اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

زیباکلام: واژه سران فتنه را قبول ندارم


زیباکلام با بیان اینکه واژه سران فتنه را قبول ندارم گفت: بنده فتنه 88 را نمی‌فهم.

خبرگزاری ایسنا: صادق زیباکلام گفت که بنده هنوز فتنه 88 را نفهمیدم.

صادق زیباکلام پس از خروج از دادگاه انقلاب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من امروز فقط پیگیر پرونده‌ام بودم. هنوز رسما دادگاه تجدیدنظر تشکیل نشده و فعلا پرونده‌خوانی بوده است.

وی با بیان اینکه با قاضی پرونده‌ام ملاقات کردم، ادامه داد: در مورد پرونده‌ام با قاضی صحبت کردم و وی گفت که شما در دادگاه اول گفتید نمی‌خواهید وکیل داشته باشید. بنده پاسخ دادم بله، الان هم نمی‌خواهم وکیل داشتم باشم و خودم دفاع می‌کنم، ولی نظر قاضی این است که وکیلی داشته باشم. من هم احتمالا حرف قاضی را گوش می‌دهم و سعی می‌کنم یکی از همکارانم در دانشگاه را وکیل خودم قرار دهم.

این استاد داشگاه با بیان اینکه مطالبی که گفتم موضع نبود و فقط سوال کرده بودم، ادامه داد: گفته بودم اینکه مطرح می‌کنند روند هسته‌ای کند است و از آن نگرانند و در سفارت آمریکا در مورد آن برنامه می‌گذارند پرسیدم که این نگرانی که شما دارید چیست، اصلا هسته‌ای چه منافعی دارد، البته احتمالا منافعی داشته است.

وی مجددا یادآور شد: بنده چیزی را زیر سوال نبردم و فقط سوال کردم و گفتم که هزینه‌ای که کشور ما 10 سال است در اثر تحریم‌ها برای هسته‌ای می‌دهد از نظر اقتصادی چیست؟ اصلا هزینه و فایده هسته‌ای چه بوده است؟

زیباکلام اظهار کرد: در مورد دادگاه پرونده سه هزار میلیاردی پرسیدم که جرمی که آنها انجام دادند و به واسطه‌اش اعدام می‌شوند چه بوده است. از نظر من مفسدفی‌الارض و اینکه آنها به اقتصاد ضربه می‌زنند نامفهوم است و حقوقی نیست.

زیباکلام گفت: به نظر من به جای اینکه دستگاه‌های ذیربط به دنبال کمک به عدالت باشند بیشتر برای اقناع افکار عمومی عمل کردند.

وی با یادآوری اینکه این روند را در صفحه شخصی‌ام در فیس‌بوک منتشر نمی‌کنم، اظهار کرد: مواردی که در دادگاه اولم مطرح شد و آن را در فیس‌بوک منتشر کردم بعد از صدور رای بود ولی هنوز رای صادر نشده که من آن را منتشر کنم.

وی در مورد خانواده هاشمی رفسنجانی گفت: به نظر من تمام فشارها و آزارهایی که به این خانواده وارد شده به خاطر مسائل سیاسی است.

زیباکلام با یادآوری اینکه بنده هنوز فتنه 88 را نمی‌فهم، گفت: هنوز بنده نفهمیدم که این فتنه چه بوده است؟ عده‌ای که به سه میلیون نفر می‌رسند به نتیجه انتخابات اعتراض می‌کنند که معمولا این اتفاق در کشورهای دیگر هم می‌افتد. اگر مقصود از فتنه این باشد که آمریکا، انگلیس و آلمان و یا از ما بهترون تبانی کرده بودند که در داخل نظام ایران به کمک عده‌ای آن را براندازی کنند، باید بگویم چنین چیزی نبوده است.

وی افزود: چطور می‌شود که میلیون‌ها انسان که رای دادند بعد از 48 یا 72 ساعت بخواهند به براندازی نظام بپردازند، نه چنین چیزی امکان ندارد.

وی مجددا تاکید کرد: از اتهامات آقای هاشمی چیزی نمی‌دانم ولی به نظرم اتهامات وی سیاسی است. احتمال دارد اقتصادی هم باشد ولی آنچه که وی را به دادگاه آورده سیاسی است.

زیباکلام با بیان اینکه واژه سران فتنه را قبول ندارم گفت: بنده فتنه 88 را نمی‌فهم.

