اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

علت نامه نگاری جنجالی مرحوم عسگراولادی


دبیر اجرایی مجمع روحانیون مبارز از نامه نگاری های مرحوم حاج حبیب الله عسگراولادی با این تشکل سیاسی اصلاح طلب در یک سال اخیر خبر داد و گفت: ایشان بسیار برای تقارب نیروهای انقلاب ابراز علاقه می کردند.

تابناک: حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحوم حبیب الله عسگراولادی در گفتگو با جماران در خصوص سوابق و شخصیت آن مرحوم اظهار داشت: مرحوم حاج آقا عسگراولادی خصوصیاتی داشت که موجب می شد از احترام ویژه ای میان جریانات مختلف سیاسی و نیروهای اصیل انقلاب برخوردار باشد. اولین ویژگی، سابقه طولانی و همراهی وفادارانه ایشان با نهضت اسلامی، انقلاب اسلامی و شخص حضرت امام بود. ایشان در روزهای غربت امام، فداکارانه در خدمت ایشان بود و بی شائبه بدون هیچ گونه غرضی غیر از رضای خدا، اسلام خواهی و آزادیخواهی، در خدمت نهشت قرار گرفت و مراتب تدین، تقوا و اخلاص ایشان به گونه ای بود که مورد اعتماد و وثوق امام و نماینده ایشان در بازار تهران برای اخذ وجوهات و سایر مسائل بود.

وی افزود: بنابراین مساله اول در شخصیت آقای عسگراولادی بینش سیاسی درست ایشان در پیوستن به نهضت امام و وفاداری به آن تا آخرین روز عمر بود. نکته دوم در شخصیت وی، پایداری ایشان در 13 سال حبس و فشار سنگین رژیم شاه و ساواک بود. نکته سوم، پایبندی شدید ایشان به ضوابط شرعی و احکام قرآن کریم بود. ایشان در زندان هم در مقابل جریانات انحرافی، التقاطی و گرایشات غیر مذهبی، بر همان صراط مستقیم نهضت و امام حرکت می کرد.

انصاری با بیان اینکه ایشان بعد از پیروزی انقلاب در عرصه های مختلف از وزارت تا وکالت مجلس، بر همین عهد استوار بودند، ادامه داد: علاقه مندی ایشان به اقشار محروم و مستضعف جامعه، خدمت گزاری شان به این قشر که عمده عمر سیاسی ایشان بعد از انقلاب را در خدمت به همین قشر در کمیته امداد امام خمینی گذراندند، خصوصیت بارز دیگر مذحوم عسگراولادی بود.

دبیر اجرایی مجمع روحانیون مبارز در خصوص شخصیت سیاسی مرحوم عسگراولادی نیز گفت:ایشان به لحاظ طیف بندی های سیاسی جزو اصولگرایان و عضو حزب موتلفه اسلامی بودند؛ اما همواره از یک تعادل سیاسی و انصاف سیاسی برخوردار بودند؛ از افراط گری ها، تندروی ها، تندخوایی ها و تندگویی هایی که بعضا نسبت به رقبای سیاسی بیان می شد، دور بودند و همواره در رفتار و موضع گیری، اخلاق محور و اخلاق مدار بودند.

وی در خصوص مواضع اخیر آن مرحوم اظهار داشت: آقای عسگراولادی بخصوص در یکی دو سال اخیر که فضای کشور افراطی بود و در داوری نسبت به یاران دیروز انقلاب جفا و تنندروی می شد، با شجاعت در برابر فضای سنگین افراط گری و ظلم و تعدی تبلیغاتی نسبت به چهره های خدوم انقلاب ایستاد و در خط کشی که در مواضع و نامه های خود اعلان کرد، نیروهای انقلاب را از جریاناتی که احیانا سعی می شد به آنها منتسب شوند، جدا کرد و از این رهگذر تحت فشار سنگین جریانات افراطی قرار گرفته بود. اما ایشان می گفت من این راه را حق می دانم و لذا از کسانی که مظلوم واقع شده بودند دفاع کرد. بنابراین انصاف، اخلاق و تعادل در مواضع سیاسی از شاخصه های بارز سالهای و ماههای پایانی عمر ایشان بود که در این مدت تجلی بیشتری پیدا کرد.

