اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قاچاق 90 درصد پوشاک بازار


قاچاق پوشاک در ایران پدیده تازه‌ای نیست. پوشاک هندی، پاکستانی، اندونزیایی و ترک در حجم‌های بزرگ به داخل ایران قاچاق می‌شوند.

روزنامه شهروند: قاچاق پوشاک در ایران پدیده تازه‌ای نیست. پوشاک هندی، پاکستانی، اندونزیایی و ترک در حجم‌های بزرگ به داخل ایران قاچاق می‌شوند.

این روند چنان گسترده شده که نه‌تنها به صنعت نساجی داخلی ضربه زده، بلکه به نظر می‌رسد اکنون راه‌های معمول برای جلوگیری از آن نیز دیگر تأثیرگذار نیست. به گفته گلناز نصراللهی، مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال حاضر حدود ٩٠‌درصد پوشاک از طریق مبادی غیررسمی وارد می‌شود.

او دراینباره می‌گوید: متاسفانه کنترل و نظارتی روی کیفیت و نوع پوشاک قاچاق به کشور وجود ندارد و همین امر نیز می‌تواند به صنعت پوشاک کشور لطمات زیادی بزند.او در ادامه درباره کاهش سقف تعرفه‌ای کالاهای وارداتی برای‌ سال آینده به ٥٥‌درصد افزود: وقتی صنعتی با چنین حجم واردات غیررسمی روبروست، بیش از این باید تلاش شود که این واردات غیررسمی به سمت مبادی رسمی سوق پیدا کند.

نصراللهی با بیان این‌که تمامی صنایع مستحق این هستند که با ‌درصدی حقوق ورودی منطقی حمایت شوند، گفت: مسئولان مبارزه با قاچاق کالا همیشه معتقدند تعرفه واردات پوشاک بالاست. در همین راستا امیدواریم با توجه به کاهش سقف تعرفه‌ها اقدامات شدیدتری برای جلوگیری از قاچاق انجام شود؛ چراکه کاهش تعرفه‌ها تنها در کنار افزایش هزینه‌های قاچاق مثمرثمر است.


ویدیو مرتبط :
خنده بازار وابراهیم تهامی 90 درصد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

80 درصد طلا و جواهر موجود در بازار قاچاق است!



اخبار,اخبار اقتصادی , طلا و جواهر

 

اخبار اقتصادی - 80 درصد طلا و جواهر موجود در بازار قاچاق است!

تمام قاچاقچیان این بخش را می‌شناسیم و به موقع اسامی آنها را نیز اعلام می‌کنیم، دیگر نمی‌توانیم کوتاه بیاییم تا عده‌ای به قیمت بدبخت و ذلیل شدن صدها کارفرما و دهها هزار کارگر میلیاردر شوند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی تاکید کرد: حدود 80 درصد طلا و جواهر موجود در بازار را قاچاق تشکیل داده که این امری تاسف بار است و قاچاق در یکسال گذشته حدود 30 تا 40 درصد نیز افزایش یافته است.

عبادالله محمدولی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از ‌چالش‌های بزرگی که مانعی بر سر راه تولید کنندگان طلا محسوب می‌شود بحث قاچاق است که متاسفانه کوچکترین قدمی در یک سال گذشته در زمینه جلوگیری با قاچاق برداشته نشده است.

به موقع اسامی قاچاقچیان طلا را اعلام می‌کنم
وی با بیان اینکه ما به عنوان تولید کنندگان در این صنعت می‌توانیم پاسخگوی نیاز بازار باشیم ولی عده‌ای خاص در بازار هستند که طلا و جواهر را به صورت فله‌ای پخش می‌کنند، گفت: تمام قاچاقچیان این بخش را می‌شناسیم و به موقع اسامی آنها را نیز اعلام می‌کنیم، دیگر نمی‌توانیم کوتاه بیاییم تا عده‌ای به قیمت بدبخت و ذلیل شدن صدها کارفرما و دهها هزار کارگر میلیاردر شوند.

