اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ماجرای پیامک «عزتمند و سرافراز باشید»


مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان صدا و سیما حاشیه‎های بسیاری داشت که خواندن آنها خالی از لطف نیست.

خبرگزاری مهر: مراسم تکریم ضرغامی و معارفه سرافراز در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد و کمترین تأخیر ممکن را داشت. مراسم قرار بود ساعت 9:30 آغاز شود و با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در ساعت 9:45 آغاز شد.

در ابتدا حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رییس دفتر مقام معظم رهبری حکم سرافراز را به او داد و در ادامه حسن خجسته معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان برای سخنرانی آمد. رییس شورای نظارت بر صدا و سیما پس از او سخنرانی داشت و سپس نوبت به خود ضرغامی رسید.

اجرای مراسم را رحمان نظام اسلامی بر عهده داشت و نکته ای که او مدام بر آن تأکید داشت رعایت کردن زمان کوتاه برای سخنرانی بود و در زمان اجرا چند بار به حسن خجسته، حجت الاسلام رئیسی و حتی عزت الله ضرغامی هم تذکر داد. ضرغامی هم به او اینطور واکنش نشان داد که «چشم آقای نظام اسلامی وقت کافی برای سخنرانی آقای لاریجانی گذاشته ام! اذان را هم که خودمان هر وقت خواستیم، می توانیم پخش کنیم».

او همچنین در بخشی از حرف هایش که به تلاش رسانه ملی برای جراحی مشکلات اشاره داشت، وزیر بهداشت را خطاب قرار داد و به او گفت: آقای هاشمی جراحی خرج دارد!

پیامکی این روزها بین اهالی رسانه می چرخد که در آن آورده اند از این پس باید به جای عزت زیاد، همه بگویند سرافراز باشید! با اسم کوچک رییس سابق و نام خانوادگی رییس فعلی صدا و سیما در این مراسم نیز زیاد شوخی شد. از آن جمله خجسته خطاب به ضرغامی گفت امیدوار است او سرافراز باشد و برای سرافراز آرزوی افزایش عزت کرد!

رییسی نیز در پایان سخنانش گفت: امیدوارم همگی عزتمند و سرافراز باشید!

خود ضرغامی این موضوع را فاکتور گرفت. اما سرافراز در پایان سخنانش گفت: عزت زیاد!

ضرغامی البته درباره استقبال از جایگزین خود سخنانی گفت: اکنون فعلا فرش قرمز برای آقای سرافراز پهن است و همه خوشحال هستند و می گویند راه برای جناح ها باز شده است. سرافراز باید با همین آتش تهیه جلو برود، اما کار خرج دارد و بی مایه نمی شود.

در ادامه مراسم نماهنگی از حضور ضرغامی در سالهای 83 تا 93 در رسانه ملی پخش شد که او را در مهم ترین اتفاقات 10 سال اخیر سازمان صدا و سیما نشان می داد.

لاریجانی هم در ابتدای حرف هایش به شوخی گفت: اگر بگوییم صد حیف که ضرغامی رفت با آقایی که آمد چه کنیم. عکسش را هم بگوییم که مصیبت دیگری است. ما کلا با مصیبت ها می سازیم.

او همچنین در واکنش به کلیپی که پخش شده بود، گفت: آنطور که دیدیم، سیمای پیرشدن در ضرغامی طی سالها هویدا شده است. شما با این بچه مردم چه کرده اید؟

رییس مجلس کنایه هایی نیز به رییس جدید صدا و سیما داشت. مثلا گفت او بریده بریده حرف زده و به یک افلاطون نیاز است تا حرفهای او را با هم ارتباط دهد.

همچنین گرچه از دقت نظر به عنوان خصوصیت سرافراز نام برد اما بیان او را سرد دانست. لاریجانی همچنین خطاب به او گفت که اگر او اخم هایش را باز کند و گاهی بخندند، بد نیست.

نظام اسلامی هم پس از سخنرانی لاریجانی خطاب به رییس جدید گفت که اگر یک دوست مثل رییس مجلس داشته باشد دیگر نیازی به دشمن ندارد.

زمانی که مراسم به پایان رسید، خبرنگاران برای گفتگو با ضرغامی دور او جمع شدند و کسی حواسش به سرافراز نبود. گرچه گویا یکی از رسانه ها برای مصاحبه سراغ او رفته بود و سرافراز نیز از مصاحبه پرهیز کرده بود.

