوییس با 5.63 درصد

«گتسبی بزرگ» نوشته اسكات فیتزجرالد با 5.61 درصد

«1984» جورج اورول با 5.37 درصد

«زنان كوچك» نوشته مكی آلكوت با 5.26 درصد

«جین ایر» نوشته شارلوت برونته با 5.23 درصد

«ایستگاه» نوشته استیون كینگ با 5.11 درصد

«برباد رفته» نوشته مارگارت میچل با 4.95 درصد

«چین دادن زمان» نوشته مادلین اینگل با 4.38 درصد

«قصه ندیمه» نوشته مارگارت آتوود با 4.27 درصد

«شیر، جادوگر، گنجه» نوشته سی اس لوییس با 4.05 درصد

«كیمیاگر» نوشته پائولو كوئلیو با 4.01 درصد

«آن گرین گیبلز» نوشته لوسی ماد مونتگومری با 3.95 درصد


ویدیو مرتبط :
فیس بوکی ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معترضان فیس بوکی در عربستان: 12 خواسته داریم



 

معترضان فیس بوکی در عربستان: 12 خواسته داریم

 

 

معترضان سعودی نیز همگام با دیگر کشورهای عربی، فراخوانی را برای تحقق مطالبات خود در شبکه های تعامل اجتماعی مانند فیس بوک و تویتر آغاز کرده اند.

 

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن، از جمله مطالبات معترضان سعودی، برقراری حکومت مشروطه سلطنتی، برگزاری انتخابات پارلمانی، برقراری آزادی های عمومی، حذف تمامی اشکال تبعیض، رفع بیکاری و توزیع عادلانه ثروت است.

این فراخوان در فیس بوک با عنوان "ملت خواهان اصلاح حکومت "  در حالی پیگیری است. فراخوان معترضین فیس بوکی در تونس و مصر  نیز عبارت "ملت خواهان سرنگونی حکومت " بود و هست.

در این فراخوان، فعالان سعودی 12 خواسته را مطرح کرده و گفته اند که تحقق آنها به معنی پاسخگویی به حق ملت عربستان و خواسته های مشروع اوست.

در صدر مطالبات اصلاح طلبانه، "تغییر نظام حکومتی عربستان سعودی از پادشاهی مطلقه به مشروطه، وضع قانون اساسی که به تایید ملت برسد و استقلال قوا در آن به رسمیت شناخته شود و برگزاری انتخابات پارلمانی تحت نظر دستگاه مستقل قضائی و پاک" قرار دارد.

در این مطالبات همچنین خواسته شده تا " آزادی های عمومی، احترام به حقوق بشر، صدور مجوز فعالیت سازمان های  غیردولتی (ان جی او ) ، برچیدن همه انواع تبعیض میان شهروندان و تایید حقوق زنان" انجام شود.

در زمینه اقتصادی هم این فعالان خواستار آن شدند تا "به طور اساسی مشکل بیکاری حل شود، شفافیت مبنا قرار بگیرد، با فساد اداری - مالی مبارزه شود، توسعه متوازن باشد و ثروت های کشور عادلانه توزیع شود."

فرآخوان های موجود در عربستان تاکنون به حد سرنگونی نظام پادشاهی نرسیده است.

پس از انقلاب یک ماه تونس که منجر به سرنگونی زین العابدین بن علی پس از 23 سال حکومت شد ، موجی از مطالبه تغییر در سطوح مختلف کشورهای عربی را فراگرفته است.

براساس متن منتشر شده در سایت ویکی پدیا،  پادشاهی عربستان سعودی که از سال ۱۹۳۲  بنیان نهاده شد، پادشاهی کاملا مطلقه ‌است. در این کشور حزب سیاسی، پارلمان و انتخابات وجود ندارد. دین از قدرتمندترین نهادهای جامعه‌است و نظام دادرسی وابسته به دولت و نیروی انتظامی  آن کشور موظف به اجرای قانون‌های سازمان امر به معروف و نهی از منکر هستند.

هم‌اکنون قدرت در عربستان سعودی در دست بزرگان دینی ، پادشاه و صدها شاهزاده متمرکز است.

عربستان  از 13 ایالت یا منطقه درست شده است که در راس هرکدام از آن‌ها، یکی از شاهزادگان سعودی فرمان می‌راند که از اختیارات کامل برخوردار است. در عربستان در رأس حکومت مرکزی، پادشاه قرار دارد که ریاست قوه مجریه به عنوان اصلی‌ترین قوه کشور، در دست اوست.

در این کشور از فعالیت سیاسی مخالفان به شدت جلوگیری می‌شود. مطبوعات  به طور کامل زیر نظر دولت است و آنان در حقیقت، بازگوکننده خط فکری و سیاست حاکم بر کشور هستند و خط مشی دولت را تبلیغ می‌کنند.

البته در این کشور انتخابات اتاق های بازرگانی برگزار می شود که زنان نیز در آن مشارکت دارند. همچنین به جز شهرهای مذهبی مکه و مدینه، در بقیه شهرها، حجاب برای زنان الزامی نیست و دست دادن زنان و مردان نیز منعی ندارد.../عصر ایران