اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فتاح: مسوولان راهپیمایی مردم را به خود نگیرند / مردم از چهره مسوولان می فهمند که راست می گویند با دروغ؟!



 

 

 

وزیر سابق نیرو , سیاستمدار , راهپیمایی 22

 

 

 

پرویز فتاح ، وزیر سابق نیرو ، یکشنبه شب مهمان "پارک ملت" بود و در این برنامه زنده تلویزیونی به سوالات صریح مجری آن - شهیدی فر - پاسخ داد.فتاح

اهم سخنان فتاح - که به سیاستمدار اخلاق گرا معروف است - به شرح زیر است:

*دوستی تعریف می کرد که یک بنده خدای بسیار فقیری که از دار دنیا فقط یک موتور و مقداری خرت و پرت داشت ، روزی دچار حادثه و نقش بر زمین شد. وقتی رسیدم ، دیدم برخاسته و دارد وسایلش را از زمین جمع می کند. هر تکه و قطعه ای که از زمین بر می داشت می گفت: خدایا شکرت!

به او گفتم: تو که چیزی از مال دنیا نداری و همین ها هم که روی زمین ریخته اند و به این روز افتاده ای! پس شکر خدا گفتنت چیست؟

گفت: این شکر برای خداست اما اگر مسوولان بشنوند و بفهمند ، برای آنها از هر ناسزایی بدتر است.

حالا حکایت حضور پرشور مردم ما در راهپیمایی 22 بهمن است که حضورشان شکرگذاری به خداوند است و در پاسداشت اصل نظام اما در واقع تلنگری به مسوولان است اگر مسوولان متوجه باشند. مسوولان نباید این حضور را به خود بگیرند و فکر کنند که مردم برای تأیید آنها و عملکردهایشان به صحنه آمده اند و بدین ترتیب از این حضور برای خود مهر تأییدی بسازند.

مردم آمدند و گفتند که ما می دانیم چه خبر است و شما مسوولان بروید خودتان را درست کنید.

*( مجری برنامه پرسید: شما اولین وزیری بودید که بعد از وزارت ، نه تنها پیشینیان خود را منکوب نکردید بلکه به آنها احترام گذاشتید و حتی دعوتشان کردید و از ایشان مشاوره هم خواستید. چرا این کار را کردید ، مخصوصاً این که آنها از افراد غیرهمسو با شما بودند.)

- آنها افراد با تجربه ای بودند و فارغ از تعلقات سیاسی ، مدیران مجربی بودند و می خواستم از مشورت شان استفاده کنم که در طول وزارتم ادامه داشت.

می خواستم این موضوع را باب کنم که باید به پیشینیان احترام گذاشت و حرمت نگه داشت. ما نباید راه های رفته را دوباره طی کنیم. وقتی آدم صادقی می تواند 8 سال تجربه اش را در اختیار قرار دهد،چرا این کار را نکنیم؟ من این کار را کردم و از این روش نتیجه گرفتم.

معتقد بودم که باید حرمت تمام کسانی که قبلاً در آن سمت زحمت ها کشیده اند حفظ شود . واقعاً اجازه نمی دادم کسی پشت سر وزیر قبلی پیش من حرف بزند و غیبت کند.

همان زمان اعتراض کردند که چرا با وزیران قبلی که غیرهمسو هستند تعامل می کنی؟ اما من معتقد بودم که چون مدیر قبلی با من همسو نبوده ، پس همه کارهایش غلط بوده ، باور نادرستی است. باید به همدیگر و به کسانی که قبل از ما بوده اند و زحمت کشیده اند احترام گذاشت. راهش این نیست که یک تیپا بزنیم به قبلی ها و از تجربیات آنها استفاده نکنیم.

*در روز دوم یا سوم در وزارتخانه گفتم : من جای آبادی را تحویل گرفتم و باید آن را آبادتر کنیم.

*برخلاف رویه غلط موجود ، همه معاونان و مدیران قبلی را کنار نگذاشتم و با آنها همکاری کردم. با این روش و منش مدیریتی ، وزارت نیرو در دوران وزارت من ، آرام و بی تنش بود. کارمند باید در چنین فضای آرام و بی استرسی کار کند.

*حرمت گذشتگان را حفظ نکنیم ، آیندگان هم درباره ما این گونه خواهند کرد.

من حرمت وزرای قبلی را نگه داشتم و خداوند ، بعد از من کسی را وزیر کرد که با من چنین رفتار محترمانه ای دارد. اگر اخلاق مدیریتی به این شکل نهادینه شود خیلی از مسائل حل می شود.

* برغم پیشنهاد و اصرار برخی از دوستان ، کاندیدای مجلس نشدم ، زیرا خودم را برای نمایندگی مجلس مناسب نمی دیدم ، زیرا من آدم فنی و اجرایی هستم و نمی توانم روی صندلی مجلس بنشینم و تکان نخورم و قانون بنویسم ؛ قانونگذاری مسوولیت خطیری است.