مثل همیشه خبرنگاران مدت زمان بسیاری منتظر ماندند تا ضرغامی فرصت توجه کردن به آنها را پیدا کند. در این میان بانویی از ضرغامی به خاطر راه انداختن کار همسرش تشکر می کرد و به او می گفت که خودش را در این دنیا و آن دنیا بیمه کرده است و خاطره خوبی از خود به جا گذاشته است.

یکی از خبرنگارانی که از رفتن ضرغامی متاثر بودند، به گریه افتاده بود و ضرغامی به او گفت: گریه صادقانه شما نشان دهنده توجه به مسئولیتی است که داشتید.

وقتی مدام سیل جمعیتی که برای وداع با ضرغامی آمده بودند، او را این طرف و آن طرف می برد، او خبرنگاران را از یاد نمی برد و به آن‌ها اطمینان می داد جواب سوال‌شان را خواهد داد.

زمانی که او محمدرضا ورزی را دید، به ماجرای عکس یادگاری اش با شاه اشاره کرد که یکی از اعضای هیات دولت دست او دیده بود و در جلسه با رییس جمهور این عکس دست به دست چرخیده بود و آخر دست حجت الاسلام روحانی رسیده بود. رییس جمهور هم گفته بود این عکس واقعا شبیه شاه است و رییس جمهور درخواست کرده که آلبومی از گریم های «معمای شاه» را به او بدهند.

ضرغامی ماجرا را اینطور تعریف کرد: مهدی‌کیا بازیگر نقش شاه روزی که پشت صحنه سریال رفتم ناراحت بود و می گفت من این همه زحمت می کشم اما هیچکس راضی نیست با من عکس تکی بگیرد. من هم با او عکس گرفتم. کیا واقعا با اعتقاد بازی کرد. به امید خدا «معمای شاه» خیلی زود آماده می شود و با همه مشکلات مالی سازمان به نتیجه می رسد.

ورزی هم به او گفت: خدا شما را حفظ کند.

ضرغامی نیز به او گفت همه جا در خدمت او خواهد بود.

در ادامه خبرنگاران تقاضای گرفتن عکس یادگاری با ضرغامی را داشتند که این موضوع هم به خاطر جمعیتی که از میان هنرمندان و مدیران برای خداحافظی با ضرغامی آمده بودند به تاخیر می افتاد.

یکی از این هنرمندان محمدعلی کشاورز بود که ضرغامی به او گفت: من کوچک شما هستم آقای کشاورز. از شما جز محبت چیزی ندیدیم ما هیچوقت هیچ کاری برای شما نکردیم و همیشه یک طرفه بوده است.

زمانی که یکی از خبرنگاران از ضرغامی خواست بهترین کتاب سروش رسانه را معرفی کند سهرابی مدیرکل روابط عمومی به او گفت آقای مهندس بگویید کتاب «راوی صادق».

ضرغامی همچنین خطاب به یکی از خبرنگاران رسانه های منتقد از او خواست که پاسخی را که به سوالش می‌دهد با محبت تنظیم کند.

یکی دیگر از خبرنگاران به او گفت شما هم مثل ما شده اید و دیگر باید آفیشتان کنند تا به سازمان بیایید. او هم پاسخ داد: خیر یک کارت ویژه حراست به ما دادند.

ضرغامی همچنین از یکی از همراهان آیت الله جنتی برای حضور او تشکر و اعلام کرد دوست داشته ایشان سخنرانی کند اما تشخیص آقایان این نبوده است.

او همچنین به خبرنگاران گفت دیگر هر سوالی دارند از رفیق صمیمی‌اش عبدالحسین روح الامین بپرسند، او دبیرکل حفظ توسعه و ایران اسلامی است.

همچنین رسول‌زاده فرد دیگری بود که ضرغامی در معرفی اش گفت: او مشوق من در آمدن به رادیو بود. او را بشناسید، اولین کسی که به من در سن 20 سالگی حکم داد و من به رادیو آمدم. رییس دفتر محسن رضایی برادر بزرگوارمان که پای مرا به اینجا باز کرد.

زمانی که خبرنگار مهر از ضرغامی شیوه ادامه ارتباط با او را پرسید وی شماره تلفن همراهش را اعلام کرد و این فرصت خوبی برای دیگر رسانه ها بود که آنها هم موبایل ضرغامی را داشته باشند و تاکید کرد حتما پاسخگو خواهد بود.

خبرنگاران تا پله های سالن همایش ها ضرغامی را بدرقه کردند.


ویدیو مرتبط :
ماجرای جانباز سرافراز" آقارجب"

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ماجرای تباهی دختر ۱۷ ساله با یک پیامک تبلیغاتی



ماجرای تباهی دختر ۱۷ ساله با یک پیامک تبلیغاتی

دختر ۱۷ ساله ای که در پی یک رابطه تلفنی با پسر جوان، از منزل فرار کرده بود در دام خلافکاران گرفتار شد.

