اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قرار نبود سفرمان شبیه سفر احمدی‌نژاد شود


مشاور رسانه ای رییس جمهور در پاسخ به برخی انتقادات از سفر روحانی به خوزستان گفت : قرار نبود ظاهر سفر روحانی شبیه سفرهای دولت قبلی شود ، بارها اعلام کردیم که نباید سفر رییس جمهور اسباب زحمت مردم باشد.

تابناک: مشاور رسانه ای رییس جمهور در پاسخ به برخی انتقادات از سفر روحانی به خوزستان گفت : قرار نبود ظاهر سفر روحانی شبیه سفرهای دولت قبلی شود ، بارها اعلام کردیم که نباید سفر رییس جمهور اسباب زحمت مردم  باشد.

پایگاه خبری «ایران خبر» نوشت: محمد رضا صادق درباره نخستین سفر استانی رییس جمهور گفت : یکی از جنبه های بسیار مهم این سفر ، تصمیم گیری درباره مسائلی بود که قبلا کارهای کارشناسی آن انجام شده بود و در واقع تصمیماتی  گرفته شد  که اثربخشی در سطح ملی داشت، مانند موضوع احیای 550 هکتار از اراضی مستعد خوزستان که اختصاص به یک استان ندارد یا بحثهایی مانند مسائل زیست محیطی که آثار آن در استانهای مجاور هم دیده خواهد شد.

مشاور رسانه ای رییس جمهور ، موضوع تحکیم پیوند بین شهر ها و بین استانها را نیز یکی دیگر از محورهای سفر روحانی به خوزستان عنوان کرد و گفت : همانگونه که رییس جمهور هم در مرکز نفتی اروندان دارخوین و چند جای دیگر بر آن تاکید کردند ، در واقع برنامه ریزی ها باید به گونه باشد که سفرهایی در دستور کار رییس جمهور قرار گیرد که منافع آن چند استانی است و  پیوند های ملی و ارتباطات را توسعه می بخشد .

از مردم خواستیم موضوع استقبال خیابانی را دنبال نکنند

صادق با بیان اینکه مردم در تمام سفر محبت خود را به رییس جمهور و هیئت همراه ابراز کردند ، گفت : تلاش ها در جهتی بود که امور مردم به سبب سفر رییس جمهور مختل نشود ، روز اول جمعی از مردم در منطقه فرودگاه و خیابانهای منتهی به آن بودند و اجتماعی را ترتیب دادند ، به سبب آنکه این اجتماع باعث زحمت مردم بود ، تقاضا شد که در برنامه بعدی استقبال خیابانی دنبال نشود ،البته دیدار با مردم و در خدمت مردم بودن در خلال برنامه های عمومی بود که در اهواز و خرمشهر و آبادان صورت گرفت.

برخی وزرا در خلال سفر به بیشتر شهرها سر زدند

مشاور رسانه ای رییس جمهور با رد انتقادهای برخی نمایندگان خوزستان که اعلام کرده بودند ، کاش دست کم معاونین و وزرای روحانی در خلال این سفر به شهرهای مختلف استان سرک می کشیدند ، گفت: این انتقاد را قبول ندارم چرا که وزرایی که در خلال این سفر همراه رییس جمهور بودند ، نظیر وزیر بهداشت یا وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، حتی بیشتر از 80 درصد شهرهای استان را رفتند و در واقع همین خواسته نمایندگان محقق شد .

وی با تاکید دوباره بر این نکته که بنای سفر بر این بود که مردم به زحمت نیافتند ، گفت : تردد در استانها ممکن بود امور مردم را مختل کند ، لذا خود رییس جمهور در شب دوم سفر با توجه به ذیق وقت ، از طریق برنامه ای که از صدا و سیما و با کمک مخابرات و وزارت ارتباطات برگزار شد ، با اغلب شهرهای استان یک ارتباط دو سویه برقرار کردند و مردم از همین طریق مسائلشان را به گوش رییس جمهور رساندند و خود این هم به نحوی فرصتی را فراهم کرد که با همه استانها ارتباط برقرار شود.

