اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روایت متفاوت از مرگ میان گرگان - تهران


سانحه سقوط اتوبوس در جاده کوهستانی پلور هراز و صدای ضجه مسافرانی که در سحرگاه یک صبح زمستانی سکوت کوهستان را در هم شکست نیازمند بررسی و آسیب شناسی است.

خبرگزاری مهر: سانحه سقوط اتوبوس در جاده کوهستانی پلور هراز و صدای ضجه مسافرانی که در سحرگاه یک صبح زمستانی سکوت کوهستان را در هم شکست نیازمند بررسی و آسیب شناسی است.

مسافران اتوبوس شب رو گرگان - تهران هرگز تصور نمی کردند که بجای رسیدن به مقصد باید در عمق دره 35 متری پلور در محور هراز با مرگ دسته و پنجه نرم کنند و بی مبالاتی و بی احتیاطی مهمترین دلیل بروز این سانجه مرگبار بوده است.

بر اساس اعلام مسولان پایانه ها و حمل و نقل، اتوبوس حامل مسافران با 17 سرنشین شامل 15 مسافر و دو راننده دوشنبه شب ترمینال گرگان را به قصد تهران ترک می کند و سایر مسافران در طول مسیر بر شمار سرنشینان این اتوبوس اضافه می شود که این مسئله تخلف شرکت و راننده محسوب می شود.

بیشتر مسافران بین راهی بودند

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های مازندران در این زمینه به خبرنگار مهر می گوید: در این حادثه 23 نفر مجروع و 18 نفر کشته شدند و بیشترین مسافران، بین راه سوار شده بودند.

مجید رضا نصرالله نژاد یادآور شد: این اتوبوس در پایانه 15 مسافر با دو راننده داشت ولی جمع سرنشینان آن در هنگام تصادف 41 نفر بوده است که بقیه را بین راهی سوار کرده است.

وی اظهار داشت: بخشی از مسافران بیرون ترمینال گرگان، کردکوی، بندرگز، گلوگاه، ساری، بابل و آمل به سرنشینان اتوبوس اضافه می شود.

صورت وضعیت اتوبوس باید تکمیل باشد

وی درپاسخ به اینکه آیا سوارکردن مسافر در خارج پایانه تخلف به شمار می آید؟ گفت: مسافر بصورت تلفنی و اینترنتی می تواند بلیط رزو کند ولی باید در صورت وضعیت اتوبوس تعداد مسافران درج شود.

نصرالله نژاد بیان داشت: برخی راننده ها برای اینکه درصد کمتری به شرکت تابعه بپردازند، ترجیح می دهند کمتر مسافر در ترمینال سوار کنند و بقیه را بین راهی سوار کنند که این امر تخلف راننده و شرکت است.

نظارت بعد از ترمینال بر عهده پلیس راه است

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های مازندران یادآور شد: در این راستا، نظارت بر عهده پلیس راه است تا وقتی که راننده برای ساعت زدن در ایستگاه پلیس توقف می کند، باید شمار مسافران با صورت وضعیت اتوبوس بررسی شود و بگویند مثالا چرا بجای 15 مسافر 41 سرنشین وجود دارد.

وی افزود: پایانه ها وظیفه ارائه خدمات را دارند و وقتی از این خدمات استفاده نمی شود، متخلف به دستگاهای تابعه برای برخورد قاونی معرفی می شود.

نصرالله نژاد یادآور شد: در این سانحه که 18 کشته و 23 مجروع داشته است، راننده و کمک راننده زنده هستند.

به گفته برخی مجروحان حادثه سقوط اتوبوس که در بیمارستان 17 شهریور آمل بستری هستند، راننده اتوبوس در حال صحبت با تلفن همراه بود و در مسیر کوهستانی بسیار بد رانندگی می کرد که چندین بار از سوی مسافران تذکر گرفته بود.

پلیس راه نیز علت حادثه را انحراف و برخورد با گاردریل، ترکیدن لاستیک و سقوط در رده 35 متری اعلام کرده است.

دكتر فرهاد مصدری مدیر مركز حوادث و فوریتهای پزشكی استان مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام خبر سقوط اتوبوس به داخل دره ای در جاده هراز نرسیده به تونل زیار باغ افزود : این حادثه ساعت 5 و 30 دقیقه صبح سه شنبه به مركز پیام اورژانس ۱۱۵ مازندران اعلام شد.

