اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

متکدیان خارجی عامل بیماری‌های خطرناک


محمد صمیمی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متکدیان و اتباع بیگانه با ورود غیرقانونی به خاک ایران عامل بسیاری از بیماری‌های خطرناک در منطقه هستند.

رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان قلعه‌گنج گفت: متکدیان پاکستانی عامل سرایت بیماری‌های خطرناک در جنوب کرمان هستند.

محمد صمیمی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متکدیان و اتباع بیگانه با ورود غیرقانونی به خاک ایران عامل بسیاری از بیماری‌های خطرناک در منطقه هستند.

وی افزود: در هفته دولت بهره‌برداری از ساختمان‌های جدید و تکمیل تجهیزات پزشکی و مراکز بهداشتی درمانی سرخ‌قلعه و سرتک‌زر به هزینه 320 میلیون ریال آغاز شده است.

صمیمی تصریح کرد: راه‌اندازی و تجهیزات سه خانه بهداشت، خرید تجهیزات مرکز بهداشتی و درمانی رمشک چاه دادخداد، خرید آمبولانس با هزینه اعتباری 140 میلیون ریال، خرید تجهیزات پزشکی مرکز بهداشت درمانی و خانه‌های بهداشت و راه‌اندازی مرکز اورژانس 115 سرخ قلعه، تعمیرات اساسی مراکز بهداشت درمانی رمشک، سرخ قلعه، و خانه‌های بهداشت دولاب، گلو را از عمده اقدامات سال 89 هستند.

وی با بیان عملکرد این مدیریت ادامه داد: پیشرفت کاری ساخت ستاد شبکه بهداشت و درمان با 75 درصد، کلنگ‌زنی و آغاز ساخت خانه پزشک و مراکز بهداشتی درمانی سرخ قلعه و محمدآباد، مرکز بهداشتی درمانی رمشک، خانه‌های بهداشت ده بالا، چاه‌المدین و پایگاه بهداشتی زر نیز به در دستور کار است.

صمیمی با اشاره به طرح‌های مصوب دولت در شهرستان قلعه‌گنج برای سال جاری بیان داشت: آزمایشگاه طبی مرکز بهداشت درمانی چاه دادخداد نیز راه‌اندازی شده است.

وی گفت: مرکز شبانه‌روزی سرخ‌قلعه «اورژانس»، دو مرکز بهداشتی درمانی جدید برای کنگرو و اردوگاه، 14 خانه بهداشت جدید در سطح شهرستان، سه پایگاه بهداشتی شهری و پست‌های سازمانی مورد نیاز مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت از جمله این مصوبات هستند.

صمیمی خاطرنشان کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان قلعه‌گنج نگران حضور اتباع بیگانه به ویژه متکدیان پاکستانی است که به دلیل فقر از کشور خود به این شهرستان نقل مکان کرده‌اند و می‌توانند مشکلات بهداشتی و بیماری‌هایی از جمله مالاریا، وبا و بیماری‌های روده‌ای را در شهرستان گسترش دهند.

وی اذعان داشت: 4 هزار خانوار از ساکنان شهرستان قلعه‌گنج از سرویس بهداشتی «توالت و حمام» بهره‌مند نیستند و 60 درصد مردم روستا آب آشامیدنی ندارند و از آب چاه و یا رودخانه استفاده کرده که این خود موجب انتقال بیماری وبا می‌شود.

صمیمی عنوان کرد: انتظارات شبکه بهداشت از مردم شهرستان، همکاری با همکاران بهداشتی و درمانی است و همچنین توجه به تذکرات و مشاوره‌های بهداشتی و درمانی که توسط پزشکان و کارکنان این مرکز ارائه می‌‌شود.

منبع: فارس



ویدیو مرتبط :
بیماری ها انگلی عبارت است از ورود یک عامل خارجی به بدن .انواع آنها چگونه است؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلفن‌ همراه عامل انتقال باکتری‌های بیماری‌زای خطرناک



 

تلفن‌ همراه عامل انتقال باکتری‌های بیماری‌زای خطرناک

 

بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه جدید مشخص شد که تلفن‌های همراه می‌توانند حامل باکتری‌های بیماری‌زای فراوانی باشند که در این میان گوشی‌ بیماران بسیار آلوده‌تر از گوشی پزشکان و همکاران آن‌ها هستند و به همین خاطر در استفاده از این دستگاه الکترونیکی باید دقت بیشتری کرد.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) طبق گزارش جدید منتشر شده در نسخه ژوئن نشریه بین‌المللی "کنترل بیماری‌های عفونی" دانشمندان یکی از دانشگاه‌های ترکیه در بررسی جدید خود احتمال وجود باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا در گوشی بیماران، همراهان آن‌ها و یا کارمندان مربوط به خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان‌ها را بررسی کردند. در این بررسی نمونه‌هایی از بخش‌های مختلف تلفن‌همراه از جمله صفحه‌کلید، میکروفون، گوشی و ... از گوشی‌های مربوط به 200 نفر جمع‌آوری شد.

این بررسی نشان داد که تلفن همراه بیماران ناقل باکتری‌های پاتوژنی عامل ابتلا به بیماری‌های عفونی خطرناک هستند. بر اساس آمار موجود در این بررسی، در حالی که 39.6 درصد موبایل‌های مربوط به بیماران این باکتری‌ها را روی خود جا داده‌اند، تنها گوشی مربوط به 20.6 درصد کارمندان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به این باکتری‌ها آلوده بوده‌اند.

کارشناسان بر این باورند که بیماران باید به صورت مرتب گوشی خود را ضدعفونی کنند تا جلوی احتمال انتشار باکتری‌های خطرناک از طریق گوشی آن‌ها به دیگرافراد گرفته شود.... / تحلیل : عصر ایران