اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فرمانده ناجا: مایوس کردن مردم هنر نیست


فرمانده نیروی انتظامی در دیدار از بخش های مختلف روزنامه جام جم گفت: سیاه نمایی جامعه و مایوس کردن مردم هنر نیست.

خبرگزاری ایرنا: فرمانده نیروی انتظامی در دیدار از بخش های مختلف روزنامه جام جم گفت: سیاه نمایی جامعه و مایوس کردن مردم هنر نیست.

سردار ˈاسماعیل احمدی مقدمˈ در بازدید از بخش های مختلف روزنامه جام جم در جمع مسوولان روزنامه جام جم ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد ثامن الحج(ع)، با اشاره به فراگیر بودن روزنامه جام جم، اظهار داشت: این روزنامه خوشبختانه از ظرفیت خوبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه اغلب روزنامه های ما دیدگاه سیاسی دارند، گفت: برخی از جراید خواسته و یا ناخواسته نسبت به ترویج فرهنگ زندگی غربی در کشور اقدام می کنند، در حالیکه ترویج الگو و تفکر غربی و دامن زدن به مصرف گرایی مد نظر ما نیست، روزنامه جام جم با نگاه صحیحش بر بهبود جریان زندگی مردم تاکید دارد و از سوی دیگر علاوه بر تاثیر گذاری، مکمل رسانه ها نیز به شمار می رود در حقیقت این روزنامه اثر بازتابی و تکمیلی دارد.

وی خاطر نشان کرد: این روزنامه به دنبال جنجال و دعوا نیست البته نسبت به مسائل جامعه بی تفاوت نمی باشد.

فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: برخلاف تصور دیگران که روزنامه های سیاسی و جنجالی، مد نظر جامعه است باید گفت معمولا آن رسانه ای که به جریان زندگی مردم کمک می کند، مخاطب بیشتری دارد زیرا خانواده را هدف قرار داده و در راستای ارتقای مهارت های زندگی با شیوه های اخلاقی درست و متناسب با جامعه ایرانی - اسلامی و نیز بر پیشرفت های روز دنیا نیز تاکید می کنند.

احمدی مقدم با تاکید براینکه ادعا می کنیم با توجه به پیشینه تمدن ملی - اسلامی حرفی برای گفتن داریم،نباید در تمدن غربی و الگوی سبک زندگی آنها محو شویم، تصریح کرد: به عنوان یک ایرانی و دارای مکتب شیعی بر مدرن بودن، روزآمدی، استفاده از دانش و فناوری های روز دنیا و پیشرفت زندگی مادی بشر نیز معتقد هستیم، با توجه به اینکه بر این دو موضوع مدعی می باشیم در شان جامعه ایرانی نیست که مروج و مبلغ الگوهای غربی باشد زیرا خود حرفی برای گفتن داریم و سخنان جمهوری اسلامی ایران در دنیا جذاب است.

وی خاطرنشان کرد: روزنامه جام جم، روزنامه اجتماعی است و از سابقه سیاسی کمی برخوردار است اما در مواقع خاص برای اخبار انفجاری که از دیدگاه مهم است نظیر پیروزی غزه و موفقیت در یک مذاکره را برجسته می کند.

این مقام ارشد انتظامی کشور با اشاره به نقش تاثیر گذار صداو سیما در امر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه و نیز آموزش همگانی، گفت: این رسانه، متعلق به کل نظام، حاکمیت و مردم است و از منافع ملی دفاع می کند.

فرمانده ناجا با بیان اینکه صدا و سیما بیش از رسانه های دیگر نگران رقبای آنسوی مرز است، گفت: این رسانه با مدیریت صحیح بر اطلاع رسانی نباید اجازه دهد ظرفیت های کشور به خارج منتقل شده و از سوی دیگر از روحیه انتقاد پذیری بالایی نیز برخوردار است.

احمدی مقدم در ادامه سخنان خود به واکنش اخیر تهیه کننده یک سریال تلویزیونی به دیدگاه وی در خصوص این سریال اشاره کرد و گفت: من این سریال را مرتبط با حوزه کاری خود دیده و از دیدگاه تحلیگر فنی به آن نگاه کرده ام.

وی با تاکید براینکه اصحاب حوزه هنری باید از روحیه انتقاد پذیری بالایی برخوردار باشد، گفت: با توجه به تهاجم رسانه ای امروز دنیا، معتقدم به علت پیشینه و ظرفیت بالایی که در کشور وجود دارد باید نگاه خود باوری را تقویت کنیم.

این مقام ارشد انتظامی کشور خاطرنشان کرد: تمام رسانه های دنیا تلاش کردند ماجرای غزه را به گونه ای دیگر جلوه دهند اما رسانه های مردمی با ظرفیت دشمن، فضای آن کشور را بهم ریختند در حالیکه پرچمدار این امر جمهوری اسلامی ایران بوده و دشمن با تمام قدرت رسانه ایش و ما نیز با وجود همه مشکلات، توانستیم آنها را مغلوب میدان کنیم.