وی اظهار داشت: به منظور كمك به مصدومان، با دریافت خبر این حادثه ۱۵ دستگاه آمبولانس ، بالگرد اورژانس و اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند. دكتر مصدری از اعزام ۱۷ مصدوم این حادثه به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل ،۳ مصدوم به بیمارستانهای شهید بهشتی بابل،۳ مصدوم به بیمارستان سوم شعبان دماوند خبر داد واضافه كرد : طبق آخرین خبرمتاسفانه تاكنون ۱۸ نفر جان خود را از دست دادند.

همچنین مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران، ا اشاره به وقوع سقوط تصادف که در محور هراز رخ داد گفت: برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه، تیمهای امدادی از شهستانهای نور، بابل، فریدونکنار، قائمشهر، سوادکوه و بندپی به منطقه اعزام شدند.

مهدی ولی اظهار داشت: در این حادثه 44 نیروی امدادی و تخصصی با 15 دستگاه خودرو امدادی آمبولانس، ست نجات و ... اقدام به امداد رسانی کردند و 24 مصدوم از عمق دره 35 متری نجات داده شدند.

وی عنوان کرد: همچنین یک تیم امداد هوایی نیز برای انتقال مصدومان اعزام شد و مجروحان به مراکز درمانی منتقل شدند و حادثه دیدگان این سانحه پس از انجام اقدامات درمانی اولیه به مراکز درمانی منتقل شدند.

اتوبوس مسافربری تعاونی یک گرگان در ساعت 10 شب به مقصد تهران با 15 نفر مسافر حرکت کرده، که حوالی ساعت 4.40 دقیقه صبح سه شنبه در منطقه پلور جاده هراز محور امل - تهران  از مسیر خارج شده و به عمق دره سقوط کرده است.

در این حادثه محمدرضا اسلامی، کاظم اکبری، مجتبی اکبری، کاظم البرزی، کامران پقه، محمدعلی رضا نیا، مصطفی عقیلی نیا، فاطمه محسنی عشقی، سامان و معصومه محسنی عشقی، علی وکیلی، علیرضا شعبانی، میلاد اسماعیلی، اسدالله رضوان پور، جابر لاکتراش و اشرف علی نیا به بیمارستان 17 شهریور آمل منتقل شدند.

معصومه جلالی،سعیده زاهدی و زینب عبداللهی نیز به بیمارستان بابل و علی رستمانی، فاطمه رستمانی و جواد ابراهیمی نیز از دیگر مصدومان به بیمارستان دماوند اعزام شدند.

در این حادثه، رویا فلاح، محمد حسن زمانی، ربابه امیرخانی، محمد حسن دماوندی، اسماعیل قوی دل، مصطفی اسدی طوسی، مریم بانو یزدی، آرمین کشتته، مریم ترک تاهی، محسن چیت ساز، محمد مبالغی محلی، محمد معلم، فاطمه کنیزی، فاطمه غلامعلی نسب، شکیبه شکیبی، فاطمه ذاکری، پیمانه ذاکری، کاظم نجار سلیمی جان نشان را از دست دادند.


ویدیو مرتبط :
روایت مرگ (اتفاقات عالم پس از مرگ) قسمت اول از دو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روایت مدیر بیمارستان کودکان گرگان از مرگ مغزی الینا



اخباراجتماعی,خبرهای اجتماعی,ایرنا

مدیر مرکز آموزشی و درمانی فوق تخصصی کودکان شهید آیت الله طالقانی گرگان در خصوص مرگ مغزی کودک شش ساله گرگانی گفت: احتمال داده می شود الینا فروتن دچار یک بیماری مادرزادی بوده باشد.

به گزارش ایرنا،دکتر حمید حق شناس روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: در این رابطه طی 15 روز گذشته اقداماتی انجام شده است که به سبب برخی مصالح و حساسیت ها نمی توان همه آنها را بیان کرد از دیگر سو منتظر اعلام نهایی نتیجه کارشناسی تیم پزشکی اعزامی از تهران و رای دادگاه هستیم.