وی در پایان گفت: نمی‌توانم در مورد نتیجه دادگاه آقای هاشمی اظهارنظری داشته باشم؛ زیرا آن را نمی‌دانم.


ویدیو مرتبط :
کسانی که در فتنه 88 دست داشتند مرگ بر سران فتنه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مطهری: فتنه‌گر بودن موسوی و کروبی را من هم قبول ندارم / دولت باید جربزه داشته باشد



اخبار,موسوی و کروبی


اخبار سیاسی - مطهری: به روحانی گفتم انقدر جواب این متنقدین را ندهید، اینها خوششان می آید جوابشان را می دهید/فتنه‌گر بودن موسوی و کروبی را من هم قبول ندارم/ امام از اول موافق رهبری آقای منتظری نبودند‎

حرفی که آیت‌الله دستغیب در مجلس خبرگان بعد از اتفاقات سال 88 زد این بود که آقایان موسوی و کروبی وخاتمی بیاییند در مجلس حرف بزنند که مسجدش را آتش زدند و بیرونش کردند.‎

علی مطهری با حضور در دانشگاه تهران اظهار داشت: در مچموع این دولت را خیلی بیشتر از دولت قبل قبول دارم. درجایی به آقای روحانی گفتم انقدر جواب این متنقدین را ندهید اینها خوششان می آید جوابشان را می‌دهید.

 مهم‌ترین محورهای سخنرانی علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص "روحانیت و سیاست" که در دانشگاه تهران ایراد شد، بدین شرح است:

- زعامت سیاسی شاخه‌ای از امامت است. شهید بهشتی می‌گویند که اگر روحانیت از بین برود هیچ.چیزی جایگزین آن نیست‎.

- نقطه قوت روحانیت شیعه استقلالش از حکومت هاست و نقطه ضعف آنها عوام‌زدگی است.

- تاکید شهید مطهری این است که روحانیت همچنان استقلال خود را حفظ کند.‎

- حرفی که آیت‌الله دستغیب در مجلس خبرگان بعد از اتفاقات سال 88 زد این بود که آقایان موسوی و کروبی وخاتمی بیاییند در مجلس حرف بزنند که مسجدش را آتش زدند و بیرونش کردند.‎

- شهید مطهری و امام با تاسیس حزب جمهوری اسلامی به این دلیل که موسسینش صرفا روحانی بودند مخالف بود که با اصرار آیت‌الله خامنه ای و هاشمی و شهید بهشتی امام رضایت دادند.‎

- هیچ اشکال ندارد کسی نظر مخالف ولی فقیه داشته باشد اما مرز التزام به ولی فقیه احکام حکومتی است که نظر رهبری هم همین است.

- روحانیت اهل سنت چون وابستگی به مردم ندارد عوام زدگیش خیلی کمتر است‎. به همین دلیل با وجود این که طرح های اصلاحی در بین روحانیت اهل سنت بیشتر است اما انقلاب های اصلاحی در بین روحانیت شیعه بیشتر بوده است‎.

- شهید مطهری در کتاب" علل گرایش به مادی گری" می‌گویند زمانی که کسانی که مردم آنها را نماد دین می دانند پوست پلنگ می پوشند عامل اصلی گرایش مردم به سمت مادی گری می‌شوند.‎

- به تعبیر شهید مطهری شکست دین‌ها به دلیل کسانی است که بین دین و نیازهای اساسی انسان ها جنگ می اندازند.‎ عقل یکی از وسایل استباط احکام است که این با رفتار کلیسا مخالف است‎. مال دوستی مشکلی ندارد آن چیزی که بد است مال پرستی است در رابطه با قدرت هم همینگونه است. علاقه جنسی از نظر اسلام چیز مقدسی است.‎

- آن چیزی که سیدجمال الددین در مورد همبستگی دینی می‌گفت به این معنا نبود که سیاست به خود قداست دینی بدهد. گاهی دین را ابزار سیاست می کنند در حالی که برعکس است و باید سیاست ابزاری در دست دین باشد.

- شهید مطهری صراحت دارند که ولایت فقیه ولایت ایدئولوژیک است. فقیه حاکم نیست، حاکم رئیس‌جمهور است و ولی فقیه نظارت می‌کند حاکم از مسیر درست منحرف نشود.‎

- به تعبیری ولایت فقیه ولایت مکتب و فقه است. یکی از مشکلات کشور ما این است که برداشت درستی از ولایت فقیه وجود ندارد.‎

- تجربه به ما آموخت که غیرروحانیون هم خیلی موفق نبودند.