وی با بیان اینکه حدود نیم قرن است که در این بازار فعالیت می‌کنم و متاسفانه دیگر چیزی به نام صنعت طلا و جواهر نمی‌بینم، تاکید کرد: بنده مخالفتی با سرمایه‌داری ندارم ولی این کار نباید به بهای فدا شدن عده‌ای کارگر و کارفرما در این بخش باشد و در این فضا که شرایط اقتصادی خوبی نداریم ناچاریم از تولید و اشتغال داخلی حمایت کینم.

محمدولی در ادامه با بیان اینکه واردات طلا به میزانی که منجر به ایجاد رقابت در داخل کشور شود ایرادی ندارد ولی زمانی که این موضوع تبدیل به سیل واردات شود ویرانگر می‌شود بیان کرد: در شرایطی قرار داریم که قاچاق طلا مثل سیل وارد کشور شده و هیچ دستگاه نظارتی و مسوولی با این پدیده مخرب برخورد قاطعی نمی‌کند که البته سالهای قبل برخوردهای جدی‌تری با این موضوع صورت می‌گرفت .

تولید کنندگان طلا وجواهر در شرایط بحرانی قرار گرفته اند
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی با بیان اینکه تولید کنندگان طلا وجواهر در شرایط بحرانی قرار گرفتند تاکید کرد: بارها از مسوولان و دستگاه‌های ذی‌ربط درخواست کرده‌ایم که با این موضوع برخورد کرده و جلوی قاچاق را بگیرند چون تولید کنندگان فعال در این بخش می‌توانند تقاضای بازار را پاسخگو باشند.

چیزی از تولید داخلی باقی نمانده است
وی در عین حال بیان کرد: انتظار و درخواست ما به عنوان انجمن صنفی کارفرمایان صنعت طلا، جواهر و نقره استان تهران به نمایندگی از اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان برخورد با پدیده‌ای است که همانند اختاپوس به روی این صنعت افتاده و تولید کننده ایرانی را له کرده است،به جرات می توان گفت در این صنف چیزی از تولید داخلی باقی نمانده است.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی همچنین تصریح کرد: آنهایی که وظیفه دارند باید برخورد کنند وکسانی که در مسوولیت خود کوتاهی کرده و بازار را به طرف مصنوعات خارجی می‌برند مرتکب کاری خلاف شده و عملکردشان برخلاف فرمایشات مقام معظم رهبری است .

بازار طلا و جواهر کشور در دست تولیدات ترکیه و تایلند است
وی با بیان اینکه کشور ترکیه 24 ساعته برای بازار کشور ما در زمینه جواهر فعالیت می‌کند گفت: تولیدات تایلند نیز در زمینه طلاست و متاسفانه بازار کشور ما از قاچاق محصولات این کشورها سرشار است؛ روزانه صدها نفر با بنده تماس می‌گیرند که به عنوان مسوول اتحادیه از آنها حمایت کنم و این وظیفه اتحادیه طلا و جواهر تهران به عنوان متولی در این بخش است که باید کنترل و نظارت دقیق‌تری داشته باشد و هر چند وقت یکبار بازار را رصد کند.

مسوولان باید صنعت طلا و جواهر را از نابودی نجات دهند
محمدولی با اشاره به فعالیت 10 هزار واحد تولیدی طلا در سال 82 گفت: این واحدها برای پاسخگویی به نیاز بازار روزانه تا 18ساعت نیز فعالیت می‌کردند و این درحالی است که در حال حاضر فقط 4 هزار واحد و حدود سه ساعت در روز فعالیت می کنند.

وی گفت: از ریاست جمهوری، نیروی انتظامی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا، تعزیرات، سازمان حمایت از مصرف کنندگان، سازمان ملی استاندارد و یا دیگر سازمان ها و مسوولان مرتبط تقاضا داریم به فریاد صنعت طلا و جواهر رسیده و این صنعت را از نابودی نجات دهند. 

اخبار اقتصادی - ایسنا