*متاسفانه مجلس دچار آسیب هایی است که به کشور ضربه می زند. مثلاً نمایندگان در حوزه آب ، آنقدر پروژه در حوزه های انتخابیه خود تعریف کرده اند که اگر بخواهیم همه آنها را اجرا کنیم ، 60 هزار میلیارد تومان بودجه  باید تزریق شود که اگر سالانه 5 هزار میلیارد تومان تخصیص یابد و تورم هم صفر فرض شود که نمی شود - و پروژه جدیدی هم تعریف نشود ، 12 سال زمان نیاز است. این روند به صلاح کشور نیست.

* اگر بپرسند که مهم ترین لازمه یک مدیر چیست ای بسا خواهند گفت ایمان و تقوا و ... اما من می گویم "سعه صدر" مهم ترین نیاز مدیران کشور ماست. دردمندانه می گویم که سعه صدر و تحمل دیگران ، در میان مسوولان ما  کم شده است.

* اصلاً پیامبر اسلام هم برای درست کردن اخلاق مردم مبعوث شده بودند ؛ سعه صدر ، صداقت و آمار دروغ به مردم نگفتن ، مصداق های اخلاق هستند.

* مردم می فهمند و حتی از چهره مسوولان هم متوجه می شوند که وقتی مثلاً آمار می دهند ، یا می گویند رشد اقتصادی مان اینقدر شده ، یا تورم فلان اندازه شده ، راست می گویند یا دروغ؟

نباید با روح مردم و با صداقت آنها بازی کرد؛ مردم و امام ، مسوولان را به اینجا رساندند و الٌا مسوولان و دولتمردان کنونی  از کجا به این قدرت و جایگاه می توانستند برسند؟!

صداقت و سعه صدر نیاز بزرگ مسوولان ماست.../عصرایران


ویدیو مرتبط :
مردم ؛ مسوولان ؛ مطبوعات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار دادستان تهران به مسوولان كشور: مراقب جاسوس ها باشید



 

 

 

هشدار دادستان تهران به مسوولان كشور: مراقب جاسوس ها باشید

 

هشدار دادستان تهران به مسوولان كشور: مراقب جاسوس ها باشید

دادستان تهران از تلاش دشمنان برای نفوذ در اركان اجرایی و بهره‌برداری از افراد برای خروج اطلاعات از كشور خبر داد.

دكتر عباس جعفری دولت‌آبادی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای ناحیه 25 (سرپرستی) در ارتباط با این خبر اظهار كرد: اگر اسم آن را جاسوسی بگذاریم یا هر مورد دیگری، امروز آمریكایی‌ها تلاش زیادی را در این خصوص شروع كرده‌اند و باید به مسوولان كشور هشدار دهیم كه مراقب افرادی باشید كه ممكن است امانت را رعایت نكنند.

دادستان تهران با بیان اینكه نمی‌توانم اسمی را در این خصوص بیاورم، گفت كه بطور خلاصه به پنج پرونده در این خصوص اشاره می‌كنم كه همه آنها به زودی به دادگاه ارسال خواهد شد.

جعفری دولت‌آبادی با بیان اینكه مسوولان بدانند دشمنان ما آرام و بیكار ننشسته‌اند، اظهار كرد: در یك پرونده فردی متولد 1361 كه سابقه همكاری در حوزه‌های هوایی – فضایی دارد اطلاعاتی را تهیه و جمع‌آوری كرده و در اختیار دولت‌های خارجی قرار داده است. در پرونده دیگری فرد فوق لیسانسی كه بر روی مسائل تهران كار كرده اطلاعات ریزی را جمع‌آوری كرده و در اختیار دشمنان ما قرار داده است.

وی افزود: در یك پرونده دیگر فردی متولد 1356 و دارای مدرك فوق لیسانس است كه در دستگاه اجرایی بوده و با سرویس‌های خارجی ارتباط برقرار كرده و چندین بار ملاقات داشته و وجوه بسیاری را از آنها دریافت كرده و سعی كرده اطلاعات مهمی را از قوه قضاییه و مسائل رایانه‌ای را در اختیار دیگران قرار دهد.

دادستان تهران ادامه داد: در پرونده دیگری فرد متولد 1347 كه متاسفانه بسیار جوان است، اطلاعات بسیار زیادی را به دشمن داده است. همچنین در پرونده دیگری فردی كه در یكی از موسسات مالی فعالیت می‌كرده اطلاعات ریزی را در زمینه دفاعی در اختیار دشمنان قرار داده است.

جعفری دولت‌آبادی با تاكید بر اینكه نمی‌توانم اسم و مشخصاتی از این موارد را اعلام نمایم، تاكید كرد: امروز دشمنان فقط در حوزه‌های نظامی و قضایی به دنبال جاسوسی نیستند بلكه به دنبال مسائل بسیار ریزی از كشور هستند. بنابراین نظارت ما باید بر روی افراد زیاد باشد. ما مكلف هستیم كه وقتی فردی را بر سر كاری می‌گماریم بر او نظارت داشته باشیم...../تحلیل:عصرایران