اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روحانی: امروز ایران در جهان سرافراز است


روحانی با اشاره به گسترش روابط خارجی ایران با سایر کشورها گفت: همه پیروزی‌ها و موفقیت‌های امروز ما به دلیل حضور و مقاومت شما مردم است. ایران امروز در جهبه خارجی موفق‌تر و سربلندتر از همیشه است و روابط‌ ما با دنیا به ویژه با همسایگان بهتر از همیشه است.

رئیس جمهور گفت: مسیر ما با دنیا در راه تعامل و دوستی و در چارچوب عزت و مصلحت کشورمان است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در اولین سخنرانی خود در جمع مردم ایلام در ورزشگاه تختی ایلام با تشکر از حضور ایلامی‌ها در مراسم استقبال و سخنرانی خود گفت: این حضور شما نشان دهنده تعهد مردم به این سرزمین است.

وی ادامه داد: ایلام به عنوان سرزمین قهرمانان تاریخ گذشته و امروز سرزمینی که دارای تمدن چند هزار ساله است شناخته می‌شود این سرزمین همواره سرزمین مرزبانان و مزرداران غرب ایران عزیزمان بوده است.

روحانی اظهار کرد: مردم سرافراز ایلام در طول دوران دفاع مقدس به عنوان پیشگامان و پیشتازان جبهه از شرف و استقلال کشور عزیزمان حمایت می‌کردند. من در طول هشت سال دفاع مقدس بارها به ایلام عزیز آمدم و شاهد بودم که چگونه شما قهرمانان در کنار علما، بزرگان، عشایر، حیدری‌ها و مرواریدها جنگیدید و از شرف و عزت این سرزمین دفاع کردید.

رئیس جمهور افزود: همه شما عشایر، لرد، لک، عرب و اقوام مختلف دست به دست هم دادید و از ایران عزیز دفاع کردید و امروز برای آبادانی این سرزمین به اینجا آمدم.

وی در ادامه خطاب به مردم ایلام گفت: مردم عزیز، زنان قهرمان و مردان دلاور، امروز ایلام شاهد حضور 24 خرداد سال گذشته است. شما سال گذشته برای اجرای تدبیر مقام معظم رهبری و به منظور سربلندی ایرانی عزیز اعتنایی به تبلیغات مسموم دشمنان نکردید و پای صندوق آراء رفته و حماسه سیاسی بزرگ را آفریدید.

روحانی با اشاره به گسترش روابط خارجی ایران با سایر کشورها گفت: همه پیروزی‌ها و موفقیت‌های امروز ما به دلیل حضور و مقاومت شما مردم است. ایران امروز در جهبه خارجی موفق‌تر و سربلندتر از همیشه است و روابط‌ ما با دنیا به ویژه با همسایگان بهتر از همیشه است.

وی ادامه داد: با عراق کشور همسایه، دوست و برادرمان روابط مان روز به روز نزدیک‌تر و صمیمی‌تر خواهد شد. عراق کشوری است که در کنار ایلام عزیز ما است. همچنین با همه همسایگان روابط‌مان گسترش می‌یابد. علاوه بر این با دنیای غرب و شرق و آنهایی که برابر حقوق ملت ایران، عزت این سرزمین و رشد و شکوفایی ایران سرفرود آوردند، رابطه خواهیم داشت و دستمان را به سوی آنها دراز خواهیم کرد.

رئیس جمهور در جمع مردم ایلام با بیان این‌که با دنیا در چارچوب عزت و مصلحت ایران تعامل و دوستی خواهیم داشت تاکید کرد: همه الطاف شما نسبت به خادم‌تان است و باید بگویم دولت خدمتگزار با برنامه و اجرای برنامه ان‌شاءالله پاسخ مثبت خواهد داد.

دولت تلاش دارد مشکلات آبیاری و کشاورزی ایلام حل و فصل شود

رییس جمهور در ادامه گفت: ایران در مسیر پیشرفت و تعالی و توسعه است و این فقط یک ادعا نیست با توکل به خدا روز به روز شاهد خواهیم بود با همت،‌فداکاری و اتحاد شما مردم، ایران آبادتر، سرفرازتر و شکوهمندتر در منطقه و جهان خواهد بود.

رییس جمهور ادامه داد: در پناه اهل بیت عصمت و طهارت به ویژه مولایمان امیر المومنین(ع) که ماه رجب به نام اوست و میلادش را ارج می‌نهیم راه توسعه کشور را ادامه خواهیم داد.

