اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فعالیت‌های انتخاباتی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و یک علامت سؤال بزرگ



اخبار,اخبارسیاسی ,سیدرضا تقوی

گاهی برخی از مسئولان کشور تفاوتی میان شخصیت حقیقی و حقوقی خود قائل نیستند و همین زمینه ساز بسیار از مشکلات سیاسی و اجتماعی در کشور شده است.

  این روزها سیدرضا تقوی، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور پرچم وحدت اصولگرایی را به دست گرفته است و تلاش می‌کند، به هر شکل ممکن راستگرایان ایران را وارد زمین بازی وحدت کند. او سخت تلاش می‌کند تا آیت‌الله مصباح یزدی هم نشین با دیگر اصولگرایان شود. او تلاش می‌کند تا وزرای احمدی نژاد که این روزها خود را یکتا می‌نامند، وارد سازوکار وحدت راستگرایان شوند. این نماینده سابق مجلس حتی پای را فراتر می‌گذارد و برای ترغیب اصولگرایان به وحدت، پای گناه کبیره را به فضای سیاسی ایران باز می‌کند و می‌گوید:« « اگر کسی در جهت همگرایی گامی بر ندارد و خسارتهای بزرگ ایجاد شود، گناه کبیره کرده است.»

تلاش‌های او به عنوان یک اصولگرا برای رسیدن به وحدت قابل توجیه است اما انتظار از «رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه» این است که وارد بازی‌های سیاسی به ویژه در آستانه انتخابات نشود.


نماز جمعه و ائمه جمعه نه تنها برای یک حزب بلکه برای تمام مردم ایران هستند و اصولگرا و اصلاح طلب نیز نمی‌شناسند. تلاش‌های تقوی می‌تواند این سوال را برای دیگر جریان‌های سیاسی ایران به ویژه اصلاح طلبان ایجاد کند که چه تضمینی وجود دارد تریبون‌های نماز جمعه به واسطه تلاش‌های تقوی برای وحدت اصولگرایان، تبدیل به پایگاه انتخاباتی راستگرایان نشود؟

خسارت بزرگ از نگاه تقوی، تسخیر مجلس توسط اصلاح طلبان است. اما نباید رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به این نکته توجه کند که اگر اصلاح طلبان اکثریت مجلس را به دست بگیرند همان کسانی هستند که از فیلتر شورای نگهبان عبور کرده‌اند و توانسته‌اند رای مردم را به خود اختصاص دهند و  این یعنی اینکه آنها  "خسارت بزرگ" نیستند بلکه "انتخاب مردم‌" اند.

همین سخنان می‌تواند زمینه یک "علامت سوال بزرگ" را در میان جریان‌های سیاسی ایجاد کند. هرکسی که در چارچوب نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند، باید مورد حمایت ائمه جمعه و شورای سیاست گذاری باشد و نباید جریانی فکر کند که "تریبون ویژه‌ای به نام نماز جمعه" در اختیار دارد.

متاسفانه در سال‌های گذشته در مورد شورای نگهبان نیز همین مسأله پیش آمد. حمایت‌های برخی از اعضای شورای نگهبان از نامزدی خاص در جریان انتخابات ریاست جمهوری باعث شد تا عده‌ای بگویند که چطور ممکن است نهادی که تمایل به یک نامزد در انتخابات دارد و برای پیروزی او دعا می‌کند بتواند عدالت را در جریان انتخابات رعایت کند.

نهادها و تریبون‌های فراملی و فراجناحی همچون شورای نگهبان و نماز جمعه نباید دستخوش فعالیت‌های جناحی قرار بگیرد. همان طور که جریان اصولگرا انتظار دارد دولت بی طرفی خود را در انتخابات حفظ کند، اصلاح طلبان و دیگر جریان‌های سیاسی این انتظار را دارند که این نهادها بی طرفی خود را حفظ کنند. همانطور که آیت‌الله جنتی می‌گوید:« دولتی ها گرایش های خود را نباید اعلام کنند»، اعضای شورای نگهبان و ائمه جمعه و شورای سیاستگذاری نیز نباید علایق سیاسی خود را تبلیغ کنند.

گاهی برخی از مسؤولان کشور تفاوتی میان شخصیت حقیقی و حقوقی خود قائل نیستند و همین زمینه ساز بسیار از مشکلات سیاسی و اجتماعی در کشور شده است. همین هشدارها در مورد حضور اصلاح طلبان در مجلس باعث می‌شود که بسیاری از متدینین به واسطه این سخنان چهره‌های اصلاح طلب نظام را افرادی غیرخودی تصور کنند. در این میان تفسیرهایی که از سخنان دو پهلوی این افراد نیز صورت می‌گیرد به آلوده شده این فضا کمک می‌کند.

انتخابات باید رقابتی سالم باشد و هیچکدام از گروه‌های سیاسی نباید از رانت ویژه‌ای استفاده کنند و اجازه بدهند مردم با هوشیاری و آزادی کامل نمایندگان مجلس دهم را انتخاب کنند.