وی بیان کرد: هنوز نمی دانیم مساله و مشکل اصلی الینا چیست اما یکی از پزشکان متخصص گوش، حلق و بینی در آخرین بررسی خود اعلام کرده است بیمار به نوعی ناهنجاری مادرزادی (آنامالیرا) مبتلا بوده که البته باید این نظریه هم به صورت دقیق بررسی شود.


وی اظهار کرد: همچنین به اعتقاد این متخصص 'پارگی سنوس پری فرم' در عمل جراحی صورت گرفته روی الینا در دنیا نادر است که این هم نیاز به بررسی تخصصی و نظر دیگر پزشکان دارد.
وی با بیان اینکه ما در بیمارستان جمع بندی های خود را انجام داده ایم؛ گفت: گزارش این جمع بندی به مراجع مختلف ذیربط ارسال شده است ضمن اینکه نمایندگان و پزشکان معتمد آن نهادها بر بالین کودک حاضر شده و معاینات تخصصی خود را در بخش های مختلف ضمیمه پرونده کرده اند.


حق شناس ادامه داد: از زمانی که کودک در بیمارستان دچار مشکل شد مقامات قضایی، شخص وزیر بهداشت و معاونین وی وارد موضوع شدند ضمن اینکه هیات کارشناسی وزارت متبوع پس از بررسی دقیق پرونده و شنیدن صحبت های خانواده، پزشکان، کادر درمان و پرستاران در یک جلسه شش ساعته داده های خود را جمع بندی کرد.


وی با ابراز گلایه از برخی اطرافیان بیمار که مساله را به سمت و سوی دیگری سوق دادند، اظهار داشت: با در نظر گرفتن شرایط کنونی و ضرورت وجود فضای آرام برای تمرکز تیم پزشکی و برای پرهیز از دامن زدن به جو ایجاد شده از ذکر سایر موارد هم خودداری می کنیم.


وی خاطرنشان کرد: مشکل پیش آمده شاید در هر عمل پزشکی رخ دهد و رسانه ای کردن آن به نحوی که صورت گرفت، باعث شد تا برخی رسانه های بیگانه در جهت تشویش اذهان عمومی به آن دامن بزنند.


مدیر بیمارستان طالقانی گرگان با بیان اینکه به دنبال آن هستیم که متخلف یا متخلفین در پرونده الینا مجازات شوند؛ در خصوص هزینه های بستری گفت: این که گفته می شود شبی پنج میلیون ریال هزینه بستری الینا است شایعه ای بیش نیست چراکه تمام مریض های فوتی به صورت رایگان کارهایشان انجام می شود.


حق شناس در خصوص صدور برگه ترخیص پیش از عمل گفت: این یک مساله طبیعی است که پزشک با توجه به ساده بودن عمل لوزه و برای تسهیل در امور ترخیص برگه مربوطه را صادر کرده اما در انتهای آن مواردی از قبیل استفاده داروها و در صورت بهبودی ترخیص شود مورد تاکید واقع شده است.


وی یادآور شد: عارضه ای صورت گرفته و ما در حدی نیستیم (صلاحیت نداریم) که وجود قصور یا تقصیر پرونده را مشخص کنیم.


وی گفت: اکنون مرجع قضایی، سازمان نظام پزشکی، دادگاه نظام پزشکی و معاونت درمان وزارت بهداشت در حال بررسی پرونده هستند و منتظر جواب هستیم به همین دلیل نمی توانیم در خصوص پزشکان و کادر درمانی تصمیمی را اتخاذ کنیم.


مدیر مرکز آموزشی و درمانی فوق تخصصی کودکان شهید آیت الله طالقانی گرگان در ادامه گفت: سالانه بیش از سه هزار عمل جراحی در این مرکز صورت می گیرد و رخ دادن چنین حادثه ای بسیار نادر است و نباید زیاد به آن دامن زده شود و بهتر است سایر جوانب و کارهای خوب انجام شده را هم بیان کرد.


حق شناس افزود: به عنوان مثال روز شنبه گذشته کودک 14 ماهه شیرخوار که در یکی از روستاهای شرقی گرگان به داخل چاه عمیق 20 متری آب سقوط کرده بود با وضعیت بدحال به بیمارستان منتقل شد که با انجام عملیات احیا توسط کادر مجرب درمانی از مرگ حتمی نجات یافت.