وی با اشاره به اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها تصریح کرد: ما در مرحله دوم گام بلندی در راه سلامت،‌ بهداشت و درمان مردم کشور برداشته ‌ایم و برداشتن این قدم‌ها را ادامه خواهیم داد، مراکز بهداشتی و درمانی استان ایلام در سال جاری و سال آینده تجهیز خواهد شد و بیمارستان 376 تختخوابی ایلام را تا پایان سال آینده آماده بهره‌برداری می‌کنیم.

روحانی ادامه داد: تلاش داریم تا مردم با هزینه کمتری به سلامت مورد نظرشان دست یابند.

وی همچنین تصریح کرد: در مرحله دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها به محیط‌زیست رسیدگی خواهد شد ایلام از ریزگردها در رنج است و ما به همراه دولت عراق تلاش داریم تا برای ساماندهی و سالم‌سازی محیط‌ زیست گام‌های لازم را در سال جاری و سال آینده و تا پایان این دولت برداریم. در جلسه اخیر هیات دولت به موضوع جنگل‌های زاگرس و ایلام که عروس زاگرس است، پرداخته شد و اقدامات لازم برای ساماندهی این جنگل‌ها و رفع مشکلاتش در نظر گرفته شده است و عصر امروز چهارشنبه از طرح های بهسازی جنگل در این استان بازدید خواهم کرد.

روحانی تاکید کرد: ما برای احیای جنگل‌های بلوط استان ایلام اقدام می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم زیبای‌های این منطقه که موجب شکوفایی این منطقه و ایران است از دست ما برود. ایلام سرزمین گردشگری برای مردم ایران و نیز مردم کشورهای دیگر است.

رییس جمهور با اشاره به شعارهای که در مسیر خیابان از فروردگاه تا محل سخنرانی وی بر روی پلاکارت‌ها نوشته شده بود و مربوط به وضعیت اشتغال دراستان ایلام بوده است گفت: مردم این استان از نبود اشتغال و بیکاری گله دارند دولت امسال در مرحله اول و راس اقداماتش در رابطه با اجرای اقتصاد مقاومتی رونق اقتصادی و اشتغال تلاش خواهد کرد. این تلاش جوانان،‌ دانشجویان،‌ پسران و دخترانو مردان و بانوان این سرزمین را شامل می شود.

روحانی با اشاره به طرح‌ها و پروژه‌های که دولت برای استان ایلام در دست دارد، تاکید کرد: در این سفر برای اجرای 44 پروژه که 34 پروژه آن در سال 93 و 10 پروژه دیگر در سال آینده تکمیل می‌شود، برنامه داریم. این پروژه‌ها مربوط به تمامی شهرستان‌های این استان است که از طریق شورای اداری استان اعلام خواهد شد.

وی گفت: امسال و سه سال آینده در دولت تدبیر و امید تلاش ما این است که ایلام به لحاظ مشکلات آبیاری و کشاورزی مشکلات و معضلاتش حل و فصل شود و در اینجا به شما مردم عزیز قول می‌دهم که برای اجرای آبیاری مدرن و طرح اجرای سامانه گرمسیری برای 50 هزار هکتار اراضی استان ایلام مخصوصا در مناطق جنوبی ایران از جمله دشت عباس و دهلران اقدامات لازم طی سه الی چهار سال آینده عملیاتی شود این گام اول برای آبادانی استان ایلام است ودر مرحله دوم صنعتی شدن استان را دنبال خواهیم کرد.

رییس جمهور ادامه داد: طرح های مهمی برای ساماندهی گاز و پتروشیمی استان ایلام در نظر گرفته شده است، ما تلاش داریم گازهای که در حال حاضر از دست می‌رود جمع‌آوری و تبدیل به طرح‌های پتروشیمی کنیم و در همین راستا عصر امروز چهارشنبه بخشی از پتروشیمی ایلام افتتاح خواهد شد و طرح های دیگر در این زمینه ظرف‌ سال‌ پیش رو در دست اقدام قرار می‌گیرد.

ایلام شاهد پیشرفت و آبادانی با تلاش مردم خواهد بود

رییس جمهور کشورمان در ادامه با بیان‌ این‌که سه سد ایلام در سال 93 و نیمه سال 94 تکمیل خواهد شد، گفت: جاده‌های که در این استان وجود دارد باید بهسازی شود بخصوص گردنه قلاجه که مورد توجه مردم است. ان شالله امسال تا نیمه سال 94 عملیاتی می ‌شود.