 

 اخبار  سیاسی  -  عصر  ایران 


ویدیو مرتبط :
آقای مهندس مهدی صفاری­ نیا دبیر شورای سیاستگذاری جایزه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وضعیت مبهم «‌میراث زنجانی» علامت سؤال بزرگ این روزهای لیگ



اخبار,اخبار ورزشی,فوتبال ایران

 

اخبار ورزشی - با اطلاعیه دادستانی انجام گرفت؛
وضعیت مبهم «‌میراث زنجانی» علامت سؤال بزرگ این روزهای لیگ

۹ روز مانده به آغاز لیگ چهاردهم فوتبال ایران، یکی از شانزده تیم حاضر در این رقابت‌ها با وضعیت عجیب و مبهمی روبه‌رو شده است. روز گذشته، دادستانی کل کشور‌ در اطلاعیه‌ای شرایط فروش باشگاه راه‌آهن تهران را به بعد از انجام کار کار‌شناسی موکول کرد، حال آنکه چند هفته پیش، خبر فروش این باشگاه به حمید استیلی روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفته بود!

به گزارش «تابناک»، میراث بابک زنجانی در فوتبال ایران از‌‌ همان روزهایی که مالک متمولش به زندان افتاد، دچار آشفتگی و بهم‌ریختگی شد تا اینکه سرانجام در روزهای پایانی لیگ بر‌تر، به سختی توانست حضورش در لیگ بر‌تر را تمدید کند.

اما در روزهایی که همه تیم‌های لیگ، برتری خودشان را برای فصل جدید آماده می‌کردند، راه‌آهن تهران درگیر حل مشکلات مالکیتی‌اش بود و در این میان، زمزمه‌هایی مبنی بر فروش امتیاز این تیم به یکی، دو تیم سقوط کرده به دسته یک و انتقالش به شهرستان‌ها هم به گوش رسید!

بنا بر این گزارش، پیشتر و در جریان رسیدگی به پرونده بابک زنجانی، دادستانی اعلام کرده بود که اموال بابک زنجانی برای بازپرداخت بدهی‌هایش باید فروخته شود و باشگاه راه‎‌آهن نیز به عنوان یکی از دارایی‌های وی خریداران بسیاری داشت.

اما در حالی که اخبار ورزشی کشور، کم‌کم داشت به وسیله جام‌جهانی فتح می‌شد، یکباره خبر رسید ‌حمید استیلی، باشگاه راه‌آهن تهران را ‌‌هشت میلیارد تومان خریده است و ضمن اینکه مالک جدید این تیم شده، سرمربی فصل بعد این تیم هم خواهد بود.

این خبر در حالی منتشر شد که حمید استیلی چند ماه پیش و در جریان ماجرای جنجالی خصوصی‌سازی باشگاه پرسپولیس، عضو هیأت مدیره این باشگاه شده بود و در حالی که عضویت هیأت مدیره یک باشگاه را یدک می‌کشید، مدیرعامل یک باشگاه دیگر هم ‌شده بود.

اما این تنها ماجرای عجیب حضور استیلی در راه‌آهن نبود. قیمت فروش این باشگاه و اینکه استیلی چگونه این مبلغ را تأمین کرد و اساسا در چه سازوکاری توانست مالک جدید این باشگاه شود، همه و همه پرسش‌هایی بود که در این زمینه ایجاد شده بود.

این گزارش در ادامه می‌افزاید، در حالی که استیلی در یک ماه گذشته برای باشگاهش بازیکنان جدیدی خریده بود و در حال انجام مراحل پایانی آماده‌سازی برای حضور در لیگ بر‌تر بود، ‌یکباره دادستانی اطلاعیه‌ای صادر کرد که در آن صراحتا اعلام شد ‌مالکیت این باشگاه در آستانه لیگ چهاردهم با ابهامات بزرگی روبه‌روست.
 
متن اطلاعیه دادستانی به شرح زیر است؛
«نظر به اینکه خبرگزاری تسنیم ضمن درج خبری با عنوان «باشگاه راه‌آهن ملک زنجانی نبود که به مزایده گذاشته شود»، به نقل از صادق رئیسی‌کیا، مدیرعامل باشگاه راه‌آهن، تسریع در فروش این باشگاه را ضرورتی برای شرکت تیم در لیگ اعلام نموده است؛ اعلام می‌گردد به رغم آنکه در زمینه فروش باشگاه مذکور مذاکراتی صورت گرفته است، مع ‌هذا در حال حاضر دادستانی تهران با فروش باشگاه راه‌آهن به قیمت مذکور موافقت ننموده و لذا در حال حاضر مباحث مطرح شده در مورد این خبر، منتفی است و خرید باشگاه پس از کار‌شناسی مجدد از طریق مزایده امکانپذیر خواهد بود‌».
 
پیش از آغاز این داستان‌ها، بار‌ها از سوی بابک زنجانی اعلام شده بود ‌با فروش باشگاه راه‌آهن به قیمت‌های اعلام شده موافق نیست و اطلاعیه‌ای که اکنون از سوی دادستانی صادر شده، به نوعی در تأیید این است که باشگاه راه‌آهن با بهای واقعی‌اش به مرحله فروش گذاشته نشده و تا قیمت درست این باشگاه محاسبه نشود، انتقال نیز منتفی خواهد بود.

هم‌اکنون مسئولیت واگذاری باشگاه راه‌آهن به عهده دادستانی کل تهران است و این ارگان قضایی است که قیمت نهایی باشگاه راه‌آهن را مشخص و به دنبال آن مالک نیز انتخاب می‌شود. البته پسش کلیدی‌تر اینکه پس از این انتقال و روشن شدن تکلیف باشگاه راه‌آهن، چه بر سر آینده خود تیم خواهد آمد و آیا مالکان با تداوم حضور استیلی موافقت می‌کنند یا خیر؟!

اخبار ورزشی - تابناک