حوادث -  به گزارش خراسان، دختر ۱۷ ساله ای پس از آن که یک پیامک تبلیغاتی را روی گوشی تلفن همراهش مشاهده کرد با آن شماره تماس گرفت و بدین ترتیب رابطه تلفنی بین او که در یکی از شهرهای نزدیک مشهد زندگی می کرد با پسر جوان در مشهد آغاز شد. تا این که چند روز بعد دختر مذکور که فریب چرب زبانی های پسر را خورده بود، بدون اطلاع خانواده اش از منزل فرار کرد و به مشهد رفت.

او که نمی دانست چگونه آینده خود را به خطر انداخته است با پسر جوان ارتباط برقرار کرد و در دام خلافکاران گرفتار شد. پسر جوان با سوء استفاده از علاقه دختر جوان او را به دوستانش سپرد و بدین ترتیب دختر مذکور به منطقه طرقبه منتقل شد او که دیگر راه بازگشت خود را بسته می دید در منزل زنی شب ها را سپری می کرد که افراد نابابی به منزل وی رفت و آمد داشتند.

فرمانده انتظامی طرقبه و شاندیز درباره دستگیری خلافکاران و اعضای این باند به خراسان گفت: در پی اطلاع شهروندان به مرکز پلیس ۱۱۰ مبنی بر رفت و آمدهای مشکوک به منزلی در منطقه طرقبه، ماموران انتظامی تحقیقات نامحسوس خود را در این باره آغاز کردند و در یک عملیات موفق شدند اعضای این باند خلافکار را دستگیر کنند.

سرهنگ صارمی ساداتی افزود: بررسی های پلیس آگاهی مشخص کرد که دختر فریب خورده در ماجرای زورگیری از یک طلافروش نیز نقش داشته است که تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد. رئیس پلیس پیشگیری خراسان رضوی نیز درباره آسیب های اجتماعی فرار دختران از منزل به خراسان گفت: فرار از منزل به عنوان یک مکانیسم دفاعی به منظور فرار از محرک های آزاردهنده و دستیابی جوان یا نوجوان به خواسته های موردنظر و یا آرزوها و رویای دور و دراز انجام می شود.

سرهنگ عباس چالاکی افزود: حرکت رو به رشد فرار از خانه طی سال های اخیر بر نگرانی خانواده ها و جامعه افزوده است که پیامدهای منفی آن تاثیر بسیار نامطلوبی ایجاد می کند. وی تصریح کرد: با وجود آن که در سال های اخیر مراکزی برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی دختران فراری تاسیس شده است اما هنوز شاهد برخی ناهنجاری ها هستیم که باید در این باره تصمیمات جدی از سوی مسئولان اتخاذ شود.

 این مقام انتظامی به خانواده ها توصیه کرد: عقاید مذهبی و دینی محکم برای نوجوانان از عوامل مهم کاهش فرار از منزل است که باید مورد توجه خانواده ها قرار گیرد و آنان باید فرزندان خود را به رعایت اصول مذهبی و انجام فرایض دینی تشویق و ترغیب کنند چرا که مقید بودن به این فرایض سد محکمی در پیش گیری از آسیب ها و معضلات اجتماعی است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین خانواده ها باید نحوه رفتار با فرزندان خود را از طریق رسانه ها یا مراجعه به مراکز مشاوره فرا گیرند. سرهنگ چالاکی همچنین به دلایل دیگر فرار از منزل اشاره کرد و گفت: از جمله مهم ترین عوامل فرار دختران می توان به بی احترامی، آزار و اذیت آنان، محدودیت و محرومیت شدید، سردی روابط و کم محبتی، تبعیض قائل شدن بین فرزندان، آشفتگی خانواده، طلاق، روابط دوستی ناسالم به ویژه با جنس مخالف، اصرار بر ازدواج اجباری، ماهواره، ناآگاهی والدین از خصوصیات دوران نوجوانی و بلوغ، اشاره کرد.

رئیس پلیس پیشگیری خراسان رضوی تصریح کرد: به خاطر این که دختران در خانواده های آشفته و پریشان نمی توانند به خواسته های متعارف خود برسند و از طرفی محبت والدین را هم احساس نمی کنند، استعدادشان در زمینه انحراف بالا می رود و پس از خروج از خانه، به راحتی فریب سودجویان را می خورند بنابراین خانواده ها باید مراقب باشند تا هیچ دختری در جست وجوی محبت به خارج از خانه کشیده نشود./خراسان