جاده عملیاتی صالح‌آباد به مهران تا پایان همین سال و مهران تا مرز ان شالله تا نیمه سال 94 ساخته خواهد شد.سایر طرح‌ها نیز امشب اعلام می‌شود.

وی با اشاره به پلاکاردهای در دست مردم ایلام که بر روی آن خواست‌های خود از رییس جمهور را نوشته بودند، تصریح کرد: همه مواردی که در تابلوهای شما برای ارتقای ایلام مدنظر است در یک طرح کلی در دولت مورد بررسی قرار خواهد گرفت، بازارچه‌های مرزی استان مورد توجه قرار می‌گیرد به خصوص سه بازارچه مرزی تا بدین شکل وضع تجاری و اشتغال مردم در مسیری قرار گیرد که بیکاری در این استان کاهش یابد.

روحانی با بیان این‌که مهران عزیز مورد توجه قرار می‌گیرد، گفت: ما در دولت برای منطقه آزاد مهران بررسی‌های لازم را انجام خواهیم داد مردم عزیز ایلام طرح‌های تجاری‌، گردشگری و سدهای نامبرده شده، رسیدگی به جنگل‌های این استان و آبیاری مدرن در 50 هزار هکتار از 38هزار هکتار ظرف امسال و‌سالهای آینده مورد توجه قرار می‌گیرد.

رییس جمهور کشورمان اضافه کرد: ایلام شاهد پیشرفت و آبادانی با تلاش مردم خواهد بود و اجرای پروژه‌های عمرانی باعث تحول مثبت خواهد شد.

روحانی تصریح کرد: همچنین تسهیل رفت و آمد و توسعه با کشور همسایه عراق و مسیر زوار در مسیر مهران مورد توجه قرار گرفته و بدین شکل ما شاهد پیشرفت‌، اشتغال و تجارت برای مردم عزیز،‌غیور و وطن دوست ایلام خواهیم بود تردیدی نداشته باشید که دولت همه توان خود را برای اجرای همه پروژه‌های توسعه و ارتقای بخش‌های مختلف به کار خواهد گرفت.

سفر به ایلام چهارمین سفر استانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی پس از آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید است و رئیس‌جمهور طی ماه‌های گذشته به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان نیز سفر کرده است.

به گزارش ایسنا، از جمله برنامه‌های رئیس‌جمهور در این سفر، شرکت در مراسم دیدار با علما، نخبگان، ایثارگران و برگزیدگان و همچنین شرکت در جلسه توسعه سرمایه‌گذاری و شورای اداری استان ایلام است.


ویدیو مرتبط :
از وضع تاسف بار ایران شاهنشاهی تا ایران سرافراز امروز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پاسخ ستاد روحانی به معاون جلیلی: با آن سند دوصفحه ای پر از غلط آبروی ایران را در جهان بردید/ چرا از واکنش دور از ادب 5 + 1 حرفی نمی زنید؟



پاسخ روحانی به جلیلی,پاسخ ستاد روحانی به معاون جلیلی

پاسخ ستاد روحانی به معاون جلیلی: با آن سند دوصفحه ای پر از غلط آبروی ایران را در جهان بردید/ چرا از واکنش دور از ادب 5 + 1 حرفی نمی زنید؟

آیا به شایعات و خبرهای رسانه های بیگانه که نحوه رفتار هیات مذاکره کننده ایرانی، برای رفع تحریم ها در مذاکرات استانبول و بغداد را به گونه ای تشریح کرده اند که به تعبیر محترمانه اش "ملتمسانه" بوده است، پاسخ داده خواهد شد؟!

انتخاب  : ستاد حسن روحانی در پاسخ به علی باقری معاون سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی که ریاست ستاد انتخاباتی جلیلی را در انتخابات برعهده دارد آورده است: مگر شما، بعنوان مذاکره کنندگان فعلی پرونده هسته ای ایران، اجازه دارید تا بدون هماهنگی و تایید رهبری نظام، تصمیم مهمی اتخاذ کنید که مذاکره کنندگان قبلی اینکار را انجام داده باشند.   

متن پاسخ ستاد انتخاباتی حسن روحانی به اظهارات علی باقری، معاون سعید جلیلی و عضو تیم مذاکره کننده هسته ای کشور بدین شرح است: شرایط رقابتهای انتخاباتی کشور نباید موضوعات کلان و راهبردی نظام را به ورطه امیال سیاسی  و جناحی بیاندازد. بروز و ظهور این امیال در رعایت نکردن انصاف در ارائه تحلیل ها توسط برخی افراد هویدا است. 

