اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قبرستانی جدید برای نامداران روسی پس از ۲۵۰ سال



 

 

 

 قبرستانی جدید برای نامداران روسی پس از ۲۵۰ سال

 

به علت میزان بالای مرگ و میر در روسیه و احتمال كمبود جا برای چهره های برجسته این كشور، مسكوپس از ۲۵۰ سال قبرستان دیگری را به نامداران خود اختصاص خواهد داد.

  

این اقدام برای اطمینان از این موضوع است كه میزان بالای مرگ و میر در این كشور باعث محرومیت ساكنان مشهور این شهر از یافتن جایگاه ابدی نشود.

 

جمعیت روسیه از زمان فروپاشی اتحاد شوروی در سال ۱۹۹۱ تا به حال ۸/۶ درصد كاهش داشته است كه بیش از ۶۰ درصد بالاتر از میانگین مرگ و میر در اتحادیه اروپا است.

 

به نوشته رویترز پایتخت روسیه هم اكنون دارای دو قبرستان با نامهای واگانسكوفسكوی و نوودویچه برای چهره های برجسته و نامداران این كشور است كه ظرفیت آنها در حال اتمام است.

 

بوریس یلتسین رئیس جمهور سابق این كشور و آنتوان چخوف نویسنده قرن ۱۹ روسیه در میان چندین چهره معروفی هستند كه در قبرستان نوودویچه دفن شده اند.

 

در قبرستان جدید افرادی دفن خواهند شد كه "در اقدامات انسانی، فرهنگی، علمی یا اجتماعی روسیه نقش مهمی را ایفا كرده باشند.

 

بودجه این قبرستان را نهادهای شهری و زیرشاخه های فدرال این كشور تهیه كرده و از سال ۲۰۱۲ مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

منبع:خبرگزاری فارس 


ویدیو مرتبط :
آرامش قبرستانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برترين دانشگاه هاي جهان در سال 2009



 

 

برترین دانشگاه های جهان

 

برترين دانشگاه هاي جهان در سال 2009 معرفي شدند و دانشگاه هاروارد همچنان عنوان بهترين دانشگاه جهان را حفظ کرد.

 

 

در فهرست اعلام شده، امريکاي شمالي که در سال 2008 از ميان 100 دانشگاه برتر جهان 42 دانشگاه را به خود اختصاص داده بود، در سال 2009 تنها 36 جايگاه از 100 دانشگاه برتر را در اختيار دارد. اين رتبه بندي بر پايه يک نظرخواهي جهاني از دانشگاهيان و کارفرماياني که فارغ التحصيلان دانشگاه ها را استخدام مي کنند، انجام شده است.

 

 

در فهرست جديد، 36 دانشگاه اروپايي در ميان 100 دانشگاه برتر جهان قرار دارند و تعداد دانشگاه هاي آسيايي از 14 به 16 افزايش يافته است.

 

 

دانشگاه کمبريج از رتبه سوم به دوم رفته و آکسفورد از پله چهارم به رتبه پنجم نزول کرده است.

 

 

کالج لندن نيز با سه پله پيشرفت از رتبه هفتم به چهارم رسيده است.

 

 

دانشگاه توکيو که در رتبه 22 قرار گرفته، برترين دانشگاه آسيايي است و دانشگاه هنگ کنگ نيز توانسته از رتبه 26 به 24 برسد.

 

 

امسال رده بندي متفاوتي ميان دانشگاه ها و انستيتوهاي تخصصي نيز انجام شد که انستيتوهاي اروپايي در اين بخش بسيار موفق بوده اند.

 

 

در بخش علوم اجتماعي، مدارس لندن و در حوزه اقتصاد و مهندسي، مدارس پاريس برترين رتبه ها را به خود اختصاص داده اند. برخي از دانشگاه ها و استادان و مسئولان دانشگاه در خصوص اين نظرسنجي نظراتي را مطرح کردند.

 

 

وندي پيت مدير دانشگاه هاي برتر انگلستان مي گويد؛ «پيام اين رده بندي کاملاً مشخص است؛ دانشگاه هاي بريتانيا در صدر دانشگاه هاي برتر بين المللي هستند. اما در عين حال کشورهايي مثل چين و کره که سرمايه گذاري بسياري براي ارتقاي انستيتو هايشان کرده اند، دارند به ما مي رسند.»