اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روحانی در دیدار رییس جمهوری صربستان: ادیان الهی مخالف خشونت و تروریسم هستند



 اخبارسیاست  خارجی,خبرهای سیاست  خارجی, روحانی

رییس جمهور تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از گسترش روابط با اتحادیه اروپا و از جمله کشورهای حوزه بالکان استقبال می کند.

به گزارش ایسنا ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در دیدار«تومیسلاو نیکولیچ» رییس جمهوری صربستان که در سفری غیررسمی و برای شرکت در مراسم گشایش پنجمین همایش بین المللی سمپوزیوم انجمن جهانی فدراسیون مغز و اعصاب به تهران سفر کرده است، گفت: تهران و بلگراد امکانات و توانمندی های گسترده ای دارند که می توانند از این امکانات برای گسترش همکاری ها و منافع دو ملت استفاده کنند.

رییس جمهور در ادامه، گسترش خشونت و تروریسم را یکی از معضلات بزرگ برای منطقه و جهان برشمرد و با اشاره به برخی تلاش‌ها برای نسبت دادن تروریسم به ادیان گفت: ادیان الهی و بویژه دین مبین اسلام، مروج رحمت ، اخوت و برادری در میان انسان ها و مخالف تروریسم هستند و همه باید برای مبارزه با تروریسم متحد شوند.

"نیکولیچ" رییس جمهوری صربستان نیز با ابراز علاقه به توسعه روابط با کشورمان گفت: مقاومت سرسختانه جمهوری اسلامی ایران در دوران تحریم‌ها و پیروزی در مذاکرات هسته ای ، بیانگر قدرت فرهنگی و بزرگی این کشور است.

 

 اخبار  سیاست  خارجی  -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
رییس جمهوری برزیل دیدار با احمدی نژاد را لغو کرد‬

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی در دیدار با رییس شورای اروپایی/دیدار رییس‌جمهوری بولیوی با روحانی



اخبار,اخبارسیاست  خارجی, روحانی

 

 اخبار  سیاست خارجی - روحانی در دیدار با رییس شورای اروپایی: هیچ توافقی نباید پایه‌گذار تبعیض باشد

 رییس جمهوری در دیدار با رییس شورای اروپایی، اراده را مهمترین ابزار برای توافق هسته‌ای برشمرد و گفت: تردیدی نیست که موضوع هسته‌ای یک روز و در میز مذاکره حل خواهد شد اما هر چه زودتر به نفع همه است.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی ظهر چهارشنبه به وقت محلی و در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با «وان رامپوی» رییس شورای اروپایی در خصوص موضوع هسته‌ای ایران و خطر تروریسم و خشونت در منطقه و جهان به گفت و گو پرداخت.

دکتر روحانی در این دیدار با بیان اینکه جز تفاهم راه حل پایدار دیگری در موضوع هسته‌ای ایران وجود ندارد، اظهارداشت: دولت یازدهم، تمام توان خود را برای مذاکرات منطقی به کار گرفته است و توافق ژنو هم نشان داد که مذاکره می‌تواند نتیجه‌بخش باشد.

رییس جمهوری با تاکید بر مدنظر قرار دادن اهداف بلند مدت، بر حفظ غرور ملی و حقوق مردم ایران در توافق هسته‌ای تأکید کرد و گفت: توافق نباید پایه گذار تبعیض باشد، که در این صورت در آینده همه کشورهای عضو معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی (ان‌پی‌تی) نگران خواهند بود.

دکتر روحانی، توافق هسته‌ای را بنای اعتمادی جدید و سودمند قلمداد کرد و گفت: دو طرف توافق کردیم غنی‌سازی برای تامین مصارف صلح‌آمیز در ایران انجام شود و این معیار و قاعده مهمی است. همچنین همه این مذاکرات برای این است که اعتماد بین طرفین ایجاد شود.

رییس شورای عالی امنیت ملی، تاریخ یک کشور را ضمانتنامه بزرگی برای هر توافق دانست و خاطرنشان کرد: ملت ایران، ملتی بزرگ و با فرهنگ است و هرگز توافقی را که امضا کرده، نقض نکرده است.

دکتر روحانی یادآور شد: توافق هسته‌ای صرفا مربوط به موضوع هسته‌ای نیست بلکه مهم فضایی است که به وجود خواهد آورد؛ در آن فضا بسیاری از مشکلات می‌توانند در قالب همکاری، راه حل‌های سریعتری پیدا کنند.