بر اساس گزارش برخی خبرگزاری ها و سایت های خبری، جناب آقای دکتر علی باقری معاون محترم شورای عالی امنیت ملی، اخیرا در دانشگاه تهران و همچنین در دوازدهمین "همایش سراسری دبیران هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی کشور" و حاشیه آن در هتل جم مشهد، به تشریح رویکرد گذشته و کنونی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای پرداخته اند. ایشان در این نشست ضمن اشاره به تاریخچه و روند مذاکرات هسته ای ایران با گروه ١+٥ از گذشته تاکنون، مطالبی را مطرح کرده اند که برخی نکات آن از جهات مختلف قابل تامل است. 

ایشان اکنون یکی از مذاکره کنندگان ارشد پرونده هسته ای جمهوری اسلامی ایران هستند و از مسیر تصمیم سازی در این باره اطلاع کامل دارند. به همین دلیل انتظار نمی رفت که جانب انصاف را رها کرده و تحلیلهایی را ارائه کنند که واقعیت ندارند.

جناب آقای دکتر باقری در بخشی از اظهاراتشان به گونه ای سخن گفته اند که گویا اقدامات شورای عالی امنیت ملی و دبیر آن در زمان مسوولیت دکتر حسن روحانی، در پرونده هسته ای با کسب نظر از مقام معظم رهبری نبوده است.

خوب است ایشان به این سوال پاسخ دهند که مگر شما، بعنوان مذاکره کنندگان فعلی پرونده هسته ای ایران، اجازه دارید تا بدون هماهنگی و تایید رهبری نظام، تصمیم مهمی اتخاذ کنید که مذاکره کنندگان قبلی اینکار را انجام داده باشند؟!

جناب آقای دکتر علی باقری بعنوان مستند سخنانشان، صفحاتی از کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" دکتر حسن روحانی را ذکر کرده اند و به مخاطبان خود توصیه کرده اند این کتاب را بخوانند تا روشن شود که به زعم ایشان، جناب آقای دکتر روحانی، در زمان تصدی مسوولیت مذاکرات هسته ای، خلاف نظر مقام های عالی نظام عمل کرده اند.

اتفاقا خوب است همگان این کتاب را به دقت بخوانند تا از نحوه تصمیم سازی در پرونده هسته ای ایران در نهادهای مرتبط کشور مطلع شوند، تا روشن شود که چقدر سعی و تلاش شد که پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع داده نشود، تا در عین جلوگیری از صدور قطعنامه های تحریمی در شورای امنیت علیه ایران، از حقوق هسته ایران محافظت شود.

ایشان صفحات ١٧٦و١٧٧ کتاب مزبور را بعنوان مستند گفته هایشان، نمونه آورده اند که در زمان مسوولیت جناب آقای دکتر روحانی در پرونده هسته ای، خلاف نظرات نظام عمل شده است. 

خوب است هم ایشان هم مخاطبانشان بعنوان نمونه بخشهایی از این صفحات را که به تشریح مذاکرات ایران با وزرای خارجه سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در سعد آباد در مورد پذیرش پروتکل الحاقی و تعلیق داوطلبانه اشاره دارد بخوانند.

بررسی مابقی صفحات مورد نظر آقای باقری و تطبیق آن با نیت گوینده سخن به عهده مخاطبان: - " وزیر امور خارجه آلمان گفت در صورت عدم تصویب (پروتکل الحاقی)، این احتمال می رود که شما آن را امضا کنید و سه روز بعد بگویید عمل نمی کنیم.

من گفتم که از طرف مجلس اختیاری ندارم و نمی توانم از طرف مجلس به شما قولی بدهم و اینکار روند قانونی خود را دارد و باید در دولت به صورت لایحه، تصویب و تقدیم مجلس شود. بعلاوه در صورت تصویب هم شورای نگهبان باید آنرا تایید کند تا مصوبه قانونی شود، من در این زمینه اختیاری ندارم. وقتی هم گفتم که آنرا داوطلبانه اجرا می کنیم، بسیار ناراحت شدند. من هم گفتم به غیر از این نمی توانیم قولی دهیم." 

- " تلفنی با رییس جمهور صحبت کردم و مساله مورد اختلاف و نظر کارشناسان و خودم را به ایشان منتقل کردم. در نهایت گفتند هر طور مصلحت است عمل کنید. ولی نگذارید مذاکرات به شکست منجر شود. هر جه تصمیم شما باشد من قبول دارم و حمایت می کنم.