وی به توانایی های جمهوری ایران اسلامی در عرصه های مختلف و نیز شناسایی و سقوط اخیر پهباد اشاره کرد و گفت: کم کم این موضوع در ذهن مردم شکسته می شود اسطوره ای که رسانه های غربی از آنان در ذهن جهانیان درست کرده اند، واقعی نیست بلکه جریان رسانه ای برای سلطه فکری بر جوامع است که به همه بگویند ˈشما نمی توانیدˈ در حالیکه ˈما می توانیمˈ.

احمدی مقدم از رسانه ها و جراید خواست از انتشار اخباری که موجب التهاب جامعه می شود، خودداری کرده زیرا باید به جامعه آرامش داده و به جریان زندگی مردم کمک کنیم.

این مقام ارشد انتظامی به سیاه نمایی های برخی از رسانه ها و جراید اشاره کرد و گفت: سیاه نمایی جامعه و مایوس کردن مردم هنر نیست.

وی بر همکاری و تعامل میان نیروی انتظامی و رسانه ها تاکید کرد: در گذشته اگر فرماندهی قصد مصاحبه داشت باید از بالاترین مقام ارشد (فرمانده ناجا) مجوز جهت مصاحبه دریافت می کرد اما امروز حتی افسر پلیس در خصوص سانحه ای مصاحبه می کند که این به تقویت مهارت ها رسانه ها برمی گردد و باید این امر تقویت شود.

احمدی مقدم با اعلام اینکه نیروی انتظامی، امروز به روز ترین سامانه های اطلاعاتی را در اختیار دارد، گفت: تقریبا اطلاعات ما به روز است و شبکه های ناجا در کشور یکپارچه و آنلاین است به گونه ای که هر تماس با 110 حتی در دورافتاده ترین روستاهای کشور بلافاصله در این سامانه ثبت شده و وضعیت و نتیجه رسیدگی به آن نیز بصورت آنلاین در دسترس این نیرو قرار می گیرد.

فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: آمار اطلاعاتی پلیس در حوزه آسیب های اجتماعی و حوادث، آمار پایه ای کشور است و تمامی دستگاه ها و سازمان ها آن را قبول دارندو هیچ کس نمی تواند آن را رد کند.

وی تصریح کرد: به منظور پیشگیری از جرایم فضای مجازی می توان از ظرفیت رسانه ها جهت اطلاع رسانی و آموزش شهروندان استفاده کرد.

این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: در صدد هستیم آرامش و نظم اجتماعی محقق شود و به اعتماد جامعه خدشه ای وارد نگردد، سرمایه هر جامعه، اعتماد مردم است.

سردار احمدی مقدم با اشاره به افزایش سرقت های خرد، گفت: جرائم کلان نظیر قتل، آدم ربایی، گروگان گیری، تجاوز به عنف، سرقت های بزرگ و مانند آن به شدت کاهش یافته است.

وی افزود: میزان قتل عمد 10 سال قبل حدود دو هزار و 500 فقره بود اما این رقم سالانه کاهش یافت و در سال گذشته به یک هزار و 800 فقره کاهش یافت و انتظار می رود امسال به کمتر از یک هزار و 700 مورد برسد.

وی تصریح کرد: طبق آمارهای اینترپل و نیز با اطمینان می گویم که روند کاهش جرائم عمده در ایران از بسیاری از کشورهای جهان بهتر و بیشتر است.

فرمانده ناجا، ضریب احساس امنیت در سطح کشور را بطور میانگین حدود 70 درصد اعلام کرد و گفت: این ضریب در میان مردم نقاط مختلف کشور متفاوت می باشد.

«بیژن مقدم» مدیرمسئول روزنامه جام جم نیز در این نشست با تشریح راهبرد این روزنامه به عنوان یک روزنامه فرهنگی و اجتماعی گفت: ما نسبت به مسائل سیاسی بی تفاوت نیستیم ولی مناقشات این حوزه را بزرگنمایی نمی کنیم چون معتقدیم مردم دعواهای سیاسی را می بینند اما با آن همراهی نمی کنند.

وی افزود:ˈ جامعه ما ظرفیت تنش و جنجال را ندارد و همه رسانه ها باید تلاش کنند به مردم آرامش و امید بدهند.ˈ

مدیرعامل موسسه فرهنگی و مطبوعاتی جام جم در این زمینه، آمادگی مجموعه تحت مدیریت خود را برای همکاری با نیروی انتظامی برای تحقق اهداف و وظایف آن اعلام کرد.


ویدیو مرتبط :
حمله اوباش به فرمانده ناجا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد فرمانده ناجا از پرحرفی برخی فرماندهان



فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینكه هیچ مامور پلیسی نباید نمره تیراندازی‌اش كمتر از 70 باشد، اظهار امیدواری كرد كه در آینده پلیس از سلاح‌هایی كه كشنده نیست در عملیات‌های خود استفاده كنند.

