اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سیدحسن خمینی: انسان در فعالیت سیاسی باید انصاف و ادب داشته باشد



اخبار,اخبار

 یادگار گرامی امام گفت: پذیرش مکتب امام یکی از اصول موضوعه اجتهاد در آراء و اندیشه های ایشان است و این اجتهاد باید توسط اهل آن و افراد صاحب صلاحیت صورت پذیرد.

 آیت الله سید حسن خمینی در دیدار اعضای شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی که در جماران برگزار شد، با اشاره به ضرورت تبیین صحیح مکتب امام اظهار داشت: پذیرش مکتب امام یکی از اصول موضوعه اجتهاد در آراء و اندیشه های ایشان است و این اجتهاد باید توسط اهل آن و افراد صاحب صلاحیت صورت پذیرد.

وی افزود: ارجاع به متون و پاسخ های آماده در پاسخ به سوالات جدید کار درستی نیست و باید پاسخ های جدید که البته برگرفته از همان متون و آراء و اندیشه ها است، ارائه شود.

به نوشته ی جماران، سید حسن خمینی در تبیین این موضوع به بیان نمونه ای در تاریخ جمهوری اسلامی پرداخت و یادآور شد: در مورد رژیم آل سعود همه ما نظر و شدّت برخورد حضرت امام را می دانیم، اما دبدیم که در سال 1369 روابط ما با عربستان از سرگرفته شد که کار درستی هم بود؛ مبنای این تصمیم نیز رویکرد اجتهادی در مکتب امام بود.

وی ادامه داد: البته این اجتهاد باید بر پایه اصول و مبانی شکل بگیرد که امسال رهبرمعظم انقلاب در مراسم روز 14 خرداد نمونه هایی از این اصول را تبیین فرمودند.

یادگار امام تصریح کرد: البته اگر تزاحمی در اجتهاد افراد به وجود بیاید حتما نظر ولی فقیه بالفعل لازم الاتباع خواهد بود و همه باید بپذیرند.

وی با توصیه به رعایت انصاف و ادب در فعالیت سیاسی و حزبی توصیه کرد: هیچگاه از دایره انصاف خارج نشوید و اگر درباره افراد قضاوت می کنید حتما وضعیت و موقعیت آنها را درنظر بگیرید.

سید حسن خمینی در ادامه سخنان خود با انتقاد از گسترش هتک حرمت در فضای مجازی، از جمع حاضر و کسانی که در حوزه رسانه ای و سیاسی فعالیت می کنند، درخواست کرد که رعایت ادب و اخلاق را سرلوحه برنامه ها و فعالیت های خود قرار دهند.

یادگار امام با اشاره به اینکه قطعا آیندگان روایت خواهند کرد که انقلاب اسلامی و حرکت امام خمینی مبداء بیداریِ روح دینداری و معنویت در جهان است، یادآور شد: آنچه بیش از همه در ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران به آن نیاز داریم کارآمد ساختن این نظام است تا در حوزه مسائل اجتماعی اقتصادی و ... شاهد رشد و پیشرفت باشیم و بتوانیم کارآمدی دین در عرصه اجتماعی را اثبات کنیم.

وی افزود: من به همین دلیل آقای قالیباف را می پسندم که کارآمدی را تقویت کرده است؛ زیرا کارآمدی یک دستگاه، کار بزرگی است، گرچه با یک گل بهار نمی شود و همه دستگاه ها باید اینگونه باشند.

سید حسن خمینی تأکید کرد: کارآمدی خود بهترین مبلّغ دینداری در عرصه جامعه است.

در ابتدای این دیدار نیز حسین قربان زاده دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت گزارشی از روند تشکیل جمعیت و راهبردهای کلان این مجموعه ارائه کرد و در ادامه با اشاره به قبول رویکرد پذیرش مجتهدانه در قبال مکتب امام به برخی محکمات این مکتب از جمله استکبارستیزی، ظلم ستیزی، حمایت از مظلومان و مستضعفان عالم، مقابله با تجددطلبی منتهی به سکولاریسم و همچنین نفی تحجر، ساده زیستی و عدالت طلبی و همچنین پاسداری از ارزش های اسلامی به ویژه ولایت فقیه اشاره کرد و درباره اشتیاق همراه با دغدغه های موجود بین جامعه متدین و انقلابی درخصوص ثبت نام وی در انتخابات مجلس خبرگان سخن گفت و با استقبال از اعلام حضور مستقل از سوی ایشان درخواست کرد که همین مسیر در مراحل دیگر نیز ادامه پیدا کند.


 اخبار  سیاسی -   انتخاب 


ویدیو مرتبط :
‫استاد رایفی پور ● انصاف سیاسی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مشاور آیت‌الله هاشمی: انتخاب جلیلی سیاسی بود /اقدام سیدحسن خمینی به موقع بود



مجمع تشخیص مصلحت نظام , تیم مذاکره کنندگان ایران

مشاور آیت‌الله هاشمی: انتخاب جلیلی سیاسی بود /اقدام سیدحسن خمینی به موقع بود

این حضور گسترده ایجاب می کرد ، سخنران این جلسه چهره ای ملی که از آرای اکثریت ملت برخوردار باشد می بود و برآقای رئیس جمهور و یا شخص آقای رئیس مجلس به عنوان رئیس خانه ملت که هر دو برگرفته از آرای مردم هستند انتخاب می شدند و یا حداقل بایستی دبیر فعلی شورای امنیت ملی سخنران جلسه بود و به نظر می رسد در انتخاب سخنران جلسه کج سلیقگی شده و انتخابی سیاسی بوده است

مشاور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی در مورد حمایت رهبر معظم انقلاب از دولت و تیم مذاکره کنندگان ایران در سخنرانی معظم له در آستانه 13 آبان گفت: رهبری همواره ضمن حمایت اصولی از همه دولت ها ، تلاش کرده اند دولت را در راه انجام وظایف خود حمایت کنند، البته دولت ها هم باید تلاش کنند از حمایت های رهبری در پیشبرد اهداف نظام و خدمت به مردم و حل مسائل آنان ، بهره ببرند.