سپس با دفتر مقام معظم رهبری تماس گرفتم و خواستم تا مباحث به رهبر معظم انقلاب منتقل شود و اگر ایشان نظر دیگری داشتند، فورا به من منتقل شود که خبری نشد؛ بنابراین شرایط برای نوعی مانور از نظر تنظیم جملات و عبارات آماده شد."

همانطور که قابل ملاحظه است آقای دکتر روحانی، در جریان مذاکرات، نه تنهاهیچ قولی جدا از مسیر قانونی به طرفهای مذاکره نداده اند، بلکه برای اتخاذ تصمیم، از رییس جمهور و دفتر مقام معظم رهبری استعلام کرده اند. پس آیا اینگونه ابهام آفرینی ها را نمی توان به مثابه ورود امیال سیاسی و جناحی در موضوعات کلان و راهبردی نظام در ایام انتخابات دانست؟! فاین تذهبون؟ 

جناب آقای دکتر علی باقری! 

از این فرصت باید استفاده کرد و به جنابعالی و مسئولین فعلی مذاکرات هسته ای پیشنهاد داد تا کتابی درباره دوران مسوولیت تان در پرونده هسته ای تدوین نموده و به ذکر ماوقع دوران مسوولیت تان بپردازید تا مردم عزیز ایران بتوانند با مقایسه دو کتاب به قضاوت بنشینند.

به شرطی که کتابی با ذکر جزییات قابل انتشار تدوین شده باشد. در آن کتاب آیا، به ماجرای تحویل سند دو صفحه ای حاوی غلط های شکلی و محتوائی به ١+٥ و واکنش دور از ادب آنها، در مذاکرات ژنو اشاره خواهد شد؟! کپی صفحه اول برخی روزنامه ها نظیر نیویورک تایمز مورخ ٢٢ ژوئیه ٢٠٠٨ برابر با ١مرداد ٨٧ که این سند را منتشر کردند و باعث تنزل جایگاه کشورمان در افکار عمومی شدند جایی در کتاب مذاکرات شما خواهد داشت؟!

آیا به شایعات و خبرهای رسانه های بیگانه که نحوه رفتار هیات مذاکره کننده ایرانی، برای رفع تحریم ها در مذاکرات استانبول و بغداد را به گونه ای تشریح کرده اند که به تعبیر محترمانه اش "ملتمسانه" بوده است، پاسخ داده خواهد شد؟! 

امیدواریم به روندی که باعث صدور قطعنامه های تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل علیه کشور عزیزمان شد و به تاثیرات آن بر شئون مختلف کشور، از تورم شدید و کاهش ارزش پول ملی گرفته تا ورشکستگی و تعطیلی بسیاری از پروژه های صنعتی، زیر بنایی، نفتی کشور و حتی مشکلات عدیده در تامین نیازهای اساسی مردم نظیر دارو و تا اوضاع سیاسی کشور در سطح بین المللی در کتاب مذاکرات دوره مسوولیت شما اشاره شود.

آنروز که این کتاب منتشر شود بسیار مشتاقیم که موضع و واکنش شما و همکارانتان در شورای عالی امنیت ملی را درباره آثار سخنان آقای احمدی نژاد زمانی که قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را "کاغذ پاره" خواند، بخوانیم! 

شاید بهتر باشد برای برون رفت از شرایط کنونی و بازگرداندن شرایط کشور به پیش از صدور قطعنامه های ناجوانمردانه شورای امنیت، همه دلسوزان کشور در این شرایط حساس دست به دست هم دهند. وگرنه عوام زدگی، فاصله گرفتن از واقعیت چه از روی کم تجربگی باشد و چه بخاطر نپذیرفتن مسوولیت و اتهام زنی به دیگران توفیقی نصیب کشور نمی کند.

گذشت زمان با شرایط فعلی، بر خلاف آنچه که جناب آقای دکتر علی باقری معتقدند به نفع ایران نیست. آیا وضع کشور در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی از هشت سال قبل بهتر شده است؟ وجدان بیدار شما و همه مخاطبان، قضاوت خواهد کرد.

 انتخابات ریاست جمهوری کشور باید محملی برای تغییر روند نادرست اجرایی فعلی کشور و اعتلای ایران اسلامی عزیز باشد نه بستری برای غرض ورزی برخی در موضوعات کلان و راهبردی نظام. امید که چنین باد./انتخاب