اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رکورد خوب احمدی نژاد در هلیکوپتر سواری


سخنگوی دولت گفت:رئیس جمهور در جریان سفرهای استانی و افتتاح طرح‌های مختلف در کشور تا پایان سال 89،سه هزار و 120 ساعت با هلیکوپتر پرواز کرده است که تاثیر این حد از پرواز بر جسم انسان روشن است

پایگاه اطلاع رسانی دولت: سخنگوی دولت گفت:رئیس جمهور در جریان سفرهای استانی و افتتاح طرح‌های مختلف در کشور تا پایان سال 89،سه هزار و 120 ساعت با هلیکوپتر پرواز کرده است که تاثیر این حد از پرواز بر جسم انسان روشن است

غلامحسین الهام در نشست شورای هماهنگی روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی "ارتباط" را به جای تبلیغ، ویژگی انتخابات 84 و 88 توصیف کرد و افزود: شاید هر جا رنگ تبلیغ مقداری غلبه کرده، اثر و واکنش آن منفی بوده است ولی همه دیدند که ارتباط در سال 84 و 88 موج و حرکت آفرید.

الهام ادامه داد: قدرت ارتباط دکتر احمدی نژاد که ویژگی منحصر و شخصیتی ایشان است باعث شد حتی تبلیغات عظیم بین المللی خنثی شود.

سخنگوی دولت گفت: آقای احمدی نژاد با قدرت ارتباطات شخصی خود یک حرکت نو در عرصه ملی و بین المللی آفرید و با این حسن ارتباط خود را ماندگار کرده و در عین حال منشاء خدمات واقعی در سطح عالی و برجسته ای شده است اما اشکال کار ما این است که این ارتباطات نهادینه نشده و بر روی یک فرد مانده است.

الهام تصریح کرد: اگر کسانی می خواهند افکار عمومی را نمایندگی کنند و یک قدرت شگرف داخلی و بین المللی به عنوان بازوی آرمان نظام اسلامی و رهبری و نمایندگی ملت بزرگ ایران در عرصه جهانی و تاریخی بیافرینند، باید این توانایی را داشته باشند که این نمایندگی را مدیریت کرده و بدست آورند.

بیش از سه هزار ساعت پرواز هلی‌کوپتری

سخنگوی دولت، ویژگی بارز دولت را ارتباطات عمیق و گسترده با توده های مردم عنوان کرد و با اشاره به گزارش کاری واحدهای پروازی مربوطه گفت: رئیس جمهور در جریان سفرهای استانی و افتتاح طرحهای مختلف در کشور تا پایان سال 89، 3120 ساعت با هلی‌کوپتر پرواز کرده است که تاثیر این حد از پرواز بر جسم انسان روشن است ولی استقامت روحی و عشق و علاقه به خدمت هرگز خستگی را نشان نداده است.

الهام تلاش های خالصانه و بی شائبه رئیس جمهور را در تراز ملی و جهانی کاملا بی سابقه عنوان کرد و افزود: تلاش های رئیس جمهور و دولت موجب افتخار و ارتباط عمیق مردم با حاکمیت شد و مهم ترین پایگاه قدرت ملی و بزرگترین سرمایه امنیت ملی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

سخنگوی دولت همچنین خاطر نشان کرد: امروز گفته می شود ما رئیس جمهوری می خواهیم که نگوید من اختیار ندارم و نمی گذارند و چوب لای چرخ می گذارند اتفاقاً ویژگی احمدی نژاد این است که چوبهایی که دیگران لای چرخ دولت می گذارند را خارج کرده و پرشتاب کار کرده است و همین اقدامات را برخی خلاف قانون توصیف کرده ند، گویی از نظر آنها قانون پدیده ای است که مانع حرکت و کار است!  هیچ وقت از احمدی نژاد نشنیده ام که بگوید "نمی گذارند، نمی شود" اصلا مدیریت احمدی نژاد به این است که هر راهی بن بست می شود یک راه دیگر باز می کند و برای همین هرگز در کوچه بن بست نمی ماند. بله احمدی نژاد مکرر گفته است با همراهی و همدلی قوا و همه نهادها، هم افزایی ها بسیار بیشتر و با سرعت بالاتر می توان به مردم خدمت کرد و هرگز به دلیل مشکلات کار را متوقف نکرده و عذر نیاورده است.