- آقای مطهری قبل از شهادت می گفتند که در چند روز آینده باید آقای بازرگان را عوض کنیم.‎

- ورود روحانیون به مناصب حکومتی از روی اضطرار بود‎.

- نمی‌شود با قاطعیت گفت که نظر امام را در رابطه با آقای منتظری عوض کرده باشند ظاهرا امام هم از اول موافق رهبری ایشان نبودند‎

- تاسیس یک چیزی مانند حصر در جمهوری اسلامی را نمی دانم از کجا در آمده است؟‎

- آقای مطهری هم با رهبری آقای منتظری موافق نبود.

- حصر آقای شریعتمداری و منتظری را من کار درستی نمی دانم و آقای مطهری اگر بود نمی گذاشتند اتفاق بیفتد‎

- حصر چه در دوره امام و چه اکنون کار درستی نبوده است.‎

- اصل این است که روحانیون تا آنجایی که ممکن است از کارهای سیاست دور شوند.

- اگر از ابتدا اجازه اظهار نظر داده می شد که هرکسی هر حرفی می خواهد بزند فضا بسته نمی شد به اینجا نمی‌رسیدیم.

- قطعا در حرکت‌هایی که انجام شد شعارهایی مانند "نه غزه نه لبنان" اشتباه بود.

- اگر هرکسی وظیفه خود را به درستی انجام دهد به مسیر درست خواهیم رسید لازم است که هرکسی کار خود را درست انجام دهد

- قانون اساسی ما آزادی را خوب رعایت کرده است

- اگر همه بی تفاوت باشیم می بینیم که یک انقلاب از مسیر خود منحرف شد همانگونه که در صدر اسلام از مسیر خود منحرف شد و بعد از 50 سال از پیامبر(ص) نوه پیامبر(ع) را کشتند.

- روحانیت به فکر حفظ اسلام است یک جا مانند قیام تنباکو باید قیام کند جای دیگر باید سکوت کند. نوع رفتار بستگی به شرایط نظام دارد.

- سال 84 که گفتم آقای هاشمی کاندیدا نشود همان نظر شهید مطهری را داشتم که روحانیون به غیر از اضطرار وارد سیاست نشوند. سال 92 همان اضطرار احساس می شد.

- در مچموع این دولت را خیلی بیشتر از دولت قبل قبول دارم. درجایی به آقای روحانی گفتم انقدر جواب این متنقدین را ندهید اینها خوششان می آید جوابشان را می‌دهید. یکی از سران اینها به من می گفت ما یک چیزی می‌گوییم روحانی عصبانی می‌شود یک چیزی می‌گوید دوباره براساس همان حرف ما یک چیز دیگر می‌گوییم او نیز دوباره ناراحت می‌شود یک چیز دیگر می‌گوید.

- من با توقیف روزنامه 9 دی مخالف بودم.

- بگذاریم این "دلواپس ها" هم حرفشان را بزنند.

- آن زمانی که من نسبت به قانون حجاب و عفاف سوال می کردم آقای رئیس جمهور در مجلس می‌آمدند ما را مسخره می‌کردند یک نفر از این آقایان دلواپس نشد، جالا می‌گویند "وای فرهنگ رفت"

- فتنه‌گر بودن آقای موسوی و کروبی را من هم قبول ندارم. من معتقدم این ها را هل دادیم به سمت بیرون از انقلاب. هرکس دیگری را هم با آن اینگونه برخورد شود احساساتی می‌شود و اینگونه رفتار می‌کند.

- معتقدم ایشان نباید احساساتی می شدند و اینکه آن شب گفت که من رئیس جمهور هستم اشتباه بود. این داستان پاره شدن عکس امام و داستان عاشورا باید بیان شود که چگونه بوده و کار چه کسانی بوده است؟

- من معتقدم آقای روحانی باید جسارت بیشتری داشته باشند. اینکه ریچارد فرای کتاب های زیادی دارد و ایران شناس بود و دوست داشت در ایران خاک شود، پنج نفر تظاهرات می‌کنند و دولت هم عقب‌نشینی می‌کنند؛ این که نشد؛ دولت باید جربزه داشته باشد. 

اخبار سیاسی - تسنیم،انتخاب