اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رقابت در آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت در پنجشنبه/ تعیین ظرفیت طب سنتی



زمان آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت

رقابت در آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت در پنجشنبه/ تعیین ظرفیت طب سنتی

آزمون ورودی دوره دﻛﺘﺮی ﺗﺨﺼﺼﻲ (Ph.D ) رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﻋﻠﻮم ﭘﺎﻳﻪ ﭘﺰﺷﻜﻲ و ﺑﻬﺪاﺷﺖ، ﻃﺐ ﺳﻨﺘﻲ، ﺗﺎرﻳﺦ ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ، ﻣﻮاد دﻧﺪاﻧﻲ، ﺳﻼﻣﺖ دﻫﺎن و دﻧﺪاﻧﭙﺰﺷﻜﻲ اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﺳﺎل ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ 92 -93 روز پنجشنبه 16 آبان برگزار می شود.

به گزارش مهر، در این دوره از آزمون 7 هزار و 2 نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد 4 هزار و 333 داوطلب زن و 2 هزار و 669 داوطلب مرد هستند که در روز پنجشنبه به رقابت می پردازند.

کارت شرکت در این دوره آزمون از روز دوشنبه 13 آبان از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در دسترس داوطلبان قرار می گیرد.

همچنین بر اساس اعلام مرکز سنجش، ظرفیت 38 نفر برای 9 دانشگاه علوم پزشکی در رشته طب سنتی اعلام شده است. پیش از این مجموع ظرفیت ﭘﺬﻳﺮش داﻧﺸﺠﻮ در دوره دﻛﺘﺮی ﺗﺨﺼﺼﻲ(Ph.D) در دانشگاه های علوم پزشکی، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺑﻘﻴﻪ الله، ﺷﻌﺐ ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻞ داﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎی ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ یک هزار و 168 نفر اعلام شده بود.

آزمون شامل دو مرحله كتبی ( 70 درصد) و مصاحبه (30درصد) است. آزمون كتبی بصورت تستی برگزار می شود. از داوطلبانی كه در آزمون كتبی مرحله اول حدنصاب لازم را با توجه به سهمیه مربوطه كسب كرده باشند به تعداد دو برابر ظرفیت، جهت آزمون شفاهی مرحله دوم دعوت به عمل خواهد آمد. در رشته اخلاق پزشكی در مرحله اول سه برابر جهت مصاحبه اعلام می شود.

در این دوره 58 رشته تخصصی پزشکی وجود دارد که داوطلبان می توانند در آن آزمون بدهند.

/مهر


ویدیو مرتبط :
دکتر محمود خدادوست معاون طب سنتی وزارت بهداشت درخندوانه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شرایط شرکت در آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت/مهلت ثبت‌نام تا 12 مهر



شرایط شرکت در آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت,رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی ,

شرایط شرکت در آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت/مهلت ثبت‌نام تا 12 مهر


رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی جزئیات برگزاری آزمون مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی و بهداشت، طب سنتی، تاریخ علوم پزشکی، مواد دندانی، سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی سال تحصیلی 93-92 را تشریح کرد.

غلامرضا حسن زاده با اشاره به ضوابط و شرایط برگزاری آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دوره دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی و بهداشت، طب سنتی، تاریخ علوم پزشکی، مواد دندانی، سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، اظهارکرد: مهلت ثبت‌نام و ارسال مدارک تا دوازدهم مهرماه به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی http://sanjeshp.ir انجام می‌شود.

وی افزود: هزینه ثبت‌نام مبلغ 31 هزار و 500 تومان است و داوطلبان باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به خرید اعتبار و دریافت کد پرداخت جهت ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری این آزمون در هشت شهر تهران، تبریز، اصفهان، شیراز، مشهد، اهواز، کرمان و کرمانشاه در آبان ماه، اظهارکرد: داوطلبان جهت اخذ کارت ورود به جلسه آزمون می‌توانند در روزهای سه شنبه وچهارشنبه 14 و 15 آبان به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه کنند.

حسن زاده گفت: از کلیه پذیرفته‌شدگان آزمون دوره دکترای تخصصی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی و بهداشت، تعهد خاص و یا عام بر اساس اعلام نیاز از یکی از دانشگاه‌ها و با تشخیص کمیسیون تعهدات خاص وزارت متبوع اخذ می‌شود.

