اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

صالحی: اگر 1+5 پا پس کشد، می‌بازد


معاون رئیس جمهور گفت: اگر 1+5 بخواهد در مذاکرات هسته‌ای پا پس بکشد آن‌ها هستند که در افکار عمومی جهان می بازند.

ایسنا: علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی مبنی بر اینکه ارزیابی‌تان از مذاکرات ایران و 1+5 که هفته آینده در ژنو برگزار می‌شود چیست؟ اظهار کرد: ارزیابی من از روند مذاکرات مثبت است به این اعتبار که طرف مقابل راهی جز تعامل با ایران برایش باقی نمانده است و ما تمامی بهانه ها را از آن‌ها در ابعاد فنی گرفته ایم.

وی ادامه داد: در بحث آب سنگین ابراز نگرانی کردند و ما گفتیم آمادگی داریم راکتور آب سنگین را باز طراحی کنیم که میزان تولید پلوتونیم آن در سال را که بیش از ده کیلو است به کمتر از یک کیلو کاهش دهیم و همچنین در مواردی دیگر از جمله غنی سازی بهانه های آن‌ها را برطرف کردیم تا هم نگرانی آن‌ها رفع شود و هم خواسته ما تامین شود و یک تعامل برد- برد داشته باشیم.

صالحی تاکید کرد: اما اگر آن‌ها بخواهند از این روند پا پس کشند آن‌ها هستند که در افکار عمومی جهان می بازند.

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطر نشان کرد : جمهوری اسلامی با عقلانیت و انعطاف مقبول و مطالعه شده کار را پیش برده و آن‌ها (1+5) در وضعیتی هستند که اگر بخواهند غیر از همراهی و تعامل با ایران برخورد کنند باید خود پاسخگوی افکار عمومی جهان باشند.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی دیگر درباره پیشرفت های هسته‌ای ایران با توجه به توطئه ها و محدودیت های اعمال شده گفت: دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی سعی کرده به هر ترفندی ایران را در اهدافش شکست دهد اما هر بار با بن بست مواجه شده است. در ابعاد فنی و هسته‌ای آن‌ها نتوانستند کاری پیش ببرند و امروز نزدیک به 20 هزار سانتریفیوژ در اختیار داریم . به لحاظ سیاسی نیز سعی کردند ما را در منطقه در هر مقطع با یک بحران مواجه کنند . ابتدا بحث سوریه سپس داعش و حالا با بحث کاهش قیمت نفت وارد شده اند.

صالحی ادامه داد: دو سه سال است که ایران عادت کرده است کمتر از یک میلیون بشکه نفت بفروشد و با همین میزان توانسته ایم حدود 80 میلیون جمعیت را اداره کنیم. در حالی که برخی کشورهای اطراف ما با دو سه میلیون جمعیت دو سه برابر ما نفت صادر می‌کنند.

معاون رئیس جمهور گفت : ما یاد گرفتیم چگونه با این امور پیش رویم و حتی بودجه سال آینده کشور تنها حدود 35 درصد به درآمدهای نفتی متکی است و این برای ما یک فرصت است تا به گفته رهبری اقتصادی درونزا و بدون اتکا به نفت داشته باشیم. ما قطعا از این بحران به خوبی عبور خواهیم کرد هر چند مشکلاتی به همراه دارد اما ملتی که می خواهد از استقلال خود دفاع کند به طور یقین باید هزینه اش را بپردازد و این دیگران هستند که به جز نفت چیزی ندارند زندگی شان با آن اداره کنند.

صالحی خاطر نشان کرد : مکر و حیله آن‌ها در رابطه کاهش قیمت نفت علیه ایران به خودشان بازخواهد گشت و به زودی زود مصیبتی بر آن‌ها وارد می‌شود که حل آن‌ برایشان مشکل خواهد بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به فعالیت های این سازمان گفت:‌ بر اساس منویات رهبری و با حمایت رئیس جمهور کار را پیش می بریم و هیچ کاری متوقف نخواهد شد.

وی گفت: انشاء الله شاهد کلنگ زنی دو واحد نیروگاه اتمی با مشارکت روس هادر سال آینده خواهیم بود و اکنون در حال طراحی آن هستیم و هفته آینده کلنگ زنی یک شهرک بزرگ با دو هزار و 500 واحد ساختمانی که بیش از ده هزار نیروی انسانی را در خود جای دهد خواهیم داشت و همین جا از دانشگاه ها و مراکز فنی حرفه ای می‌خواهیم که در زمینه های مورد نیاز مذکور تلاش بیشتری انجام دهند.


ویدیو مرتبط :
وقتی استقلال می بازد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خشم می کشد



 

پرخاشگری و رفتارهای تهاجمی نوعی از اعمال خشونت بار علیه دیگران است که می تواند باعث آسیب یا صدمه به دیگران شود.

 

بررسي علل پرخاشگري در کودکان


بیشتر کارشناسان پرخاشگری کودکان را به شکل پرخاشگری آشکار دربردارنده پرخاشگری جسمانی مانند زدن ، هل دادن ، لگد زدن ، پرتاب اشیاء و تهدید به انجام این اعمال همراه با حملات عمدی بیزار کننده و آزاردهنده برای قربانی ؛ و پرخاشگری رابطه ای که موجب حذف دیگران از جمع می شوند ، تعریف کرده اند. در پسران بیشتر پرخاشگری جسمانی و در دختران پرخاشگری رابطه ای بیشتر گزارش شده است.