به احترام مردم به ابراز احساسات آنها پاسخ داده شد و نامه ها را گرفتیم /کاش منتقدین در سفر همراه ما بودند


مشاور رییس جمهور درباره انتقاداتی که از شکل ظاهری سفر روحانی به خوزستان و شباهتهای آن به سفرهای احمدی نژاد شده بود ، گفت : اینها مسائلی بود که وجوداشت ، ما نمی خواستیم اینگونه شود ، یعنی قرار این نبود این اتفاق بیافتد اما به احترام مردم به ابراز احساسات آنها پاسخ داده شد و نامه ها را هم گرفتیم ، کاش کسانی که این نقد را مطرح می کنند خودشان درسفر همراه ما بودند تا می دیدند ، بعضی از مسائل خواست ما نبود و چقدر از مردم خواستیم که اسباب زحمتشان نشویم، اما مردم به شکل سنتی به استقبال آمدند.

با "کلام زیبا "کمک کنیم که نقایص در سفرهای بعدی برطرف شود/خود ماهم ایراداتی به سفر داریم


محمدرضا صادق با بیان اینکه نباید فقط دنبال ایرادات ماجرا بود ، در واکنش به انتقادات زیبا کلام که سفر روحانی را پوپولیستی خوانده بود ، گفت : ممکن است در ظاهر نقدهایی وارد باشد که شاید خود ما هم همان ایرادات را داشته باشیم اما در مجموع دستاورد های سفر بسیار زیبا بود و همه باید با "کلام زیبا " کمک کنیم که در سفرهای بعدی نقایص برطرف شود.

نباید مردم مجبور باشند برای تحقق خواسته هایشان به عالی ترین مقام اجرایی کشور نامه بنویسند

صادق ، همچنین در پاسخ به گلایه ای که برخی نمایندگان خوزستان در زاویه ای دیگر به اعلام نشدن مراکزی برای دریافت نامه های مردم داشتند ، گفت : نگاه دولت این است که ساختارها و نقایص سازمانها اصلاح شود و ارگانها خود از قدرت لازم برای تحقق نیازها برخوردار باشند تا دیگر نیازی نباشد مردم برای رفع حوائج خود و محقق شدن وظایفی که ذاتا تکلیف دولت هست ، مجبور باشند به عالی ترین مقام اجرایی کشور نامه بنویسند .

وی در ادامه گفت : اصلا فلسفه تشکیلات دولت در سطح کشور همین است که از دهداری ، بخشداری ، فرمانداری و استانداری ، کار در همان سلسله مراتب انجام شود تا اینگونه نباشد که مردم مستقیم مجبور شوند خواسته هایشان را به رییس جمهور بدهند ، چرا که در این صورت با یک حجم انبوهی از خواسته مواجهیم که شاید در کوتاه مدت ، مسکنی مقطعی باشد اما در بلند مدت به منزله ادامه روند مشکلات است؛ دولت اکنون در این مسیر حرکت می کند که مردم در شهر خود مشکلاتشان را حل کنند تا معطل سفر استانی رییس جمهور نمانند؛هرچند باز هم اگر مردم نامه ای داشتند به احترام آنها دریافت شد.

هیچ اداره ای تعطیل نشد

صادق همچنین یاد آوری کرد : برای سفر رییس جمهور ، هیچ اداره ای تعطیل نشد ؛  هر چه که در جریان سفر استانی از استقبال مردم دیدیم ، واقعا از طرف خود مردم و خود جوش بود؛ تلاش کردیم در این سفر نظام کاری و امور جاری مردم تحت تاثیر سفر رییس جمهور قرار نگیرد.

مشاور رسانه ای رییس جمهور درباره مقصد بعدی سفرهای استانی گفت : در حال بررسی چند استان هستیم اما هنوز در این زمینه و حتی  درباره زمان سفر بعدی،  تصمیم گیری قطعی نشده است، حتما بعد از رسیدن به نتیجه نهایی از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد.


ویدیو مرتبط :
سفر عشق - آخرین سفر دکتر احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پروژه شبیه سازی سفر روحانی با احمدی‌ نژاد


روزنامه بهار در یادداشتی نوشت: به هر ریسمانی که به دستشان برسد، چنگ می‌اندازند تا دولت یازدهم را زیر سوال ببرند. برایشان منافع ملی اهمیتی ندارد. هدفشان پیروزی در زمین بازی سیاست ایران است، آن هم به هر قیمتی؛ زمینی که چند وقتی است آن‌ها مدام در آن شکست می‌خورند.