وی افزود: ما در مرحله ای قرار داریم که دائم به دنبال این هستند توانمندی ها و کارهای انجام شده در این دولت را مخدوش نشان بدهند و این در حالی است که همان افراد به ادامه همین مسیر اعتراف می کنند. مثلا می گویند مسکن مهر یا هدفمندی و سهام عدالت و موارد مانند آنها را ادامه می دهیم پس باید از آنها پرسید اگر اینها کارهای غیرکارشناسی و غلط است چرا می خواهید آنها را اجرا و پیگیری کنید؟

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تاکید کرد: بدون ارتباط عمیق درونی نمی توان نمایندگی کسی را بر عهده داشت. این ویژگی در انقلاب پرورانده شد و جزء خصیصه های انقلاب و مقوّمات نظام اسلامی قرار دارد چرا که این نظام بر پایه زور و تحمیل بنا نشده است بلکه جمهوری اسلامی بر باورها، دلها و در بستر اندیشه ها حکومت می کند.

الهام با اشاره به ویژگی های نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: اسلامیت و اتکای مدیریت کشور بر آرای مردم جزء عناصر ثابت نظام اسلامی است که در قانون اساسی هم مورد تاکید قرار گرفته و قابل انعطاف و تغییر نیستند.

لزوم آموزش تخصصی نیروهای روابط عمومی

سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه این دولت با این جایگاه و شاخص ها باید روابط عمومی هایش نیز در این تراز باشند، گفت: عنصر ارتباطی قوی در روابط عمومی می تواند روسای دستگاه ها را متوجه کند که برای اثبات خدمات و نشان دادن عرصه انجام وظیفه اش نیاز به استفاده از توان روابط عمومی دارد.

وی تصریح کرد: فعالیت روابط عمومی ها باید جلوه گری کند تا مدیران سطح بالا به این باور برسند که تنها راه برون رفت از بحران ها و خنثی شدن حملات و تخریب ها، و قبل از آن همراهی و همگرایی عمومی مستلزم استفاده از ظرفیت روابط عمومی هاست.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور همچنین با تاکید بر جذب نیروی انسانی متخصص در روابط عمومی ها و لزوم تاکید بر لزوم توجه به موضوع آموزش تخصصی روابط عمومی ها گفت: در جذب نیرو باید سراغ بالابردن سطح توانمندی ارتباطی برویم به همین منظور باید مجموعه نیروی روابط عمومی دوره های تخصصی ویژه را ببینند.

سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت تاکید کرد: روابط عمومی ها باید ضرورت وجود و ثمرات حضور خود را برای دستگاه های اجرایی به عینه نمایان کنند و این باور را به وجود بیاورند که بدون ارتباطات دقیق، درست، عالمانه و واقع بینانه نمی توان یک سازمان را مدیریت کرد.

وی زمان باقیمانده از فعالیت دولت دهم را فرصت مناسبی برای اصلاح برخی از مشکلات و کاستی های روابط عمومی ها دانست و تاکید کرد: باید علت تاخیر و کندی حرکت ارتقای روابط عمومی ها شناسایی و درجهت حل و رفع آن تلاش کرد.

الهام همچنین از روابط عمومی ها خواست با ابتکارات و هنر ارتباطی خود خدمات گسترده و گفتمان دولت نهم و دهم را معرفی و تبیین کنند.

در پایان این نشست همچنین با اهدای لوح تقدیر از تلاش های مدیران و روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی تجلیل شد.

همچنین از خدمات و زحمات سیدضیآءالدین نورالدینی؛ دبیر سابق شورای اطلاع رسانی دولت نیز قدردانی شد.

سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اهدای لوح ویژه ای به خانواده مرحوم زاده حسین نیز- که از مدیران روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در دولت نهم بود و مدتی قبل از دنیا رفت- تجلیل کرد.


