اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شناسایی آسیب‌های اجتماعی حوزه دختران



اخبار,اخبار اجتماعی ,آسیب‌های اجتماعی

 

اخبار اجتماعی - شناسایی آسیب‌های اجتماعی حوزه دختران

دبیرکارگروه دختران معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده مهمترین آسیب‌ها در حوزه دختران احصا شده است که بر اساس نتایج آنها اولین و مهمترین آسیب بحران هویت است.

فاطمه پهلوانی در گفت و گو با فارس گفت: کار گروه‌های زیر نظر معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تحت یک آیین نامه مدون همکاری خود را با معاونت امور زنان آغاز کرده اند که کار گروه دختران نیز یکی از این کار گروه ها است تا در صورت نیاز به همکاری در برنامه‌های اجرایی این معاونت در حوزه دختران با همکاری یکدیگر بتوانیم اقدامات مؤثری را انجام دهیم.

وی ادامه داد: آسیب‌های حوزه دختران شناسایی و احصا شده است و تلاش داریم در جهت کاهش و یا رفع این آسیب‌ها با همکاری معاونت اقداماتی را انجام دهیم و برنامه‌های موجود را به نقشه‌های عملیاتی تبدیل کنیم.

این کارشناس اجتماعی افزود: هم اکنون بر اساس مطالعاتی که انجام شده است اولین آسیب در حوزه دختران که به صورت جدی نیازمند توجه ویژه است، مسئله بحران هویت است که نمونه‌های این بحران در نحوه پوشش و ظاهر تعدادی از دختران جامعه متأسفانه خودنمایی می‌کند.

پهلوانی اظهار داشت: نحوه پوشش‌ها افراد معمولا پیام‌هایی را برای مسئولان دارد و افرادی که در محیط کار و یا حتی محیط‌های خانوادگی خود به خوبی دیده نمی‌شوند با اظهار وجود خود در سطح جامعه سعی دارند کمبودهای خود را جبران کنند.

وی ادامه داد: بعد از بحران هویت، بهداشت روحی و جسمی دومین آسیب جدی در حوزه دختران است، بهداشت روانی که از ریشه استرس‌ها و مشکلات خانوادگی ایجاد می‌شود و متأسفانه شاهد هستیم سن ناراحتی‌ها با ریشه روانی در حال کاهش است که می‌توان از آن به عنوان یک هشدار نام برد و مسئولان باید برای این وضعیت چاره اندیشی کنند.

دبیر کار گروه دختران معاونت امور زنان تصریح کرد: باید برای این افراد محیط‌هایی برای اشتغال در نظر گرفته شود تا متناسب با تحصیلات و تخصصی که دارند بتوانند از توانایی‌های خود به خوبی استفاده کنند.

پهلوانی افزود: همچنین سلامت جسمی نیز باید همراه با سلامت روحی دختران جامعه مورد توجه ویژه قرار گیرد تا بخشی از این آسیب‌هایی که هم اکنون متوجه دختران جامعه ما است، کاهش پیدا کند.

اخبار اجتماعی - فارس

 


ویدیو مرتبط :
چگونه حوزه ی فعالیت اینترنتی خود را شناسایی کنیم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعتبار ۴۰۰میلیاردی برای مقابله با آسیب‌های‌اجتماعی/ وزیر کشور: وقت تکرار مباحث‌نظری در حوزه‌ آسیب‌ها نیست



 اخباراجتماعی  ,خبرهای اجتماعی, وزیرکشور

 وزیر کشور گفت: درباره علت بروز آسیب‌های اجتماعی قبلاً کار شده است و الان وقت اقدام و عمل درحوزه مبارزه با اینگونه آسیب هاست.

به گزارش  خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ عبدالرضا رحمانی فضلی در هشتادمین جلسه شورای اجتماعی کشور با اشاره به فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری در جلسه اخیر سران و مقامات ارشد کشور و اعضای شورای اجتماعی، گفت: بنا به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی الان وقت انجام کارهای فوق العاده از سوی دستگاههای اصلی و همکار در موضوع کنترل و مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رعایت اولویت‌ها برای مقابله با پنج آسیب اصلی از جمله اعتیاد،‌حاشیه نشینی، طلاق مناطق بحرانی و حاد و مفاسد اخلاقی و اجتماعی است.

قائم مقام رئیس جمهور در شورای اجتماعی کشور با تاکید بر لزوم توجه جدی و عمیق بر اجرای طرحهای مقابله با آسیب های اجتماعی از سوی دستگاهها و نهادهای ذیربط گفت: تذکرات و تاکیدات مقام معظم رهبری در باره انجام کارهای فوق العاده برای مقابله با آسیب های اجتماعی نشان دهنده دغدغه ایشان است و در این میان برنامه ریزی مناسب و تعیین شاخصهای قابل اندازه گیری بسیار مهم و اثرگذار است.

رحمانی فضلی با بیان اینکه شورای اجتماعی کشور سیاستگذار و هماهنگ کننده خواهد بود افزود: ما در اجرا ورود نمی کنیم و دستگاه‌های ذیربط، متولی انجام امور مرتبط با مقابله با آسیب های اجتماعی هستند و همه مصوبات این شورا باید ضمانت اجرایی داشته باشد.

وزیر کشور از رسانه ها خواست در زمینه بروز برخی آسیب های اجتماعی سیاه نمایی نکرده و تصویر غلطی از شرایط را ترسیم نکنند، چرا که جامعه ما جامعه ای خوب و متدین است و در گزارشها نباید امید آفرینی فراموش شود.

وی همچنین از اعضای شورای اجتماعی کشور خواست در بالاترین سطح وزارتخانه و سازمان در جلسات شرکت کنند و دستگاهها جدی تر وارد عرصه مقابله با آسیب های اجتماعی شوند.

اعتبار 400 میلیارد تومانی برای مقابله با آسیب های اجتماعی

در ادامه این جلسه قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی به ارائه گزارشی از برگزاری جلسه شورای اجتماعی کشور در محضر مقام معظم رهبری و بیان فرازهایی از فرمایشات ایشان پرداخت و هر یک از اعضا پیشنهادات خود را در خصوص چگونگی اجرایی کردن مصوبات شورای اجتماعی کشور مطرح کردند.

میرباقری در حاشیه این نشست و در جمع خبرنگاران نیز گفت: با تشکیل سازمان امور اجتماعی در وزارت کشور این سازمان مامور پیگیری مصوبات شورای اجتماعی کشور خواهد بود.

وی با اعلام اختصاص 400 میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با آسیب های اجتماعی کشور گفت: بر اساس تصمیمات اخیر و بنا به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی سایر دستگاههایی که عضو دولت نیستند از جمله شهرداری و نیروهای نظامی و انتظامی نیز موظف به اجرای مصوبات شورای اجتماعی کشور هستند.

میرباقری گفت: در دو هفته آینده در همایش فرمانداران سراسر کشور برنامه های شورای اجتماعی کشور برای مقابله با آسیب های اجتماعی در سطوح استانها و شهرستانها تبیین و ابلاغ خواهد شد و در نشست پنجشنبه گذشته استانداران در مشهد نیز این موارد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.