روزنامه بهار در یادداشتی نوشت: به هر ریسمانی که به دستشان برسد، چنگ می‌اندازند تا دولت یازدهم را زیر سوال ببرند. برایشان منافع ملی اهمیتی ندارد. هدفشان پیروزی در زمین بازی سیاست ایران است، آن هم به هر قیمتی؛ زمینی که چند وقتی است آن‌ها مدام در آن شکست می‌خورند.

 مانند بازیکن‌های قدیمی هستند که بعد از شکست‌های سخت و پی‌درپی از ته‌مانده پولی که برایشان باقی مانده برای بازی استفاده می‌کنند و هر‌بار نیز شکست می‌خورند. چند وقتی می‌شود که به جنجال آفرینی روی آورده‌اند تا بتوانند نشان دهند که شکست برایشان معنی ندارد اما یا نمی‌دانند که دست و نحوه بازی‌شان برای دیگران رو شده یا غافل‌اند از اینکه ریسمان‌هایی که به آن چنگ می‌اندازند، پوسیده است. 

پروژه جدید تندرو‌ها این‌بار سفر رئیس‌جمهوری به نیویورک برای حضور در اجلاس سران کشور‌هاست؛ پروژه‌ای که دیر کلید خورده و نشان می‌دهد که اتاق فکر شکست‌خوردگان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ دیر دست به کار شده‌اند.

دو هفته از سفر رئیس‌جمهوری به نیویورک می‌گذرد و در همین حال دیروز «فارس» به نقل از «راه دانا» در گزارشی ادعا کرد که در سفر اخیر حسن روحانی به نیویورک، جمعی از مسئولان، مشاوران و خانواده‌هایشان به همراه رئیس‌جمهوری در این سفر حضور داشته‌اند. آن‌ها در تلاش بوده‌اند با این خبر پیوندی بین سفرهای رئیس دولت‌های نهم و دهم و حسن روحانی ایجاد کنند؛ سفر‌های جنجالی محمود احمدی‌نژاد که همچنان پرونده آخرین سفرش به نیویورک در کمیسیون اصل نود مجلس مفتوح است؛ سفری پنج روزه به نیویورک در سال ۹۱ که بیش از ۱۲۰ نفر در آن به همراه همسر و فرزندانشان، محمود احمدی‌نژاد را همراهی می‌کردند.

سایت‌های اصول‌گرا با چشم‌پوشی از سفرهای پرماجرای احمدی‌نژاد، سفر حسن روحانی به نیویورک را پرحاشیه خوانده و فاجعه تلخ منا را دستمایه حاشیه‌سازی برای دولت یازدهم قرار داده‌اند که بگویند این سفر همزمان با شهادت مظلومانه ۴۶۴ نفر از حجاج ایرانی صورت گرفته است.

آن‌ها همچنین از ریسمان اقتصاد برای زیرسوال بردن دولت یازدهم استفاده کرده و گفته‌اند که «دولت در حالی‌که به بهانه خزانه خالی و مواجهه با کسری بودجه در شرایط مختلفی دست به سوی جیب مردم آورده است و با افزایش قیمت حامل‌های انرژی برای چند‌بار متوالی و افزایش قیمت دلار به دنبال جبران کسری بودجه خود بوده است، با ریخت و پاش‌ها در هزینه‌های خود موجب بی‌اعتمادی مردم به خود شده است.»

پیگیری‌های «بهار» در این رابطه منجر به این شد که یکی از همراهان رئیس‌جمهوری در این سفر بگوید موضوعی که این سایت مطرح کرده کذب محض است و اشاره به اینکه حسام‌الدین آشنا هم در برنامه‌ای بر کذب بودن این ادعا تاکید کرده است.

همچنین یکی دیگر از منابع آگاه و رسمی در نهاد ریاست‌جمهوری آمار نفراتی که در سفر نیویورک رئیس‌جمهوری را همراهی می‌کردند در اختیار خبرنگار «بهار» قرار داد. طبق این آمار هواپیمای رئیس‌جمهوری با ۴۶ نفر از ایران به‌سمت نیویورک پرواز کرد. از تعداد ۴۶ نفری که در این سفر، حسن روحانی را همراهی می‌کرده‌اند، «۶ نفر جزو هیئت رسمی شامل وزیر ارتباطات، معاون علمی رئیس‌جمهوری، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری، دستیار ویژه رئیس‌جمهوری، مشاور فرهنگی رئیس‌جمهوری و معاون دفتر رئیس‌جمهوری بوده‌اند.