ویدیو مرتبط :
استقبال از احمدی نژاد سال88 تبریز/احمدی نژاد کاش احمدی نژاد می ماندی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش به اظهارات معاون اول احمدی نژاد: وضع کدام مردم خوب است ؟



از آذر ماه سال 89 كه قانون هدفمندی یارانه‌ها به اجرا در آمد تا امروز قیمت نان 600 درصد گران شده است.

روزنامه جمهوری اسلامی در سر مقاله امروز خود تحت عنوان "از گرانی نان تا دادگاه سه هزار میلیاردی " ، به اظهارات معاون اول احمدی نژاد واکنش نشان داد.

در این سرمقاله آمده است:

درست هنگامی كه معاون اول رئیس‌جمهور اعلام كرد: "وضع اقتصادی مردم خوب است" قیمت رسمی نان نیز گران شد.

یك احتمال اینست كه چون مدیران ارشد دولتی فكر می‌كنند وضع اقتصادی عامه مردم خوب است، از نظر آنها اشكالی وجود ندارد كه نان گران شود و البته سایر اقلام مورد نیاز مردم نیز هر روز با قیمت گران‌تر عرضه شوند. طبیعی است كه مدیران ارشد دولتی به دلیل اینكه با بقالی و نانوائی و لبنیاتی سروكار ندارند تصورشان این باشد كه وضع اقتصادی مردم خوب است و با همین تصور، در اطاق‌های در بسته و خنك، تصمیم بگیرند نرخ نان را بالا ببرند تا مردم یك روز صبح از خواب بیدار شوند و به نانوائی مراجعه كنند و ببینند برای هر نان سنگك 600 تومان، نان بربری 500 تومان، نان تافتون 300 تومان و نان لواش 160 تومان باید بپردازند.

از طرف دیگر، بانك مركزی نیز همزمان، رسماً اعلام كرده است نرخ تورم در اردیبهشت ماه امسال 2/22 درصد بوده و اخبار دیگری نیز درباره بالا رفتن قیمت‌ها به گوش مردم می‌رسد و در مطبوعات منتشر می‌شود كه نگران كننده است. براساس این اخبار، نرخ كرایه حمل و نقل شهری و بین شهری در ماه‌های اول سال 91 نسبت به سال گذشته 5/15 درصد افزایش داشته، لبنیات چند بار گران شده، انواع میوه با قیمت‌های هر كیلو چند هزار تومان به فروش می‌رسد، مرغ هر كیلو به بالای پنجهزار تومان رسیده، گوشت قرمز با سرعتی حركت می‌كند كه مردم عادی هرچه می‌دوند به آن نمی‌رسند و طبق آمارهای رسمی، قیمت مواد خوراكی و آشامیدنی در فروردین ماه سال جاری 33 درصد افزایش یافته است.

سرانجام این سؤال اساسی به ذهن‌ها راه پیدا می‌كند كه سخن آقای معاون اول رئیس‌جمهور درست است كه می‌گوید "وضع اقتصادی مردم خوب است" یا آمار و ارقام رسمی اعلام شده توسط بانك مركزی درباره نرخ تورم و قیمت‌هائی كه هر روز بالا می‌روند و مردم در زندگی روزمره خود با آن سروكار دارند؟ اگر حقوق كارگران و كارمندان نیز به تناسب تورم و افزایش قیمت نان و گوشت و حمل و نقل و لبنیات و سایر مایحتاج زندگی بالا می‌رفت، شاید می‌شد سخن آقای معاون اول رئیس‌جمهور را بپذیریم كه وضع اقتصادی مردم خوب است، اما در شرایطی كه حقوق‌ها با افزایش اندكی تا آخر سال ثابت می‌ماند و قیمت‌ها هر روز یا هر هفته و یا حداكثر هر ماه رشد می‌كنند و به سرعت بالا می‌روند چگونه می‌توان گفت وضع اقتصادی مردم خوب است؟