 

 

پرخاشگری کودکان به شکل پرخاشگری آشکار دربردارنده پرخاشگری جسمانی مانند زدن ، هل دادن ، لگد زدن و.. و پرخاشگری رابطه ای که موجب حذف دیگران از جمع می شوند را شامل می شود.

 


خشم کودکان

 

 

● عوامل زمینه ساز در پرخاشگری کودکان

 

خشونت پدیده ای پیچیده است که در آن خصوصیات ارثی ، عوامل زیستی و هورمونی ، نیرو های روانشناختی و شاخص های فرهنگی و اجتماعی می توانند با هم در تعامل باشند. خانواده می تواند از جهات مختلف موجب بروز یا تشدید پرخاشگری شود که مهمترین این عوامل عبارتند از:

 

 

شیوه های نامناسب فرزند پروری والدین: برخی شیوه های فرزند پروری و استفاده نامناسب از تنبیه و تشویق موجب تقویت خشم و پرخاشگری در فرزندان می شوند. خشم می کشد

 

 

الگوهای نا مناسب رفتاری در خانواده: نشان دادن رفتارهای پرخاشگرانه از سوی یکی از اعضای خانواده موجب الگوسازی این رفتار توسط کودک می شود.

 

 

تاثیر پذیری از رفتار پرخاشگرانه مشاهده شده در محیط و در رسانه ها

 

 

تشویق رفتار پرخاشگرانه

 


آزار جسمی و جنسی

 

 

 

خشم کودکان

 


● خشونت در رسانه ها

 

عامل مؤثری در رشد و تحول سیستمهای ارزشی ، و شکل دهنده رفتار می باشند ؛ تحقیقات مربوط به تأثیر رسانه ها بر کودکان و نوجوانان ، نشان داده اند که این کودکان:

 

 

ترس از خشونت ندارند؛

 

 

به تدریج می پذیرند که خشونت راهی برای حل مشکل است؛

 

 

به تقلید خشونت می پردازند؛

 

 

ناخودآگاه با شخصیت های خاصی چه قربانیان و چه قربانی کنندگان همانند سازی می کنند. مشاهده خشونت در برنامه های تلویزیونی باعث پرخاشگری در کودکان می شود. گاهی اوقات حتی دیدن یک برنامه خشونت آمیز می تواند پرخاشگری را افزایش دهد.کودکانی که مکرراً نمایشهایی پر از خشونت را تماشا می کنند و ازاین کار منع هم نمی شوند، به احتمال زیاد ، به تقلید آنچه می بینند می پردازند. اثر خشونت تلویزیونی ممکن است فوراً در رفتار یا گفتار کودک نمودار شود و یا سالها بعد خود را نشان دهد. البته خشونت تلویزیونی تنها علت پرخاشگری یا رفتار خشونت آمیز نیست ولی از عوامل مهم تلقی می شود.

 

 

 

خشم

 


توصیه هائی برای والدین در برخورد با خشونت ناشی از رسانه ها:

 

والدین می توانند با استفاده از راههای پیشنهاد شده ی زیر کودکان خود را از خشونت مفرط تلویزیونی محافظت کنند.

 

 

به برنامه هایی که کودکان می بینند توجه کنید و بعضی از آنها را همراه کودک خود ببینید. چنانچه کودک خود را به هنگام تماشای برنامه های خاص تلویزیونی همراهی کنید ، می توانید سؤالهای او را بهتر برایش توضیح دهید و جلوی کج فهمی او را بگیرید. خشم می کشد

 

 

زمان تماشای برنامه های تلویزیونی را محدود کنید. توجه داشته باشید که تلویزیون را نباید دراتاق خواب بچه ها قرار دهید. با این عمل خود باعث می شوید که کودک با اثرات منفی برنامه های خشونت آمیز تلویزیونی ، به خواب نرود ؛ همچنین نظم ساعت خواب و بیداری او مختل نمی شود.

 

 

به کودکان خود تذکر بدهید که اگر چه هنرپیشه حقیقتاً مجروح نشده یا به قتل نرسیده است ، لکن این گونه خشونتها در دنیای واقعی یا بسیار دردناک است یا منجر به مرگ می شود.

 

 

هنگامی که برنامه های خشونت آمیز پخش می شود، یا کانال را عوض کنید یا تلویزیون را خاموش کنید. توضیح دهید که مشکل آن برنامه چیست و به گونه ای با منطق درخور فهم کودک ، آسیب و ضرر موجود در آن برنامه را توضیح دهید تا میل کودک یا اصرار او برای تماشای این گونه برنامه ها کاهش یابد.

 

 

در حضور بچه ها صحنه های خشونت آمیز را تأیید نکنید و بگویید که بدترین شیوه برای حل یک مشکل، روش خشونت آمیز است.

 

 

تأثیر همسن و سالان و دوستان و همکلاسی ها باید به حداقل برسد. به این منظور با والدین بچه های دیگر تماس بگیرید و در مورد نوع برنامه ها ی تلویزیون و مدت زمان مناسب برای تماشای تلویزیون توافق کنید.

 

 

مدت تماشای تلویزیون توسط کودکان ، جدا ازمحتوای آن باید کم شود چون کودکان را از پرداختن به فعالیت های مفید دیگر از قبیل مطالعه، بازی با دوستان و رشد و پرورش علائق خود باز می دارد.

 

تبیان