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی با اشاره به نحوه پذیرش دانشجو در این آزمون، اظهارکرد: آزمون شامل دو مرحله کتبی (70 درصد نمره) و مصاحبه (30 درصد نمره) است و آزمون کتبی به صورت تستی برگزار می‌شود، همچنین داوطلبانی که در آزمون کتبی (مرحله اول) حد نصاب نمره لازم را (با توجه به سهمیه مربوطه) کسب کنند به تعداد دو برابر ظرفیت، جهت آزمون شفاهی (مرحله دوم) دعوت می‌شوند.

به گفته رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی رشته اخلاق پزشکی در مرحله اول آزمون سه برابر جهت مصاحبه اعلام خواهد شد.

وی از دارا بودن دانشنامه کارشناسی ارشد در رشته مربوطه یا دکتری حرفه‌ای (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی) به عنوان شرایط اختصاصی شرکت در این آزمون نام برد و گفت: دانشجویان ترم آخر می‌توانند گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا 30 اسفند ماه را ارائه کنند.

وی همچنین از دیگر شرایط شرکت در این آزمون به عدم اشتغال به تحصیل داوطلبان در دوره‌های دکترای تخصصی (Ph.D) یا دستیاری در کلیه موسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور اشاره کرد.

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی با بیان اینکه داوطلبان تنها مجاز به ثبت‌نام در یک رشته هستند، اظهارکرد: در رشته‌هایی که بیش از یک محل، ظرفیت پذیرش داشته باشند، داوطلب در صورت پذیرفته شدن در مرحله اول آزمون می‌تواند به ترتیب اولویت، نسبت به انتخاب چند محل اقدام کند.

حسن زاده گفت: داوطلبانی که در آزمون دکتری تخصصی Ph.D سال تحصیلی 92-91 شرکت کرده، پذیرفته شده‌اند و در دانشگاه ثبت‌نام نکرده‌اند و یا انصراف داده‌اند مجاز به شرکت در این آزمون نیستند و در غیر این صورت مسئولیت عواقب بعدی به عهده خود داوطلبان خواهد بود. لازم به ذکر است این محرومیت شامل پذیرفته‌شدگان شعب بین‌الملل که اقدام به ثبت‌نام و یا شروع به تحصیل در شعب مربوطه نکرده اند، نمی‌شود.

وی با بیان اینکه دانشجویان ترم آخر رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی (مشمول آیین‌نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان) اجازه دارند فقط یک نوبت در آزمون دوره‌های تخصصی شرکت کنند تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی (مشمول آیین‌نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان) که حداکثر سه ماه بعد از فراغت از تحصیل خدمات مربوط به قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان را شروع کرده‌اند، مجازند در آزمون‌های تخصصی شرکت و در صورت پذیرش در آزمون مکلفند خدمات خود را تا شروع دوره Ph.D ادامه دهند.

شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی پذیرش اتباع خارجی

حسن زاده در خصوص ضوابط و مقررات مربوط به اتباع خارجی در دوره دکتری تخصصی رشته‌های علوم پایه پزشکی و بهداشت (سال تحصیلی 93-92)، اظهارکرد: این افراد صرفا از طریق شورای بورس دانشجویان غیرایرانی و بر اساس ضوابط و مقررات انجام می‌شود.

وی افزود: اتباع خارجی مقیم ایران منوط به داشتن یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر باشند در گزینش شرکت داده می‌شوند و چنانچه پذیرفته‌شدگان خارجی در زمان ثبت‌نام اولیه به تابعیت خارجی خویش اشاره نکرده باشند، پذیرش آنها لغو می‌شود.

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی ادامه داد: اتباع خارجی پذیرفته شده در هر یک از رشته‌های تحصیلی منحصرا ‌باید واجد شرایط و ضوابط اعلام شده باشند و محل تحصیل خود را با توجه به شرایط و ضوابط مربوطه و رعایت مناطق ممنوعه در هنگام تعیین رشته انتخاب کرده باشند در غیر این صورت قبولی آنان کان لم یکن تلقی شده و از ثبت‌نام و ادامه تحصیل آنان ممانعت می شود./ایسنا