حجت الاسلام قدرت الله علیخانی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی جمهوریت ، با بیان اینکه برخی ناآگاهانه، برخلاف منویات رهبری، از آغاز تلاش دولت برای حل موضوع پرونده هسته ای ، کوشیده اند  ضمن تضعیف موضع دولت ، در راه مذاکره کنندگان سنگ اندازی و کارشکنی کنند گفت: این حمایت صریح رهبری از تیم مذاکره کننده ، سبب دلگرمی و تقویت مواضع تیم مذاکرات در دفاع از حقوق حقه ملت ایران خواهد شد .

وی در پاسخ به سوالی درباره علت تقویت و تمایز راهپیمایی امسال سیزدهم آبان با سال های گذشته تاکید کرد : فرمایشات و سخنان رهبر معظم انقلاب و حساسیتی که ایشان نسبت به استکبار جهانی نشان دادند ، باعث این حضور پرشور ملت شد.

علیخانی البته تاکید کرد این حضور گسترده ایجاب می کرد ، سخنران این جلسه چهره ای ملی که از آرای اکثریت ملت برخوردار باشد می بود و برای مثال شخص آقای رئیس جمهور و یا شخص آقای رئیس مجلس به عنوان رئیس خانه ملت که هر دو برگرفته از آرای مردم هستند انتخاب می شدند و یا حداقل بایستی دبیر فعلی شورای امنیت ملی سخنران جلسه بود و به نظر می رسد در انتخاب سخنران جلسه کج سلیقگی شده  و انتخابی سیاسی بوده است وآقای جلیلی در انظار مردم نماد یک جریان خاص سیاسی است، که البته ، وزن این جریان در انتخابات گذشته مشخص شد.

 

این انتخاب سیاسی البته از نگاه مخالفین نظام هم پنهان نماند و سبب سوءاستفاده رسانه های دشمن هم شد.

نماینده ادوار مجلس در بخش دیگری از مصاحبه خود با اشاره به اینکه اخیرا حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با حضور در بیت یادگار امام(ره) خطاب به حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی جمله ای با این مضمون فرمودند: که شما با موضع گیری به موقع، جلوی توطئه علیه بیت امام را گرفتید در پاسخ به علت این موضوع گفت:

اولا حضور این مرجع عالی قدر در بیت یادگار امام ، نمایانگر احترام و اکرام ویژه حضرت آیت الله  العظمی صافی گلپایگانی به خاندان امام راحل و عظیم الشان است . ثانیا : نگاه سایر مراجع عظام به بیت حضرت امام نیزبسیار مثبت است .

 

به یاد بیاوریم بعد از حادثه ناگواری که در کنار مرقد حضرت امام اتفاق افتاد، با واکنش همه مراجع عظام مواجه شد . ثالثا: این حضور و این نگاه مثبت همیشه توطئه ها و تخریب های بی دلیل نسبت به بیت مکرم حضرت امام و موسسه نشر آثار امام را که با دستور خود امام تاسیس شده است، را خنثی کرده است.

 

رابعا : عده ای دنبال بهانه هستند تا با دستور امام مخالفت کنند، ولی نمی دانند عرض و آبروی خود را می برند و بیت حضرت امام محبوب تر می شود. و بالاخره باید از مدعیان جدیدی که تازه این روزها به فکر انتساب دیدگاههای خود به حضرت امام افتاده اند و مدعی در اختیار گرفتن نشر آثار امام هستند، باید بپرسیم اصلا تا حال یک بارهمه صحیفه نور امام را مطالعه کرده اید و آیا می دانند آرای فقهی ، عرفانی و اصولی امام چیست؟

البته باید یادآوری کنم که تخریب کنندگان جماعت محدودی هستند که همیشه به دنبال بهانه جویی بوده و هستند و بعضا اعتقادی هم به امام راحل ندارند.

وی در پایان ضمن ابراز تاسف از درگذشت شخصیت ارزشمند و زجر کشیده انقلاب جناب آقای حاج حبیب الله عشگراولادی تاکید کرد: این مبارز خستگی ناپذیر از مبارزان قبل از انقلاب و از معتمدین امام و رهبری بود و آشنایی اینجانب با ایشان به قبل از انقلاب و در زندان اوین بازمی گردد که در زندان هم تواضع و فروتنی ایشان و شناخت وی از التقاط های برخی گروهها ، فوق العاده بود و معلم اخلاق و قرآن در زندان بود. ایشان در سال پایانی عمر بابرکتش، تلاش مضاعفی برای رفع کدورت ها و اختلافات سیاسی داشت که این هم دلسوزی ایشان نسبت به انقلاب و نظام را نشان می داد.
/جمهوریت