رییس جمهوری، با بیان اینکه بی ثباتی و تروریسم منطقه خاورمیانه را تهدید می‌کند، افزود: در عراق با دو مشکل بی ثباتی و تجزیه عراق مواجه بودیم و اربیل و بغداد در معرض خطر عظیمی بودند.

رییس جمهوری، چالش دیگر را موضوع خشونت و تروریسم نام برد و یادآور شد: مشکلات فعلی منطقه خاورمیانه قابل سرایت به سایر مناطق است. در میان تروریست‌های داعش، اتباع اروپایی هم حضور دارند که اگر به کشورهای خود بازگردند افراد خطرناکی برای این کشورها خواهند بود.

دکتر روحانی با بیان اینکه حل خشونت و تروریسم مستلزم گفت‌وگو است، تصریح کرد: نقش ایران در ثبات منطقه بسیار مهم است و اگر تلاش‌های ایران در کنار مردم عراق نبود چه بسا تروریست‌ها سرنوشت عراق را در دست می‌گرفتند؛ ایران همه شرایط لازم برای کمک به صلح و ثبات منطقه را دارد.

«وان رامپوی» رییس شورای اروپایی نیز در این دیدار با بیان اینکه موضوع هسته‌ای باید هر چه سریعتر به سرانجام برسد، اظهار داشت: ظرف یکسال گذشته تغییرات فوق‌العاده مثبتی را شاهد بوده‌ایم که توافق اقدام مشترک آغاز آن بود.

رییس شورای اروپایی افزود: وقتی بتوانیم به توافق جامع دست پیدا کنیم مرحله جدیدی از روابط بین ایران، اروپا و جامعه بین‌الملل آغاز می‌شود.

                                    ............................................


دیدار رییس‌جمهوری بولیوی با روحانی

رییس‌جمهوری کشورمان در دیدار با رییس جمهوری بولیوی با تاکید بر توسعه و استحکام بیشتر روابط دو جانبه دو کشور، اظهار داشت: برای جمهوری اسلامی ایران روابط با کشورهای آمریکای لاتین و کشورهای انقلابی و مستقلی نظیر بولیوی دارای اهمیت است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در ادامه دیدار با روسای کشورها در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد اوو مورالس، رییس جمهوری بولیوی را در هتل محل اقامت خود به حضور پذیرفت.

روحانی در این دیدار با تبریک به رییس جمهوری بولیوی به خاطر ریاست بر گروه ۷۷، و ضمن اعلام آمادگی برای توسعه روابط دو جانبه ایران و بولیوی، گفت: از لحاظ جغرافیایی فاصله ایران و بولیوی بسیار زیاد است اما قلب ها و اهداف و آرمان های ما در مسائل بین المللی بسیار به هم نزدیک است.

رییس جمهوری گفت: دو کشور برای مبارزه با تروریسم و مبارزه با کشورهای متجاوز دارای مواضع و نظرات مشترکی هستند و در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و بویژه در حوادث اخیر غزه نظرات دو کشور کاملا مشابه بود.

رییس جمهوری افزود: ایران و بولیوی در موضوع سوریه و عراق نیز دارای مواضع مشترک در قالب حمایت از مردم و مخالفت با دیگران است بنابراین نظرات دو کشور در زمینه مسائل بین‌المللی نیز کاملا به یکدیگر نزدیک است.

روحانی در بخش دیگر سخنانش با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت سازمان هایی نظیر گروه ۷۷ و همچنین جنبش عدم تعهد به نفع صلح جهانی بهره برداری کنیم، خاطرنشان کرد: ما می توانیم مواضع همه کشورهای مستقلی که تحت عنوان های مختلف در کنار هم جمع شده اند را به هم نزدیک تر کنیم و صدای واحدی علیه تروریسم در دنیا بشنویم

رییس جمهوری در بخش دیگر سخنانش، اتحاد دولت و ملت در یک کشور را از هر سلاحی بالاتر دانست، دو کشور ایران و بولیوی را حائز این ویژگی قلمداد کرد و گفت: وقتی یک ملتی متحد است هیچ قدرتی نمی تواند آنها را شکست دهد.

در همین حال، مورالس ایران و بولیوی را دو کشور دوست و یاور همدیگر دانست و گفت: بولیوی خود را متحد ایران می داند و در کنار مسائل اقتصادی، ما مفتخر هستیم که به عنوان یار و مددکار و هم پیمان و متحد ایران بخصوص به لحاظ سیاسی در همه عرصه ها باشیم.

وی از جمهوری اسلامی ایران خواستار شد تا تجربه های ارزنده خود در حوزه فناوری را در اختیار این کشور قرار دهد.


  اخبار سیاست خارجی -خبرآنلاین, ایسنا