انصاری در پاسخ به سوال دیگری در مورد میزان رعابت اخلاق در سیاست در کشور، گفت: به نظر من اخلاق گمشده عرصه سیاسی کشور ماست. خوشبختانه در انتخابات اخیر ریاست جمهوری، گرایش مردم به اخلاق گرایی و اعتدال گرایی در عرصه سیاسی بود. به نظر من باید اخلاق سیاسی را ترویج کنیم و سیاستمداران و سیاست ورزان در چارچوب اخلاق سیاسی حرکت کنند.

وی همچنین از نامه نگاری های مرحوم عسگراولادی با مجمع روحانیون مبارز در یکسال اخیر خبر داد و گفت: در یکسال اخیر نامه هایی رد و بدل شد؛ ایشان دو نامه خطاب به مجمع روحانیون مبارز، به من به عنوان دبیر اجرایی مجمع دادند و خیلی علاقه مند بود که تقارب، وفاق، همدلی و همراهی بین جریانات سیاسی کشور به وجود بیاورند و لذا این نامه ها را نوشتند که در حاشیه تحویل آن نامه ها در این زمینه با من صحبت هم می کردند و بسیار برای تقارب نیروهای انقلاب ابراز علاقه می کردند.

انصاری زمان ارسال این نامه ها را چند ماه قبل از انتخابات بیان کرد و بدون اشاره به جزییات آنها گفت:  موضوع آن کاهش فاصله میان نیروهای انقلاب حول محور انقلاب، نظام، امام و رهبری بود.


ویدیو مرتبط :
نامه نگاری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نامه‌نگاری خاتمی و عسگراولادی/خطبای جمعه با رافت و رحمت با خطاکاران برخورد کنند...



نامه‌نگاری خاتمی و عسگراولادی/ عسگراولادی: خطبای جمعه با رافت و رحمت با خطاکاران برخورد کنند+خاتمی: نقد اظهارات عسگراولادی به معنای زیر سوال بردن شخصیت او نیست

 سید احمد خاتمی در پاسخ به نامه حبیب الله عسگر اولادی وی را از سابقون انقلاب خواند.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

به گزارش خبرآنلاین، به دنبال اظهارات سیداحمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه های نماز جمعه هفته گذشته درباره اظهارات عسگراولادی و حوادث سال 88، دبیرکل جبهه پیروان در نامه ای به بیان مواضع خود درباره اظهارات وی پرداخته است. متن کامل نامه حبیب الله عسگراولادی به شرح ذیل است:

جناب مستطاب حضرت آیت الله آقای سید احمد خاتمی دامت افاضاته

عضو محترم هیأت رئیسه مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران

پیشاپیش میلاد مبارک حضرت رسول گرامی اسلام پیامبر رحمت حضرت محمدمصطفی صلوات الله و سلامه علیه و ولادت حضرت امام جعفرصادق (ع) را تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی و موفقیت جنابعالی را در پیشبرد اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی از خداوند سبحان خواستارم.

به دلیل کسالت امکان حضور در نماز جمعه هفته قبل را نداشتم لیکن توفیق حاصل شد تا از خطبه های جنابعالی استفاده کنم درخصوص مطالبی که فرمودید نکاتی به نظرم رسید که بدینوسیله تقدیم می کنم:

1- استنباط بنده این است که عده ای دارند کوشش می کنند که انتخابات ریاست جمهوری آینده را به میدان جنگ و مقدمه فتنه ها و انحراف های جدید تبدیل و بجای رقابت سالم ، انتخابات را به تنازع و جنگ منحرف کنند. مقام معظم رهبری دام عزه تنها قائمه نظام در جلوگیری از جنگ آوری و جنگ افروزی در میدان انتخابات ، مواضع بسیار حکیمانه و هدایت کننده ای دارند و خیرخواهانه و ناصحانه تمامی جناح ها و اقشار جامعه را به جانب رقابت سالم و حضور حداکثر قابل قبول مردم در انتخابات رهنمون فرمودند.