 

به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل احمدی مقدم در مراسم اختتامیه چهارمین المپیاد تیراندازی نیروی انتظامی با بیان اینكه اساس تشكیل نیروهای مسلح برای مقابله با درگیری است، اما هدف اولیه آن پیشگیری از وقوع درگیری است، افزود: در نیروی انتظامی پلیس با تبهكاران، مجرمان و افراد شرور روبرو است و سرعت عمل به همراه دقت عمل و تیراندازی در نیروی انتظامی بسیار مهم است، بعنوان مثال ممكن است در یك كلانتری یك مامور تنها برای یك بار لازم باشد كه تیری را به یك تبهكار شلیك كند و اگر آن تیر به هدف ننشیند، به معنای بهدر رفتن تمام سرمایه‌گذاری‌های پلیس است.

تیراندازی لازمه حرفه‌ پلیس است

فرمانده نیروی انتظامی به فیلم رها سازی گروگان در شیراز اشاره كرد و افزود: پلیس به اندازه یك تیر فرصت دارد كه اقدامات خود را در زمینه‌های مختلف انجام دهد.

وی خاطر نشان كرد: ده‌ها میلیارد تومان برای تفنگ، فشنگ، تیراندازی و غیره هزینه می‌شود تا پلیس در درگیری‌های خود بتواند بخوبی عمل كند. تیراندازی لازمه حرفه‌ پلیس است و اگر ماموری فنون رزمی و تیراندازی را بلد نیست آن مامور پلیس نیست، امروز با توجه به وجود رسانه‌ها اگر ماموری كارآمد نباشد، بعنوان عملكرد كل نیروی انتظامی ارزیابی می‌شود، در نتیجه خطا و اهمال در پلیس پذیرفتنی نیست، باید با كمترین خطا كار خود را انجام دهیم، در غیر این صورت مورد انتقاد افكار عمومی قرار می‌گیریم.

احمدی‌مقدم افزود: برخی‌ها عنوان می‌كنند كه باید تك تیراندازها را برای مستقر شدن در درگیری‌ها آموزش دهیم، اما نمی‌توان به تك تیرانداز بسنده كرد.

فرمانده نیروی انتظامی خاطر نشان كرد: امیدواریم در آینده از سلاح‌های دیگری كه كشنده نیست و خطری ندارد استفاده كنیم، مامور ما وظیفه خود را انجام می‌دهد، بطوری كه وظیفه پلیس دستگیری مجرم و تحویل به دستگاه قضایی است اما برای مجازات مجرم وظیفه‌ای ندارد و نباید بگوییم كه فردی كه فردا بناست اعدام شود، اگر تیری هم به آن خورد مساله‌ای نیست.

وی اضافه كرد: استفاده از سلاح‌هایی كه موجب ایجاد شوك یا گیجی متهم می‌شود را در پایین آوردن هزینه عملیات و بالا بردن تضمین آن دانست.

فرمانده ناجا افزود: در حال حاضر دیه نیروهای پلیس بسیار كاهش یافته است این در حالیست كه در برخی از مناطق این كه جنازه‌ای بر دوش باشد، منجر به تحریك احساسات مردم می‌شود.

احمدی مقدم افزود: چه اشكالی دارد كه تفنگ‌های ارزان قیمت مثل تفنگ‌های بادی به ماموران پلیس بفروشیم تا در منزل خود تمرین كنند، باید تیراندازی درست ملكه ذهن ماموران پلیس شود و به عنوان یك ویژگی پلیس مطرح باشد.

پرحرفی برخی فرماندهان پلیس یكی از مشكلات نیروی انتظامی است

احمدی مقدم گفت: یكی از مشكلات نیروی انتظامی پرحرفی برخی فرماندهان پلیس است كه تا زنگ می‌زنند در مورد مسایل اظهار نظر می‌كنند، لزومی ندارد وقتی اتفاقی می‌افتد بلافاصله اظهار نظر كرد، بلكه باید بررسی‌های لازم در این رابطه صورت گیرد و به صورت سنجیده اظهارنظر كرد.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینكه انتظارات اجتماعی روز به روز از نیروی انتظامی بالا می‌رود اضافه كرد: در نیروی انتظامی پرسنل كم‌كار و افرادی كه از خطوط قرمز عبور می‌كنند به تعداد اندكی پیدا می‌شود كه اگر یك تن از این افراد جلوی تصویر رسانه‌ها قرار گیرد، می‌بینید كه چه حاشیه‌ای را به همراه خواهد داشت، انتظار جامعه این است كه ضریب خطای پلیس صفر باشد كه این موضوع مساله خوبی است.

وی افزود: نباید وقت خود را صرف مسایلی همچون این كه بگوییم خانم یا آقای خبرنگار چرا این موضوع را می‌گویی و چرا چنین اهمالی را انجام داده‌ای، كنیم، بلكه باید مشكلات را برطرف كنیم، هر چند از اصحاب رسانه هم انتظار است كه منصفانه در برابر موضوعات عمل كنند.

احمدی‌مقدم خاطرنشان كرد: رفتار یك نفر ممكن است كل عملكرد سازمان را زیر سوال ببرد.../ایسنا