اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سخنان آتشین حامد بهداد علیه صدا و سیما


حامد بهداد با انتقاد شدید از عملکرد تلویزیون که مانع ورود بازیگران فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» در استودیو برنامه «نقد سینمای ایران» شده بود، گفت: تلویزیون ما یک رسانه ورشکسته است که هیچ کس آن را نمی‌بیند.

خبرگزاری ایسنا: حامد بهداد با انتقاد شدید از عملکرد تلویزیون که مانع ورود بازیگران فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» در استودیو برنامه «نقد سینمای ایران» شده بود، گفت: تلویزیون ما یک رسانه ورشکسته است که هیچ کس آن را نمی‌بیند.

 نشست پرسش و پاسخ فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» کار تینا پاکروان با اعتراضات فراوان عوامل این فیلم نسبت به برخورد تلویزیون برگزار شد.

در بخشی از این نشست این پرسش مطرح شد که چرا عوامل این فیلم نتوانسته‌اند در استودیو برنامه تلویزیونی «نقد سینمای ایران» حاضر شوند و در حالی که تینا پاکروان کارگردان فیلم در حال پاسخ به این پرسش بود، حامد بهداد بازیگر فیلم به میان سخن او پرید و با عصبانیت گفت: تلویزیون ما یک رسانه ورشکسته است و هیچ‌کس آن را نمی‌بیند.

سخنان آتشین حامد بهداد علیه صدا و سیما

او ادامه داد: برای من به عنوان یک ایرانی جذاب نیست که تلویزیون کشور خودم را نمی‌بینم. شاید در وهله اول ندیدن تلویزیون جالب باشد و نوعی لج کردن به حساب بیاید اما بعد از آن به این فکر می‌کنیم که اینجا خانه ماست، چرا نباید مخاطب داشته باشد.

این بازیگر سینما یادآور شد: من به عنوان ایرانی دوست دارم هنرمندان، مردم و دولتمردانم را در تلویزیون خودمان ببینم و با آن‌ها تشریک مساعی کنم اما تلویزیون دچار سوءتفاهم است و دست ما در دست یکدیگر نیست و به درد هم نمی‌خوریم.

بهداد افزود: مهم نیست که مرا به تلویزیون راه ندهند اما باید به این نکته توجه کنید که چرا سریال‌های ترکی این همه در میان مردم ما تماشاگر دارند. سریال‌هایی که اگر داستان تمام آن‌ها را در هاونگ بکوییم چیزی از آن درنمی‌آید.

وی با ابراز تأسف از کم توجهی تلویزیون به فیلم‌های سینمایی اضافه کرد: فیلم‌های سینمایی ما تمام معضلات و دغدغه‌های مردم را به خوبی نشان می‌دهند اما همین فیلم‌ها هیچ جایی در تلویزیون ندارند.

بهداد با انتقاد از افزایش برنامه‌های سطحی تلویزیون افزود: مشکل من این است که چرا جریان خرد، اندیشه و فرم در تلویزیون ما رعایت نمی‌شود؟! این بی‌توجهی‌ها سطح سلیقه مردم را پایین می‌آورد. چرا ما نباید به عنوان هنرمندان در تلویزیون حضور داشته باشیم و با توده 70 میلیونی جمعیت کشورمان ارتباط برقرار کنیم؟

حامد بهداد در پایان صحبتش خواستار نزدیکی و دوستی تلویزیون و سینما شد و گفت: با همه این حرف‌ها اعلام دوستی می‌کنیم و آنچه در شب گذشته رخ داد یک لحظه بود که ما تصمیم گرفتیم به این برنامه نرویم.

شامگاه 12 بهمن‌ماه قرار بود عوامل فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» در برنامه تلویزیونی نقد سینمای ایران حضور داشته باشند اما در آخرین لحظه عوامل این فیلم را به استودیو راه ندادند که همین موضوع باعث تأسف علیرضا شجاع‌نوری مجری برنامه و شادمهر راستین و نیما حسنی‌نسب کارشناس و منتقد آن شد.

حامد بهداد در طول نشست با دوربین‌اش تصویر می‌گرفت.


ویدیو مرتبط :
سخنان آتشین حسن عباسی علیه فوتبال

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حامد بهداد:ذهن صدا و سیما مثل پیرمرد 600 ساله است!



ذهن صدا و سیما مثل پیرمرد 600 ساله است

حامد بهداد گفت: «دلم می‌خواهد ساز بزنم و بخوانم. شاید مورد قضاوت‌های سطح پایین یا حتی سطح بالا و دلخراش قرار بگیرم اما می‌خواهم قدم بزنم و آواز بخوانم». او همچنین با انتقاد از سیاست‌های صداوسیما در حوزه موسیقی گفت: «ذهن صداوسیما مثل یک پیرمرد 600 ساله است».

این بازیگر سینما، در جایگاه تهیه‌کننده، از یک آلبوم موسیقی با عنوان «سَمبَل» سخن گفت که در آن از یک هنرمند جوان خراسانی حمایت کرده است.

او در سخنانی اظهار کرد: احمدرضا عبیدی خواننده آلبوم «سَمبَل» است که سلیقه جالبی در انتخاب و گزینش واژه‌ها دارد. پس از همکاری در فیلم گربه‌های ایرانی با بهمن قبادی، با گروه‌های زیرزمینی زیادی آشنا شدم و فکر کردم که این یک مقوله بسیار مهم است. موسیقی زیرزمینی معنی و مفهوم دیگری برایم داشت. موسیقی که میل به آمدن روی زمین دارد. در واقع موسیقی این بچه‌ها مثل موسیقی‌های سیاسی گروه‌های زیرزمینی آمریکای جنوبی نبود و فکر کردم این موسیقی باید حمایت شود.