آیا مسئولان و مدیران ارشد دولتی خبر دارند كه بسیاری از مردم نمی‌توانند حتی ماه‌ها یك كیلو گوشت خریداری كنند و به خانه ببرند؟ آیا حضرات اطلاع دارند كه مرغ در بسیاری از سفره‌های اقشار ضعیف نایاب است؟ آیا خبر دارند كه مواد لبنی بسته‌بندی شده از یكطرف هر چند وقت یكبار گران می‌شوند و از طرف دیگر از حجم محتوای بسته‌ها كم می‌شود؟ اگر خبر دارند چگونه است كه می‌گویند وضع اقتصادی مردم خوب است؟ و اگر خبر ندارند، چگونه بر مسندهائی تكیه زده‌اند كه اولین مسئولیت صاحبان آنها آگاهی از وضعیت معیشتی مردم و رسیدگی به آن است؟

به گران شدن نان برگردیم و این نكته را یادآور شویم كه از آذر ماه سال 89 كه قانون هدفمندی یارانه‌ها به اجرا در آمد تا امروز قیمت نان 600 درصد گران شده است.

یك نان سنگك قبل از شروع اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها 100 تومان بود و اكنون 600 تومان است. میزان افزایش حقوق كارمندان و كارگران در این یكسال و نیم كه قیمت نان 6 برابر شده چقدر بوده است؟ ایكاش این گرانی فقط مربوط به نان بود. آمارهای جدید اعلام شده توسط بانك مركزی نشان می‌دهد كلیه اقلام مورد نیاز مردم مشمول تورم و افزایش قیمت هستند. بگذریم از سكه و دلار و سایر ارزها كه هر روز گران‌تر می‌شوند و آثار تورمی آنها، برخلاف ادعای مسئولان دولتی، در كلیه بخش‌های مربوط به معیشت مردم نمایان است.

دولتمردان باید به این نكته توجه داشته باشند كه آثار سوء افزایش سرسام آور قیمت‌ها به محرومیت اقشار ضعیف از تغذیه مناسب محدود نمی‌شود، بلكه آثار اجتماعی و فرهنگی خطرناكی دارند كه بسیار مهم‌تر و غیرقابل جبران هستند. افزایش بیكاری، بالا رفتن آمار طلاق، گسترش فساد و فحشا و بحران‌های اخلاقی از عوارض مستقیم گرانی‌ها هستند. غفلت از این عوارض خطرناك، مشكلات فرهنگی بزرگی را پدید می‌آورد كه هویت جامعه اسلامی را تهدید خواهد كرد.

گفته می‌شود این گرانی‌ها در چارچوب اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها صورت می‌گیرد كه چاره‌ای جز اجرای آن نیست. پاسخ اینست كه اولاً نادرست اجرا كردن قانون است كه این مشكلات را پدید آورده نه اجرای آن و ثانیاً حتی اگر یك قانون دارای عوارضی است كه با مصالح عموم مردم منطبق نیست، باید در خود قانون تجدیدنظر شود و یا مكمل‌هائی برای آن در نظر گرفته شود كه آن عوارض منفی را برطرف نمایند.

به نظر می‌رسد مشكل اصلی اینست كه دولتمردان و مدیران ارشد از اوضاع اقشار ضعیف بی‌خبرند. آنها به این واقعیت توجه نمی‌كنند كه در یك بخش از جامعه تحت مدیریتشان، جماعتی درحال محاكمه شدن به خاطر سوءاستفاده‌های كلان سه هزار میلیارد تومانی و ماجرای رسوای بیمه و استانداری تهران هستند كه برای غارتگری‌های آنها ارقام ده‌ها و صدها میلیونی اصولاً مطرح نبوده و فقط با ارقام صدها هزاران میلیارد تومانی سروكار داشتند و در بخش دیگر جامعه افراد و خانواده‌های فراوانی حضور دارند كه شب‌ها گرسنه می‌خوابند و در سطل‌های زباله مقداری خوراكی جستجو می‌كنند تا زنده بمانند و كارتن خواب‌هائی وجود دارند كه تا آخر عمرشان باید در آرزوی یك سرپناه چند متری بمانند. اگر به این واقعیت‌های فاجعه بار توجه شود، پاسخ این سؤال كه وضع اقتصادی چه كسانی خوب است؟ روشن خواهد شد؛ باندهای اختلاس سه هزار میلیاردی و پرونده بیمه و استانداری تهران و حامیان آنها! نه آنها كه وقتی نان گران می‌شود، دغدغه تهیه پول نان، خواب را از چشمانشان می‌رباید.../عصرایران