2- صداهای بیگانه و عوامل آنها در لغزاندن گسل ها و ایجاد گسل های تازه اجتماعی و سیاسی بالاخص اقتصادی و فرهنگی از همه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در ادامه خصومت های خود با نظام اسلامی مشغول هستند در چنین شرایطی جامعه نیازمند هدایت های فراجناحی و ولایت محوری است و حقیر احساس کردم ضرورت دارد آبروی خدادادی را در جلوگیری از جنگ افروزی و ایجاد فتنه و انحراف جدید بکار گیرم.

از امام راحل آموخته ایم که فرمودند : « من فکر کردم آبرویی که خدا داده است در راه خدا مصرف کنم و در راه دین خدا» .

3- بنده در اظهاراتم به هیچ عنوان قصد تطهیر یا تخفیف در جرم و یا رفع حصرمفتون ها را نداشته و ندارم این در حیطه اختیارات قوه قضائیه و دستگاههای امنیتی می باشد با شناختی که از آقایان موسوی و کروبی دارم اینها را سران اصلی فتنه نمی دانم عوامل فتنه اطراف آنان را گرفته و مع الاسف مفتون شده اند.

4- بطور قطع خطبای محترم نماز جمعه به تأسی از مقام معظم رهبری و امثال شما بزرگان در وحدت امت اسلامی و آماده سازی آنان در مدت باقیمانده تا انتخابات برای شرکت در جشن ملی می تواند به دور از برخورد تند با کسانی که خطا کردند و غافلانه با نظام زاویه پیدا کردند با دید رأفت ، هدایت و رحمت برخورد کنند تا از رهگذر این اقدام خیرخواهانه موجبات جذب و دلبستگی آنان را نسبت به انقلاب و نظام فراهم کنند.

به گزارش خبرآنلاین، آیت الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران نیز به به نامه دبیرکل جبهه پیروان پاسخ داده که در ادامه می آید:

نامه جناب مستطاب آقای حبیب الله عسگر اولادی را خواندم. گرچه نامه ایشان خطاب به اینجانب غیر رسانه ای بود اما مناسب دیدم که به انگیزه نکاتی چند برای عموم مردم عزیزمان آن را رسانه ای کنم.

1- نامه جناب عسگر اولادی مودبانه و محترمانه است و الگویی برای نقد و برسی در حوزه مسائل سیاسی.

2- اینجانب در خطبه نماز جمعه " گفتار" را نقد کردم نه گوینده آن را که ادب اسلامی این است که " انظر الی ما قال و الانظر الی من قال" به گفته بنگر، نه گوینده آن. در عین حال به گونه ای سخن گفتم که شخصیت گوینده مورد تعرض قرار نگیرد.

3- اینجانب ضمن احترام به شخصیت جناب عسگر اولادی به دلایلی که در نماز جمعه مطرح کردم ،آقای موسوی و کروبی را از سران فتنه دانستم. معتقدم آنان باید پاسخگوی حوادث پس از 22 خرداد 88 باشند.

4 – از اینکه جناب عسگر اولادی آبروی خویش را در مسیر انقلاب قرار می دهند ستودنی است اما به نظر می رسد ایشان مطمئنا ملاحظه آبروی انقلاب را هم می کنند. از اینکه ضد انقلاب از اظهارات ایشان استقبال کردند گویای آن است که آن اظهارات پسند آنهاست که خوشبختانه ایشان جواب بسیار مناسبی به آنان دادند.

5- جناب آقای عسگر اولادی از سابقون انقلاب بوده و پیشینه درخشان ایشان در مبارزه با طاغوت و حبس های طولانی ایشان فراموش شدنی نیست. نیز خدمات ایشان پس از انقلاب و تلاشهای مخلصانه ایشان پس از انقلاب در جهت تثبیت نظام اسلامی از یاد رفتنی نمی باشد و حرف یک نقد بر ایشان به معنای زیر سوال بردن شخصیت ایشان نمی باشد./خبرآنلاین