بهداد ادامه داد: زمانی که در دانشگاه هنر و معماری، در رشته تئاتر تحصیل می‌کردم، با دانشجویان سایر هنرها در ارتباط بودم و با آن‌ها گفت‌وگو داشتم. طی گفت‌وگو با بچه‌های رشته موسیقی، فهمیدم که فواصل موسیقی خراسانی شباهت زیادی به موسیقی «بلوز» دارد. ما خراسانی‌ها هم معمولا صدایمان چپ‌کوک است و این به شغل اجدادمان برمی‌گردد؛ یعنی زراعت و سرودهای طایفه‌ای و قومی در این موضوع دخیل است.

او همچنین تصریح کرد: خیلی از هنرمندان، از موسیقی پاپ برای مداحی استفاده می‌کنند و اثرشان را به نوحه‌خوانی تبدیل می‌کنند، در حالی که مداحی شکل دیگری از خواندن است و در حوزه دیگری تعریف می‌شود. این روند میان بچه‌های خراسان وجود ندارد که از ویژگی‌های این آلبوم است. منظورم این نیست که مداحی بد است، بلکه می‌گویم جایگاه مستقلی برای خودش دارد.

وی در برابر این پرسش که آیا قصد دارد از سایر هنرمندان موسیقی خراسان هم حمایت کند یا خیر؟ پاسخ داد: بله. در مشهد و حومه این شهر گروه‌های فعالی را می‌شناسم که دوست دارم از آن‌ها حمایت کنم. به هر حال این موضوع منوط به همکاری با یک شرکت پخش خوب هم هست که در آلبوم «سَمبل» اتفاق افتاده است.

حامد بهداد در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه چرا با وجود انتشار تک‌آهنگ، از آلبوم مستقل او خبری نیست؟ اظهار کرد: می‌خواهم به کار خودم اقرار کنم. من صدای خوبی ندارم. خواندن را به طور حرفه‌ای بلد نیستم. منکر استعدادم در این عرصه نمی‌شوم، زیرا با گروه‌های حرفه‌ای همکاری کرده‌ام. از طرفی فکر می‌کنم بین مردن و خواندن، باید خواندن را انتخاب کنم. دلم می‌خواهد ساز بزنم و بخوانم. شاید مورد قضاوت‌های سطح پایین یا حتی سطح بالا و دلخراش قرار بگیرم اما می‌خواهم قدم بزنم و آواز بخوانم.

او در همین باره ادامه داد: خیلی میل به اینکه آلبوم جمع کنم، ندارم. بیش از 40 آهنگ ساخته‌ام که فقط حدود 10تای آن‌ها را خوانده‌ام. راستش خواننده مناسبی برای آهنگ‌های خودم نیستم. دنبال کسی هستم که این آثار را بخواند؛ در حالی که این قطعات را تنظیم هم کرده‌ام. بیشتر ترجیح می‌دهم، کنسرت‌های خیریه داشته باشم و از شهرتی که دارم در این راه استفاده کنم.

این بازیگر و خواننده در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: دیگر وقتش رسیده که صداوسیما روی استعدادهای جدید موسیقی سرمایه‌گذاری کند و دست از این رفتارهای سالخورده بردارد. ذهن صداوسیما مثل یک پیرمرد 600 ساله است، اما بهتر است مثل یک جوان 16 ساله حرکت کند.

او در پایان سخنانش نیز گفت: ما این آلبوم را به استاد بزرگ شهرمان، حبیب‌الله بی‌گناه تقدیم می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، در این نشست خبری که 13 مهرماه در شهر کتاب فرشته برگزار شده بود، خواننده آلبوم «سَمبل» نیز در سخنانی اظهار کرد: دلیل انتخاب نام این آلبوم سَمبَل‌کاری‌هایی است که در اطرافم زیاد می‌بینم. یعنی سرسری رد شدن از خیلی کارها؛ از آسفالت خیابان گرفته تا کارهای ساختمانی، خیلی وقت‌ها سَمبل‌کاری است. این کار همیشه نتایج بدی دارد و من هم نام این موضوع مهم را روی آلبومم گذاشتم.

احمدرضا عبیدی که تخلص «ججو» را برای خودش انتخاب کرده است، همچنین گفت: سبک‌های مختلفی در این آلبوم شنیده می‌شود اما ویژگی مهم اثر این است که موسیقی تکراری به مخاطب تحویل نداده‌ایم. تلاش کردم خوانش‌های اثر به سمت مداحی نرود. همچنین به جای سازهای سینتی سایزر از سازهای آکوستیک استفاده کرده‌ایم.

او درباره انتخاب نام «ججو» برای خودش هم توضیح داد: من علاقه زیادی به نادرشاه افشار دارم. ججوخان یکی از سرداران خراسانی در آن زمان است که علیه روس‌ها می‌جنگید و حامی مردم بود. من هم این نام را برای خودم انتخاب کردم.

عبیدی همچنین درباره بخش کلام این اثر موسیقی گفت: اشعاری از مولانا، حافظ، عماد خراسانی و نجمه زارع را برای این کار انتخاب کردیم و روی ریتم کار هم تمرکز زیادی داشته‌ایم.

بر اساس این گزارش، نیما جوان مدیر پخش جوان نیز به عنوان مجری در این مراسم حضور داشت.

 

اخبارفرهنگی - ایسنا