 ۶ نفر همراه، ۶ نفر مترجم، ۶ نفر گروه خبری شامل صداوسیما، خبرگزاری ایرنا و ایسنا، گروه‌های خبری و سمعی بصری نهاد ریاست‌جمهوری شامل خبرنگار، صدابردار، عکاس و تصویر‌بردار و مستند‌ساز و مابقی هم تیم پزشکی، حفاظتی و روابط عمومی بوده‌اند.» همچنین در نیویورک ۱۰ نفر دیگر به هیئت رئیس‌جمهوری اضافه می‌شوند که شامل محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و دیگر اعضای تیم امور خارجه دولت یازدهم می‌شدند.

 این منبع آگاه و رسمی در پاسخ به ادعای تندرو‌ها مبنی بر اینکه همسر رئیس‌جمهوری در سفر به نیویورک همراه او بوده است نیز می‌گوید: «همسر روحانی رئیس‌جمهوری هیچ‌گاه در سفر‌ها او را همراهی نکرده است و تنها در سفر نیویورک همسر یکی از مقامات دولت یازدهم حضور داشته است.»

با این صحبت‌ها ادعای سایت‌های تندرو مبنی بر اینکه سفر روحانی به نیویورک خانوادگی بوده زیر سوال می‌رود واین نشان‌دهنده آن است که ریسمان آن‌ها پوسیده است.  این منبع آگاه همچنین در رابطه با ادعای تندرو‌ها مبنی بر اینکه روحانی از هواپیمای تشریفاتی استفاده کرده است، به «بهار» می‌گوید: «هواپیمایی که رئیس‌جمهوری برای سفر به نیویورک استفاده کرد متعلق به آشیانه است.» او صحبت‌هایش را این‌گونه ادامه داد که تندرو‌ها گویا نمی‌دانند که هواپیمای آشیانه چیست. او توضیح می‌دهد: «هواپیماهای آشیانه برای سفرهای وزرا و دیگر مسئولان است، یعنی حتی مقام معظم رهبری هم از هواپیماهای آشیانه استفاده می‌کند و هیچ‌کدام از این هواپیماها متعلق به شخص خاصی نیست.»

با این صحبت‌ها باز هم ادعای تندرو‌ها زیر سوال می‌رود و این سوال مطرح می‌شود که چرا منافع ملی را فدای منافع جناحی می‌کنند و در تلاش هستند تا دولت یازدهم را به هر روشی که شده زیر سوال ببرند.  ششم مهرماه، اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در انتقادی به دولت یازدهم ادعا کرده بود که ۲۰۰ نفر همراه رئیس‌جمهوری به آمریکا رفته‌اند اما چرا بخش خصوصی را به آمریکا نبرده‌اند؟ «ادعای عسگراولادی مبنی بر اینکه ۲۰۰نفر در سفر نیویورک او را همراهی کرده‌اند، در حالی است که دولت حسن روحانی با اتکا به آمار و اسنادی که موجود است، کمترین میزان همراه را در سفرهای رئیس‌جمهوری به خود اختصاص داده است.

 دولت حسن روحانی به همراهی نوه، فرزند وغیره در سفرهای خود پایان داده است و بر طبق آمار، روسای‌جمهوری‌ای بوده‌اند که همراه خود حتی نوه‌هایشان را نیز به سفر می‌بردند.  اما در رابطه با خواسته عسگراولادی مبنی بر اینکه چرا روحانی بخش خصوصی را همراه خود به نیویورک نبرده است، یکی از اعضای رده‌بالای نهاد ریاست‌جمهوری در این رابطه می‌گوید که «ما هنوز رابطه‌ای با آمریکا نداریم و تندرو‌ها دست‌دادن آقای ظریف و اوباما را بد می‌دانند، وای به حال اینکه هیئت اقتصادی ایرانی با هیئت اقتصادی آمریکا بر سر میز مذاکره بنشیند.»